Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269638 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bildiğin bataklıkta oynucaz yarın iskenderbey maçı öncesi başakşehir takımıyla takım yorulcak Allah korusun sakatlık filan olmasın bari.
aynen büyük sıkıntı olabilir umarım herhangi bir sıkıntı olmadan bitiririz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bildiğin bataklıkta oynucaz yarın iskenderbey maçı öncesi başakşehir takımıyla takım yorulcak Allah korusun sakatlık filan olmasın bari.

Şu 2 maç konya stadında olsa rahat geçer diye düşüncem ama olimpiyat kısıtlıyor resmen bizi..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

aynen büyük sıkıntı olabilir umarım herhangi bir sıkıntı olmadan bitiririz.

senin sorunun çözülmüş modemimi kapatıp açtın

Çevrimdışı LuceGel

basaksehir maçı bence cok rahat geçicek kapanan takımlara karşı rahat kazanırım benim düşüncem.
Kapanan takımları açacak çilingir oyuncumuz çok az ayrıca oyun tarzımızda buna uygun değil direk rakip sahada baskılı oynayamıyoruz.Sahada bozuk olursa B.şehirin işine gelir.Ama hissi olarak öyle diyorsun sanırım bende öyle hissediyorum  :D
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2015, 15:53:33 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Yağmur-Olimpiyat Stadı-Başakşehir.
Tüm kötü durumlar ilginç bir kombinasyon oluşturmuş:(

Çevrimdışı can1903

Kapanan takımları açacak çilingir oyuncumuz çok az ayrıca oyun tarzımızda buna uygun değil direk rakip sahada baskılı oynayamıyoruz.Sahada bozuk olursa B.şehirin işine gelir.Ama hissi olarak öyle diyorsun sanırım bende öyle hissediyorum  :D
Kuarizma :))
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Skenderbeu, Terbuni'yi deplasmanda 2-0 yendi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Skenderbeu, Terbuni'yi deplasmanda 2-0 yendi.
Forvetleri ve Orta sahaları çok tehlikeli o adamların..

İsimlerini bilmiyorum ama .)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

senin sorunun çözülmüş modemimi kapatıp açtın
Necmi Abi telefonu açıp kapattım olmadı pc'den girdim bir sorun yoktu bu uygulamayı indirdim herhangi bir sıkıntı kalmadı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yağmur-Olimpiyat Stadı-Başakşehir.
Tüm kötü durumlar ilginç bir kombinasyon oluşturmuş:(

Cuğaraları hazır edin.. :duman: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Tolga

Buralar sessiz yav :(  :aman:
Spor Toto Süper Lig başlığı da sessiz :D

Çevrimdışı cursedofdragon

atiba'nın hem saçı çıkmış hem top sakal bırakmış gibi atiba :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

atiba'nın hem saçı çıkmış hem top sakal bırakmış gibi atiba :)

Tam örümcek adam :D

Çevrimdışı 38life

Quaresma düşmanlarının prensi Cucak ilk golünü attı gözünüz aydın. Ama penaltıdan :D

Çevrimdışı Tolga

Quaresma düşmanlarının prensi Cucak ilk golünü attı gözünüz aydın. Ama penaltıdan :D
2 gol 1 asist :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 19:39:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Quaresma'nın tercih edilirken önümüze done olarak koyulan geçen sene Porto'da attığı 6 golünün 4'ünün penaltıdan olduğunu hatırlatmalı mıyım bilemedim :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 19:42:41
  • Beşiktaş / Bodrum
8 yıldır yaptığımız hatayı tam 6 yıl Liverpool yaptı, son 3 yıldır Manu yapıyor.

Kupa alamayan ama kadrosunda 1-2 oyuncu dışında oyuncu bulunmayan büyük takımın, adam akıllı 3 yıl boyunca sabırlı olarak yapılanması yerine;

sabırsızca ve fütursuzca her önüne geleni alıp yarısını öteki sene göndermesi sendromu.

Fikret Orman'ı en çok kutladığım yönlerden biri bu seneye kadar yerli kadro iskeletini ama mecburi ama tercihen son derece iyi olarak oturtacak sabrı göstermesi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma'nın tercih edilirken önümüze done olarak koyulan geçen sene Porto'da attığı 6 golünün 4'ünün penaltıdan olduğunu hatırlatmalı mıyım bilemedim :)

Move bitch get out the way :icool:

:kop:

Çevrimdışı 38life

varsayımlarla mutlu veya mutsuz olan sizlersiniz ben sizin için bir done olduğunu düşündüğüm için paylaştım yoksa benim  için birşey ifade etmiyor. Demba Ba'nın da gollerinin yarısı penaltıdan... bunlar birşey ifade etmiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 19:46:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 19:49:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Küfür yasak değil miydi bu forumda  :alala:

Konoyplanka'nın babannesi kaşar diye dolaşılırken yoktun sen sanırım  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Konoyplanka'nın babannesi kaşar diye dolaşılırken yoktun sen sanırım  :evillol:

Evet yoktum.