Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7252741 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Olan oldu bundan sonra önümüzde derbi var.

Zor maç olacağını konuşmaya bile gerek yok.

Umarım kazanırız ya da kaybetmeyiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Derbide yenilirsek puan farkli 6 olacak.yenersek fenerin ustune cikacaz.

Galibiyet sart.maglubiyette alacagimiz yarayi dusunemiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 12:14:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yenilme durumumuz yok, olamaz. Lakin Fener'de de bizi yenecek güç yok.

Doğru işleri yaparsak yeneriz Fener'i çekinecek bir şey yok. Aşırı ağır takım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Geçen gün 24 G 6 B 4 M bizi şampiyon yapar demiştim.

Şuan için 21 galibiyete daha ihtiyacımız var :D

Çevrimdışı ozan062

nasıl yenemez yahu

adamın orta sahası kalabalık seni boğar boğar.... istediği andada kitler..
senin yapacağın tek şey olduğun yerden topu şişirerek arayışlarda bulunmandır...onuda yapacak bir takım değiliz

şenol güneşle ligde 3cülük garantidir yukarısı hayaldir...

nasılmı bunu diyorum şimdiye kadarki her takımında bol atak bol pozisyon yapar ama o gerekli golleri zamanında atamaz attıramaz.
çnk inatçıdır çnk gerekli hamleleri yapamaz
pedro milo ve tolga sevdasıyla beni kendisinden soğutmuştur...
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 12:34:58 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı 38life

Gomez tek maç oynadı yine yatışlarda. Bu gibi kritik maçlarda sahneye çıkmayacaksa ne zaman çıkacak? Fener maçında da sahneye çıkmazsa bizi çok zor günler bekliyor.

Gomezin suçu yok burda. Gomez 5 kişinin kucağında oynadı. Sen Gomezi kucakta oynasın diye almadın ki...

Çevrimdışı 38life

nasıl yenemez yahu

adamın orta sahası kalabalık seni boğar boğar.... istediği andada kitler..
senin yapacağın tek şey olduğun yerden topu şişirerek arayışlarda bulunmandır...onuda yapacak bir takım değiliz

şenol güneşle ligde 3cülük garantidir yukarısı hayaldir...

nasılmı bunu diyorum şimdiye kadarki her takımında bol atak bol pozisyon yapar ama o gerekli golleri zamanında atamaz attıramaz.
çnk inatçıdır çnk gerekli hamleleri yapamaz
pedro milo ve tolga sevdasıyla beni kendisinden soğutmuştur...

2.ci kim olur peki Trabzonspor mu?

:kop:

Çevrimdışı Tolga

Gomez kötüydü kabul ama bunun sebebi de o alanı Gomez'e yaratamamızdır.

Geçen hafta attığı 2 golü hatırlayın tam onun istediği toplardı.

Sürekli kalabalık arasında Gomez'i tek başına bırakırsak orada kaybolup gider dünkü gibi.

Tabi bir de oyunda sıcak tutmak lazım o yüzden de topu onla buluşturmak lazım.

Top gelmeyince dakikalar geçtikçe oyundan iyice düşüyor.

Kanatlardaki etkisizliğimizde eklenince Gomez'den hiç faydalanamıyoruz.

Çevrimdışı Ensar

Öncelikle hepimize geçmiş olsun hadi bırakın karamsarlığı bi maçla takımı göklere çıkartıp bi maçla gömmeyin , BEŞİKTAŞ'LIYIZ BİZ KENDİNİZE GELİN :) azrailin biziz fener kaçışın yok.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomezin suçu yok burda. Gomez 5 kişinin kucağında oynadı. Sen Gomezi kucakta oynasın diye almadın ki...
Beni ilgilendirmez Gomez'in kaç kişinin kucağında oynadığı. Çıkacak atacak bir şekilde.. Takımın en büyük yıldızı diye alınan adam birilerine bel bağlayarak skor üretecekse onun haricinde skor üreteeyecekse orada bir sorun var demektir bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O kadar diyosun? :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Beni ilgilendirmez Gomez'in kaç kişinin kucağında oynadığı. Çıkacak atacak bir şekilde.. Takımın en büyük yıldızı diye alınan adam birilerine bel bağlayarak skor üretecekse onun haricinde skor üreteeyecekse orada bir sorun var demektir bence.

Böyle bir mantık yok. Dün İbrahimovic olsa Gomezin yaptığından fazlasını yapamazdı. Çıkacak atacak bir şekilde diye bir mantık olamaz. Senin beklerin hücuma katkı vermesin kanatların kuru sıkı olsun sonra Gomez neden gol atamadı... yok öyle bir dünya! Sade vatandaş gözüyle futbolcu eleştiremeyiz biz. Ceza sahası içi ve önünde topaklaşan gençler savunmasını bir şekilde açmak teknik direktörün ve futbolcuların işi. Gomez Cüneyt Arkın değil 3-4 tane savunma oyuncusuna dağılın ulan diyip topu alıp kaleye atsın.

Çevrimiçi Kartal Ç

Hakem faktörü etki edecektir her derbide olduğu gibi. Bize gelince bakın ev sahibini korumuyorum tribi atıyor hakemlerimiz.

Çevrimdışı Ensar

Tolga : dün çok iyi toplar çıkardı , bu sezona çok iyi başladı , ondan bıkan ve yerine transfer isteyenler arasında bayrak taşıyan ben olurum ! ama hakkını yemeyelim iyi oynuyor.

Tosic : o kadar kötü ki , bu takımda hala ne işi var burası hayır kurumumu da su mustafa ile ismaili besliyoruz dediğim ismilin oynamasını istiyoruz. Ne kadar dengesiz olsa da motta geri dönmeli yok o artık bitti diyorsa hoca , ismail oynamalı.

Ersan : bildiğimiz ersan ışte

Rhodolfo : çok temiz oynuyor helal olsun

Beck : her zaman 7/7 oynar , adamdır

Necip : Necip adamdır. Necip hep buydu hiçbir zaman daha fazlasını vaad etmedi, necip'ten xabi performansı beklemeyin necip bu , bizim evladımız ve elinden gelen bu , daha iyisini almayan yönetim suçludur necip değil

Atiba : resmen iki üç kişilik oynuyor , her yere koşuyor her yere basıyor , yeri geliyor 10 numara gibi topla oynuyor , bu tempoyu nasıl kaldıracak aklım almıyor , ona alternatif oluşturmaya yönetim suçludur !

Olcay : dün iyi değildi , olcay yetenek olarak zayıf hepimiz biliyoruz , bana göre son 30 dk oynaması gerek FAKAT önünde daha iyisi olmadığı için ilk 11 de olmalı , yoksa önünde bir gökhan töre olsa kesinlikle yedek kalmalı

Quaresma : ilk döneminden bile rezil durumda , çok çok kötü , resmen eksik oynatıyor takımı hatta ne kendi oynuyor ne etrafındakileri oynatıyor , inşallah toparlar , yoksa ayak bagı olacak bize , içimden bir ses "uzun süre sakatlansa keşke" diyor ama sonra böyle insanlık mi olur lan diyorum :D öyle pis bir durum bizimkisi

Gökhan : tartışmasız bu ligin en iyi oyuncusu benim için , 30m euro

Sosa : önde oynamalı fakat oğuzhan mi sosa mi , 10 kere oğuzhan derim

Gomez : dün en çok dikkatimi çeken pas hataları ve top kontrollerinde ki acizliğiydi , form tutmalı artık

Cenk : maşallahı var helal olsun gomez'den sonra bu takımın direk santrforu olmalı

Oğuzhan : özledik valla fener maçında resital bekliyorum :D

Çevrimdışı Efe

https://www.passo.com.tr/tr/clubs/besiktas/fixture.aspx?fixture=a6a58951-ab5a-e511-89da-00155d143593

https://www.passo.com.tr/tr/clubs/besiktas/fixture.aspx?fixture=6f7d79b9-3e5c-e511-89da-00155d143593

BEŞİKTAŞ-Fenerbahçe ve BEŞİKTAŞ-Sporting lizbon biletleri satışta üstte linklerini verdim herkesi maçlara bekliyoruz.Passo.com dan hemen biletlerinizi yükleyebilirsiniz.201.315 beşiktaş passoligi satılmış en az 60 bin kişi bekliyoruz maçlara :ok:

Tüm Beşiktaşlı kardeşlerimizi maçlara bekliyoruz bakın ben bursadan geliyorum özellikle istanbulda yaşayan arkadaşların maçalara ilgi göstermelerini bekliyoruz.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

https://www.passo.com.tr/tr/clubs/besiktas/fixture.aspx?fixture=a6a58951-ab5a-e511-89da-00155d143593

https://www.passo.com.tr/tr/clubs/besiktas/fixture.aspx?fixture=6f7d79b9-3e5c-e511-89da-00155d143593

BEŞİKTAŞ-Fenerbahçe ve BEŞİKTAŞ-Sporting lizbon biletleri satışta üstte linklerini verdim herkesi maçlara bekliyoruz.Passo.com dan hemen biletlerinizi yükleyebilirsiniz.201.315 beşiktaş passoligi satılmış en az 60 bin kişi bekliyoruz maçlara :ok:

Tüm Beşiktaşlı kardeşlerimizi maçlara bekliyoruz bakın ben bursadan geliyorum özellikle istanbulda yaşayan arkadaşların maçalara ilgi göstermelerini bekliyoruz.

fener maçına kaç bin bilet satıldı

Çevrimdışı aykut.celenk

Devre arasına kadar minimum puan kayıpları ile ara transfer dönemine girersek gördüğüm kadarıyla sol stoper ve sol bek alınıp veli ve tolgayın dönmesi ile takım başka bir seviyeye çıkabilir. alınacak stoperin 3lü savunma anlayışınada yatkın olursa gençler maçında kerim oyuna girdiği düzen 3-4-3 gibi bir oyunda kurgulayabilir skora göre Şenol hoca

Çevrimdışı Tolga

Sezonun kırılma maçlarını oynamakta problemler yaşadığımız ortada.

2006-2007 sezonunda çok sıkıcı ve kötü bir futbol ortaya koymamıza rağmen Fb ile puan puana gidiyorduk.

31. Hafta'da içeride Fb'yi yensek 1 puan öne geçip kalan 3 haftaya lider girecekken maçı ve şampiyonluğu kaybetmiştik.

2007-2008 sezonunda 27. Hafta'ya lider girmişken deplasmanda Başakşehir'e 2-1, arkasından da içeride Fb'ye 2-1 yenilip bir anda geriye düşmüştük.

Geçen sezonda 30. Hafta'ya lider girmemize rağmen G.Antep maçında puan kaybı yaşadık ve gerisini biliyoruz.

Bakalım bu sezon bu konuda bir değişiklik olacak mı.

Çevrimdışı fatih e.

Tolga : dün çok iyi toplar çıkardı , bu sezona çok iyi başladı , ondan bıkan ve yerine transfer isteyenler arasında bayrak taşıyan ben olurum ! ama hakkını yemeyelim iyi oynuyor.

Tosic : o kadar kötü ki , bu takımda hala ne işi var burası hayır kurumumu da su mustafa ile ismaili besliyoruz dediğim ismilin oynamasını istiyoruz. Ne kadar dengesiz olsa da motta geri dönmeli yok o artık bitti diyorsa hoca , ismail oynamalı.

Ersan : bildiğimiz ersan ışte

Rhodolfo : çok temiz oynuyor helal olsun

Beck : her zaman 7/7 oynar , adamdır

Necip : Necip adamdır. Necip hep buydu hiçbir zaman daha fazlasını vaad etmedi, necip'ten xabi performansı beklemeyin necip bu , bizim evladımız ve elinden gelen bu , daha iyisini almayan yönetim suçludur necip değil

Atiba : resmen iki üç kişilik oynuyor , her yere koşuyor her yere basıyor , yeri geliyor 10 numara gibi topla oynuyor , bu tempoyu nasıl kaldıracak aklım almıyor , ona alternatif oluşturmaya yönetim suçludur !

Olcay : dün iyi değildi , olcay yetenek olarak zayıf hepimiz biliyoruz , bana göre son 30 dk oynaması gerek FAKAT önünde daha iyisi olmadığı için ilk 11 de olmalı , yoksa önünde bir gökhan töre olsa kesinlikle yedek kalmalı

Quaresma : ilk döneminden bile rezil durumda , çok çok kötü , resmen eksik oynatıyor takımı hatta ne kendi oynuyor ne etrafındakileri oynatıyor , inşallah toparlar , yoksa ayak bagı olacak bize , içimden bir ses "uzun süre sakatlansa keşke" diyor ama sonra böyle insanlık mi olur lan diyorum :D öyle pis bir durum bizimkisi

Gökhan : tartışmasız bu ligin en iyi oyuncusu benim için , 30m euro

Sosa : önde oynamalı fakat oğuzhan mi sosa mi , 10 kere oğuzhan derim

Gomez : dün en çok dikkatimi çeken pas hataları ve top kontrollerinde ki acizliğiydi , form tutmalı artık

Cenk : maşallahı var helal olsun gomez'den sonra bu takımın direk santrforu olmalı

Oğuzhan : özledik valla fener maçında resital bekliyorum :D

çok yerinde tespitlerde bulunmuşsun, tebrik ederim.

ekstra olarak ozi-olcay-töre-cenk birlikte oynadıklarında birbirlerini çok iyi tanıdıklarını, birbirleriyle çok iyi anlaştıklarını da unutmamak gerekiyor. sosa da zaman zaman iyi anlaşıyor.

birbirleriyle pas akışları bir şekilde engellendiği takdirde ya da bunların dışında oynayan oyuncular ile maalesef bütün düzen bozuluyor. belki uyum süreci diyebiliriz ancak şu an için durum böyle.

dün neciple başlamış olsak sosa daha önde gökhan sağda, olcay solda oynamış olsak gol yemez, golü daha erken bulurduk. g.birliğinin 4 sabit defansı da daha ileri çıkacağı için gomez yahut cenk rahatlar daha etkili olur, yine farka giderdik.

Çevrimdışı Ensar

çok yerinde tespitlerde bulunmuşsun, tebrik ederim.

ekstra olarak ozi-olcay-töre-cenk birlikte oynadıklarında birbirlerini çok iyi tanıdıklarını, birbirleriyle çok iyi anlaştıklarını da unutmamak gerekiyor. sosa da zaman zaman iyi anlaşıyor.

birbirleriyle pas akışları bir şekilde engellendiği takdirde ya da bunların dışında oynayan oyuncular ile maalesef bütün düzen bozuluyor. belki uyum süreci diyebiliriz ancak şu an için durum böyle.

dün neciple başlamış olsak sosa daha önde gökhan sağda, olcay solda oynamış olsak gol yemez, golü daha erken bulurduk. g.birliğinin 4 sabit defansı da daha ileri çıkacağı için gomez yahut cenk rahatlar daha etkili olur, yine farka giderdik.
Oğuzhan-Gökhan-Cenk-Olcay bunlar birbirini seven birbirini tanıyan ve birbirleriyle oynarken zevk alan , birbirlerini tamamlayan oyuncular ve biz buna sahip çıkmalıyız + Sosa ve Tolgay eklenince süper bir ön taraf oluyor

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Kimse kusura bakmasın.

Şenol hoca gelirke gelmesini istemedim trasnferde etkinliğinin sıfır olmasından tutta Avrupa'da tecrübesinin olmamasına kadar.

Ama Şenol hocayı yedirmem.

Sen adama al bu Necip 7 yıl boyunca kimse yararlanamadı ama sen yararlanacaksın çünkü seni bu yüzden getirdik dedirtmem. 7 yıldır arpa boy yol almamış adamdan Xabi çıkmaz.

Birşey beklemeyin boşuna Necip'in olacağı budur.

Adam deniyor denemekten başka bir şansı mı var? Hadi Atiba var. Atiba sakatlanınca kim oynayacak? Necip mi? Oğuzhan kart cezalısı düştüğünde? Bunların aynı anda olmayacağı malum mu?

Bu şekilde koskoca bir lig haftada 3 maçlık serüven devam eder mi? Adam elbette deneyecek. Ama iyi oldu bu. Herkes kafasına göre orta sahaya adam eviriyordu. Şenol hoca yapınca mı suçlu oldu? Yeri geldi Olcay'I koydunuz yeri geldi Rhodo yeri geldi Motta. Adam Sosa'yı koydu diye kıyamet mi koptu? Hadi oynasaydık o kadar önemli değildi de?.

Veli Aralık'ta döneceği açıklandı. Şimdi heryerde bas bas Ekim'de dönecek Veli diyenler bu açıklamanın kefaretini ödeyecek mi?

Talha'cım, kimsenin kafasına göre orta sahaya adam evirdiği yok. Maçtan önce de söylendi Quaresma - Sosa göbeğinin olmayacağı. Bak ligin en yumuşak takımı bile üstünlük sağladı bize. Sen gerekli direnci sahaya koymazsan yeteneğinle fark yaratamazsın.

Necip sahada değilken kaç gol atmışız, sahadayken kaç gol atmışız. Yahu ben Necip hayranı filan değilim. En sıradan orta saha bile bizim takımda fark yaratıyor, bunu anlatıyorum. Necip yoksa Eslem'i oynat. Çünkü oraya Quaresma'yı Sosa'yı koyduğunda orta sahasız oynuyoruz. Atiba bir gün ruhunu teslim edecek sahada.

Hoca denesin tabii, denemesine itirazımız yok ama denediği şey tuttuğunda nasılki "Helal olsun hocaya" diyorsak tutmadığında da eleştirebilmeliyiz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Efe

fener maçına kaç bin bilet satıldı

şuan bi açıklama yok yarın öbürgün ahmet ateş paylaşır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Derbide karmasik futbola gerek yok.
Hak edene vereceksin formayi ,sonuc bekleyeceksin.
Quaresma Tosic Gomez out Necip(kerim) İsmail Cenk tosun in.buna ragmen yine sonuc alamazsak kadro yetersizligi faktoru iyice kendini belli etmis olacak ona da yapacak birsey yok devre arasina kadar idare etmek zorundayiz.
Abi sen neden ısrarla derbide Necip diyorsun :D Oğuzhan-Atiba olacak derbide :D

Çevrimdışı Ensar

Abi sen neden ısrarla derbide Necip diyorsun :D Oğuzhan-Atiba olacak derbide :D
Eğer atiba oğuzhan sosa başlarsak sıkıntı yasarız bence , atiba necip sosa başlayıp oğuzhanı öldürücü vurus olarak kullanmalıyız , ama oğuzhan da çok iyi , yedek oturtmak olmuyor keratayı :D

Çevrimdışı 38life

Keşke Necipin fiziğini Oğuzhana aktarabilseydik.