Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306616 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Sahilevlerinde benim gittiğim mekanda o paraya 120 tl.ye 70 lik  rakı, 4 çipura(kültür)80 tl,salata meze 300 tl.ye çıkarsın 100 tl. de cebinde kalır ...Devir hesap devri   :money:

sahil evleri iyidir Sedat abi, yaza toplanıyoruz  :serefe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Turgay Demir de bu sene rüştünü benim gözümde ispatlamıştır.

Böyle devam ''dayı''.

Turgay Demir Adamdır  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çoğunluk beraberlik diyor yalnız bence Fenerbahçe puan bile alamayacak bu hafta.

Başakşehir ilk yarı üstünden geçer Fenerbahçe'nin o moralle maç 2-0 2-1 3-1 gibi biter.

Kazanıp 6 puan yapar haftaya Şeref Bey'de kupayı kaldırırız.

Önce biz bi kendi işimizi görelim de. Çünkü şuana kadar hala bu fenerle yarışmamızın tek sebebi kendi işimizi göremememiz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Turgay Demir Adamdır  :ok:
Beşiktaş konusunda belki ama diğer konularda katılmıyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

Ruyamda gs ile berabere kaldigimizi gordum.. Baya sikintili bir macti.. 2-2 ydi skor sanirim... Cok kotu bir kabustu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rahmetli kazım kanat ve vedat okyar gibi bjk yazarı zor gelir bir daha

Çevrimdışı Sedat.Y

oo abi narlıderede oturuyorsun demek güzel yer valla :D

evet Narlıderede oturuyorum kardeşim söylemesi ayıp akşamada mangal var  :bandit:

Çevrimdışı LuceGel

saol kardeşim passoya hemen başvurdum yetişmezse gişede tek maçlık giriş kartını alacağım biletide yiğitcan devirler başlayınca devredecek  :sevinc :sevinc
Passoyu bulunduğun şehirde 5 dkda çıkartabilirdin ( stadların yanına gişeler açmışlar) kafan rahat giderdin maça.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Sedat.Y

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş konusunda belki ama diğer konularda katılmıyorum..

diğer konularda kendisi hakkında tek kelime bilgi sahibi değilm  :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

evet Narlıderede oturuyorum kardeşim söylemesi ayıp akşamada mangal var  :bandit:
yarasın abi :D

Passoyu bulunduğun şehirde 5 dkda çıkartabilirdin ( stadların yanına gişeler açmışlar) kafan rahat giderdin maça.
abi bilgim yoktu internetten başvuru yapılıyor dediler bende öyle yaptım sorun olmaz inş. gelmezse bjk plazadan tek girişlik kartı alırsın dediler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

diğer konularda kendisi hakkında tek kelime bilgi sahibi değilm  :ok:
Çalıştığı televizyonun hakkını twitterda sonuna kadar veren birisi diyim sen anla :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Çalıştığı televizyonun hakkını twitterda sonuna kadar veren birisi diyim sen anla :)

Nayır Nolamaz  :)

gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallar misali desene...
(ben artık çok şaşırmıyorum bu tiplere yeni osmanlı, şeyy türkiye)

Çevrimdışı Özay

Eren'i sol bek düşünüp, serdar'la ismail'le, tolga ile sözleşme yenileyecek bir kulüp için fazla neşeliyiz  :lol:

Anladığım kadarıyla gelecek yıl da ilk hedefimiz anadolu takımlarını yenebilecek kadrolar oluşturmak. Ancak sıfırdan kurduğu kadrosu ile sadece 3 puan gerimizde olan fb gelecek yıl muhtemelen şampiyonlar ligi etiketli takımımızdan daha iyi transferler yapacaktır.

Gomez'in kalacağını düşünüyordum ama ülkedeki terör nedeniyle ondan da ümidimi kestim.

Biz yine muhtemelen şampiyonlar ligin'de alacağımız iki kötü sonuç ile zaten bize göre değildi deyip işin içinden sıyrılacağız. Lig çok önemli deyip anadolu takımları ile mücadelemize geri döneceğiz.

Ndoye'yi alacakken gomez'e yolu düşmüş bir kulüp için fazla beklenti içinde olmamak lazım. Transfer işlerimizi profesyonel bir ekip yürütmüyor. Elimizdeki iyi oyuncuları kazandıran insanların da kulüple ilişiği kesildi. Kala kala menajerler kalıyor ki onlardan başka da çeremiz yok zaten.
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2016, 16:42:20 Özay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 16:41:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eren'i sol bek düşünüp, serdar'la ismail'le, tolga ile sözleşme yenileyecek bir kulüp için fazla neşeliyiz  :lol:

Anladığım kadarıyla gelecek yıl da ilk hedefimiz anadolu takımlarını yenebilecek kadrolar oluşturmak. Ancak sıfırdan kurduğu kadrosu ile sadece 3 puan gerimizde olan fb gelecek yıl muhtemelen şampiyonlar ligi etiketli takımımızdan daha iyi transferler yapacaktır.

Gomez'in kalacağını düşünüyordum ama ülkedeki terör nedeniyle ondan da ümidimi kestim.

Biz yine muhtemelen şampiyonlar ligin'de alacağımız iki kötü sonuç ile zaten bize göre değildi deyip işin içinden sıyrılacağız. Lig çok önemli deyip anadolu takımları ile mücadelemize geri döneceğiz.

Ndoye'yi alacakken gomez'e yolu düşmüş bir kulüp için fazla beklenti içinde olmamak lazım. Transfer işlerimizi profesyonel bir ekip sürdürmüyor. Elimizdeki iyi oyuncuları kazandıran insanların kulüple ilişiği kesildi. Kala kala menajerler kalıyor ki onlardan başka da çeremiz yok zaten.

Henüz hiçbir şey olduğu yok daha şimdiden böyle vurmaya başlarsanız yazın sonu gelmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Özay

Henüz hiçbir şey olduğu yok daha şimdiden böyle vurmaya başlarsanız yazın sonu gelmez.

Yani öyle olmasını dilerim ancak Beşiktaş'ta şimdiye kadar hiç aksi bir durum yaşamadığım için neredeyse eminim. G.saray 3 yıl yok ama f.bahçe her yıl karşımızda olacak.

Biz bu yıl 4 senelik bir kadronun avantajı ile yarışırken 1 yıllık f.bahçe hala daha ensemizde. Biz bunları göremez isek zaten sonumuz hüsran olur. Gelecek yıl onlar da kısmen oturmuş bir kadroya sahip olacaklar ve yapacakları transferler bizden kötü olmayacak.(ki genelde bizden iyi olur)

Bütün bunları görmezden gelip nasıl iyimser kalabiliriz? Bildiğin eren'i almak üzereler. Serdar ve ismail ile sözleşme uzatılacağı kesin. Rhodolfo'nun yanına düşündükleri isim Zapata.

Bir kimse de çıkıp demiyor ki bu ne Allah aşkına?

Dün basketbolda banvit'ten fark yedik. O kadar gamsız ki yöneticiler bunun futbola yansıması eren, serdar, tolga, ismail olarak dönüyor.

Yani lig sürerken bunları söylemek istemezdim ama kulüpte inanılmaz bir illüzyon var ve herkes garip bir şekilde işlerin yolunda gittiğini düşünüyor.

Çevrimdışı ahmetx

Bizim yazın sonunu getirdiğimiz görülmüş mü ? :evillol: Son güne kadar ne  platonik aşklar yaşayacağız sen gör  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 17:00:52
  • Beşiktaş / Bodrum

Yani öyle olmasını dilerim ancak Beşiktaş'ta şimdiye kadar hiç aksi bir durum yaşamadığım için neredeyse eminim. G.saray 3 yıl yok ama f.bahçe her yıl karşımızda olacak.

Biz bu yıl 4 senelik bir kadronun avantajı ile yarışırken 1 yıllık f.bahçe hala daha ensemizde. Biz bunları göremez isek zaten sonumuz hüsran olur. Gelecek yıl onlar da kısmen oturmuş bir kadroya sahip olacaklar ve yapacakları transferler bizden kötü olmayacak.(ki genelde bizden iyi olur)

Şu da çok doğru bir bakış açısı değil yalnız. Fener'in ensende olmasının sebebi senin kadro kalitenin kötü olması değil ki.

Sen zaten neredeyse rekor düzeyde puan toplayacaksın lig bittiğinde rakibini buraya ciddi bir şans taşıdı. Kaç tane son dakika golü var, kaç tane duran top golü var. 13 kez rakipleri 10 kişi bırakılmış.

Yani rakibini tutuyorlar senin yanında, tutacaklar da.

Lakin asıl katılmadığım yer ise Fener'in daha iyi kadro kuracağı. Fenerbahçe refah içinde değil. Maaş kotası getirdi Uefa büyük ihtimalle açıklamıyorlar çünkü ağızlardan devamlı maaş kotası, artık yüksek maaş yok gibi söylemler çıkıyor.

O yüzden rakibimiz bu yaz bir aptallık daha yaparsa öbür sene FFP resmi kısıtlamayı yapıştırır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 17:04:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ahmet Nur Çebi , Metin Albayrak gibi yöneticilerimiz yetersiz X,Y,Z gibi futbolcularımız hakkında ' O bizim canımız ciğerimiz. O bizim evladımız.Biz onu kazanmak için ne köylerden ne sular getirdik.  ' tarzı söylemleri 'Geçmişte yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır' söylemiyle birleştirirsek taraftarın içine de kurt düşer. Takımda yetersiz X,Y,Z oyuncularıyla şampiyonlar ligini hayal ederim. Oyun disiplininden uzak sahada kendi başına dolaşan ne yaptığının farkında olmayan yetenekleri de sorgulanan  X futbolcumuzun kanadından üst seviyede bir takımdan 3 gol yiyoruz.  X futbolcumuz buna rağmen şuursuzca oyun disiplininden uzak oyununa devam ediyor ve o kanattan gol yemeye devam ediyoruz. Yetenekleri sınırlı Y futbolcumuzun kanadından da atak yerken dakika 60 olduğunda futbolcumuzun ayağına kramp girmeye başlıyor. Kaleyi koruyan Z oyuncumuzu da artık siz tasavvur edin. Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız sonuçlar  takıma negatif etkiyor , ülkede dünyada dalga konusu oluyoruz. Borçları ödeyelim derken başarısızlığın neticesinde sonraki yıllarda  gelirlerimizde de azalma bekleniyor. Böyle bir senaryonun gerçekleşmesi hiç de azımsanmayacak derecede olası. Gelirlerin yükselmesi için başarıya ihtiyacımız var. Başarı için kurumsallaşmaya , işini doğru yapan Gomez gibi sporculara ,  yöneticilere, çalışanlara ihtiyacımız var.

Çevrimiçi Necmi

çok sağol abi ya takılıyorum öyle :D ya biraz birşeyler atıcam devamlı uğraş olmasın gitsin kalsın orda lazım oldukça kullanacağım özellikle fatura sistemi için çok iyi oldu bu @Serhat Akkaya
yanlış bilgilendirme olmasın bir çok yerde geçmeyecek o kart kardeşim @canergiray77
benimkide banka kartı ve kartalyuvasında bile geçmiyor bilesin iade ettikleri kart parasını bende Beşiktaşa iade etmek için
gidip kartalyuvasında harcayayım dedim kart geçmedi :bandit:
birçok sanal posttada emin ol tanımlı değildir banka kartları kredi kartı gibi değildir. ancak aktifin sanal postu veya mağaza postu olan
yerlerde geçerki büyük ihtimal hiç bir yerde yoktur. dışarda kullanma ihtimalin olsa bile internette sanal postlarda pek mümkün değil

Çevrimdışı Özay

Şu da çok doğru bir bakış açısı değil yalnız. Fener'in ensende olmasının sebebi senin kadro kalitenin kötü olması değil ki.

Sen zaten neredeyse rekor düzeyde puan toplayacaksın lig bittiğinde rakibini buraya ciddi bir şans taşıdı. Kaç tane son dakika golü var, kaç tane duran top golü var. 13 kez rakipleri 10 kişi bırakılmış.

Yani rakibini tutuyorlar senin yanında, tutacaklar da.

Lakin asıl katılmadığım yer ise Fener'in daha iyi kadro kuracağı. Fenerbahçe refah içinde değil. Maaş kotası getirdi Uefa büyük ihtimalle açıklamıyorlar çünkü ağızlardan devamlı maaş kotası, artık yüksek maaş yok gibi söylemler çıkıyor.

O yüzden rakibimiz bu yaz bir aptallık daha yaparsa öbür sene FFP resmi kısıtlamayı yapıştırır.

http://www.ligtv.com.tr/haber/fenerbahcenin-toplam-borcu-254-milyon-482-bin-23-lira

F.bahçe'nin mali bir sıkıntısı yok şimdilik. Basketbol takımına 25 milyon dolar ayıran bir kulübün atacak kuruşunları vardır.

Bu yıl özelinde konuşacak olursak bu adamlar avrupa mücadelesi verdi ve kupada'da finale kaldılar. Biz geçen yıl bütün olumsuzlukları avrupa'da tur atlamamıza bağladık. Buradan hareketle gelecek yıl şampiyonlar ligi bildiğin potansiyel tehlike bizim için.

Bence bu farklı etkenleri konuşmak gelecek adına daha yararlı olacak bizim için. Bütün branşların fişini çekip futbolda da sadece ligde yarışan bir kulübün atması gereken bir sürü adım vardır.

Hani 3 yıl rahatız diyoruz ya.. Pek de rahat değiliz aslında.

[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2016, 17:16:30 Özay ]

Çevrimdışı Viviano

Atiba da seneye 34 oluyor keşke Tonny Vilhena'yı yazın alıp, bir dahaki sezon Türkiye Kupası'nda, önemsiz maçlarda falan oynatıp yavaş yavaş monte etsek Atiba yerine. Sezon sonu da sözleşmesi bitiyor Vilhena'nın ve sözleşme yenilemeyecek Feyenoord ile.
http://www.transfermarkt.com.tr/tonny-vilhena/profil/spieler/182581

Çevrimiçi Necmi

Bütün bunları görmezden gelip nasıl iyimser kalabiliriz? Bildiğin eren'i almak üzereler. Serdar ve ismail ile sözleşme uzatılacağı kesin. Rhodolfo'nun yanına düşündükleri isim Zapata.

Bir kimse de çıkıp demiyor ki bu ne Allah aşkına?

Dün basketbolda banvit'ten fark yedik. O kadar gamsız ki yöneticiler bunun futbola yansıması eren, serdar, tolga, ismail olarak dönüyor.

Yani lig sürerken bunları söylemek istemezdim ama kulüpte inanılmaz bir illüzyon var ve herkes garip bir şekilde işlerin yolunda gittiğini düşünüyor.

Yanılıyorsun fener bu kadroyu kurabilmek için on yıllık geleceğini verdi birde üstüne
sermaye arttırımına gitti bütün gelecekteki kaynaklarını bile tüketti şampiyon olamadığı taktirde eli mecbur
kadro ekonomisi yapacak zaten söylemleri başladı bile bu seneyi stad isim hakkı ve sermaye arttırımı ile atlatabildiler
birde büyük zarar ederek şampiyon olamazlarsa seneyi atlatma durumları yok onları gs den beter bir durum bekliyor
borçları daha fazla basının bunları perdelemesi onların borçlarını süpürmüyor fener bu sene transfer yapamayacak
bunu hep birlikte göreceğiz şu anda durumu iyiye doğru yönelmiş bir tek Beşiktaş var. biz gelirsizlikten borçlanmıştık şimdi gelirlerimiz feneri geçti
ve onlardan çok daha düşük giderimiz var. Gelecek Beşiktaşın sırtınızı yaslayın bunun tadını çıkartın
devlet kurtarana kadar bunlar sürünecek sonrasındada devletin atış alanına girecekler artık kaymak harcamalar bitti onlar için yol tükendi.