Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7266493 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

tek ön libero türkiye için candır can... çatır çatır top oynamakta takım.. derbilerde sorun olcak ama yapcak bişi yok idare etcez okadar..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ne alakası var kilit maç olmakla daha ligin altıncı haftasında kilit maçmı olur.
bu derbiler konusunda gerçekten çok tuhaf bir bakış açınız var her maç 3 puandır
ve kazanılması gerekir. bir tane değil 17 tane rakibin var nerden biliyorsun fenerin şampiyon olacağınıda onunla oynadığın maç
değerli puan oluyor ne yani fenere iki maç yenildik bursayı iki maç yendik bursa şampiyon olursa sizin teori hangi rafa kalkıyor
derbi kazanınca şampiyon oluyorsun ya kardeşim gidip balıkesire eskişehire puan kaybedersen  istediğin kadar derbi kazan
şampiyon olamazsın yada fener geçen sene 3 derbi kazandı neden şampiyon olamadı ligde önemli olan kazanmak gereken
puanı cebe koymaktır biz geçen sene son maçlarımızı kazansaydık debi kazanmadan da şampiyon olurduk derbi kazanmanın tek önemli yanı
çevrenizdeki renklilere hava atmaktır. onun dışında herhangi bir maçtan daha önemli değildir. yeterki kazanman gereken maçları kazan
öncelikle kazanman gereken 28 maç var oda 84 puan eder onları kazan rakiplerinde kazanırsa işte o zaman rakiplerinle oynadığın maçlar önem kazanıyor
Derbi demek rakibinden iki maçıda kazanırsan 12 puan önde olman demek. Bu kadar basit bir matematik hesabı ortadayken halen diğer maçlardan bir farkı yok demek çok populist bir yaklaşım. Bu işin psikolojik tarafına hiç girmedim.
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2015, 10:30:39 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sezon tüm derbileri kazansaydık puan durumu aşağıdaki gibi değil şöyle olacaktı:

Beşiktaş:81
Galatasaray: 71
Fenerbahçe: 68

Halen önemsiz mi derbiler?

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı LuceGel

Uzun süredir derbi kazanamıyoruz derbi galibiyeti takım ve taraftar üzerinde müthiş etki yapar,psikolojik tarafı inanılmaz fazla.Fener zor gol yiyor ama golcüler dökülüyor yaratıcı adamları çok az.Akıllı kontrollü oynayıp defansta zaafları olan bölgelerden goller buluruz diye düşünüyorum.Bu işler neticede akıl ve cesaret işi Kasımpaşa maçında bitiklerdi yürüyerek kazandılar çünkü Rıza hoca fenerden korktu adamlar stoperleri 10 gün düşündü Rıza hocamız santraforsuz maç oynadı.Yeneriz yeneceğiz sakin :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Konu disi olacak ama passolig kart basvurusu yaparken bir yerde aylik geliri soruyor , ogrenciyim diyorum yani gelirim yok :D 0 lira yaziyorum kabul etmiyor , ne yapmam lazim sizce ? :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Eylül 2015, 11:13:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneş geçen sene 57 puan aldı Bursa ile. Üzerinde Beşiktaş forması olsa o kadroyla 67 alırdı.

Şimdi kadro farkı da var. 77 alıp işi bitirmesini bekliyoruz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Konu disi olacak ama passolig kart basvurusu yaparken bir yerde aylik geliri soruyor , ogrenciyim diyorum yani gelirim yok :D 0 lira yaziyorum kabul etmiyor , ne yapmam lazim sizce ? :)
Aylık gelirin yoksa nasıl maç bileti satın alacaksın? :) 50 - 100 yaz Birsey zaten formalite. Bi de hangi kart türüne basvurduguna dikkat et. Kredi kartı gibi kullanilana basvurma.

Çevrimdışı 38life

Abi derbilerin önemli olmadığını reddedemeyiz. Bi kere şöyle bişey var şampiyonlukta çekiştiğimiz takımlar Fenerbahçe ve Galatasaray. Derbi kazandığımız takdirde hem onların 3 puan almasına engel oluyoruz hem de biz 3 puan alıyoruz. Ayrıca bu takım derbi kazanamadığı için hep 3. olacak damgası yedi. Benim söylediğim derbi kazanırsak rakiplerimiz artık korkacak. Şuan kimi yensek küme düşme adayı ilan edip geçiyorlar. Ama derbi kazanırsak korkacaklar artık acaba mı diyecekler. Psikolojik olarak derbinin önemi belli. Geçen sene galatasaray 77 puan fenerbahçe 74 puan biz ise 69 puanla ligi bitirdik. Sadece içerideki iki derbiyi alsak galatasaray 74 fenerbahçe 71 puan biz ise 75 puanla şampiyonduk. Üstelik bu sene fenerbahçe anadolu maçlarında puan kaybetmez kolay kolay rotasyonları çok sağlam. O yüzden kilit maçlar derbi maçları. Anadolu maçları da önemli ama camianın üzerindeki şu baskıyı kırmak için derbi kazanmamız lazım.
Aynen katılıyorum ama "derbilerin önemli olmadığını reddedemeyiz." Diyerek yanlış cümle kurmuşsun :D

Çevrimdışı brkntcnr

Aynen katılıyorum ama "derbilerin önemli olmadığını reddedemeyiz." Diyerek yanlış cümle kurmuşsun :D
Derbiler önemli demek istedim ama neden öyle dolandırmışım bende bilmiyorum :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Derbi demek rakibinden iki maçıda kazanırsan 12 puan önde olman demek. Bu kadar basit bir matematik hesabı ortadayken halen diğer maçlardan bir farkı yok demek çok populist bir yaklaşım. Bu işin psikolojik tarafına hiç girmedim.

Diyelim ilk iki maçın derbi ve ikisini de kaybettin ne yani yenildiğin iki rakibin iki maçı da kazanınca senden 12 puan önde mi oluyor. Sen geçen sene kümeden düşen iki takıma 5 puan bırakmışsın. Kayseri Erciyes'e yenilmiş, Balıkesir ile berabere kalmışsın. Daha ligin 6. haftasında bir fb maçı en fazla Antep, Mersin maçı kadar önemlidir. Biz zamanıyla fb nin bizi yenmeden entrikalarla şampiyon olduğunu biliyoruz. Şunu unutmamak lazım ki biz şu anda derbilerde kafa kafaya çok rahat gideriz ama gs ya da fb ufak takımlara daha fazla puan verecek . Biz ise ufak takımlardan 3 yersek 4 atacak güçteyiz .
Tek Büyük Beşiktaş

Aylık gelirin yoksa nasıl maç bileti satın alacaksın? :) 50 - 100 yaz Birsey zaten formalite. Bi de hangi kart türüne basvurduguna dikkat et. Kredi kartı gibi kullanilana basvurma.
Tesekkur ettim :)

Çevrimdışı Ensar

BEŞİKTAŞ’ta işler yolunda giderken “ne zaman saldıracaklar acaba, nereden sallamaya başlayacaklar?” derken sonunda geçen yıllarda olduğu gibi yaygaraya başladılar.

Geçen sene SÜLEYMAN SEBA sezonunda "Beşiktaş’ı şampiyon yapacaklaaarrrr" diye tezgahı kuran manipülasyon ekibi ROK ve Ahmet Çakar’ı unutmadık. Artık konusu futboldan ziyade, dedikodu,magazin, paparazzi, film ve dizi tanıtımı gibi ne olduğu belli olmayan ve gittikçe izleyici kaybeden programın sosyal medyada konuşulması ve ilgi çekmesi için ne yapacaklarını şaşırdılar. Ünlü otorite Ahmet Çakar, önce Rap müziğe salladı. “Rap müziği sevmem, dinleyeni de sevmem. Rap dinleyenler pistir. Çocukluklarında travma yaşamışlardır” falan filan. Yetmedi Şenol Hocanın bordo pantolonunu diline doladı. Ben bu filmi daha önce görmüştüm. Şenol Güneş, Dünya 3.’sü yaptığı Milli Takım’ın başındayken önce saçının şekline, sonra giyimine, en nihayet aldığı paraya kadar masaya yatırılmıştı. Türlü entrikalarla Milli Takım’dan ayrılmak zorunda bırakılan ve kariyerinde Milli Takım’a en büyük başarıyı yani Dünya 3.’lüğünü getiren Şenol Hocaya neler yaptılar neler. Sözleşmesini tek taraflı fesh ettiler. Tazminatını ve alacaklarını vermediler. Hoca da hukuki yollara başvurunca yine salladılar. "Vaay efendim Milli Takım’ı mahkemeye vermiş." Sanki ondan sonra gelen hocalar ve şimdi çalıştıran Fatih Hoca bedavaya ya da hatır gönülle çalıştırıyormuş gibi. 

Rapçilere sallayarak umduğu izleyiciyi sağlayamayan Ahmet Çakar, bu defa Şenol Güneş’in bordo pantolonunu diline doladı. Ne yapsın takıma ve Beşiktaş’a sallayacak şimdilik bir şey bulamayınca belden aşağı vuracak ne var? Bordo pantolon var. GS hocasının bu hafta giydiği siyah takım siyah gömlek ve kırmızı kravatına rugan pabuçlara laf yok. FB hocasının boynuna 3 defa doladığı kalın bisiklet zinciri gibi kolyeye laf yok. (Benim için sorun değil ikisi de istediği gibi giyinir kimseyi ilgilendirmez) Varsa yoksa bordo pantolon. "Efendim 63 yaşında adam böyle bordo pantolon giyer mi? Yarın ben de alacağım" Eğer Şenol Hoca gibi 63 yaşında fit bir vücuda sahipsen, vücutta bir gram yağ yoksa bordo da giyersin, yeşil de, turuncu da. Ama 1963 doğumlu olup, Şenol hocanın 2 katı kiloya sahipsen değil pantolon şalvar bile giysen yakışmaz Ahmet Hocam. Biz Şenol Hocanın giyim tarzını, hocalığını, adamlığını seviyoruz ve beğeniyoruz. O yüzden Beşiktaş’a saldırmak ve diğer yandan programını izlemeyen Beşiktaş taraftarının ilgisini çekmek yolunda bir taşla iki kuş vurmak derdinde olduğunun da farkındayız o tufaya düşmeyiz. Yani sonuç olarak diyoruz ki. İşinize gücünüze bakın. Beşiktaş’a sallamak için bahane yaratmayın. Yani Sayın hocam sonuç olarak "Pantolon uyduramadık ama isterseniz gömlek verelim"

Zafer Algöz / HABER1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Şenol Güneş geçen sene 57 puan aldı Bursa ile. Üzerinde Beşiktaş forması olsa o kadroyla 67 alırdı.

Şimdi kadro farkı da var. 77 alıp işi bitirmesini bekliyoruz  :evillol:
Alışkanlık kötü bişey 1.2. gittiğimiz yıllarda 75-80 puanı öldürmüyorduk şimdilerde olmayınca sıkıntı oluyor  :D . Bide 100.yılda aldığımız 85 puan varki o rekoru kimse kıramaz  :ok: (Çılgın bir rakam)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Eylül 2015, 11:50:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Alışkanlık kötü bişey 1.2. gittiğimiz yıllarda 75-80 puanı öldürmüyorduk şimdilerde olmayınca sıkıntı oluyor  :D . Bide 100.yılda aldığımız 85 puan varki o rekoru kimse kıramaz  :ok: (Çılgın bir rakam)

100. yılda 17 puan kaybettik sadece.

İşin ilginç yanı bunun 8'ini ilk 8 haftada kaybettik. Kalan 26 maçta 22 galibiyet 3 beraberlik inanılmaz bir istatistik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Eylül 2015, 12:13:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic bize taş atmış :D

Payet'i geçen sene Beşiktaş'ta da istemiştim. West Ham'a da istedim başkan istedikten 5 gün sonra aldıklarını söyledi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Abi derbilerin önemli olmadığını reddedemeyiz. Bi kere şöyle bişey var şampiyonlukta çekiştiğimiz takımlar Fenerbahçe ve Galatasaray. Derbi kazandığımız takdirde hem onların 3 puan almasına engel oluyoruz hem de biz 3 puan alıyoruz. Ayrıca bu takım derbi kazanamadığı için hep 3. olacak damgası yedi. Benim söylediğim derbi kazanırsak rakiplerimiz artık korkacak. Şuan kimi yensek küme düşme adayı ilan edip geçiyorlar. Ama derbi kazanırsak korkacaklar artık acaba mı diyecekler. Psikolojik olarak derbinin önemi belli. Geçen sene galatasaray 77 puan fenerbahçe 74 puan biz ise 69 puanla ligi bitirdik. Sadece içerideki iki derbiyi alsak galatasaray 74 fenerbahçe 71 puan biz ise 75 puanla şampiyonduk. Üstelik bu sene fenerbahçe anadolu maçlarında puan kaybetmez kolay kolay rotasyonları çok sağlam. O yüzden kilit maçlar derbi maçları. Anadolu maçları da önemli ama camianın üzerindeki şu baskıyı kırmak için derbi kazanmamız lazım.
neden öyle bakıyorsun biz derbiler dışında 21 puan kaybettik senin bu kadar puan kaybetme lüksün yok
kaybedersen şampiyon olamazsın ben hayal tacirliği yapmıyorum benim için ligde 34 maç vardır her maçın değeri 3
puandır şampiyonluk yolunda her 3 puanda aynı değerdedir. Matematik böyle diyor diyorki topla 3 puanları
şampiyon ol gerisi hayal yoksa derbileri kazananı şampiyon ilan ederler.
Çekiştiğimiz takımlar gs fb demişsin ts nin şampiyon olamayacağını nerden biliyorsun hakkında ayetmi var
yada süpriz bir takımın çıkamayacağını nerden biliyorsun tutki antalya işi bitirdi bizde tüm derbileri kazandık
o zaman sorarım neden şampiyon olamadık diye rakip diye bir şey yok ligdeki 17 takımda senin rakibin
şampiyon olmak için hepsini altta bırakman gerekiyor bunu yapabilen takım şampiyon olur öyle bir kere derbi kazanmakla
kimseyi korkutamazsın sen anadolu takımlarını 3-4 at ezerek geç ve bu devamlılığı yarat zaten korkutmuş olursun
bu daha çok psikolojik etki yaratır senin zorlanarak geçtiğin takımları rakibin farklı yeniyorsa işte o zaman
oyuncu üzerinde psikolojik baskı oluşur fener neden puan kaybetmesin şu anda bizden çok daha hazır bir takım
ama nedense maçlarını ucu ucuna kazanıyor farkındamısınız bilmem ama şu anda genel istatistik olarak
Türkiyedeki en iyi yabancı bizde elimizdekinden daha iyisi ronaldo ile messi neden hep gözünüz komşunun
tavuğunda  sıralama gomez eto RVP şinayder olarak gider bizim hücum hattımızın tartışmasız üstünlüğü
varken işin özeti bizim kadro kalitemiz kesinlikle fenerden düşük değil tam tersi artıları var orta sahadada
katılmıyorum sen orta saha oyuncularının skora katkısına bak bizim oyuncular bu konudada daha etkili
fener ne yaparsa yapsın işin sonucu canerin asistine bakıyor maçlarıda hep o şekilde kurtarıyorlar bizde
maçın kaderini değiştirecek tek başına oynadığında maç kazandıracak oyuncu sayısı diğerlerine göre
açık ara fazla birde gs yi rakip görüyorsunuz ya adamlar yatmış yerde can çekişiyor kendi taraftarları bile
rakip görmezken sizin böyle söylemeniz gerçekten tuhaf haftaya trabzona yenilirlerse 5. haftada adamlar devre dışı kalıyorlar
siz daha adamlardan korkuyorsunuz

Çevrimdışı OrhanAker

Bilic bize taş atmış :D

Payet'i geçen sene Beşiktaş'ta da istemiştim. West Ham'a da istedim başkan istedikten 5 gün sonra aldıklarını söyledi.

Para varmı diye sormuşmu acaba 15 e aldılar bu sene biz iki senede harcadık o parayı  :D
+ o paraya takım kurduk resmen  :lol:

Çevrimiçi Necmi

biz kırarız :D
şaka bir yanada bu sene şampiyonluk için bence 80 puan barajını geçmek lazım

Çevrimiçi Necmi

nasıl olsa o kartı vermek zorundalar vermemek gibi bir lüksleri yok
aylık gelirinide kredi kartına baş vurursan sorarlar ön ödemeli kart veya banka kartına
öyle bir şey sorma hakları yok

Çevrimdışı uğur07

Fenerbahce maci ile ilgili,
 rvp nin rhodolfo, fernandao nunda ersanla eslesmesi gerektigini düşünüyorum, nani de necip ile golge markaj oldugu takdirde, fener ancak orta sahada top çevirir, top bizdeyken sosa tore ve olcay ile hizli hucuma cikip gomezi topla bulusturdugumuz takdirde cok farkli bir sonucta cikabilir,
 burada en kritik husus beklerimizin fener beklerini durdurmasi, burada beck ten umutluyum caner orada kalir, solbek belki de macin en kritik adami olabilir, ama sener oyle alt edilmeyecek bi adam degil,
Sonuc olarak
1, beklerin performansi
2, necip ve atibanin fizik gucu
3, stoperlerin dikkatini hep ust seviyede tutmasi
Saglandigi takdirde favori biziz,

Çevrimdışı brkntcnr

neden öyle bakıyorsun biz derbiler dışında 21 puan kaybettik senin bu kadar puan kaybetme lüksün yok
kaybedersen şampiyon olamazsın ben hayal tacirliği yapmıyorum benim için ligde 34 maç vardır her maçın değeri 3
puandır şampiyonluk yolunda her 3 puanda aynı değerdedir. Matematik böyle diyor diyorki topla 3 puanları
Çekiştiğimiz takımlar gs fb demişsin ts nin şampiyon olamayacağını nerden biliyorsun hakkında ayetmi var
yada süpriz bir takımın çıkamayacağını nerden biliyorsun tutki antalya işi bitirdi bizde tüm derbileri kazandık
o zaman sorarım neden şampiyon olamadık diye rakip diye bir şey yok ligdeki 17 takımda senin rakibin
şampiyon olmak için hepsini altta bırakman gerekiyor bunu yapabilen takım şampiyon olur öyle bir kere derbi kazanmakla
kimseyi korkutamazsın sen anadolu takımlarını 3-4 at ezerek geç ve bu devamlılığı yarat zaten korkutmuş olursun
bu daha çok psikolojik etki yaratır senin zorlanarak geçtiğin takımları rakibin farklı yeniyorsa işte o zaman
oyuncu üzerinde psikolojik baskı oluşur fener neden puan kaybetmesin şu anda bizden çok daha hazır bir takım
ama nedense maçlarını ucu ucuna kazanıyor farkındamısınız bilmem ama şu anda genel istatistik olarak
Türkiyedeki en iyi yabancı bizde elimizdekinden daha iyisi ronaldo ile messi neden hep gözünüz komşunun
tavuğunda  sıralama gomez eto RVP şinayder olarak gider bizim hücum hattımızın tartışmasız üstünlüğü
varken işin özeti bizim kadro kalitemiz kesinlikle fenerden düşük değil tam tersi artıları var orta sahadada
katılmıyorum sen orta saha oyuncularının skora katkısına bak bizim oyuncular bu konudada daha etkili
fener ne yaparsa yapsın işin sonucu canerin asistine bakıyor maçlarıda hep o şekilde kurtarıyorlar bizde
maçın kaderini değiştirecek tek başına oynadığında maç kazandıracak oyuncu sayısı diğerlerine göre
açık ara fazla birde gs yi rakip görüyorsunuz ya adamlar yatmış yerde can çekişiyor kendi taraftarları bile
rakip görmezken sizin böyle söylemeniz gerçekten tuhaf haftaya trabzona yenilirlerse 5. haftada adamlar devre dışı kalıyorlar
Abi tabikide her maç 3 puan ama fenerbahçenin bu seneki rotasyonu çok geniş yani ligde anadolu takımlarına zor puan kaybederler. Hem derbileri alsan hem rakibinin 3 puan almasına engel olup hemde sen 3 puan alıyosun. Geçen sene bizim farkı açamama sebebimiz derbilerdi. İlk yarıdaki gs derbisi kazansak sezon sonu çok farklı olurdu. Ayrıca fenerden falan da korkmuyoruz zaten şu beşiktaşın üzerindeki 3. Damgasını kaldırmak istiyoruz bunun yoluda derbilerden geçiyor. Yani derbinin diğer maçlardan farkı yok demek biraz popülistlik oluyor

Çevrimdışı brkntcnr

Hem bizim kadromuz kaliteli ama bak mersini yendik mersin küme düşer çok kötü dediler aynı mersin gs ye evinde kök söktürdü hemen mersin iyi takım oldu. Bu bi algı oldu artık Başakşehir iyi kadro Abdullah avcı iyi hocaydı medyada ama bize karşı tek atak yapamadılar hemen çok kötü takım oldu. Benim bahsettiğim algı bu. Feneri transfer döneminde şampiyon ilan ettiler süper kadro uzay takımı vs vs. diye ama şimdi biz Feneri yenersek kimse fenerbahçe çok kötü hoca da çok kötü diyemeyecek rakibi kötülemeyi bırakıp yaa Beşiktaş gerçekten iyi takımmış hoca da çok iyi top oynatıyor takıma diyecekler. Medyadaki algı bu. Sen yenince rakip kötü renkliler yenince harika kadro. Bunu kırmanın yolu derbi kazanmaktır.

Çevrimiçi Necmi

eğer senin matematik bilgin buysa hiç bir sınıfı geçememen lazımdı
şimdi ligin ilk iki haftası başak şehir ve anteple oynadık yenildik fb gs oynadıkları iki maçı kazandı 6 puan önde olurlar
ligin ilk iki haftası maçlarımız gs ve fb ile iki maçıda kaybettik onlarda iki maçlarını kazandı 6 puan önde olurlar ama senin matematiğine göre 12 puan önde olmaları gerekir :D
şimdi birinci durum ile ikinci durum arasında ne fark var ilkinde sıradan takımlarla maç yapıyorsun
ikincisinde iki derbi oynuyorsun ama her iki durumdada 6 puan geride kalıyorsun.
bir maçın galibiyet değeri 3 puanken sen 6 puan diye konuşursan gerçekleri saptırmış olursun buna popilstlik denmez ben bu güne kadar hiç hatırlamıyorum derbi kazandık diye bize 6 puan verildiğini gerçekler derki ligde 34 maç var hepsini kazanırsan 102 puan alırsın ama sen diyorsunki ligde 34 maç var 15 takım hepsini kazanırsa 102 puan alır ama Beşiktaş gs fb hepsini kazanırsa 114 puan alır senin matematik bizim matematikten farklı kurallarla işliyor :D  @Serhat Akkaya
kardeşim kapitalizmin pazarlama taktiklerine bu kadar kanmayın derbilerin bir tek futbol pazarını büyütme açısından önemi var
malını satmak istiyorsan süslersin derbilerde satmak istedikleri futbolun süsleri

Çevrimdışı Tolga

R.Madrid-Barcelona bile yoğun maç trafiğinde zaman zaman puan kaybedebiliyorlar kolay gözüken maçlarda.

O zaman da ne oluyor birbirleriyle oynadıkları maçlar şampiyonu belirliyor.

Sonuçta her dönem formda olamıyorsun ve bu yüzden de rakibinle oynadığın maçlar önem arz ediyor.

Yani derbileri kazanmayıp geri kalan maçları kazan şampiyon ol demek o kadar kolay değil her yerde bu böyle.

Tabi bir de işin psikolojik tarafı da var elbette.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Hem bizim kadromuz kaliteli ama bak mersini yendik mersin küme düşer çok kötü dediler aynı mersin gs ye evinde kök söktürdü hemen mersin iyi takım oldu. Bu bi algı oldu artık Başakşehir iyi kadro Abdullah avcı iyi hocaydı medyada ama bize karşı tek atak yapamadılar hemen çok kötü takım oldu. Benim bahsettiğim algı bu. Feneri transfer döneminde şampiyon ilan ettiler süper kadro uzay takımı vs vs. diye ama şimdi biz Feneri yenersek kimse fenerbahçe çok kötü hoca da çok kötü diyemeyecek rakibi kötülemeyi bırakıp yaa Beşiktaş gerçekten iyi takımmış hoca da çok iyi top oynatıyor takıma diyecekler. Medyadaki algı bu. Sen yenince rakip kötü renkliler yenince harika kadro. Bunu kırmanın yolu derbi kazanmaktır.

bir gram bile alakası yok sen lobi çalışmasını kalkıp derbi kazanmaya nasıl endexledin anlamadım
biz feneri yeneriz bir kelime bizden bahsetmezler söyleyecekleri belli şu sakattı bunun başı ağrıyordu
falanca karısıyla kavga etmiş o yüzden böyle oldu ufak bir yol kazası fener büyük takım Beşiktaş çok şanslıydı
vs derbi kazanmada değişen tek şey nedir biliyormusun okulda arkadaşlarınıza işte size nasıl koyduk diyebilmek
iş yerinde renklilerin karşısında tebessüm ederek oturmak başkada bir getirisi yok.
yürüdüğün yolda doğru tahliller yapıp bunlara göre doğru adımları atamazsan başarıya ulaşamazsın bu mantıkla
düşündüğün sürece kendini kandırırsın sonra bir bakmışsın yaşlanmışsın ama elde avuçta seni tatmin edecek bir
başarı yok az gerçekci olun günlük mutlulukları uzun vadeli başarılardan ayrı tutun başarı uzun vadeli disiplin
gerektirir şartlanmalarlada başarı gelmez sadece hayal kırıklığı doğar derbi kazanırsan şampiyon olursun diye bir
kural yok kardeşim hiç bir şeye anlamının ötesinde değer yüklemeyin başkaları seni kandırabilir bu doğal bir şey
ama kendi kendini kandırman doğal bir durum değil @brkntcnr