Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264174 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma böyle devam etsin anca bu tip maçlarda forma bulur.

Çevrimdışı Doğukan E.

Biz bu sene sonunda Gökhan gidince napıcaz? Bize gelmiş çok büyük bir nimet Gökhan adeta. Böyle bir oyuncunun yeri nasıl dolar acaba?

Çevrimdışı TALAT

söylendi mi bilmiyorum ama gökhan robbenlikten daha çok pas dağıtma işini sevmiş sanırım. gayet de güzel gollük pasları atıyor. ama bazen biraz daha bencil olmalı özellikle ceza sahası içinde. geçen sene oyunu sağ kanatta sosa ve ba ile üçgenlerle kuruyordu bu sefer daha çok ortada ve ara pasları ile kuruyor. sanırım yeni stil benim daha çok hoşuma gidiyor :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

Ne Gol atti be :icool:
Yalniz Ozan tifan ins alinmaz Kazma demistim bugun su maci izledikten sonra bir kez daha diyorum ki Allah korudu iyiki almamisiz..
Elin adamlarını yere goge sigdiramadik !
Necip kardesimden ozur diliyorum bu sezon gercekten iyi performans sergiliyor yerinde oynadigi icin..
Senol Hoca etksiide vardir mutlaka @Çağrı

ona bakarsan quaresma alınsın diye de en cok sen ses çıkarmıştın ama quaresmanın da henüz iyi oynadığı maç görmedim ben :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

Sporting'i yenersek bu gruptan çıkarız.

1. mi; 2. mi ona sonra bakarız. Gerçi fark etmiyor nasıl olsa kura da en zorunu çekiyoruz.

Çevrimdışı Türkay

Zorlu periyoda giriyoruz. Gençlerbirliği, Fener sonra Lizbon. Kayıpsız çıkarsak çok büyük iş olur
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2015, 00:26:07 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Doğukan E.

Zorlu periyoda giriyoruz. Gençlerbirliği, Lizbon sonra Fener. Kayıpsız çıkarsak çok büyük iş olur
Lizbon fenerden sonra degil miydi? Yoksa fenerden sonra moskova mi?

Çevrimdışı Türkay

Evet doğru Fener'den sonra olacak o.  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Fb maçından sonra Lizbon ile oynayacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu sene şampiyonluk ve uefada başarı için 3-4 lü seriler yapmamız lazım. Misal önümüzdeki 3 maç 9 puan gibi. İnşallah olur

Çevrimdışı brkntcnr

Lokomotiv deplasmanda 3-1 yendi bu arada lizbon u.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı laoban

alin size "besiktasi ciddiye, alan buyuk klup oldugunu bilen (!)" quaresma. Allahim ne olur sen bize sabir ver. Resmen butun takimin enerjisini emdi uyduruk uyduruk hareketlerle

Çevrimdışı 38life

Zorlu periyoda giriyoruz. Gençlerbirliği, Fener sonra Lizbon. Kayıpsız çıkarsak çok büyük iş olur
27sinde fener 1inde lizbon maçı var. 3 gün arayla 2 tane kilit maç oynucaz.

Çevrimdışı Tolga

Linnes'i sol beke almak lazım :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Türkay  kayıpsız  gitmemiz için öncelikle Gençler maçını kırmızı kartsız  geçmemiz lazım.Malum Aydınus  tetikçisi göreve getirildi.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu takımın kanatları töre-olcay'dır birkez daha görmüş olduk.

Çevrimdışı Deniz

Quaresmanın tüm yaptıklarını geçtim,hepsini sineye çektim ama 55. dkda sağ bek olan beckin kale önündeki baskısı sonucu kazanılan topu içerde 2 kişi olmasına rağmen bencilce kaleye vurdu ya işte bunu asla unutmam.

Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de o.Takım oyunu beklemek büyük hata.Quaresmanın kilidini açacağı maçlar da var ,gol yollarında bize kilit olacağı maçlar da var.Genelde bize kilit oluyor.Yapacak birşey yok tekrar transfer edildi ve formayı giydi,artık bize destek vermek düşüyor.sadece kilit açacağı maçlarda oynaması dileğiyle..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Türkay  kayıpsız  gitmemiz için öncelikle Gençler maçını kırmızı kartsız  geçmemiz lazım.Malum Aydınus  tetikçisi göreve getirildi.

Aynen öyle abi Şenol Hoca özellikle uyarmalı oyuncuları hakem konusunda.

Çevrimdışı 38life

Yeni bir soru: Gençlerbirliği maçında Tosic mi oynayacak, İsmail mi?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Eski takımına karşı Tosici oynatır Şenol hoca. Bu geceki röportajında da bu hafta iyi oynayan haftaya oynamayabilir herkes rotasyona hazır olsun, sorulan soru üzerine de İsmail fena oynamadı dedi. Benim anladığım kadarıyla herkesi hazır tutmaya çalışıyor hoca ve dinlenmiş Tosici oynatır.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2015, 01:22:05 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı Tolga

Tosic oynar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ismail artık önemi düşük maçlar dışında oynayamaz çok alt seviye

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 02:28:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
7-17-77

7 numara bu takımın en önemli oyuncusu ve yıldızıdır.

17 numara geldiğinde 7 numaranın formasını alıp ona vermeyi bile düşünenler kendinden utanmalıdır.

17 numara 7'sinde neyse 77'sinde de odur. Profesyonellik olarak kendini 2. hafta belli etti. Oyun olarak da bu maçta.

Bu maç bu adamın yıldızlaşacağı maçtı çünkü küçük maçtı. Olmadı. Nerdeyse tüm tercihleri yanlış, son derece bencil.

Bu takım 5 sene önceki takım değil. O takımda kimse oynamadığı ve teknik direktör sorumsuzun teki olduğu için yaptığı her şey gözümüze büyüleyici geliyordu.

Ama artık o iş bitti. Bu takım birisinin sahadaki kişisel egosunu tatmin edemeyecek kadar büyük hedefleri olan bir takım. Şenol Güneş yavaş yavaş gereğini yapacaktır.

Sene başında uyardık, sene sonunda ne kadar büyük bir hata yaptığımızı hep beraber göreceğiz.

Bugün sevindiğim nokta her türlü platformda destekleyenler de sırt çevirmeye başladılar. Çünkü onlar da başarı istiyor, şov değil. Bilic'in bize verdiği en önemli şey bu. En önemli olan takımdır, oyuncu değil.

Hala göremeyenler de 1-2 maç sonra tam anlamıyla görecektir.

İddaamın arkasındayım. Sene sonu 3-4 gol 4-5 asisti geçemeyecek Quaresma. Yerine tercih etmediğimiz Macar oyuncu ise 10-10 gibi bir tabela koyacak ortaya.

Doğru tercih yapsaydık çok ''temiz ve net'' bir takım olacaktık.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2015, 02:34:12 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam akıllı bir maç özeti bulamadım. Hep kalitesiz falan. Bulan var mı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

İddaamın arkasındayım. Sene sonu 3-4 gol 4-5 asisti geçemeyecek Quaresma. Yerine tercih etmediğimiz Macar oyuncu ise 10-10 gibi bir tabela koyacak ortaya.

Ben de iddiamın arkasındayım, Quaresma savunucuları "Cucak o istatistiği Beşiktaş'ta yapamaz, Anadolu takımında Quaresma 15-15 yapardı, ayrıca Kerim'e Töre'ye Olcay'a niye birşey demiyorsunuz" diyecekler.
Be the change you want to see in the world. 🦅