Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256760 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı aa1903

Seviye düşük tabii. Mesela bizim Beck felsefe ve edebiyata meraklı. Paulo Coelho, Berthold Brecht, Schopenhauer filan okuyor.

..."Beatles seven adam mutlu olmayı hak ediyordur" sözü doğru.

Tolga kıyası tamamen konuşmak ve uygulamamak ile alakalı. Yoksa; Imagine dinlese Lennon'a vay komünist, ateist diye saydırır.  :evillol:

bu tip futbolculara ihtiyacımız var. umarım söylediğin gibi kendini geliştirir ve gelecek nesillerin rol model olarak benimsedikleri bir oyuncu olur.

Çevrimdışı talha

Valla adami burada Maradona ilan ettiniz ama gorunuse bakilirsa cakma Maradona bile degil. Kac gol asist yapar diyorsun?

Kimsenin Maradona yaptığı yok sen kendin abartman habire abartıp duruyorsun.

Her yazında aynı şey. Ne zaman görsem sanki ronaldo sanki juninho bilmem ne.

Biraz sakin yaklaş olaylara. Ayıptır yahu.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ferhat Türk

sosa ,gökhan duran toplarda daha topu kaldıramıyorlar iyi bir duran top kullanan oyuncumuz yok malesef. fernandes o konuda çok başkaydı adam gözü kapalı sivok'u bulur golü yaptırırdı
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Ensar

10 tl 20tl 30tl :)
Eyvallah ama yine de pahalı 30 ya ne gerek var hazırlık maçı ucuz yap gençler veya normalde gelemeyenler felan da gelsin izlesin beşiktaşı :)

Çevrimdışı 38life

Yuh 30 tl mi bilet fiyatları
Hayatımda ilk defa numaralidan maç izleyecem haha :D gerçi bu stadın numaralisindan ne olacaksa. Baksana biletin üstünde bile numarasiz yazıyor :D
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2015, 20:54:36 38life ]

Çevrimdışı 38life

Eyvallah ama yine de pahalı 30 ya ne gerek var hazırlık maçı ucuz yap gençler veya normalde gelemeyenler felan da gelsin izlesin beşiktaşı :)
ironi miydi bu?

Çevrimdışı Ensar

ironi miydi bu?
Hayır gayet ciddiyim topu topu hazırlık maçı ne olacak 15 tl olsa tüm tribünler

Çevrimdışı 38life

Hayır gayet ciddiyim topu topu hazırlık maçı ne olacak 15 tl olsa tüm tribünler
Tüm tribünlerin aynı fiyat olması adil olmaz. 20 tl verip maratondan Mario Gomez seyredecen el insaf.

Çevrimdışı Ensar

Şimdi sen bana o gün 15 16 bin seyirci olur diyebilir misin :) bence olmaz , e yap maratonu 15 çoluk çocuk genç kopsun gelsin , neyse çok önemli değil sadece 14 15 yaşında olup beşiktaş aşkı olan hayatında hiç orjinal forması olmamış ailesinin durumu iyi olmayan ama beşiktaşa aşık bir çocuk olabileceği fikri geldi :) o değil de orda olmak vardı :D kağıt bilette ayrı bi güzel ha :D

Çevrimdışı Kadir G.

Şimdi sen bana o gün 15 16 bin seyirci olur diyebilir misin :) bence olmaz , e yap maratonu 15 çoluk çocuk genç kopsun gelsin , neyse çok önemli değil sadece 14 15 yaşında olup beşiktaş aşkı olan hayatında hiç orjinal forması olmamış ailesinin durumu iyi olmayan ama beşiktaşa aşık bir çocuk olabileceği fikri geldi :) o değil de orda olmak vardı :D kağıt bilette ayrı bi güzel ha :D

Ben diyorum. Passolig yok bilet meselesi daha kolay halledilir.

Oraya kadar Beşiktaş gelmiş gitmeyi çok isteyen de koşa koşa gider.

Kaldı ki 10-20-30 liralık seçenekler var kime hangisi uygunsa alsın izlesin.

Çevrimdışı Ensar

Ya tamam allah allah ne bu şiddet bu celal 30 tl hazırlık maçı için fazla demek sucmus gibi davranmayın , tamam 50 olsun , gitmeyi ben çok istiyorum ama oraya 1 yılda ancak koşarım :D

Çevrimdışı talha

Yanlız Gebze'de sıkıtılı yer biraz.. Banliyö trenleri halen daha açılmadı tek seçenek Gebze KOP'lar. Kardeşimden biliyorum gariban İstanbu-Gebze arası eziyet çekiyordu. Gebze ve Kocaeli tarafı ilgi gösterirse dolar ben de öyle büyük rakamlar düşünmüyorum.

Bir de hazırlık maçına millet öyle rağbet göstermior.

Çevrimdışı TØLGA

herkese selam http://haber.besiktasarena.com/champignon-fenerbahce.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

bu yazıyı yazan arkadaş , abim her kimse burdan mı? cengiz altın  ile iki kelam edip konuşmak isterim kendisiyle bilen var mı?

tek taraflı yazmak kolay çünkü soru soran yok  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2015, 21:26:08 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

herkese selam http://haber.besiktasarena.com/champignon-fenerbahce.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

bu yazıyı yazan arkadaş , abim her kimse burdan mı? cengiz altın  ile iki kelam edip konuşmak isterim kendisiyle bilen var mı?

tek taraflı yazmak kolay çünkü soru soran yok  :biggrinking:

Ben bu yazıyı çok beğendim. Neden önemli yılları tecrübe eden biz gençler bu yazıyı beğenirken, önlerinde tecrübe edecek yılları bulunan daha az gençler beğenmemezlik yapıyor  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Ben bu yazıyı çok beğendim. Neden önemli yılları tecrübe eden biz gençler bu yazıyı beğenirken, önlerinde tecrübe edecek yılları bulunan daha az gençler beğenmemezlik yapıyor  :evillol:
bende beğenmedim nedenlerim var :D gelirse abimiz konuşuruz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Milli maçın hakemi bizim geçen sene Olimpiyat'taki Tottenham maçının hakemi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Kimsenin Maradona yaptığı yok sen kendin abartman habire abartıp duruyorsun.

Her yazında aynı şey. Ne zaman görsem sanki ronaldo sanki juninho bilmem ne.

Biraz sakin yaklaş olaylara. Ayıptır yahu.

Ortada ayip bir sey yok. Ayip bir sey varsa elin vasat topcusunu Besiktas'in transferini yerin dibine sokmak icin kullanip adam basarili olsa diye ellerini ovusturmak. Sezon sonu toplam asist gol sayisi 15'i bulamadiginda ne diyeceksiniz onu merak ediyorum.

Çevrimdışı Abdullah

Abi bu yazının hangi kısmını beğendin merak etmekteyim? Tamamiyle tek taraflı yazılmış artık yönetimi savunmada kullanıla kullanıla insanlara duyduğunda bıkkınlık veren argümanlarla dolu ama aslında (bence) boş bir yazı olmuş. Yazıyı yazan abim-kardeşim her kimse yanlış anlaması bu söylediklerimi hakaret mahiyetinde söylemiyorum kesinlikle ama yönetime haklı olarak yöneltilen her eleştiriyi de körü körüne savunmak artık reflekse dönüyor sanki yönetim taraftarlarında. Maalesef ki bir kesim taraftarın bu tavrı hiç hoş değil. Her gelen eleştiriye bir kulp takım renkli hayranı ilan edilmek bizim açımızdan gerçekten kırıcı oluyor. Kimse Fikret Orman'ın yaptığı icraatları inkar etmiyor aksini iddia etmiyor ama görüyorum ki yönetimi körü körüne savunan bir kesim yönetimin en bariz hatalarını bile bir şekilde savunabiliyor. Bunlara anlam vermek cidden güç.  :)

Çevrimdışı Abdullah

Ortada ayip bir sey yok. Ayip bir sey varsa elin vasat topcusunu Besiktas'in transferini yerin dibine sokmak icin kullanip adam basarili olsa diye ellerini ovusturmak. Sezon sonu toplam asist gol sayisi 15'i bulamadiginda ne diyeceksiniz onu merak ediyorum.
Quaresmayı sevenler o istatistik yapamayınca nasıl savunacaksa onu, onlar da o şekilde savunur merak etme abi sen.  :)

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Quaresmayı sevenler o istatistik yapamayınca nasıl savunacaksa onu, onlar da o şekilde savunur merak etme abi sen.  :)

Besiktas'ta gol+asist 15 gol yapabilirse bence iyi istatistiktir ki Quaresma'nin da bunu yapacagini dusunuyorum, yapamazsa da babamin oglu degil seneye gonderilir. Fakat bunu rakiplerin acik oynadigi Bursa'da bile yapamayacak adamin basimiza yildiz yapilip hala konusulmasi artik dayanilmaz oluyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Milli maçın hakemi bizim geçen sene Olimpiyat'taki Tottenham maçının hakemi.

Yusuf ; koyduğun resim yüzünden her mesajını olumsuz algılıyorum. Ne yaptı bu hakem bize dedim  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Yanlız Gebze'de sıkıtılı yer biraz.. Banliyö trenleri halen daha açılmadı tek seçenek Gebze KOP'lar. Kardeşimden biliyorum gariban İstanbu-Gebze arası eziyet çekiyordu. Gebze ve Kocaeli tarafı ilgi gösterirse dolar ben de öyle büyük rakamlar düşünmüyorum.

Bir de hazırlık maçına millet öyle rağbet göstermior.
500T forever... :)

Çevrimdışı talha

Halen daha aynı tutum artık birşey yazmak istemiyorum sen de yazma bana

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi