Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6039753 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

açaydık şu stadı çatısız locasız koltuksuz olaydık şampiyon paraları kapaydık :(

Çevrimdışı Burak Akay

araştıralım bu vinç Pektemeğin falan olabilirmi :) :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı yigitcan1903

1883 .sırada bende aranıza katılmıs bulunuyorum .@MURAT arkadasım dan aldıgım bilgi dahilinde 1903ün gerisinde kalmak istemedim.
:hosgeldin iz
Şaka maka son 19 üye 1903'e  :)

Çevrimdışı Efe

orta yuvarlak için iskeleler tam anlamıyla bitti yukarıdan kalaslardan sonra sarkana halatı  ön iskelelere ulaştıracak yardımcı iskelelelerde çalışma var yeni açık tarafında ayrıca  halat makarısıda bitmeyee yakın :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

1883 .sırada bende aranıza katılmıs bulunuyorum .@MURAT arkadasım dan aldıgım bilgi dahilinde 1903ün gerisinde kalmak istemedim.
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

Bu stadı, kolonları dikip, halatları gerip çatısız açma imkanımız yok mu? önümüzdeki yaz membranları döşeriz, bu arada membran olmayınca halatları şimdilik az gereriz , ortası havaya kalkmaz.
seneyede ibb yumuşar.. falan filan...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Twitterda gördüm belki aramızda iş arayan vardır diye paylaşmak istedim. Stada yakın olup bol bol fotoda gönderir   :icool:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı CENAN

2014 Temmuzdan Beri Üyeyim Yazmak Bugune Nasip Oldu . :)
Beşiktaşın Lobisi Taraftarıdır.İnönü yıkıldığından beri Bütün Kolpa Basın Üzerimize Geliyor.Biran Önce Semtimizde,Mabetimize Dönüp Kendi Benliğimizi Bulmamız Lazım
Ruhumuz Hep Orada Kaliiir Kapalida Yeri Geldiginde Canlanir..

Çevrimdışı Efe

yaş ve gerçek isim yazmazınızı rica ediyoruz forum olarak kendi resminizi koyma zorunluluğu yok ama yaş ve isim konusunda lütfen kendinize ait olanları yazınız hem çok daha samimi bir ortam oluyor hemde size olan saygı artıyor forum 6 gün sonra 1 yaşında olacak herkese kendi ismini yazmasını ve gerçek yaşını yazmasını öneriyoruz nicklerinizi değitiriniz denetçilere özelden yazabilirsiniz yada

http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/nick-degisikligi/ bu linkten değişiklik talebi verebilirsiniz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşın Lobisi Taraftarıdır.İnönü yıkıldığından beri Bütün Kolpa Basın Üzerimize Geliyor.Biran Önce Semtimizde,Mabetimize Dönüp Kendi Benliğimizi Bulmamız Lazım
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

önümüzdeki günlerde kirişlerin altındaki beyaz desteklerin kaldırılacağı ve çatı imalatıyla ilgili stada boruların geleceği söyleniyor.

Gelecek boruların nerede kullanılacağını bilmiyorum ama imalat devam ediyormuş.

Çevrimdışı harunmustak

orta yuvarlak için iskeleler tam anlamıyla bitti yukarıdan kalaslardan sonra sarkana halatı  ön iskelelere ulaştıracak yardımcı iskelelelerde çalışma var yeni açık tarafında ayrıca  halat makarısıda bitmeyee yakın :)
efe bursada orta germe bölüm yapılırken halatlar makara ile mi çözülmüştü? bide bu halatlar istanbulda denmişti stada ne zaman gelcek bir duyum bilgi vs var mı? @Efe @Necmi
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Efe

efe bursada orta germe bölüm yapılırken halatlar makara ile mi çözülmüştü? bide bu halatlar istanbulda denmişti stada ne zaman gelcek bir duyum bilgi vs var mı? @Efe @Necmi

yok makara ile yerleştirmediler hatırladığım kadarıyla bu yeni teknoloji olacak bizde çoğu stadta görmedim ben bunu yeni yapılanlarda var halatlar daha stada gelmedi
Şampiyon Beşiktaş JK

önümüzdeki günlerde kirişlerin altındaki beyaz desteklerin kaldırılacağı ve çatı imalatıyla ilgili stada boruların geleceği söyleniyor.

Gelecek boruların nerede kullanılacağını bilmiyorum ama imalat devam ediyormuş.
Boruları , Bizim sponsor Kalde boru yapmıyormuydu :money:

Çevrimdışı warofpoet

Şöyle bir haber gördüm. Kimseden yardım almıyoruz derken bu tip şeyleri kastetti başkan herhalde ama yine de bilgi olsun paylaşalım.

http://www.aa.com.tr/tr/spor/522196--besiktasin-yeni-stadina-devlet-destegi

Yada açıklamalar etkisini gösterdi ? Karar sizin.

Yatırım sürecinde bina haricinde mal ve hizmet üretiminde doğrudan kullanılan ve amortismana tabi malzemeler için KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyetinden yararlanılabiliyor. Bu açıklamaya göre benim anladığım bu işin standart presedürü böyle . Kdv istisnaları vergi muafiyetleri belli durumlarda olan şeyler zaten. Bunlardan mahrumsunuz denmesi abes olurdu . Destekten ziyade herkese sunulan haklardan yararlanılması bu. Destekse vergi borçları silinmesi güzel destek olurdu mesela. ya da eski açıkta yapılan tadilatın beşiktaşın değil devletin üstlenmesi güzel bir destek olurdu.Sonuçta tarihi eser Beşiktaşın malı değil. ya da hafriyat işleri devam ederken kamyonların giriş çıkışlarında çok zorlanmıştık bu konuda destek verilebilirdi, kamyonların geçişine yasak konulana kadar. Her ne kadar trafik vs sorunlar kamyonlar için münasip olmasa da destek olunacaksa bir istisna yapılabilirdi bence. Sözün özü köstek olmasınlar yeter, biz stadımızı yaparız zaten.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ErsinA.

Boruları , Bizim sponsor Kalde boru yapmıyormuydu :money:

Kalde den mekanik tesisatla ilgili pprc boruları aldık.  Belki u-PVC borularda alınmıştır.

Benim bahsettiğim çatı için kullanılacak çelik boru imalatları.

[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 15:01:10 Birisi ]

Çevrimdışı FARUK

Merhaba hocam hoşgeldiniz

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mustafa.kuru

Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı keremfrat1

çatıcı fransızlardan biri kadındı galiba?

izmitli mimar mı, fransız mühendis mi?  seçimini yap kerem :)
burdaki mimar :) stdakini daha girmedim onuda görürum elbet ama fransiz sa bilemiycem :) cok zor bi karar :)

Çevrimdışı Bekrakn

abiler bizim stadyum çatısı da bu tarzda kaldırılacak olabilir mi? şimdi denk geldi orta kısmı görünce hemen atladım ama biraz daha araştırıp geleceğim hemen heyecan yapmayın bilmiyorum olayın tam olarak ne olduğunu çünkü :D

bu arada resimler stadion narodowy diye bir stattan