Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7270001 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Konoyplanka'nın babannesi kaşar diye dolaşılırken yoktun sen sanırım  :evillol:
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:01:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
United Nazi'yi seneye bize verir mi acaba  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Quaresma düşmanlarının prensi Cucak ilk golünü attı gözünüz aydın. Ama penaltıdan :D
Gekasta atiyor golleri ne yani oda mi buyuk futbolcu Cucak kucuk takimlairn buyuk futbolcusudur  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:12:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Gekasta atiyor golleri ne yani oda mi buyuk futbolcu Cucak kucuk takimlairn buyuk futbolcusudur  :kop: :kop: :kop: :kop:

Zeki abinin içine oturmuş baya umarım daha fazla atmaz  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:dont: :dont:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

United Nazi'yi seneye bize verir mi acaba  :iblush:

SS leri alalım onlar daha önemli :alala: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:15:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:18:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynı anda ne çok maç sıkışmış bugün hangisini izleyeceğimi şaşırdım :D

Atletiko Barca ile oynuyor kaçırmayın diyeceğim aynı anda basket maçı var milli takımın :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aynı anda ne çok maç sıkışmış bugün hangisini izleyeceğimi şaşırdım :D

Atletiko Barca ile oynuyor kaçırmayın diyeceğim aynı anda basket maçı var milli takımın :D
Basket maçında heyecan olmaz pek :kop:

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: @Tolga @Çağrı @Abdullah  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
@ZEKI abi :money: :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA hesabı ele geçirmiş moderasyona alıyorum @ZEKI  abiye zarar vermeden  :kop: :kop:
anadolunun yıldızı TaBaTa (ToYoTa) bizde hikaye idi...! @Çağrı kucak cucak cacık dan birsey olmaz  :kop: :kop:

Çevrimdışı 38life

Bugün Selçuk'un yaptığı hareketi Quaresma yapsaydı sizce kaç maç ceza alırdı?

Bence 4

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün Selçuk'un yaptığı hareketi Quaresma yapsaydı sizce kaç maç ceza alırdı?

Bence 4

en az 2 maç vermeleri gerekiyor.

Çevrimdışı can1903

atiba'nın hem saçı çıkmış hem top sakal bırakmış gibi atiba :)
Yeni orta saha bu. KAPa bildirilmemiş sadece.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

3000. gol Quaresmadan gelecek at fava bekle  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Cucak'in gol attigi hafta Quaresma 3000. gölü fazlasiyla atar @Deniz  :halay: :halay:

Çevrimdışı Deniz

Cucak'in gol attigi hafta Quaresma 3000. gölü fazlasiyla atar @Deniz  :halay: :halay:
@ALI RIZA efendi çık artık @ZEKI abinin hesabından  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA efendi çık artık @ZEKI abinin hesabından  :kop: :kop:
@Deniz efendi senin hesabıda alacağım  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

@Deniz efendi senin hesabıda alacağım  :bandit: :bandit:
Tabata cok guzel bir ornek olmus @ALI RIZA Cucak cucak cacik deseler daha iyi  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı ALI RIZA

Tabata cok guzel bir ornek olmus @ALI RIZA Cucak cucak cacik deseler daha iyi  :halay: :halay: :halay:
Cucak mı iyi sosa mı yada Çıt kırıldım Oguzhan mı gol atan kucak cucak cacık ı beğenirler...!
Bizim maçta göreceğiz Cucak mı Cacık mı belli olur...! Anadolunun yıldızı genç Tabata   :kop: :kop: @ZEKI hocam

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Aspor gs miy macinin ozetini veriyor pozisyonlari tartışıyor bu mumkun mu artik bizim maclari da verecek mi ?

Çevrimdışı Tolga

Aspor gs miy macinin ozetini veriyor pozisyonlari tartışıyor bu mumkun mu artik bizim maclari da verecek mi ?
4 takımın maç özetlerini vereceklermiş bundan sonra. :)

Çevrimdışı Deniz

4 takımın maç özetlerini vereceklermiş bundan sonra. :)
Oo iyi bari :)

Sadece aspora mi ozel yoksa diger kanallar da verecek mi?