Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262852 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi murat

Neyin baskısı abi :) O zaman başkan bile değildi sadece adaydı. Seçimi kazanmak için hesap soracağım dedi ve kazandı. Demirören o senetleri zaten hiçbir zaman işleme koyamayacak, ta ki kulüpten alabilecek duruma gelene dek.

Quaresma olayında da benzeri oldu. Popülizm. Ben sadece bunların unutulmasını istemiyorum çünkü bunlar alenen  ortada. Sadece Beşiktaş'ın menfaatleri söz konusu değil. İşler böyle yürümesi gerekiyorsa yürüsün. Ama kimseyi de aptal yerine koymasın tek beklentim bu.
Çagrı aynı ülkede yaşıyoruz sanırım.bir seçim sonucuyla değişen ,bir dersane olayıyla patlak veren ,bir saray ziyaretiyle şampiyon belirlenen bir ülkede yaşıyoruz.bu ülkede herşey siyaset.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Abdullah

Abdullah siyaset diye bir sanat var hem oya dönüşen bir söylem hem muhatabını sıkıstıran sonucunda kulübü rahatlatan bir söylem olmuş.rakibinin çekincesi olmasa elinden geleni ardına koyma derdi.sadece rakibine manevi zarar verebilecegin sonuç olarak kendin hem maddi hem manevi zarar göreceğin bir şeyi yapmak enayilik olur.yd alacagı parayla kulübün ve dogal olarak yönetimin üstünde bir baskı kurmuş karşı hamle olarakta fikret orman böyle bir argüman ortaya koymuş.birbirlerinin kafasına silah dayamış gibiler.tetigi çekenin kaybedeceği bir düello.

Bjk kulübü başkanlığı siyaset yapma yeri değil abi kusura bakmayın. Beşiktaş başkanı değilken YDye tehditte bulunması da çok anlamsız açıkçası bu düpedüz seçimi kazanmak için popülizm yapmaktır işte. Nasıl yıllarca YD her seçim öncesi stat maketleri çıkardıysa ortaya Fikret Orman'da seçimden önce bunu kullanmıştır ve sonucunda da ne denetleme raporu söz verildiği gibi taraftara açıklanmıştır ne YDden hesap sorulmuştur ne de bu para kulübe hibe edilmiştir. Sonuç olarak Fikret Orman bunu kullanarak Bjk kulübü başkanlığına oturmuştur.

Çevrimdışı talha

Aynı fikirdeyim. Cenk'i geçen sene Bilic korkmasa ve şu lanet sakatlık çıkmasa kazanırdık. Bu seneyeymiş.

Bilic'in korkaklığı bir yana adam tam formunu yakaladı ayak tabanı sakatlandı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Cenk bu yıl en kötü 10 gol bırakırsa bunda Şenol Hoca'nın da büyük katkısı olacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 01:32:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yanina bir de risk alip muhammetdi almak lazim. cift forvet o zaman guzel olur

Antep kendini toparlamış olsa Pektemek+ para ile alınırdı ama Antep'te para yok maalesef Pektemek'e verecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 01:32:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Cenk bu yıl en kötü 10 gol bırakırsa bunda Şenol Hoca'nın da büyük katkısı olacaktır.

15 civarı atacağını düşünüyorum ligde. Totalde 20'yi bulabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

15 civarı atacağını düşünüyorum ligde. Totalde 20'yi bulabilir.
Cenk 15 ve Gomez de 15-20 arası bırakırsa fena olmaz :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 01:35:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Çagrı aynı ülkede yaşıyoruz sanırım.bir seçim sonucuyla değişen ,bir dersane olayıyla patlak veren ,bir saray ziyaretiyle şampiyon belirlenen bir ülkede yaşıyoruz.bu ülkede herşey siyaset.

Abi siyasette kullanılan cümleler cümlenin altında yatanı anlamayanları uyutur, algı yaratır, rakibine de gözdağı verir.

Ama bu herkesin bunların yiyeceği anlamına gelmez. Benim kızdığım yemeyenlerin de, bu saçma cümleleri veya savunmaları veya siyaseti artık her neyse meşru gösterme çabası.

Ortasaha alamıyoruz adam strateji bu strateji diyebiliyor bu kadar kendinden geçmiş. Ben siyaseti yapanlara değil, kraldan çok kralcı olanlardan nefret ettim hep.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Cenk 15 ve Gomez de 15-20 arası bırakırsa fena olmaz :icool:

aslinda sampiyon olalim da istrrse kaleci tolga atsin butun golleri
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bana halen cevap vermedin çok kırıldım  :evillol: :evillol:
iyide birincisi her kes ego sahibidir kimisi az kimisi çok senin açıklaman neden ego oluyor.
senin söylediğin insanların senin gibi düşünmesi gerektiği bak şu anda bile aynısını söylüyorsun
bak her kes dedin böyle bir iddia bile ego dur çoğunluk de en azından ama bunu bile kanıtlama şansın yok
15 M Beşiktaş taraftarı var ama internet üzerinde aktif 350000 taraftar var bunların hepsinin söylemesi bile çoğunluk anlamı taşımaz
kaldıki bana göre yanlış olabilir sana görede yanlış olabilir ama bir başkasına göre doğru olabilir ne demek oluyor sen sus demek
bu haddini bilmemek oluyor benim gözümde senin orda yaptığın bir forum üyesine fikrinden dolayı baskı kurmak
ve buda buranın hukuğuna aykırı bir durum insanlar istediklerini konuşabilir burda küfür hakaret alay itham olmadıktan sonra
neden böyle bir tepki koyalım tamam bende başkanın bir çok icraatını destekliyorum bunun için başkan yalakası oldum menfaatcide
oldum ama bu güne kadar başkanı eleştirdiği için burda bir kişiyi susturdummu Son dönem çok ilginç bir şekilde başkanı savunanları susturma çabası var
ve ben buna hiç bir şekilde izin vermem Pektemeğe çalınan ıslığı eleştiren birini Başkanın koltuğunu korumakla itham ediyorsun
bununla nasıl bir bağlantı kurduysan artık bilemedim sonrada dönüyorsun bütün mesajlarının Başkanı koruduğunu söylüyorsun
ne yapsın seni mutlu etmek için arada bir başkana sallasınmı burası özgür platform diyorsak insanlar fikirlerini söyler ve bunun içinde
kimseyi neden söylüyorsun diye sorgulayamayız kaldıki maçta olan bir olay üzerine konuşuluyor yani konu  dışı bile değil
arkadaşın bütün mesajlarına dikkat ediyorsunda bende senin bütün mesajlarına dikkat ediyorum ve iki aydır hep forum üyelerine saldırdığını görüyorum
tabi özellikle yönetim lehine tavır koyanlara yapıyorsun :upto: bunu benimde gözümden pek bir şey kaçmaz birde kullandığın üslupta saygısız oluyor
bu şekilde olmaz yanlış yapıyorsun ben karşımda olanın bir Beşiktaşlı olduğunu düşündüğüm sürece asla saygısız bir üslupta konuşmam
kızarım sertte konuşurum ama onun gururunu kıracak bir üslupta konuşmam asla hiç bir Beşiktaşlıyı utandırmamalıyız
ben senin ne dediğinle ilgilenmedim aslında sadece üslübun kötü olduğu için tepki gösterdim yoksa fikir fikirdir ve fikrinin doğru veya yanlış olduğunu
hükmetmek bana düşmez en fazla olayla ilgili kendi fikrimi söylerim ama seni bir şeylerle itham etmem tabi renkli olduğun konusunda şüpheye
düşersem o zaman farklı direk fururum @Abdullah

Çevrimiçi murat

Gomez konusuna geirsek ben herzaman söyledim gomez ve cenkten farklı özelliklere sahip
Bir forvet daha lazımdı bize.
Tabi alınmadı diye yerden yere vuracak degilim yönetimi.
Vizyonsuz vs olarakta değerlendiremem.şu acıkki iyi bir kaleci,iyi  bir stoper ,iyi bir ortasaha ve farklı tarzda bir santraforla şampiyonluğa en yakın takım olurduk.umarım bir gün tam bir takım  kuracak maddi şartlara erişiriz.

Çevrimdışı Abdullah

iyide birincisi her kes ego sahibidir kimisi az kimisi çok senin açıklaman neden ego oluyor.
senin söylediğin insanların senin gibi düşünmesi gerektiği bak şu anda bile aynısını söylüyorsun
bak her kes dedin böyle bir iddia bile ego dur çoğunluk de en azından ama bunu bile kanıtlama şansın yok
15 M Beşiktaş taraftarı var ama internet üzerinde aktif 350000 taraftar var bunların hepsinin söylemesi bile çoğunluk anlamı taşımaz
kaldıki bana göre yanlış olabilir sana görede yanlış olabilir ama bir başkasına göre doğru olabilir ne demek oluyor sen sus demek
bu haddini bilmemek oluyor benim gözümde senin orda yaptığın bir forum üyesine fikrinden dolayı baskı kurmak
ve buda buranın hukuğuna aykırı bir durum insanlar istediklerini konuşabilir burda küfür hakaret alay itham olmadıktan sonra
neden böyle bir tepki koyalım tamam bende başkanın bir çok icraatını destekliyorum bunun için başkan yalakası oldum menfaatcide
oldum ama bu güne kadar başkanı eleştirdiği için burda bir kişiyi susturdummu Son dönem çok ilginç bir şekilde başkanı savunanları susturma çabası var
ve ben buna hiç bir şekilde izin vermem Pektemeğe çalınan ıslığı eleştiren birini Başkanın koltuğunu korumakla itham ediyorsun
bununla nasıl bir bağlantı kurduysan artık bilemedim sonrada dönüyorsun bütün mesajlarının Başkanı koruduğunu söylüyorsun
ne yapsın seni mutlu etmek için arada bir başkana sallasınmı burası özgür platform diyorsak insanlar fikirlerini söyler ve bunun içinde
kimseyi neden söylüyorsun diye sorgulayamayız kaldıki maçta olan bir olay üzerine konuşuluyor yani konu  dışı bile değil
arkadaşın bütün mesajlarına dikkat ediyorsunda bende senin bütün mesajlarına dikkat ediyorum ve iki aydır hep forum üyelerine saldırdığını görüyorum
tabi özellikle yönetim lehine tavır koyanlara yapıyorsun :upto: bunu benimde gözümden pek bir şey kaçmaz birde kullandığın üslupta saygısız oluyor
bu şekilde olmaz yanlış yapıyorsun ben karşımda olanın bir Beşiktaşlı olduğunu düşündüğüm sürece asla saygısız bir üslupta konuşmam
kızarım sertte konuşurum ama onun gururunu kıracak bir üslupta konuşmam asla hiç bir Beşiktaşlıyı utandırmamalıyız
ben senin ne dediğinle ilgilenmedim aslında sadece üslübun kötü olduğu için tepki gösterdim yoksa fikir fikirdir ve fikrinin doğru veya yanlış olduğunu
hükmetmek bana düşmez en fazla olayla ilgili kendi fikrimi söylerim ama seni bir şeylerle itham etmem tabi renkli olduğun konusunda şüpheye
düşersem o zaman farklı direk fururum @Abdullah
Abi gözünü seveyim biraz noktalama işareti biraz boşluk bırak nolur ya  :bawling:  :evillol: neyse okuyum cevap vericem abi  :)

Çevrimdışı Tolga

Cenk 10-15

Gomez 15-20

Sosa 5-6

Oğuzhan 5-6

G.Töre 5-6

Olcay 8-10

Quaresma 4-5

Kerim 4-5

Atiba 2-3

Stoperlerde 2-3

atarsa 70 golü geçebiliriz ki bu da şampiyonluğu getirebilir tabi olur mu göreceğiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 01:41:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Cenk 10-15

Gomez 15-20

Sosa 5-6

Oğuzhan 5-6

G.Töre 5-6

Olcay 8-10

Quaresma 4-5

Kerim 4-5

Atiba 2-3

Stoperlerde 2-3

atarsa 70 golü geçebiliriz ki bu da şampiyonluğu getirebilir tabi olur mu göreceğiz.

70'i geçeceğiz bence ama Cenk Gomez'den fazla atacak Gomez daha çok Uefa'da oynayacak gibi.

Olcay'ın bu sene sezonluk gol kariyer rekorunu kıracağını düşünüyorum. 12+ atacak bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

70'i geçeceğiz bence ama Cenk Gomez'den fazla atacak Gomez daha çok Uefa'da oynayacak gibi.

Olcay'ın bu sene sezonluk gol kariyer rekorunu kıracağını düşünüyorum. 12+ atacak bence.
Olcay'a 8-12 yazacaktım ama neyse dedim ben de gol ve asist rekoru bekliyorum bu yıl :icool:

Çevrimiçi murat

Bjk kulübü başkanlığı siyaset yapma yeri değil abi kusura bakmayın. Beşiktaş başkanı değilken YDye tehditte bulunması da çok anlamsız açıkçası bu düpedüz seçimi kazanmak için popülizm yapmaktır işte. Nasıl yıllarca YD her seçim öncesi stat maketleri çıkardıysa ortaya Fikret Orman'da seçimden önce bunu kullanmıştır ve sonucunda da ne denetleme raporu söz verildiği gibi taraftara açıklanmıştır ne YDden hesap sorulmuştur ne de bu para kulübe hibe edilmiştir. Sonuç olarak Fikret Orman bunu kullanarak Bjk kulübü başkanlığına oturmuştur.
Haklısın abdullah .başkan siyaset yaparak yanlış yapıyor.vursaydı yd nin kellesini.stadı engellemeye çalışanlara çaksaydı yada hiç bu işe bulaşmadsaydı.nazmi hoca,bulent deriş vs birisi yönetirdi.yada yd nin atadığı biri olabilir.yalçın karadeniz biçilmis kaftandı.emir kulu biri bulunurdu.

Çevrimdışı TALAT

Cenk 10-15

Gomez 15-20

Sosa 5-6

Oğuzhan 5-6

G.Töre 5-6

Olcay 8-10

Quaresma 4-5

Kerim 4-5

Atiba 2-3

Stoperlerde 2-3

atibayla oguzhan o kadar gol atar mi bndd soru isareti. oguzhanin asisti cok olcktif ama gol sayisindan emin deilim

Çevrimdışı 38life

cenk hep formda olup formayi kapsin bn daha cok isteri.  yilarca bize hizmet eder
Hepimiz isteriz tabi ama %100 bir Gomezin verebileceklerini Cenkin veremeyeceğini de biliyoruz. Ve gomez gibi oynayan bir gomez şampiyonluk yolunda çok büyük rol oynar.

Çevrimdışı TALAT

Hepimiz isteriz tabi ama %100 bir Gomezin verebileceklerini Cenkin veremeyeceğini de biliyoruz. Ve gomez gibi oynayan bir gomez şampiyonluk yolunda çok büyük rol oynar.

dier katkilarini bilmem ama pozisyob gol oranlarinda ikisinin buyuk farki olmaz. cenk turkiyede pek olmyan net gol vruscusu

Çevrimdışı Tolga

atibayla oguzhan o kadar gol atar mi bndd soru isareti. oguzhanin asisti cok olcktif ama gol sayisindan emin deilim
Bu gol sayılarına ulaşmaları lazım şampiyon olacaksak.

Çünkü biz tutarak değil atarak maç kazanabiliriz.

Yıllardır 60 gol üzerine çıktığımızı hatırlamıyorum.

Çevrimdışı talha

Bu sene atacaktır. Bizim için en önemli kısım stoperler. Keşke bir 6-7 barajına yükselseler. Önemil burası. Chedjou geçen sene çok fena zamanlarda kurtarmıştır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

atiba 1 tane atsın öpüp başımıza koyalım :D geçen sezon 1 sivas maçında atmıştı yanılmıyosam başka yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bu gol sayılarına ulaşmaları lazım şampiyon olacaksak.

Çünkü biz tutarak değil atarak maç kazanabiliriz.

Yıllardır 60 gol üzerine çıktığımızı hatırlamıyorum.
devre arasına kadar sakatlanmasınlar da başka bişey istemem malum ortasaha rotasyonumuz yeterli değil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Olcay konusunda gözlerimi yaşarttınız.iki ayda iki oyuncuyu kurtardık (oğuz ve olcay) darısı pektemek ersan ve ismailin başına.
Olcay'a 8-12 yazacaktım ama neyse dedim ben de gol ve asist rekoru bekliyorum bu yıl :icool:

Çevrimdışı TALAT

Bu sene atacaktır. Bizim için en önemli kısım stoperler. Keşke bir 6-7 barajına yükselseler. Önemil burası. Chedjou geçen sene çok fena zamanlarda kurtarmıştır.

iste duran top. aslnda sirf bu is icin daumu getrcdksn duran top ogretsin  :D