Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253769 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

insanlar aslında düşündüklerinin gerçekten ne anlama geldiğini farketseler öyle düşünmezler
ben biz derken Beşiktaşın büyüklüğünün farkında olan Beşiktaş taraftarını dikkate alarak söyledim
senin hangi psikoloji içinde olduğunu bilemem ama benim için çıkıp kazanmamız gereken sıradan bir lig maçıdır.
bursadan gençlerden ts den daha büyük bir önem taşımıyor. onlarıda çıkıp ne kadar yenmem gerekiyorsa feneride o kadar
yenmem gerekiyor ne daha az nede daha fazla ha feneri gs yi yenmek şampiyon olmak demekse geçen sene akhisarın
şampiyon olması gerekirdi Balıkesirinde küme düşmemesi gerekiyordu
hiç bir takımı küçümsemeyin ama hiç birinede hakettiğinden daha fazla bir önem vermeyin @Serhat Akkaya
Benim için evet fenerin bir gram değeri yok kaybedersek üzülürüm tamam ama bu üzüntüm gençlere kaybettiğim puandan fazla olmaz
fener kimki karalar bağlatsın bana yada kazanırsak sonsuz tatmin olsun
benim ilgilendiğim denizde yaşanan fırtınalar değil esas önemli olan geminin limana sağ sağlim gelebilmesidir.
bu hafta gençleri yenememişiz ne olacak feneri yenince şampiyonmu olacağız yendik diyelim sonraki hafta
eskişehir maçının dahamı az önemi olacak neymiş fener maçına 60 bin kişi gelmeliymiş neden diğer maçlara gelmemelimi
feneri bu kadar özel kılan ne kafanızda
Kazanırsak başta Türk futbolcular olmak üzere hepsi müthiş bir ozguven kazanacaktır. Kaybedersek bu futbolcular eziklik hissedecektir.

Çevrimdışı ozan062

derbi kazandığında rakibinle arandaki farkı kapatıyorsun yada açıyorsun

yani bir hafta sonra puan kaybetmesini falan beklemiceksin direk o hafta o puanı ondan alacaksın hem skor olarak hemde algıda hemde puan tablosunda faydasını görüceksen

tabiki bunlar yarıştayyken anlam taşır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Türkiye'de son 15 yıla bakarsak Fb 2 kez , Gs ise 3 ya da 4 kez yarıştan erken kopmuş.

Yani bu lig de Fb ve Gs neredeyse her sezon yarışın içerisinde kalıyorlar bir şekilde.

O zaman direkt rakibinle oynadığın maçları kazanacaksın, kazanamıyorsan da kaybetmeyeceksin.

Sadece Anadolu maçlarını kazanarak şampiyon olan takım görmedim 15 yıldır ki bu da normaldir.

Sakatlık olabilir, cezalı oyuncular olabilir, yorgun olabilirsin ya da formsuz bir dönemine denk gelir ve kolay gözüken bir maçta puan kaybı yaşayabilirsin bu dünyanın her yerinde böyledir.

Fakat günün sonunda rakibinle oynayacağın zaman o maçın atmosferi ve psikolojisi devreye girer.

Kazandığın zaman yaşadığın puan kayıplarını çabuk unutup yoluna devam edersin ve bunun yanında derbiler öz güven de getirir.

R.Madrid-Barcelona bile zaman zaman beklenmedik puanlar kaybedebiliyorlar ama iş yine birbirleriyle oynadıkları maçlara kalıyor.

Sürpriz bir takım (Sivas-Bursa-Trabzon) bir sezon patlama yapmadığı müddetçe ligdeki rakiplerimiz belli ve bu yarışta rakibini ilk başta yeneceksin, yenemiyorsan da yenilmeyeceksin bu kadar basit.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Şenol Güneş hata yaptı. Diziliş ve oyuncu seçimi olarak.

Bu hatayı 1 kez ve son kez yapacaktı o maç bu maç oldu. Denemek zorundaydı ben olsam ben de denerdim ama İskenderbey maçnda denerdim.

Quaresma 10 Sosa 8 oynar mı diye bir maçta denenecekti çünkü tutarsa çok sağlam bir hücum formasyonu çıkacaktı ortaya. Tutmadı.

Benim kızdığım deneyebilirsin ama 45 dakika beklemen şart değil. Gomez'e 90 dakika tahammül etmen gibi.

1 kez mi? Nasil yani? Senol Hoca bu Hatayi tam tamina 3. Kez yapti @Çağrı. Mersin Macini Cenk, Olcay ve Oguzhan sayesinde kazandik ama sonrasinda 5 Puana mal oldu.

Quaresma'nin oyunda oldugu süre hemen hemen hic bir varlik gösteremedik. Mersin Macinda Oyundan ciktiktan sonra rahatladik. Basaksehir Macinda Oyuna girdikten sonra farki acamadik. Gencler Macinda rezalet bir ilk Yari oynadik. Trabzona Macinda yaptiklari ortada.

Taktiksel hatalari gectim. Senol Hoca'dan böyle bir forma adaletsizligi beklemezdim. Sanki bir yerden talimat aliyormus gibi bir durum var. Fener Macinda yine Quaresma'yi oynatmasindan korkuyorum.

[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 17:16:22 GÖRKEM ]

Çevrimdışı legendmaster

bjk son yıllarda kazanması gereken kritik, kırılma maçlarının yüzde 90'ını kazanamadı bu takım winner bir takım değil maalesef fb maçı da zor beraberlik de duruma göre iyi seçenek

Çevrimdışı legendmaster

gomez transferiyle ilgili menajeri açıklama yapmış her yıl sonunda anlaşmayı fesh etme hakkı varmış gomez sene sonu belki de gider

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bjk son yıllarda kazanması gereken kritik, kırılma maçlarının yüzde 90'ını kazanamadı bu takım winner bir takım değil maalesef fb maçı da zor beraberlik de duruma göre iyi seçenek
Winner takım olamıyorsan winner oyuncu alacaksın. Ne Gomez ne Sosa ne Quaresma Ne Töre winner oyuncu değil, hep bir düzenin içinde iş yapabilecek adamlar. Yıllardır bunun eksikliğini çekiyoruz ama her transfer döneminde boş geçiyoruz. Rakiplerimiz Sneijderlere Drogbalara Musleralara Alexlere boşuna para veriyor zaten. Seni olmadık anlarda sürüklesin diye bu adamlara para veriliyor. Elinizi vicdanınıza koyup söyleyin bizim takımda kırılma maçlarında çıkar da maçı kazandırır dediğiniz bir tane oyuncu söyleyebilir misiniz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı osman1903

her beşiktaşlının bilmesi gereken bu stad yapımının ne kadar önemli olduğunu gösteren bir tablo hazırladım size
2011-2012
iç saha         O   G   B   M   A   Y   AV    P
1.FENERBAHÇE A.Ş.   17   14   3   0   39   12   27    45
2.GALATASARAY A.Ş.   17   13   3   1   38   14   24    42
6.BEŞİKTAŞ A.Ş.      17   10   3   4   29   18   11    33

dış saha       O   G   B   M   A   Y   AV    P
1.GALATASARAY A.Ş.   17   10   5   2   31   10   21    35
4.FENERBAHÇE A.Ş.   17   6   5   6   22   22   0    23
5.BEŞİKTAŞ A.Ş.      17   5   7   5   21   21   0    22  galatasaray şampiyon

2012-2013

iç saha       O   G   B   M   A   Y   AV    P
1.GALATASARAY A.Ş.   17   13   2   2   38   17   21    41
2.FENERBAHÇE A.Ş.   17   12   2   3   35   18   17    38
6.BEŞİKTAŞ A.Ş.      17   8   7   2   36   22   14    31

dış saha      O   G   B   M   A   Y   AV    P
1.GALATASARAY A.Ş.   17   8   6   3   28   18   10    30
2.BEŞİKTAŞ A.Ş.      17   8   3   6   27   27   0    27
5.FENERBAHÇE A.Ş.   17   6   5   6   21   21   0    23 galatasaray şampiyon

2013-2014

iç saha          O   G   B   M   A   Y   AV    P
1.FENERBAHÇE A.Ş.   17   14   3   0   46   11   35    45
2.GALATASARAY A.Ş.   17   13   2   2   36   16   20    41
4.BEŞİKTAŞ A.Ş.      17   10   6   1   26   12   14    36

1.FENERBAHÇE A.Ş.   17   9   2   6   28   22   6    29
3.BEŞİKTAŞ A.Ş.      17   7   5   5   27   21   6    26
4.GALATASARAY A.Ş.   17   5   9   3   23   16   7    24  fenerbahçe şampiyon

2014-2015

iç saha      O   G   B   M   A   Y   AV    P
1.FENERBAHÇE A.Ş.   17   13   3   1   30   14   16    42
2.GALATASARAY A.Ş.   17   13   3   1   32   17   15    42
6.BEŞİKTAŞ A.Ş.      17   9   5   3   30   19   11    32

1.BEŞİKTAŞ A.Ş.      17   12   1   4   25   13   12    37
2.GALATASARAY A.Ş.   17   11   2   4   28   18   10    35
3.FENERBAHÇE A.Ş.   17   9   5   3   30   15   15    32 galatasaray şampiyon

son 4 yılın istatislikleri burda dikkat ederseniz fenerbahçe ile galatasaray arasında iç sahada galibiyet sayıları birbirine çok yakın iç sahadan aşağı yukarı aynı puanı alıyorlar biz ise onların çok altında evimizde maç kazanıyoruz hal böyle oluncada bizim dış saha maçlarımız aramızdaki iç saha maç farklarını kapatmakla geçiyor onlar ise dış sahalarda şampiyonluğa oynuyor yıllarca Y.D bizi stat yapacağım diye oyaladı burda fikret ormana kimsenin laf söylemeye hakkının olmadığını düşünüyorum o da bu durumu gördü ve biran önce stat inşaatına başladı 1 yıl daha sürsün sorun değil bu stat bir bitsin de(sürmesin ama) deplasman takımları tokiye ve saracoğluna beraberlik alsak yine iyi diye çıkıyorlar ki bilicle biz bile 3-2 önde olduğumuz maçta 10 kişi kalan takıma bile beraberliğe oynadık resmen bir de bizim takıma bakın gelen bütün anadolu takımları aslan kesiliyor evimizde bizi yenmek için her türlü şeyi yapıyorlar saracoğlunda ise 0-0 a bile 90 dakika yatan takımlar var işte stat bu yüzden çok önemli evimizde bu takımlarla aynı  sayıda galibiyet almalıyız ki dış sahada şampiyonluk için oynayalım 14-15 sezonunda dış sahada o kadar iyiyiz ama evimizde kaybettiklerimizle şampiyonluk gitti misal. puan bazında stadın bize getirecekleri bu yani şampiyonluk maddi açıyı saymadım bile.umarım faydalı olabilmişimdir.inşallah mabedimiz biran önce biter ve şampiyonluklar kutlarız.

Çevrimdışı darthvader

@Çağrı ve @atalay transfer döneminde cavandanın ismi gündeme geldiğinde kimse istemedi,oyun zekası kısıtlı,saatli bomba gibi örneklerde verildi.Bizim andreas becke gelince geldiği takımın kaptanı,şu kadar maç oynamış ve alman milli takıma çağırılmış gibi argümanlarla savunuldu,savunduk.Ancak ligimiz çok basit aslında.Kağıt üzerindeki profille sahadaki kimlik farkediyor net bir şekilde.Tosic konusunu konuşmaya bile gerek yok zaten,geçen sezon kanayan yaramız olan beklerden bu senede verim alamayacağız gibi duruyor.Siz ne düşünüyosuz?

Çevrimdışı Necmi

Abi fb gs vs diğer takımlar senin için neden önemsizler , yani sen real madridli olsan barcelonayi önemsemez misin :) gerçekten fikrini öğrenmek için soruyorum , fb ve gs senin için neden yok hükmünde ?
yok hükmünde değiller kardeşim rakibimiz diğer rakiplerimizle aynı öneme sahipler
Benim için hiç bir takımın özel bir önemi yok tek büyük Beşiktaşdır. Hiç bir takımı özel olarak kendime rakip statüsüne getirmem
mesela bu sene kim şampiyonlukta karşıma gelecek onunla savaşırım bu ts olur fener olur bursa olur gs olur farketmez ama hiç birinide sene başından
özel bir öneme koymam daha lig başlamamışdı millet derbi kazanamazsak şampiyon olamayız demesinin mantıklı hiç bir yanı yok
Derbi dediğin şey futbol endüstrisinde tamamen reklama dönük haraketler. Tamamen pazarlama taktiği neden böyle bir oyunun
içine kendimi sokayım ve farklı anlamlar yükleyerek bunun böyle olmasını sağlayıp bu işden daha fazla para kazanmak isteyenlere
imkan sağlayayım bizlerin bu tip etkilemelerden uzak olmamız lazım Bir algı yaratmaya çalışıyorlar bu gün fenerle yarışırsam
onunla yaptığım maçlar tabiki önemli yarın antalyayla yarışırsam bu sefer onunla yaptığım maçlar önemli yani bir maçın derbi olmasının bir
önemi yok şimdi diyelim gs kötü 10. sırada benim onunla yapacağım maçı antalyayla trabzonla yaptığımdan daha önemli kılan ne oluyor
sadece adı derbi diye sizler bunun önemini söylerken aslında bu bilinç altınızda bu iki takımın ilk iki sırada olacağını ve bunları geçmek için yenmek
zorunda olduğumuzu söylüyorsunuz zaten bilinç altınızda ilk ikiyi vermişsiniz işte bu düşünceler kafada yer bulduğunda büyüklüğünü kaybediyorsun
demektir.Bizim büyüklüğümüz feneri gs yi yenerek olmadı bunlara kaybederekte büyüklüğümüzden bir şey kaybetmeyiz. Bunu kafamıza kazımalıyız
işte o zaman bizim için onlar diğer takımlardan farklı olmaz çıkar ezer geçeriz. onlar kimki hakettiklerinden daha fazla değer vereyim.  @Ensar
barselonanında Realinde büyüklüğü birbirleriyle oynadıkları maçlardan gelmiyor ve ispanyada büyük takım realle atletikodur Barselona kimki onlarla
aşık atabiliyor barselona bölge takımıdır ve bölgesinin dışında ispanyada taraftarı yoktur son 20 yıldır baskın desteğiyle ligde yukarlara tırmanıyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yok hükmünde değiller kardeşim rakibimiz diğer rakiplerimizle aynı öneme sahipler
Benim için hiç bir takımın özel bir önemi yok tek büyük Beşiktaşdır. Hiç bir takımı özel olarak kendime rakip statüsüne getirmem
mesela bu sene kim şampiyonlukta karşıma gelecek onunla savaşırım bu ts olur fener olur bursa olur gs olur farketmez ama hiç birinide sene başından
özel bir öneme koymam daha lig başlamamışdı millet derbi kazanamazsak şampiyon olamayız demesinin mantıklı hiç bir yanı yok
Derbi dediğin şey futbol endüstrisinde tamamen reklama dönük haraketler. Tamamen pazarlama taktiği neden böyle bir oyunun
içine kendimi sokayım ve farklı anlamlar yükleyerek bunun böyle olmasını sağlayıp bu işden daha fazla para kazanmak isteyenlere
imkan sağlayayım bizlerin bu tip etkilemelerden uzak olmamız lazım Bir algı yaratmaya çalışıyorlar bu gün fenerle yarışırsam
onunla yaptığım maçlar tabiki önemli yarın antalyayla yarışırsam bu sefer onunla yaptığım maçlar önemli yani bir maçın derbi olmasının bir
önemi yok şimdi diyelim gs kötü 10. sırada benim onunla yapacağım maçı antalyayla trabzonla yaptığımdan daha önemli kılan ne oluyor
sadece adı derbi diye sizler bunun önemini söylerken aslında bu bilinç altınızda bu iki takımın ilk iki sırada olacağını ve bunları geçmek için yenmek
zorunda olduğumuzu söylüyorsunuz zaten bilinç altınızda ilk ikiyi vermişsiniz işte bu düşünceler kafada yer bulduğunda büyüklüğünü kaybediyorsun
demektir.Bizim büyüklüğümüz feneri gs yi yenerek olmadı bunlara kaybederekte büyüklüğümüzden bir şey kaybetmeyiz. Bunu kafamıza kazımalıyız
işte o zaman bizim için onlar diğer takımlardan farklı olmaz çıkar ezer geçeriz. onlar kimki hakettiklerinden daha fazla değer vereyim.  @Ensar
barselonanında Realinde büyüklüğü birbirleriyle oynadıkları maçlardan gelmiyor ve ispanyada büyük takım realle atletikodur Barselona kimki onlarla
aşık atabiliyor barselona bölge takımıdır ve bölgesinin dışında ispanyada taraftarı yoktur son 20 yıldır baskın desteğiyle ligde yukarlara tırmanıyor
Abi naptın Barcelona'nın 1995 ten önce ligde 14 tane lig şampiyonluğu 1 şampiyonlar ligi kupası 3 tane Kupa Galipleri Kupası var. Tamam Real'le bence halen kıyaslanamaz ama A.madrid ile bir tutman olmamış.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı legendmaster

Winner takım olamıyorsan winner oyuncu alacaksın. Ne Gomez ne Sosa ne Quaresma Ne Töre winner oyuncu değil, hep bir düzenin içinde iş yapabilecek adamlar. Yıllardır bunun eksikliğini çekiyoruz ama her transfer döneminde boş geçiyoruz. Rakiplerimiz Sneijderlere Drogbalara Musleralara Alexlere boşuna para veriyor zaten. Seni olmadık anlarda sürüklesin diye bu adamlara para veriliyor. Elinizi vicdanınıza koyup söyleyin bizim takımda kırılma maçlarında çıkar da maçı kazandırır dediğiniz bir tane oyuncu söyleyebilir misiniz?
takımda winner oyuncu olmaması bir tarafa dediğiniz düzen de yok bana göre. molde gibi bir takımın sahip olduğu sistemli stratejisi olan bir planımız da yok. Bunun olması benim için yeterli aslında.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

takımda winner oyuncu olmaması bir tarafa dediğiniz düzen de yok bana göre. molde gibi bir takımın sahip olduğu sistemli stratejisi olan bir planımız da yok. Bunun olması benim için yeterli aslında.
İşte ikisinden birisini tercih edeceksin. Biz ilkini yapmaya çalışırken araya bir tane böyle yıldız koyup 1-2 şampiyonluk ya da şampiyonlar ligine direk gidiş vizesi alabilseydik harika olurdu ama yapamadık. Görünen o ki Molde veya benzer örneklerin düzenine de geçemeyiz öyle bir scout alt yapımız yok. O yüzden Türkiye'de bu tarz birisine sahip olman her zaman sana şampiyonluk getirir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

PFDK ya sevk edilmisiz yine.hayirli olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Abi bizim için tek ve en büyük BEŞİKTAŞ. Ama bu işin karakterini şahsiyetini şerefini namusunu ve manevi tüm değerlerini bir kenara ayırırsak fb ve gs bizim rakibimizdir , hatta ligde bizden fazla şampiyonluk kazanmış durumdalar. Bu romantik hislerini aynen taşıyorum :D benim için de hiç kimse beşiktaş ile bir değil ama rakibin gücünü de inkar etmek gerçekçi değil. Ama her ne olursa olsun biz hepsini eze eze yenmeliyiz yok öyle derbilerde berabere kalsak yeter felan , döve döve yenmek gerek.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Necmi

Abi naptın Barcelona'nın 1995 ten önce ligde 14 tane lig şampiyonluğu 1 şampiyonlar ligi kupası 3 tane Kupa Galipleri Kupası var. Tamam Real'le bence halen kıyaslanamaz ama A.madrid ile bir tutman olmamış.
ben büyüklüğü müzesindeki kupa sayısına göre değerlendirmiyorum @Serhat Akkaya
Atletico nun geçmişini bir incele neden büyük olduğunu anlarsın Atletico dediğin takım madritte realden fazla
taraftarı olan halk içinde realden fazla sevilen bir kulüptür ama siz herşeyi başarıyla denk yürüttüğünüz için
size böyle gelmesi normal atletico ispanyada franconun realine karşı halkın isyanı olarak kurulmuş bir takımdır
ve kurulduğu günden beri realin gerçek rakibidir. o iki takımın maçı halk için çok şey ifade eder Barcelona Basklı
zenginlerin bask bayrağını dalgalandırsın diye sürekli finanse ederek büyüttüğü son dönemlerin takımıdır. Ne atletico gibi
nede real gibi geçmişi ve yaşanmışlıkları vardır bu iki takımın mücadelesi ispanya tarihidir Barselona sonradan çıkmış zurnanın
zırt deliğidir. Barselonanında Bask için bir anlamı vardır ama ispanya için bir anlam ifade etmiyor. Başarı eşittir büyüklük
kavramı emperyalist bir söylemdir. Örgütlülüğün önüne geçmek kişileri bireyselleştirmek ve kendi koltuğunu sağlama almak için
yapılan propagandadır. Başarı zirveye ulaşmak sadece bir ödüldür emeğinin karşılığında aldığın bir taçtır. Ama büyüklük başka birşey
parayla başarı gelir ama parayla büyük olunmaz.

Çevrimdışı can1903

Her hakem kötü zaten, bahane aramayın.

ÇIKIP YE-NE-CEK-SİN!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

ben büyüklüğü müzesindeki kupa sayısına göre değerlendirmiyorum @Serhat Akkaya
Atletico nun geçmişini bir incele neden büyük olduğunu anlarsın Atletico dediğin takım madritte realden fazla
taraftarı olan halk içinde realden fazla sevilen bir kulüptür ama siz herşeyi başarıyla denk yürüttüğünüz için
size böyle gelmesi normal atletico ispanyada franconun realine karşı halkın isyanı olarak kurulmuş bir takımdır
ve kurulduğu günden beri realin gerçek rakibidir. o iki takımın maçı halk için çok şey ifade eder Barcelona Basklı
zenginlerin bask bayrağını dalgalandırsın diye sürekli finanse ederek büyüttüğü son dönemlerin takımıdır. Ne atletico gibi
nede real gibi geçmişi ve yaşanmışlıkları vardır bu iki takımın mücadelesi ispanya tarihidir Barselona sonradan çıkmış zurnanın
zırt deliğidir. Barselonanında Bask için bir anlamı vardır ama ispanya için bir anlam ifade etmiyor. Başarı eşittir büyüklük
kavramı emperyalist bir söylemdir. Örgütlülüğün önüne geçmek kişileri bireyselleştirmek ve kendi koltuğunu sağlama almak için
yapılan propagandadır. Başarı zirveye ulaşmak sadece bir ödüldür emeğinin karşılığında aldığın bir taçtır. Ama büyüklük başka birşey
parayla başarı gelir ama parayla büyük olunmaz.

Kesinlikle katılıyorum yalnız Bask değil Katalan* @Necmi abi.

Çevrimdışı adil arif

Necmi abi Barcelona Katalunya nın Franco faşizmine karşı başkaldırısının simgesidir. Gerçi artık sistemin en önemli taşlarından biri haline geldiği için bu değerini yitirdi ama eskiden daha az kupalı ama daha büyük bir takımdı bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 18:52:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
nasıl yenemez yahu

adamın orta sahası kalabalık seni boğar boğar.... istediği andada kitler..
senin yapacağın tek şey olduğun yerden topu şişirerek arayışlarda bulunmandır...onuda yapacak bir takım değiliz

şenol güneşle ligde 3cülük garantidir yukarısı hayaldir...

nasılmı bunu diyorum şimdiye kadarki her takımında bol atak bol pozisyon yapar ama o gerekli golleri zamanında atamaz attıramaz.
çnk inatçıdır çnk gerekli hamleleri yapamaz
pedro milo ve tolga sevdasıyla beni kendisinden soğutmuştur...

Hoşgeldin tekrar :D

Önce Antalya'yı boğsun, zar zor yeniyor bütün rakiplerini. Biz iyi futbol oynayalım hızlı oynayalım tempo ağır gitmesin bizim tempomuza ayak uyduramazlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 18:52:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada Barcelona'nın büyüklüğünü tartışmayalım bence ( ki sevmem Barcelona'yı ) futbolun tanrısı Maradona çarpar bizi  :evillol:

Viva Valencia!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Adamların daha 1 tane 3 asist yapmış futbolcusu yok. Bizim 3 oyuncumuzun toplam 10 asisti var. Nasıl kötü bir futbol oynadıklarını varın siz anlayın.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ilk 3'te 3 beşiktaşlı hala töreye bencil diyolar ya onlarda ayrı bi cins

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bi takımın büyüklüğü başarıya göre endekslenemez örnek liverpool