Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256012 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://twitter.com/SporGundemi35/status/639437407021043712

Olan varrr Olmayan varrrrrrrr  :evillol:

@Yunus Emre Dökmeci

Allah biliyo ben bu Quaresma'nın başarılı olmasını, bizde şampiyonluk yaşamasını çok istiyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Milli takım kampında şok kavga ! Beşiktaş'ın portekizli yıldızı Quaresma ile Ronaldo birbirine girdi.

Kaynak : Takvim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Allah biliyo ben bu Quaresma'nın başarılı olmasını, bizde şampiyonluk yaşamasını çok istiyorum.
Aynen yahu.. Bu adam şampiyonlukta neler yapar acep  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

enes ünal'ın ntvspor'daki röportajnı dinledim, fourfourtwo'daki yazısını okudum. yahu beatles dinleyen, in bruges'u izleyip hayran kalan türk futbolcusu mu olur? :evillol:

yorumcu diye geçinen koca koca adamların türk futbolu üzerine saatlerce konuşup da anlatmayı beceremedikleri eksiklikleri 5 dakikada özetlemiş.

helal olsun, yolu açık olsun. böyle sporcular çok zor yetişiyor. umarım bir gün beşiktaş'a yolu düşer.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma, Ronaldo, Naaaniiiii naaaniii freekick çalışırkene..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Mümkünse oyuna da girmesin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden?

Çevrimdışı talha

Neden?

TS maçının şokunu atlatamadım ben. Kendisi de atlatamasın. Yoksa unutur gider.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

Ya bu adama çok kızıyorum ama içten içe de seviyorum keratayi :D ah be niye yaparsın ki o acemiliği ne güzel atmissin golü tam yükleniyoruz yapılacak iş mi , bence quaresma oynamalı ama 60.dk da değişmeli
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Süleyman Seba deyince hep içimi bir burukluk kaplıyor.
o zamanda kabullenememiştim tribünde söylenenleri ama hala
kendim söylemiş gibi utanıyorum söyleyenlerde çok üzgündür şimdi
eminim. Ama işte yetmiyor üzgün olmak ne söylediğine ne yazdığına bakmak gerekiyor
ilerde söylediklerinden pişman olsanda geriye dönüşü olmaz.

Valla ne yalan söyleyeyim @Necmi  belli bir grubu, içlerinde arkadaşlarımız olabilir, geçmişte hata yapabilirler diye özellikle belirtmedim. Bu yüzden yazdıklarına yani bu grubun içinde olmamana  sevindim. Ayrıca onların da şu anda pişman oldukları görüşüne yüzde yüz katılıyorum. Biz en güzeli hafızamızdan silelim , yeni nesillere aktarmayalım bunları  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Şoku atlatmak lazım hocam. Futbolda şokları çabuk atlatmak önemli :)

Bence para cezası verilmeliydi. Yedek tutmakla pek Birsey elde edilmez bence. Hırsını kontrol etmesi konusunda Şenol hoca sağlam bir ayar çekmeli Quaresmaya.

Çevrimdışı talha

Ya Toraman hiçbir zaman zaten o seviyeye gelemedi orasını geçin.

Ne isimler alınmadı. Rıza alınmadı Gökhan alınmadı ne iyi zamanlarında Metin Ali Feyyaz alınmadı. Mehmet alınmadı. İlhan oynatılmadı.

İlhan Mansız Hakan Şükür yerine oynatılsa belki kaderi değişirdi.

Milli takımda F.t. hariç her zaman GS'nin lobisi vardı.

Çevrimdışı talha

Valla ne yalan söyleyeyim @Necmi  belli bir grubu, içlerinde arkadaşlarımız olabilir, geçmişte hata yapabilirler diye özellikle belirtmedim. Bu yüzden yazdıklarına yani bu grubun içinde olmamana  sevindim. Ayrıca onların da şu anda pişman oldukları görüşüne yüzde yüz katılıyorum. Biz en güzeli hafızamızdan silelim , yeni nesillere aktarmayalım bunları  :)

Seba başkana edilen küfürleri hatırlamam o zamanları göremedim. Yani hatırlamıyorum. Ama Lucescu'ya edilenleri hayırlarım.

Bir guruh var hiç masum değiller.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Seba başkana edilen küfürleri hatırlamam o zamanları göremedim. Yani hatırlamıyorum. Ama Lucescu'ya edilenleri hayırlarım.

Yok o kadar uzun boylu değil, Seba Başkan'a küfür etmek kimin haddine. Eski dostlar şarkısını söylerdi kameralara, futbolcularım yerine Fitbolcularım derdi vs gibi küçük şeyler söylendi ama Efsane Başkan olduğu için en ufak şeyler bile söylenmemeliydi , bizim üzüldüğümüz bunlardır. Dursun özbeke yapılanın % 10 u yapılmadı belki ama onlarda yapılmamalıydı. Necmi'nin dediği gibi bir nesil yeni başkanla uçacağız sandı , ilkelerden tavizler verilmeye başlandı. Hani o sarı öküzü vermeyecektik hikayesi gibi  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

enes ünal'ın ntvspor'daki röportajnı dinledim, fourfourtwo'daki yazısını okudum. yahu beatles dinleyen, in bruges'u izleyip hayran kalan türk futbolcusu mu olur? :evillol:

yorumcu diye geçinen koca koca adamların türk futbolu üzerine saatlerce konuşup da anlatmayı beceremedikleri eksiklikleri 5 dakikada özetlemiş.

helal olsun, yolu açık olsun. böyle sporcular çok zor yetişiyor. umarım bir gün beşiktaş'a yolu düşer.

Mübalağa ediyorsun. In Bruges ve Beatles fena tercihler değil lakin Persona, Citizen Kane, Dogville izlesin. Kafka, Hemingway, Dostoyevski, Murakami, Orwell hatta ne bileyim Sabahattin Ali vesaire okusun. Zira görüyorum Elif Şafak ve bilumum vasat yazarı okuyup kültürleniyorum filan demişti.  :D

Söyledikleri çok doğru fakat vücudunun çatısı yetersiz. O fizik kondisyon ile Belçika'da yapamaz. Altyapıların halini çalıştığım için çok iyi biliyorum; kesinlikle haklı ama kendisi ne kadar çalışıyor? Mesela hızını arttırmak, dönüşlerini çabuklaştırmak, vuruş becerisini geliştirmek için ne kadar çalışıyor? Koordinasyon, kuvvet ve kondisyon konusunda yaşıtlarının gerisinde mesela...

Şu yüzden söylüyorum. Sadece konuşurlarsa abileri Tolga Zengin gibi olurlar.  :D

Bu arada Kasabian dinlesin; bende severim. Bilic'de oyuncularına dinletecekmiş.  :D
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2015, 18:59:22 atalay ]

Çevrimdışı LuceGel

Milli takım Parator Terimle Gslı oyuncuyu rehabilitasyon ve onore etme merkezi olarak çalıştı,sonuçta dünya 46.lığına düşmüşüz bugün.Cenk Gönenle mutlaka konuşmuştur çok değil önümüzdeki maçta çağıracak milli takıma.Cenk Tosunu mecburiyetten çağıracak ama görev vermeyecektir kendisi ilerde.İnşallah tez zamanda bir şekilde milli takımdan hatta türk futbolundan kovulur. :icool:
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2015, 19:07:11 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

Hayır kardeşim küfür edilmedi. Yanlış anlaşılma olmasın sadece Beşiktaştan kovuldu.
Sebaya küfür etmeyi kimse düşünmez bile o kadar değil.

Çevrimiçi Necmi

Aslında gururlandığımız konuları nasıl taşıyorsak utançlarımızıda taşımalıyızki
sonuçlarını bilsinler görsünler yarın aynı hataları yapmasınlar. @Hasan Tahsin

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aslında gururlandığımız konuları nasıl taşıyorsak utançlarımızıda taşımalıyızki
sonuçlarını bilsinler görsünler yarın aynı hataları yapmasınlar. @Hasan Tahsin

Evet haklısın, aynı hatalar yapılmamalı  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

istememek tuhaf kaçar :alala:

Çevrimdışı aa1903

Mübalağa ediyorsun. In Bruges ve Beatles fena tercihler değil lakin Persona, Citizen Kane, Dogville izlesin. Kafka, Hemingway, Dostoyevski, Murakami, Orwell hatta ne bileyim Sabahattin Ali vesaire okusun. Zira görüyorum Elif Şafak ve bilumum vasat yazarı okuyup kültürleniyorum filan demişti.  :D

Söyledikleri çok doğru fakat vücudunun çatısı yetersiz. O fizik kondisyon ile Belçika'da yapamaz. Altyapıların halini çalıştığım için çok iyi biliyorum; kesinlikle haklı ama kendisi ne kadar çalışıyor? Mesela hızını arttırmak, dönüşlerini çabuklaştırmak, vuruş becerisini geliştirmek için ne kadar çalışıyor? Koordinasyon, kuvvet ve kondisyon konusunda yaşıtlarının gerisinde mesela...

Şu yüzden söylüyorum. Sadece konuşurlarsa abileri Tolga Zengin gibi olurlar.  :D

Bu arada Kasabian dinlesin; bende severim. Bilic'de oyuncularına dinletecekmiş.  :D

ya sanki futbolcuların kültür seviyesini bilmiyormuş gibi konuşuyorsun :D liseli adam tabii ki elif şafak falan okuyup kültürleniyorum diye düşünecek. beatles seven adam iyidir. beatles seven adam mutlu olmayı hak ediyordur bana göre. :D tolga ile falan da kıyaslama, tolga'ya imagine'i dinletsen küfreder. :evillol:

bence yaşına göre çok olgun. teknik detaylarını bilemem, sadece sevdim bu çocuğu.

Çevrimdışı LuceGel

Hayır kardeşim küfür edilmedi. Yanlış anlaşılma olmasın sadece Beşiktaştan kovuldu.
Sebaya küfür etmeyi kimse düşünmez bile o kadar değil.
Seba başkana kimse küfür edemez tribünlerin göndermek istediği günler canlandı gözümde taraftar büyük başarılar istiyordu bir devrin sonuydu çok üzücüydü.Ancak başkanın o efsane kadrolara aldığı yabancılar kaliteli olsa neler yapardık diye düşünmeden alıkoyamıyorum kendimi.  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı talha

İyi ilişkiler?

https://twitter.com/demarkesports/status/639365572640137216

O ilişki de adam kiralayam mı sana şunu diye ilerlemiyordur. Biz istemeyince adam zorla mı kiralayacak bize.  :evillol:

Çevrimdışı atalay

ya sanki futbolcuların kültür seviyesini bilmiyormuş gibi konuşuyorsun :D liseli adam tabii ki elif şafak falan okuyup kültürleniyorum diye düşünecek. beatles seven adam iyidir. beatles seven adam mutlu olmayı hak ediyordur bana göre. :D tolga ile falan da kıyaslama, tolga'ya imagine'i dinletsen küfreder. :evillol:

bence yaşına göre çok olgun. teknik detaylarını bilemem, sadece sevdim bu çocuğu.

Seviye düşük tabii. Mesela bizim Beck felsefe ve edebiyata meraklı. Paulo Coelho, Berthold Brecht, Schopenhauer filan okuyor.

..."Beatles seven adam mutlu olmayı hak ediyordur" sözü doğru.

Tolga kıyası tamamen konuşmak ve uygulamamak ile alakalı. Yoksa; Imagine dinlese Lennon'a vay komünist, ateist diye saydırır.  :evillol:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..