Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256733 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi bu yazının hangi kısmını beğendin merak etmekteyim? Tamamiyle tek taraflı yazılmış artık yönetimi savunmada kullanıla kullanıla insanlara duyduğunda bıkkınlık veren argümanlarla dolu ama aslında (bence) boş bir yazı olmuş. Yazıyı yazan abim-kardeşim her kimse yanlış anlaması bu söylediklerimi hakaret mahiyetinde söylemiyorum kesinlikle ama yönetime haklı olarak yöneltilen her eleştiriyi de körü körüne savunmak artık reflekse dönüyor sanki yönetim taraftarlarında. Maalesef ki bir kesim taraftarın bu tavrı hiç hoş değil. Her gelen eleştiriye bir kulp takım renkli hayranı ilan edilmek bizim açımızdan gerçekten kırıcı oluyor. Kimse Fikret Orman'ın yaptığı icraatları inkar etmiyor aksini iddia etmiyor ama görüyorum ki yönetimi körü körüne savunan bir kesim yönetimin en bariz hatalarını bile bir şekilde savunabiliyor. Bunlara anlam vermek cidden güç.  :)

Abartılı bulacaksın ama bu gün için yazılan bu yazıya bütün kısımlarıyla katılıyorum. Eleştirme zamanı bu gün değildir. Gün takıma sahip çıkıp maçlara , kartal yuvalarına giderek destekleme zamanıdır. Yarım sezon için yapacak bir şeyi olan var mı aranızda, Uefa nın transfer kurallarını değiştirebilirmisiniz ? O zaman yapıcı bile olsa 4 ay susup beklemek takımın yararına olacaktır. Bu süre sonunda ara transfer dolayısıyla yaparız yapıcı eleştirilerimizi ki Yönetim önlem alsın diye. Şu an yapacak hiçbir şey yok iken ne deseydi; takımın maçlarına gitmem, forma almam, bizden bir şey olmaz mı deseydi. Bu arada takımın ilk yarıyı lider tamamlama ihtimaline değinmiyorum bile. Bu yazar bu yazısıyla ne kadar taraftarı takıma inandırıp , maçlarımıza koşmasına sebebiyet verdiyse o kadar sağolsun.

Aşağıda yazısının sonunu kopyalıyorum ki niyeti iyice anlaşılabilsin  :tabe:

Son olarak bu aktardığım düşünceler sonrası takıma ve yönetime bu kadar sallamaya “el insaf” diyorum. Yönetimimiz hakkında yazılan yazılar eğer yönetime sallamıyorsa yazarının “yönetim yalakası” ilan edilmesi bizde gelenekseldir, umurum değil, ben doğru bildiğim şeyi yazarım kim nasıl isterse öyle anlar:) Mevcut Yönetimimizden bir tek kişiyi tanımam, söz konusu Beşiktaş ise, Başkan Fikret Orman’ın deyimiyle de, “Babamı tanımam
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Töre, Olcay ve Oğuzhan gs de olsaydı maça kesin ilk onbirde ve Beşiktaş'taki düzende çıkmışlardı. Töre bu maçta iyi oynamasın diye düşünen bir ben mi varım acaba ? Bu f.t içimden Milli Takım sevgisini bile aldı ya ne diyeyim. Bu gün f.t diye bolca yazıldı da bunlar coşkun özarı abilerinden beri öyleler. Bu f.t gs de şampiyonluk görememiş ama o yıllarda rekor milli olmuş bir yetersizdir. Neyse bunun futbolculuğunu ve çirkefliğini bilenler bilir işte
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Abdullah

Abartılı bulacaksın ama bu gün için yazılan bu yazıya bütün kısımlarıyla katılıyorum. Eleştirme zamanı bu gün değildir. Gün takıma sahip çıkıp maçlara , kartal yuvalarına giderek destekleme zamanıdır. Yarım sezon için yapacak bir şeyi olan var mı aranızda, Uefa nın transfer kurallarını değiştirebilirmisiniz ? O zaman yapıcı bile olsa 4 ay susup beklemek takımın yararına olacaktır. Bu süre sonunda ara transfer dolayısıyla yaparız yapıcı eleştirilerimizi ki Yönetim önlem alsın diye. Şu an yapacak hiçbir şey yok iken ne deseydi; takımın maçlarına gitmem, forma almam, bizden bir şey olmaz mı deseydi. Bu arada takımın ilk yarıyı lider tamamlama ihtimaline değinmiyorum bile. Bu yazar bu yazısıyla ne kadar taraftarı takıma inandırıp , maçlarımıza koşmasına sebebiyet verdiyse o kadar sağolsun.

Aşağıda yazısının sonunu kopyalıyorum ki niyeti iyice anlaşılabilsin  :tabe:

Son olarak bu aktardığım düşünceler sonrası takıma ve yönetime bu kadar sallamaya “el insaf” diyorum. Yönetimimiz hakkında yazılan yazılar eğer yönetime sallamıyorsa yazarının “yönetim yalakası” ilan edilmesi bizde gelenekseldir, umurum değil, ben doğru bildiğim şeyi yazarım kim nasıl isterse öyle anlar:) Mevcut Yönetimimizden bir tek kişiyi tanımam, söz konusu Beşiktaş ise, Başkan Fikret Orman’ın deyimiyle de, “Babamı tanımam
Abi eleştirinin zamanı olmaz eleştiri her zaman yapılmalıdır. Ama dediğine katılıyorum gün destek olma günüdür de ama bunları da içimizde eleştirmezsek düzelmedi geçmişte bugün bu zihniyet olduğu içi değişmiyor, bu zihniyet yarın da olacaksa değişmez. Ayrıca yazının asıl takıldığım kısmı ise yönetim doğrularının savunulmasından ziyade eleştiride bulunanların mevcut yazıda renkli hayranı ilan edilmesidir. Bu zihniyet yeri geliyor eleştiride bulunan bireyleri Beşiktaş düşmanı da ilan edebiliyor ki bu durum takdir edersin ki bizler açısından çok üzücü.

Öyle bir lanse etmiş ki yazı sahibi sanki biz takımın başarısızlığını istiyor takımı eleştiriyoruz. Aksine biz takımı değil kulübü yöneten yönetimin zihniyetini aldığı kararların "bizce" hatalı olan kısımlarını eleştiriyoruz. Ve talebim şahsım adına şudur ki eğer bu kulübe önümüzdeki yıllarda da başkanlık etmek istiyorsa bunca insanın taleplerine, isteklerine, görüşlerine saygı gösterilsin. Bu kadar insan boş konuşuyormuş gibi lanse edilmesin.

Yazı sahibinin son olarak belirttiği sözlerine de şu sözlerle karşılık vereyim bunca haklı eleştiriye rağmen, yapılan yanlışların bariz ortada olmasına rağmen yönetimi bu kadar savunmaya "el insaf" diyorum.  :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi eleştirinin zamanı olmaz eleştiri her zaman yapılmalıdır. Ama dediğine katılıyorum gün destek olma günüdür de ama bunları da içimizde eleştirmezsek düzelmedi geçmişte bugün bu zihniyet olduğu içi değişmiyor, bu zihniyet yarın da olacaksa değişmez. Ayrıca yazının asıl takıldığım kısmı ise yönetim doğrularının savunulmasından ziyade eleştiride bulunanların mevcut yazıda renkli hayranı ilan edilmesidir. Bu zihniyet yeri geliyor eleştiride bulunan bireyleri Beşiktaş düşmanı da ilan edebiliyor ki bu durum takdir edersin ki bizler açısından çok üzücü.

Öyle bir lanse etmiş ki yazı sahibi sanki biz takımın başarısızlığını istiyor takımı eleştiriyoruz. Aksine biz takımı değil kulübü yöneten yönetimin zihniyetini aldığı kararların "bizce" hatalı olan kısımlarını eleştiriyoruz. Ve talebim şahsım adına şudur ki eğer bu kulübe önümüzdeki yıllarda da başkanlık etmek istiyorsa bunca insanın taleplerine, isteklerine, görüşlerine saygı gösterilsin. Bu kadar insan boş konuşuyormuş gibi lanse edilmesin.

Yazı sahibinin son olarak belirttiği sözlerine de şu sözlerle karşılık vereyim bunca haklı eleştiriye rağmen, yapılan yanlışların bariz ortada olmasına rağmen yönetimi bu kadar savunmaya "el insaf" diyorum.  :)

@Abdullah kardeşim; başka forumları takip etmiyorum sadece burada okuduklarım:

ilk ikiyi göremediğimiz kesin, 5-6 cılık diyenler gördüm
Maçlara gitmem diyenleri gördüm
Kartal yuvasına gitmem diyeni gördüm
Quaresma alındıktan sonra dahi bu yukarıdaki eleştiriyi yapanları gördüm
Olcay'ın çokça kötülendiğini gördüm
Oğuzhan'dan bir şey olmaz , ozanın yerine vereli vs gördüm ( Olcay ve Oğuzhan şimdilik iyi oynayanlar )
Atiba'yı gönderenleri gördüm ( Şu anda sahip çıkılıyor )
Başta Necip ve Ersan bir çok kötüleneni gördüm ( Bunlar da gayet iyi maçlar çıkarabilir bkz: Necip'in Antep maçı son gol katkısı )
Maçlar başladığında Ersan, Pektemek , Köybaşı gibi oyuncuları stada giderek ıslıklayalım diyenleri gördüm.

Şimdi bu yazar arkadaş , transfer sezonu yeni kapanıp ligler daha yeni başladığında bu yukarıda saydıklarıma destek verici yazı mı yazsaydı. Onlar da gidip Ersan'ı ıslıkladığında tüm takımın morali mi bozulsaydı. Kimse takıma güvenmeyip kombine almayıp kartal yuvalarına uğramasamıydı . Dediğim gibi bu arkadaş muhakkak ki belli bir kitleye hitap ediyor ve  okuru bol olsun. Bize bu günlerde bu şekilde yazılan birleştirici yazılar lazım.

Bu arada yukarıda saydığım eleştirileri yazan kardeşlerim ve arkadaşlarım sakın ola üzerlerine alınmasınlar , onlar forum ortamında fikir çeşitliliği yapıyorlar  :tabe:

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah kardeşim; başka forumları takip etmiyorum sadece burada okuduklarım:

ilk ikiyi göremediğimiz kesin, 5-6 cılık diyenler gördüm
Maçlara gitmem diyenleri gördüm
Kartal yuvasına gitmem diyeni gördüm
Quaresma alındıktan sonra dahi bu yukarıdaki eleştiriyi yapanları gördüm
Olcay'ın çokça kötülendiğini gördüm
Oğuzhan'dan bir şey olmaz , ozanın yerine vereli vs gördüm ( Olcay ve Oğuzhan şimdilik iyi oynayanlar )
Atiba'yı gönderenleri gördüm ( Şu anda sahip çıkılıyor )
Başta Necip ve Ersan bir çok kötüleneni gördüm ( Bunlar da gayet iyi maçlar çıkarabilir bkz: Necip'in Antep maçı son gol katkısı )
Maçlar başladığında Ersan, Pektemek , Köybaşı gibi oyuncuları stada giderek ıslıklayalım diyenleri gördüm.

Şimdi bu yazar arkadaş , transfer sezonu yeni kapanıp ligler daha yeni başladığında bu yukarıda saydıklarıma destek verici yazı mı yazsaydı. Onlar da gidip Ersan'ı ıslıkladığında tüm takımın morali mi bozulsaydı. Kimse takıma güvenmeyip kombine almayıp kartal yuvalarına uğramasamıydı . Dediğim gibi bu arkadaş muhakkak ki belli bir kitleye hitap ediyor ve  okuru bol olsun. Bize bu günlerde bu şekilde yazılan birleştirici yazılar lazım.

Bu arada yukarıda saydığım eleştirileri yazan kardeşlerim ve arkadaşlarım sakın ola üzerlerine alınmasınlar , onlar forum ortamında fikir çeşitliliği yapıyorlar  :tabe:
Abi yalnız şurada hata yapıyorsun; yazan arkadaş yaptığı eleştiride şu şu eleştirileri yapanlara diye bir yazı yazmamış. Söyledikleri tüm eleştiri yapanları kapsıyor kabul etsen de etmesen de. Ve yazı takımı birleştiricilikten öte yönetimin hatalarını örtmeye, tutarsızca yönetimi savunmaya yönelik bir yazı. Amaç takıma sahip çıkmaksa bu böyle yapılmaz böyle ayrıştırıcı bir yazıyla yapılmaz.  :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bir taraftarın Fatih Terim'e yorumu "Oynat 11 tane Beşiktaşlı onlar 3.olur bir şekilde..  :kop: :kop: :kop:
( Konu dışı değil bu  :D  )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Bir taraftarın Fatih Terim'e yorumu "Oynat 11 tane Beşiktaşlı onlar 3.olur bir şekilde..  :kop: :kop: :kop:
( Konu dışı değil bu  :D  )

Bizim 4'lüyü oynatsa şu maç 4-0dı
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Abi bu yazının hangi kısmını beğendin merak etmekteyim? Tamamiyle tek taraflı yazılmış artık yönetimi savunmada kullanıla kullanıla insanlara duyduğunda bıkkınlık veren argümanlarla dolu ama aslında (bence) boş bir yazı olmuş. Yazıyı yazan abim-kardeşim her kimse yanlış anlaması bu söylediklerimi hakaret mahiyetinde söylemiyorum kesinlikle ama yönetime haklı olarak yöneltilen her eleştiriyi de körü körüne savunmak artık reflekse dönüyor sanki yönetim taraftarlarında. Maalesef ki bir kesim taraftarın bu tavrı hiç hoş değil. Her gelen eleştiriye bir kulp takım renkli hayranı ilan edilmek bizim açımızdan gerçekten kırıcı oluyor. Kimse Fikret Orman'ın yaptığı icraatları inkar etmiyor aksini iddia etmiyor ama görüyorum ki yönetimi körü körüne savunan bir kesim yönetimin en bariz hatalarını bile bir şekilde savunabiliyor. Bunlara anlam vermek cidden güç.  :)
hımm bende yazıyı çok beğendim zaten o yüzden koydum
futbol ulemaları okusun belki birşey öğrenirler diye tamam birileri körü körüne
savunuyor diyelim ama birileride körü körüne yermiyormu :bandit: @Abdullah
ben yönetimin bariz hatasını görmüyorum bana göre sizin istediğiniz oyuncuları almamak
bariz hata diye adlandırılmaz nerden biliyorsunuz takımın ligi süpürüp götürmeyeceğini
yani size göre kötü olunca kötümü olması gerekiyormesela bütün yaşı olgunluğa ulaşmış olanlar yazıyı çok beğenirken gençlerin beğenmemesi
garip değilmi sonuçta başkalarıyla sidik yarıştıran gençler ne yani bu takıma geçen sene iki üç takviye olsa ezer geçeriz denmiyormuydu
5 takviye oldu şenol hoca diye burda dümbelek çalanda sizdiniz oyuncu yetiştirecekti yetiştirsin işte elinde fırsat var

Çevrimiçi Necmi

sana göre yanlış ve eleştiriyorsan bir başkası doğru görüp alkışladığında neden zoruna gidiyor
bende burda defalarca dedim renkli hayranlığını bırakın diye çünkü eleştiri yapanların ağzından renkliler
düşmüyordu milletin çöplerini yere göğe sığdıramadılar bizim oyuncuları çöp yaptılar. evet bu eleştiri değil
renkli hayranlığıdır malesef defalarcada ikaz ettik burdan o yüzden atılanlar var yani internet ortamında
yapılan bir gözlemini yazmış gayette güzel yazmış isteyen yönetimi istediği gibi savunur.

Çevrimdışı murat_

Töre, Olcay ve Oğuzhan gs de olsaydı maça kesin ilk onbirde ve Beşiktaş'taki düzende çıkmışlardı. Töre bu maçta iyi oynamasın diye düşünen bir ben mi varım acaba ? Bu f.t içimden Milli Takım sevgisini bile aldı ya ne diyeyim. Bu gün f.t diye bolca yazıldı da bunlar coşkun özarı abilerinden beri öyleler. Bu f.t gs de şampiyonluk görememiş ama o yıllarda rekor milli olmuş bir yetersizdir. Neyse bunun futbolculuğunu ve çirkefliğini bilenler bilir işte
abi bence asil tehlike hollanda macindan sonra milli takim havlu atacak f t denen zat bizdeki en iyileri bu sefer cagirir hepsini 90 dakika 11 de oynatir renklilerin oyuncularini dinlendirir olan bize olur sakatlik yorgunluk derken bizde lige havlu atariz allah yardimcimiz olsun .....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Eylül 2015, 02:18:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yazıyı ben de okudum @Necmi maalesef çok yüzeysel kalmış. Yapılan eleştirilerin en yüzeyselleri seçilerek cevap verilmiş.

Halbuki burada 30 kez Fener ile bu işin ilgisi yok biz ihtiyacımız olan adamları alalım zaten şampiyon oluruz Fener'in kimi aldığının önemi yok dedik. Fener'in yaptığı zaten yanlış niye onunla yarışa girip yönetime sövelim.

Geçen yılki çapalar diye Atiba-Veli örnek verilirken onun o oyun sisteminde ideal olduğu, Güneş ile oynadığımız sistemde çok zayıf kalacağı unutulmuş. Hele ki yapılmayan ya da yapılamayan ortasaha transferinin sonucunda, o bölgede sayısal

eksiklik varken Necip'in ön plana çıkarılması çok daha enteresan. Necip oynasın ben de oynamasını istiyorum gelişeceğini de düşünüyorum ama her şeyden önce o bölgede sayısal eksiklik var. Kalite sonraki sorun.

Quaresma'nın kusuruz transfer olarak deklare edilmesi zaten başlı başına inanılmaz.. Hele hele yapılmayan kaleci transferini Tolga Zengin üzerinden savunmak daha da..

Kimse kimseye katılmak durumunda değil, yazan abimiz inandığı şeyleri çok güzel ifade etmiş. Ama benim fikrim eleştiriye yakın olmak bire yana, gerçeklikten çok çok uzak.

Burada bazı ''fazla'' genç arkadaşlarımızın şampiyonu her hafta ya da her transferden sonra değişiyor maalesef kabul. Ama bir eleştiri yapılacaksa yönetimi eleştirenlere, bu en yüzeysel bakanları hedef alarak yapılmamalı.

Asıl bu güneşi balçıkla sıvamak olur, hatalar görülmez ve yarar bir yana büyük zararı olur.

[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2015, 02:23:02 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Akın

Bizim 4'lüyü oynatsa şu maç 4-0dı

İş işten geçti. Daha önce yazmıştım. Milli takım gs takımıdır. Elendikten sonra bizim topçuları oynatır. Adıda yeniden yapılanma olur. Yeni gruplar başlayınca yine gs milli takımı olur.İddaa yok ya bizimkiler yorulsun veya sakatlansın. Yönetim bi şekilde oyuncuları ekim maçlarına göndermemeli. Doktorlar sakat demeli.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şuan ligin en formda en etkili orta sahası oğuzhan nasıl şans bulamaz milli takımda gerçi oynamaması daha  iyi oldu sakatlık falan olmasından iyidir :D

Çevrimdışı Abdullah

hımm bende yazıyı çok beğendim zaten o yüzden koydum
futbol ulemaları okusun belki birşey öğrenirler diye tamam birileri körü körüne
savunuyor diyelim ama birileride körü körüne yermiyormu :bandit: @Abdullah
ben yönetimin bariz hatasını görmüyorum bana göre sizin istediğiniz oyuncuları almamak
bariz hata diye adlandırılmaz nerden biliyorsunuz takımın ligi süpürüp götürmeyeceğini
yani size göre kötü olunca kötümü olması gerekiyormesela bütün yaşı olgunluğa ulaşmış olanlar yazıyı çok beğenirken gençlerin beğenmemesi
garip değilmi sonuçta başkalarıyla sidik yarıştıran gençler ne yani bu takıma geçen sene iki üç takviye olsa ezer geçeriz denmiyormuydu
5 takviye oldu şenol hoca diye burda dümbelek çalanda sizdiniz oyuncu yetiştirecekti yetiştirsin işte elinde fırsat var
Günaydın abi nasılsın :D

Estağfurullah futbol uleması olduğum gibi bir iddiam yok kesinlikle olan arkadaşlarım olduğunu da düşünmüyorum, ha olanlar varsa da zaten görüşlerini dikkate almaya gerek yoktur bence.
Bir diğer eleştirine gelecek olursam körü körüne eleştiri kesinlikle  tasvip ettiğim bir şey değildir bunu da yaptığımı düşünmüyorum. Misal Beck, Rhodolfo, Gomez transferlerinde hem mali şartlar olsun hem de oyuncu tercihleri olsun takdir edilesi hamlelerdi ve şahsım adına konuşacak olursam takdir ettim başkanımızı.

Yönetimin bariz hatası yok diyorsun abi ona da şöyle bir cevap vermek istiyorum; orta sahada sayısal olarak değil de kalite olarak eksikliğimiz olsa sana, size hak verirdim abi ancak bizim her şeyden önce orta sahada 2 oyunculuk sayısal eksikliğimiz var. 1 ay önce de başkanımız bu bölgelere 1 ya da 2 takviye yapacağımızı da kendisi de söyledi zaten. Ancak gel gelelim bugün bakıyoruz ki bırak kaliteyi artırmak için transfer yapmayı o bölgedeki sayısal eksikliği gidermek için bile transfer yapılmadı. Bunun üstüne insanların zihniyle dalga geçercesine Veli'nin 1 ay sonra sahalara döneceği, orta sahada Serdar'ın da yeterli(!) katkıyı verebileceği iddia edildi. Ayrıca asıl konumuz olan o yazıya dönecek olursak da yazıyı yazan abimiz orta sahadaki fazla(!) oyuncu sayısından ötürü Eslem'in alt yapıya tekrar gönderildiğini iddia etmiş. Ama bakıyoruz li Eslem halen A takımla idmanlara katılmakta.

Bir diğer konuya gelecek olursak 5 takviye demişsin abi ancak takviye yalnızca bu belirttiğim 3 bölgede olmuştur. Diğer yapılan 2 transfer (Quaresma, Tosic) yalnızca bölgelerinde kadro derinliğini artırmaya yönelik hamleler olmuştur. Ama baktığımız zaman bizim o bölgelerdeki ihtiyacımız kadro derinliğinin artırılması değil ilk 11 kalitesinin artırılmasıdır. Buralarda da tercih hataları yapılmıştır.

Son olarak yazıyı beğenen sizler yani belli bir yaş seviyesinin üzerinde olan abilerimizle aynı görüşte olmamamızın temel sebebi tecrübe eksikliği midir yoksa farklı pencerelerden bakmamız mıdır bilemiyorum. Ancak eksik bölgeye transfer yapılmamasını savunmanın tecrübeyle pek bir ilgisi olduğunu da düşünmüyorum.  :)

[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2015, 11:14:22 Abdullah ]

Çevrimdışı Abdullah

sana göre yanlış ve eleştiriyorsan bir başkası doğru görüp alkışladığında neden zoruna gidiyor
bende burda defalarca dedim renkli hayranlığını bırakın diye çünkü eleştiri yapanların ağzından renkliler
düşmüyordu milletin çöplerini yere göğe sığdıramadılar bizim oyuncuları çöp yaptılar. evet bu eleştiri değil
renkli hayranlığıdır malesef defalarcada ikaz ettik burdan o yüzden atılanlar var yani internet ortamında
yapılan bir gözlemini yazmış gayette güzel yazmış isteyen yönetimi istediği gibi savunur.
Abi kendim adına hiçbir zaman renkli hayranlığı içerisinde olmadım olanı da tasvip etmem zaten. Ama bir eleştiri yapılacaksa kime yapıldığı da sınırları belirtilmeli gerekiyor diye düşünüyorum. Mevzu bahis yazıda eleştiride bulunanların hepsine bir ithamda bulunulduğu için bunu belirtme ihtiyacı hissettim. Yoksa kimin neyi nasıl savunacağına, eleştireceğine karışmak haddime değil tabii ki.  :)
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2015, 11:15:14 Abdullah ]

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Dün konuşulanlar yasak değildi ki  :)
Ben de yanlış anlamış olabilirim ama bildiğim kadarı ile forum yöneticileri iki konuda hassas.
1- Konu dışı yapılması
Bu konuda tamamen haklılar. Transfer forumunda ve en yoğun dönemde ; akşamdan sabaha foruma girip 5-6 sayfa geriye gittiğimde Beşiktaş'lı eski ya da faal yöneticilerle ilgili uzun uzadıya tartışmalar görmek eminim benim olduğu gibi kimsenin hoşuna gitmiyordur. Uyarılarda ise sıklıkla linkler veriliyordu ve kopyala yapıştır yapıp burada paylaşımınızı yapın mesajlarınız silinecektir deniliyordu.
2- Dayanaksız , hakarete varan, soyut eleştiriler.
Elbette burada da haklılar. Zeki Alasya ( Saygıyla anıyorum ) - Metin Akpınar skeçlerinin birinde bir kadın Metin Akpınar'a hakaret ediyordu durmadan ve Metin Akpınar dayanamadı ve " SIFATLARIMI BIRAK FİİLİMİ SAY BE KADIN " diye patladı  :D
Bakın Başkan ya da Yönetim için Beceriksiz ( ! ) sıfatı yerine neden beceriksiz olduğu konusunda fiillerini saysak o zaman gerçekçi bir tartışma yaparız. Öbür türlüsü havaya konuşmak gibi oluyor.

Not: Necminin " başka foruma mı geldim .... bakın böyle tartışınca mesajlarınız silinmiyor gördünüz mü "  mealindeki paylaşımını gözden kaçırdın sanırım  :)

Sağol abi cevabın için örneğin aslında burada yaratmaya çalışılan ortamı özetlemiş, ben de konuşulanları öyle başkan adayları tartışması gibi gördüm de ondan yasaktı diye şey ettim sağol abi :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Transfer sezonu bitince buralar DUTLUK olmus :bandit: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yazıyı ben de okudum @Necmi maalesef çok yüzeysel kalmış. Yapılan eleştirilerin en yüzeyselleri seçilerek cevap verilmiş.

Halbuki burada 30 kez Fener ile bu işin ilgisi yok biz ihtiyacımız olan adamları alalım zaten şampiyon oluruz Fener'in kimi aldığının önemi yok dedik. Fener'in yaptığı zaten yanlış niye onunla yarışa girip yönetime sövelim.

Geçen yılki çapalar diye Atiba-Veli örnek verilirken onun o oyun sisteminde ideal olduğu, Güneş ile oynadığımız sistemde çok zayıf kalacağı unutulmuş. Hele ki yapılmayan ya da yapılamayan ortasaha transferinin sonucunda, o bölgede sayısal

eksiklik varken Necip'in ön plana çıkarılması çok daha enteresan. Necip oynasın ben de oynamasını istiyorum gelişeceğini de düşünüyorum ama her şeyden önce o bölgede sayısal eksiklik var. Kalite sonraki sorun.

Quaresma'nın kusuruz transfer olarak deklare edilmesi zaten başlı başına inanılmaz.. Hele hele yapılmayan kaleci transferini Tolga Zengin üzerinden savunmak daha da..

Kimse kimseye katılmak durumunda değil, yazan abimiz inandığı şeyleri çok güzel ifade etmiş. Ama benim fikrim eleştiriye yakın olmak bire yana, gerçeklikten çok çok uzak.

Burada bazı ''fazla'' genç arkadaşlarımızın şampiyonu her hafta ya da her transferden sonra değişiyor maalesef kabul. Ama bir eleştiri yapılacaksa yönetimi eleştirenlere, bu en yüzeysel bakanları hedef alarak yapılmamalı.

Asıl bu güneşi balçıkla sıvamak olur, hatalar görülmez ve yarar bir yana büyük zararı olur.

@Çağrı kardeşim Japon imparatoruna sormuşlar siz gerçekten güneşin oğlumusunuz diye ? Elbette demiş ve devam etmiş biz bunu tartışmaya dahi açmayız, zira bunu tartışmaya açarsak Japonya'nın gelenek ve görenekleri tartışmaya açılmış olur !
Bir haber sitesinde bir yazarımız okuyucu kitlesine hitap eden bir yazı kaleme almış ve destek mesajları vermiş.
Şu anda Yönetimi, Başkanı tartışmaya açmak , yapılan ya da yapılmayan transferleri eleştirmek kimin işine gelir ?
Varsayımlarla eleştirmek yerine 4 ay bekleyip yapıcı eleştiriler yapmak daha doğru değil mi ?
Ne yani şimdi Japonya gibi bilim ülkesi insanları Japon imparatorunu güneşin oğlu mu sanıyorlar ?
Son sözüm şu; hani tesadüf etti de maçlarda ya da bir kafede görüştük .... ben bu yazı üzerine sizlerden daha fazla eleştiri yaparım .. Ama insanların etkilendiği ortamlarda şimdilik kaydıyla eleştirinin e sini görmek yanlış olur kanaatindeyim  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı adil arif

Başkanı tartışırken resmen kuşak çatışmasına girdik. Biz moruklar kayıtsız şartsız itaat istiyoruz, gençler de her şeyi değiştirmek istiyor. Bugün yaşlandığımı anladım.

Çevrimdışı Sarp

Bir de ikisinin arasında kalanlar var adil arif abi.
Ben kırıp dökmeden sistemli değişimden yanayım :)
Ama aklımda deli sorular...

Çevrimiçi Necmi

Başkanı tartışırken resmen kuşak çatışmasına girdik. Biz moruklar kayıtsız şartsız itaat istiyoruz, gençler de her şeyi değiştirmek istiyor. Bugün yaşlandığımı anladım.
:D

Çevrimiçi Necmi

Abi kendim adına hiçbir zaman renkli hayranlığı içerisinde olmadım olanı da tasvip etmem zaten. Ama bir eleştiri yapılacaksa kime yapıldığı da sınırları belirtilmeli gerekiyor diye düşünüyorum. Mevzu bahis yazıda eleştiride bulunanların hepsine bir ithamda bulunulduğu için bunu belirtme ihtiyacı hissettim. Yoksa kimin neyi nasıl savunacağına, eleştireceğine karışmak haddime değil tabii ki.  :)
Yok @Abdullah  kardeşim o bir eleştiri değil yazarın düşünceleri katılırsın katılmazsın altında
mesaj bölümü var sende katılmadığın yerleri yazarsın :D