Abi fb gs vs diğer takımlar senin için neden önemsizler , yani sen real madridli olsan barcelonayi önemsemez misin
gerçekten fikrini öğrenmek için soruyorum , fb ve gs senin için neden yok hükmünde ?
yok hükmünde değiller kardeşim rakibimiz diğer rakiplerimizle aynı öneme sahipler
Benim için hiç bir takımın özel bir önemi yok tek büyük Beşiktaşdır. Hiç bir takımı özel olarak kendime rakip statüsüne getirmem
mesela bu sene kim şampiyonlukta karşıma gelecek onunla savaşırım bu ts olur fener olur bursa olur gs olur farketmez ama hiç birinide sene başından
özel bir öneme koymam daha lig başlamamışdı millet derbi kazanamazsak şampiyon olamayız demesinin mantıklı hiç bir yanı yok
Derbi dediğin şey futbol endüstrisinde tamamen reklama dönük haraketler. Tamamen pazarlama taktiği neden böyle bir oyunun
içine kendimi sokayım ve farklı anlamlar yükleyerek bunun böyle olmasını sağlayıp bu işden daha fazla para kazanmak isteyenlere
imkan sağlayayım bizlerin bu tip etkilemelerden uzak olmamız lazım Bir algı yaratmaya çalışıyorlar bu gün fenerle yarışırsam
onunla yaptığım maçlar tabiki önemli yarın antalyayla yarışırsam bu sefer onunla yaptığım maçlar önemli yani bir maçın derbi olmasının bir
önemi yok şimdi diyelim gs kötü 10. sırada benim onunla yapacağım maçı antalyayla trabzonla yaptığımdan daha önemli kılan ne oluyor
sadece adı derbi diye sizler bunun önemini söylerken aslında bu bilinç altınızda bu iki takımın ilk iki sırada olacağını ve bunları geçmek için yenmek
zorunda olduğumuzu söylüyorsunuz zaten bilinç altınızda ilk ikiyi vermişsiniz işte bu düşünceler kafada yer bulduğunda büyüklüğünü kaybediyorsun
demektir.Bizim büyüklüğümüz feneri gs yi yenerek olmadı bunlara kaybederekte büyüklüğümüzden bir şey kaybetmeyiz. Bunu kafamıza kazımalıyız
işte o zaman bizim için onlar diğer takımlardan farklı olmaz çıkar ezer geçeriz. onlar kimki hakettiklerinden daha fazla değer vereyim.
@Ensarbarselonanında Realinde büyüklüğü birbirleriyle oynadıkları maçlardan gelmiyor ve ispanyada büyük takım realle atletikodur Barselona kimki onlarla
aşık atabiliyor barselona bölge takımıdır ve bölgesinin dışında ispanyada taraftarı yoktur son 20 yıldır baskın desteğiyle ligde yukarlara tırmanıyor