Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256793 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 01:30:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Maalesef olan şu.

Quaresma oynamadığı zaman 8 atak oluyor ve bunların 4'ü Töre'den 2'si Sosa 1 Olcay 1 Oğuzhan gibi dağılıyor ve asist ile gol geliyor.

Ama oynadığı zaman 5 hücum oluyor 4'ünü Quaresma bildiğin kendi tarayıp şut çekerek ve gol yapmayarak bitiriyor.

Ben bu durumdan 2010'daki kadroda o kadar irrite oldum ki artık olduğu anda sinir tepeme çıkıyor çünkü takım eski takım değil.

Bu yüzden bize bu kadar yetenekli olmayan yetenekli ama takım oyuncusu gerekiyordu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Sıkıntı şu ki o maçlar da önemli.

Normalde iyi oynasa rotasyon için lazım zaten. Ama adam oynamıyor. Bildiğin katkısız.
Avrupa'yı çok önemsemiyorum açıkçası bizim lig şampiyonluğuna ihtiyacımız var.

Ayrıca berbat bir kura çekmişiz.Şuanda Rusya'nın en formda takımı Lokomativ Sporting de fena başlamadı lige.İşimiz zor

Yıpranıp zar zor çıkmaktan çok rotasyonla şansımızı denemek daha mantıklı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 01:32:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Avrupa'yı çok önemsemiyorum açıkçası bizim lig şampiyonluğuna ihtiyacımız var.

Ayrıca berbat bir kura çekmişiz.Şuanda Rusya'nın en formda takımı Lokomativ Sporting de fena başlamadı lige.İşimiz zor

Yıpranıp zar zor çıkmaktan çok rotasyonla şansımızı denemek daha mantıklı.

O da yok ki elde.

2 kanat 1 forvet değiştirme şansın var. Ortasahan olduğu gibi aynı el mecbur.

Stoperlerden en iyi ihtimalle biri belki 1 tane de bek.

Ortasahalar tükenecek yakında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 01:38:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Adamlar öyle bir moda girmişki maaşlarla 100 milyon euro harcayacağız bu kupa bizim buna bize vereceksiniz biz bu parayı çıkaracağız.

Hadi len oradan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Allah hiçbir Beşiktaşlıyı fenerli arkadaşıyla imtihan etmesin.

Bu nasıl bir çekememezliktir arkadaş :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 01:56:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Rıdvan Fener 90 atacak diyeli 1 ay oldu. Ligin 6'da birinde atılan gol sayısı 10, Beşiktaş'ın 16.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 01:58:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen sezon 11. haftada ulaştığımız gol sayısına bu sezon 6. haftada ulaştık.

Bayern Münih ve Borussia Dortmund'tan sonra Avrupa'nın en golcü 3. takımıyız.

Gökhan Töre Douglas Costa'dan sonra Avrupa'nın en çok asist yapan oyuncusu.

[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2015, 02:03:38 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu derbideki taraftar sayısı: 27.356

:bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Momentumu yitirmez; hedeften uzaklaşmaz isek sezon sonu 80 gole ulaşırız.

Önemli olan golleri eşit ve doğru dağıtabilmek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma Şenol Hoca'nın yanında ve yüzü gülüyor. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 02:11:23
  • Beşiktaş / Bodrum
İşin trajikomik yanı Bilic'li West Ham'da Premier Ligin en golcü takımı şuan  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 02:12:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Momentumu yitirmez; hedeften uzaklaşmaz isek sezon sonu 80 gole ulaşırız.

Önemli olan golleri eşit ve doğru dağıtabilmek.

80 atarsak büyük ihtimal şampiyon oluruz ne yersek yiyelim. Fener 70'i geçemeyecektir.

Ama tabi 7'şer 7'şer değil de maç maç 2-3-4 atarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

İşin trajikomik yanı Bilic'li West Ham'da Premier Ligin en golcü takımı şuan  :D

Bilic'i bırak da Kalinic fena. 3 gol attı yine. Aldıramadık şu elemanı o kadar yazdık.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 02:13:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Şunu da görmezden gelmeyelim bugün kaybetmiş olsak lig baştan bitecekti.

Biz kırılacaktık, Galatasaray'ın zaten hali yok 6-7 puan fark Avrupa dar kadro derken çok zor olacaktı her şey.

Çok çok kritik bir maç kazandık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 02:14:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic'i bırak da Kalinic fena. 3 gol attı yine. Aldıramadık şu elemanı o kadar yazdık.  :D

Dedik dedik çok düz adam dediler sanki lig çok teknik :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Ben Quaresma'yı seven biri olarak Şuan keşke Beşiktaşta olmasa diyorum. Keşke başka bir takımda olsa da güzelce oyununu seyredebilsem diyorum. Çünkü Quaresma'nın bu baskının altında bu saatten sonra en ufak bir katkısı bile olamaz Beşiktaşa. Abartılı sevenler ve abartılı sevmeyenlerin oluşturduğu bu baskı altında hiçbir futbolcu top falan oynayamaz. Ben hayatımda dünyanın hiçbiyerinde bukadar "bütün gözlerin üzerinde olduğu" bir futbolcu görmedim. Seveni de sevmeyeni de... Quaresmaya acıyorum... Yazık oldu 1 yılı çöpe gitti. Böyle dengesiz bir taraftar topluluğunun önüne hiç çıkmamalıydı.

"Sevgide ve nefrette ölçülü olunuz..."

Hz. Muhammed

Çevrimdışı laoban

yendik  diye burasi dugune donmus :)

ama bunlarin hicbirisi Fiyasko transfer TOSIC ve el bombasi Ersanin igrenc oyununu kapatmamali. bu adamlarla uzun donemde basari zor. cildirmamak elde degil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 02:21:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben Quaresma'yı seven biri olarak Şuan keşke Beşiktaşta olmasa diyorum. Keşke başka bir takımda olsa da güzelce oyununu seyredebilsem diyorum. Çünkü Quaresma'nın bu baskının altında bu saatten sonra en ufak bir katkısı bile olamaz Beşiktaşa. Abartılı sevenler ve abartılı sevmeyenlerin oluşturduğu bu baskı altında hiçbir futbolcu top falan oynayamaz. Ben hayatımda dünyanın hiçbiyerinde bukadar "bütün gözlerin üzerinde olduğu" bir futbolcu görmedim. Seveni de sevmeyeni de... Quaresmaya acıyorum... Yazık oldu 1 yılı çöpe gitti. Böyle dengesiz bir taraftar topluluğunun önüne hiç çıkmamalıydı.

"Sevgide ve nefrette ölçülü olunuz..."

Hz. Muhammed

Sorun Quaresma'da değil. Sorun bunun olacağını öngöremeyen kişilerde.

Biz alınırken en çok ne dedik? Taraftarı bölecek. Oynamadığında baskı olacak oynatın diye, hatasında yüklenilecek. Adam zaten sorunlu.

Bunu göz göre göre yaptılar. Dzsudzsak evet Quaresma gibi oyuncu geçemez ama çok net ve temiz iş olacaktı. Yedek kalsa sorun olmayacak üstünde baskı olmayacak her şeyiyle risksiz ucuz.

Çok büyük hata yaptılar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

yendik  diye burasi dugune donmus :)

ama bunlarin hicbirisi Fiyasko transfer TOSIC ve el bombasi Ersanin igrenc oyununu kapatmamali. bu adamlarla uzun donemde basari zor. cildirmamak elde degil.

Yıllardır derbilerde Emre, Melo nasıl oynadıysa bugün de Ersan öyle oynadı gerçekten. Atılmaması büyük şans. O yüzden Fenerlilerin sinirini anlayabiliyorum. Ama üzülüyor muyum? Hayır, beter olsunlar. 90'lardan beri bizim çalınan puanlarımızın, şampiyonluklarımızın hesabı bir maçla kapanmaz.

Çevrimdışı Deniz

Ben maca cenk tosun ile baslamayi tercih ediyordum ama hoca gomezle basladi ,gomez de gercekten dogru zamanda dogru yerde olarak bunu iyi degerlendirdi.buna da gomez kalitesi diyoruz sanirim :)

Tosic yine cok kotuydu ve yine bizi bos gecmedi.hoca hala neden oynatiyor aklim almiyor.

Quaresmanin maca baslamamasi son derece dogru karardi hocayi bu konuda tebrik ediyorum.

Sonucta senelerdir unuttugumuz derbi galibiyetini hatirladik,yalan yok cok ozlemisiz.
Senol hocanin takima cok farkli bir hava kattigi ortada.bu sekilde sene sonuna kadar devam etmeliyiz.inisler cikislar olacak elbette ama inişler kisa surede atlatilmali..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Bu derbinin bize kazandırdığı şey rehavet değil özgüven olur inşallah. Perşembe günü Lizbon karşısında bu özgüvene ihtiyacımız olacak...

Çevrimdışı legendmaster

tosic illa oynayacaksa sol önde oynasın bizim kaleye ne kadar uzak olursa o kadar iyi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 02:34:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Hakem üzerine de çok da konuşmaya gerek yok.

Emre Bilic'e küfrederken, Topal Demba'yı çekip düşürürken düdük çalınmadığında kafasını gömenler bugün ne olduysa ağlamayacaklar.

Adalet herkese lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şenol Hoca "Ben Cenk'in ilk 11'i hakettiğini düşünüyordum ama şartlar Gomez'i gerektirdi" derken neyi kastettiğini anlamadım ben. Kadroyu kuran kendisi değil mi, Cenk hakediyorsa niye Gomez'i oynattı acaba?