Abi eleştirinin zamanı olmaz eleştiri her zaman yapılmalıdır. Ama dediğine katılıyorum gün destek olma günüdür de ama bunları da içimizde eleştirmezsek düzelmedi geçmişte bugün bu zihniyet olduğu içi değişmiyor, bu zihniyet yarın da olacaksa değişmez. Ayrıca yazının asıl takıldığım kısmı ise yönetim doğrularının savunulmasından ziyade eleştiride bulunanların mevcut yazıda renkli hayranı ilan edilmesidir. Bu zihniyet yeri geliyor eleştiride bulunan bireyleri Beşiktaş düşmanı da ilan edebiliyor ki bu durum takdir edersin ki bizler açısından çok üzücü.
Öyle bir lanse etmiş ki yazı sahibi sanki biz takımın başarısızlığını istiyor takımı eleştiriyoruz. Aksine biz takımı değil kulübü yöneten yönetimin zihniyetini aldığı kararların "bizce" hatalı olan kısımlarını eleştiriyoruz. Ve talebim şahsım adına şudur ki eğer bu kulübe önümüzdeki yıllarda da başkanlık etmek istiyorsa bunca insanın taleplerine, isteklerine, görüşlerine saygı gösterilsin. Bu kadar insan boş konuşuyormuş gibi lanse edilmesin.
Yazı sahibinin son olarak belirttiği sözlerine de şu sözlerle karşılık vereyim bunca haklı eleştiriye rağmen, yapılan yanlışların bariz ortada olmasına rağmen yönetimi bu kadar savunmaya "el insaf" diyorum. 
@Abdullah kardeşim; başka forumları takip etmiyorum sadece burada okuduklarım:
ilk ikiyi göremediğimiz kesin, 5-6 cılık diyenler gördüm
Maçlara gitmem diyenleri gördüm
Kartal yuvasına gitmem diyeni gördüm
Quaresma alındıktan sonra dahi bu yukarıdaki eleştiriyi yapanları gördüm
Olcay'ın çokça kötülendiğini gördüm
Oğuzhan'dan bir şey olmaz , ozanın yerine vereli vs gördüm ( Olcay ve Oğuzhan şimdilik iyi oynayanlar )
Atiba'yı gönderenleri gördüm ( Şu anda sahip çıkılıyor )
Başta Necip ve Ersan bir çok kötüleneni gördüm ( Bunlar da gayet iyi maçlar çıkarabilir bkz: Necip'in Antep maçı son gol katkısı )
Maçlar başladığında Ersan, Pektemek , Köybaşı gibi oyuncuları stada giderek ıslıklayalım diyenleri gördüm.
Şimdi bu yazar arkadaş , transfer sezonu yeni kapanıp ligler daha yeni başladığında bu yukarıda saydıklarıma destek verici yazı mı yazsaydı. Onlar da gidip Ersan'ı ıslıkladığında tüm takımın morali mi bozulsaydı. Kimse takıma güvenmeyip kombine almayıp kartal yuvalarına uğramasamıydı . Dediğim gibi bu arkadaş muhakkak ki belli bir kitleye hitap ediyor ve okuru bol olsun. Bize bu günlerde bu şekilde yazılan birleştirici yazılar lazım.
Bu arada yukarıda saydığım eleştirileri yazan kardeşlerim ve arkadaşlarım sakın ola üzerlerine alınmasınlar , onlar forum ortamında fikir çeşitliliği yapıyorlar