ağır konuşabilirsin, çekinme. ama direk söyle yeter ki.
gökhan töre babamın oğlu değil, bulunmaz hint kumaşı değil. fener marşı söylediyse bak tekrar ediyorum söylediyse takımda tutmaya devam mı edeceğiz? adam fener marşı söyleyince bizi satmış olmuyor da biz gitsin deyince mi satmış oluyoruz?
yemişim büyüklüğü küçüklüğü. böyle bir rezilliği şampiyon olacağız diye sindirecek karakterim olsaydı zaten türlü rezilliklerle şampiyon olan diğer iki takımı tutardım. önce beşiktaş'ın futbolcusu olsunlar sonra şampiyon olsunlar.
10 yılda taraftarın reaksiyonları değişti doğru. eskiden nihat ıslıklanıyordu, alpay'ın karısına küfrediliyordu, sergen takımdan gönderiliyordu, futbolculara saldırılıyordu. gerçekten çok değiştik!
Sana direk söylemiyorum benzer yorumlar okudum herkese bu o tarz yorumlar yazan.
Sen şuan yaptığının doğru olduğunu düşünüyor musun? Daha videoyu bile izlememişsin. Her şeyi geçtim izlemeden fikir bile belirtmen yanlış önce izle tanık ol bilgi sahibi ol çünkü şuan yazdığın her şey manuplasyondan ibaret.
Son cümlende yazmışsın çok da güzel yazmışsın peki ortak noktayı buldun mu? Nihat, Alpay, Sergen hepsini biz kaybettik! Bu yaptıklarımızdan ötürü sahip olup disipline edemedik ve kaybettik!
Yine kaybetmek istiyorsan devam edersin. Ben kazanmak istiyorum. Beşiktaşlı Töre ile kazanmak istiyorum. Galatasaray 2 milyon euro teklif etmesine rağmen Beşiktaşlı olduğu için sözleşmeyi kabul etmeyip 1.6'ya bize imza atan Töre ile kazanmak istiyorum.
Ne kadar kolay çıkıyor ağzınızdan satmak kelimesi. Takım nasıl satılır biliyor musun? Fener marşı söyleyerek değil, ki söylemedi. Koşmayarak, hakkını vermeyerek. Veriyor mu? Konu kapanmıştır.
Başka örneği var mı dersen Liverpool efsanesi Carragher bir Everton taraftarıdır. Hazırlık maçında Liverpool'da oynarken 15 dakika Everton forması giymek istemiştir, giymiştir. Everton formalı bir sürü resmi vardır. Bir sürü maçına gitmiştir. Evet Liverpool'da oynarken. Ama Liverpool'un en büyük efsanelerinden biri olarak tarihe adını kazımıştır.
Bunu sadece örnek olarak verdim. Yoksa Töre çocukluğundan beri zaten Beşiktaşlı tartışacak bir şey yok.