Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257417 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

zarar mı etmişiz :alala:
Bilmem abi belki soyulmustur gecen sene oldugu gibi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Ne olmus o 2.5 milyin tlye?
Aslında 2.5 m rakam olarak değil mal değeri olarak ortada yok yani 2.5.m değerinde mal ortada yok

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Yeni stüdyoya geçmedikçe yapılmasın bu hamle

bildiğim kadarıyla ana bina gene elde tutulacak stadyumda bjk tv sütudyosu olacak ama
stadda bjk tv için ayrılmış alan yeterli büyüklükte değilmiş komple bjk tv yi taşırlarmı net değildi bu konu

Çevrimdışı Deniz

Aslında 2.5 m rakam olarak değil mal değeri olarak ortada yok yani 2.5.m değerinde mal ortada yok

Ürünlerin uzerindeki kartal armalari canlanip havaya mi ucmuslar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

bildiğim kadarıyla ana bina gene elde tutulacak stadyumda bjk tv sütudyosu olacak ama
stadda bjk tv için ayrılmış alan yeterli büyüklükte değilmiş komple bjk tv yi taşırlarmı net değildi bu konu
Haydaa :D neyse kalite artsın da sıkıntı yok şimdilik

Çevrimiçi Necmi

Bilmem abi belki soyulmustur gecen sene oldugu gibi.
belkilerlemi hüküm verelim ortada bir sorun varsa mutlaka bir çözümüde
olacaktır.

Çevrimdışı Deniz

belkilerlemi hüküm verelim ortada bir sorun varsa mutlaka bir çözümüde
olacaktır.
Çok ciddi sorun var abi 3-5 birşey değil 2.5 milyon TL den bahsediyoruz.O nedenle açıklamasını izahını sordum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atiba Huthinson Bugun Milli takiminda 1 Gol atip 1 de Asist yapmis :claps: :claps:
Aman dikkat et kendine Pasam Sakin Sakatlaniyim deme biteriz Valla :bandit: 50 mac oynayacaksin Allah yardimcin olsun :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Ciro ya da bakmalı ne kadar

İşletme den anlamam tabi ama bizim gibi büyük ağlara sahip yerde bazen sadece personel den dolayı oluşabilecek kayıplar vardır

[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 23:37:41 talha ]

Çevrimdışı Ensar

Ya bugün bi twit paylaşıldı burada , bulabilirsem orda vardı bilgi bu kartal yuvası ile  ilgili
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugunku Mactan Bir kac kare :bandit:
Bu arada mactan sonra Gebze taraftarinin bizim taraftarimiza Taslarla saldirdigi soyleniyor...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Deniz

Bekleyelim açıklamalarını.
Geçen sene Kartal Yuvaları 470.000 TL lik hortumlanınca insanların aklında yine mi acaba sorusu oluşuyor.
En kısa zamanda netleştirilsin şu mesele kimsenin de canı sıkılmasın.

Çevrimiçi Necmi

Çok ciddi sorun var abi 3-5 birşey değil 2.5 milyon TL den bahsediyoruz.O nedenle açıklamasını izahını sordum.
2.5 M değil satıldığında 2.5 değeri olan bir mal diyor ama onun değeri satılmadığı sürece 2.5 değildir.
en azami şekilde abartsam 1.25 dir. Ama konumuz bu değil önemli olan bu miktarda malın nereye gittiğini
bulmak bu tahminim 400-500 koli mal eder bu mal hiç bir şekilde ortada iz bırakmadan kaybolmaz. ya bir muhasebe
sorunu olmuştur.yada sayılmamış bir stok vardır. öyle malı ortadan kaybedip piyasaya süremezsin kasa açığı değil bu mal sayımı
depoda eksik çıkıyor bu 20000 forma demek kimbilir nereye verdikleri malı kayda geçmeye unuttular. tshort olsa 80000
demektir biranda karaborsa tezgahları Beşiktaş bandrollü ürünlerle dolar. sen hiç rastladınmı yada rastlayan varmı
böyle bir duruma yada diyelim kartal yuvalarında birilerinin faturasız satmaya kalkması gerekir bunu sen kartal yuvasından
herhangi bir taraftarın faturasız mal alabileceğine ihtimal veriyormusun. birde aklıma gelen maç esnasında seri şekilde tırlarda satılan mallarda fatura kesilmemiş olabilir
buda stoktan düşmez mal ortada olmaz ama stokta görünür. bunun peşine giderler kardeşim sorunun nerede olduğunu bulurlar
zaten örtbas etmek isteseler ederlerdi. Bu çok daha kolay olurdu. önemli olan sorunu görmek ve bunu açıklama cesaretini göstermek
bu en azından bir sorun varsa sorunun kaynağına inmek için bir sebep oluyor.şimdi tek tek her malı takip edecekler. hallaç pamuğu
gibi atılır. Kartal yuvası hesapları Allah orda çalışanlara kuvvet versin o malın akibeti bulunana dek hiç birine rahat yüzü yok.

Çevrimdışı Efe

Bekleyelim açıklamalarını.
Geçen sene Kartal Yuvaları 470.000 TL lik hortumlanınca insanların aklında yine mi acaba sorusu oluşuyor.
En kısa zamanda netleştirilsin şu mesele kimsenin de canı sıkılmasın.
hemen birileri twit atıyor herkeste inanıyor sayılamayan mallar var olabilir başka bir sorundan dolayı o 2.5 milyonluk mal ortada görünmeyebilir yönetim 50 bin euronun hesabını yaparken bunları gözden kaçırmaz he kaçıranlar bu işlerin sorumluları olduysada o kişiler acilen uzaklaştırılır buna kimsenin cesaret edebileceğini zannetmyorum sonuçta giren çıkan belli 1 tane dahi t-shirt kayıp olsa bu sorulur adama
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada depolardakiler yine kartal yuvasında çalışanlar bir müddet yandı sayımlar arka arkaya gelir herşey didik didik edilir ve olay açıklığa kavuşturulur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

hemen birileri twit atıyor herkeste inanıyor sayılamayan mallar var olabilir başka bir sorundan dolayı o 2.5 milyonluk mal ortada görünmeyebilir yönetim 50 bin euronun hesabını yaparken bunları gözden kaçırmaz he kaçıranlar bu işlerin sorumluları olduysada o kişiler acilen uzaklaştırılır buna kimsenin cesaret edebileceğini zannetmyorum sonuçta giren çıkan belli 1 tane dahi t-shirt kayıp olsa bu sorulur adama
Tweet değil kulübün bizzat kap a yolladığı açıklamada yazıyor.
Zaten mevzu netleşsin diye izahı yapılsın diyorum ya kimse zan altında kalmasın bir an önce mesele netleştirilsin.

Çevrimiçi murat

Ne olmus o 2.5 milyin tlye?
Fo çalmış deniz.sonrada çok beceriksiz bir yönetici olduğu için gitmiş ne kadar çalmışım acaba diye dışarıdan bir firmaya sayım yaptırmış.kendi saymayıda beceremez çünkü.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

2.5 M değil satıldığında 2.5 değeri olan bir mal diyor ama onun değeri satılmadığı sürece 2.5 değildir.
en azami şekilde abartsam 1.25 dir. Ama konumuz bu değil önemli olan bu miktarda malın nereye gittiğini
bulmak bu tahminim 400-500 koli mal eder bu mal hiç bir şekilde ortada iz bırakmadan kaybolmaz. ya bir muhasebe
sorunu olmuştur.yada sayılmamış bir stok vardır. öyle malı ortadan kaybedip piyasaya süremezsin kasa açığı değil bu mal sayımı
depoda eksik çıkıyor bu 20000 forma demek kimbilir nereye verdikleri malı kayda geçmeye unuttular. tshort olsa 80000
demektir biranda karaborsa tezgahları Beşiktaş bandrollü ürünlerle dolar. sen hiç rastladınmı yada rastlayan varmı
böyle bir duruma yada diyelim kartal yuvalarında birilerinin faturasız satmaya kalkması gerekir bunu sen kartal yuvasından
herhangi bir taraftarın faturasız mal alabileceğine ihtimal veriyormusun. birde aklıma gelen maç esnasında seri şekilde tırlarda satılan mallarda fatura kesilmemiş olabilir
buda stoktan düşmez mal ortada olmaz ama stokta görünür. bunun peşine giderler kardeşim sorunun nerede olduğunu bulurlar
zaten örtbas etmek isteseler ederlerdi. Bu çok daha kolay olurdu. önemli olan sorunu görmek ve bunu açıklama cesaretini göstermek
bu en azından bir sorun varsa sorunun kaynağına inmek için bir sebep oluyor.şimdi tek tek her malı takip edecekler. hallaç pamuğu
gibi atılır. Kartal yuvası hesapları Allah orda çalışanlara kuvvet versin o malın akibeti bulunana dek hiç birine rahat yüzü yok.
Aynen abi işte bunu diyorum ben de.
Ortadan yok olan para değil ,para olsa yurt dışında 2 hesaba direk transfer yapar paranın izini süremezsin kamyonlarca üründen bahsediyoruz.
Sayılmayan ya da hesabı yanlış tutulan gözden kaçan ürünler vardır bunlar netleştirilsin.
Daha önce başımıza geldi çok değil 1 sene önce hem de.Acilen durumun açıklığa kavuşturulması lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 00:10:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bakın tartışmalar ayrı konu yalnız kimse bana 3. bir şirkete sayım yaptırma ile iyi niyet arasında bağlantı kurmasın.

Yd dönemine ait de 3. bir şirket rapor hazırladı ne hikmetse ısrarla o rapor da açıklanmıyor. İkisi farklı şeyler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Fo çalmış deniz.sonrada çok beceriksiz bir yönetici olduğu için gitmiş ne kadar çalmışım acaba diye dışarıdan bir firmaya sayım yaptırmış.kendi saymayıda beceremez çünkü.

Kulübün açıkladığı problemin nedenlerini sormak,nasıl olduğunu sormak ,mevzunun netleştirilmesini istemek de suç olmuş.
Kimsenin böyle birşey dediği yok ama bunları sormak bile size bunu mu demek istiyorlar dedirtiyor.
Aynen abi devam böyle  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

kime göre yanlış sana göremi  :alala:
ne yani şimdi herkes senin gibimi düşünmek zorunda
benim gibi düşünmeyen yanlıştır demek egodur.
birini bu şekilde suçlamakta terbiyesizliktir.
Kimse Beşiktaşı senden daha az sevmiyor. Yada fikirlerini
Beşiktaşın menfaatleri dışında düşünmüyor burda Başkanın paralı uşaklığınıda
yapan yok inanıyorsa Başkana bunu söyler bu Başkanın koltuğunu korumak değildir
gerekiyorsa inanıyorsan Beşiktaşa katkı yaptığına korursunda sonuçta koruduğun
renklilerin başkanı değil. ne yani siz buyurdunuz diye herkesmi sallasın başkana
kaldıki sorunda bir Beşiktaşlı oyuncunun ıslıklanması ve buna doğrudur demek bile abesdir.
bunun üzerinden Başkana karşı anti propaganda yürütmek de saçmalamanın dik alasıdır.
Abi ben insanlar benim gibi düşünmek zorunda demedim böyle bir iddiada da bulunmam saçma olur zaten. Az çok tanıyorsun beni egoist olduğumu söyleyen olmadı bugüne kadar ama öylesin diyorsan da saygı duyarım.

Yanlış konusuna gelirsek de herkes tarafından karşı çıkılmasına rağmen ısrarla yapılan bazı hamleler vardı ve bunların sonucunda da bir şey elde etmedik buna rağmen halen bunları savunmak yanlıştır değil mi abi? Ben yapılan bir olayın yapılış anında yanlış demiyorum. Arkadaş burada Sezer transferini de savundu, Mustafa Pektemek'e haddinden fazla ücrete sözleşme yenilenmesini de savundu. Bunların yanlış hareket olduğu konusunda mutabık değil miyiz? Peki bunların hata olduğu bariz iken bunları halen savunmak nedir sence? Beşiktaş menfaatini savunmak mıdır bu? Başkanın koltuğunu savunmak olmayabilir de Beşiktaş menfaatini savunmanın bu olmadığına da eminim abi kimse kendini kandırmasın kusura bakma.  :) @Necmi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mario Gomez elimizde patlayacak gibi geliyor. Hazırlık maçları dahil tek golü yok onu geçtim pozisyonda yok. Bu düzeyde aldığın adamın direk girip katkı yapması gerekir örnek Trabzon maçı. Cenk bizi Demba Ba gibi taşıyamaz. Umarım son anlara kafada gireriz ve Demba Ba nın aksine son maçlarda taşır bizi
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi murat

Çağrı bu denetçi şorketlerin işi budur ve en ufak hata yapma ,görmezden gelme şansları yoktur.yapılan işi kamuoyuna açıkklama gibi bir görevleride yoktur.denetleme yaptıkları yerede önerilerde bulunurlar.yd yönetimini işin içine katmak çok doğru değil sanırım.