Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6039378 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Fikret Orman ve Yönetim kurulu eleştirilerinizi ilgili alandan halledelim
İletilerBeşiktaş JK (Tarihimiz Yönetim ve İlgili Konular)
Konu dışı Mesajlarla uğraştırmayın beni  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Murat Aksakal

Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı Oktay

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/261392/cem-tokerin-inonu-stadi-insaatinin-durdurulmasina-tepkisi

Cem Toker reis stada sahip cikmis  :lol: :bandit:
kadir topbaşın partisi ipi göğüslerse sevinçten çatıya izin verir yanındada eski açığıda yeni açık gibi aynı kapasitede yapabilirsiniz dermi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

kadir topbaşın partisi seçimi kaybederse kadir bu şokla 10 gün belediyeye uğaramssa şaşırmayın :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Stadin gercekleri  :claps: :claps:
aynen bizzim düşüncelerimizi söylediklerimizi söylemiş :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

kadir topbaşın partisi ipi göğüslerse sevinçten çatıya izin verir yanındada eski açığıda yeni açık gibi aynı kapasitede yapabilirsiniz dermi :evillol: :evillol:
o kadar kapasiteye yetki vermezler 40 cm açılan şemsiye olursa belki  :eyes :eyes @Oktay abi

ysariusta

• Ziyaretçi

Süzer'e laf yok. Olmasa nereden çekecektik fotoğrafları. Gerçi biz sadece bir kere girebildik ama sağ olsun epeyce fotoğraf geldi oradan. 

Çevrimdışı ZEKI

Süzer'e laf yok. Olmasa nereden çekecektik fotoğrafları. Gerçi biz sadece bir kere girebildik ama sağ olsun epeyce fotoğraf geldi oradan. 
yeniinonu ve @emirüçgöz bayagi bir foto yolladi oralardan. Haftada bir gelse artik daha iyi anlariz gelisimi.

Çevrimdışı Efe

o yönden güzel bide bizim elimizi güçlendiriyor o olmasa bizim stad kesin taşınırdı kalmazdı orda ayrıca yükseklik konusunda direk örnek olarak gösteriyoruz kral süzer :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emirüçgöz

Bu ara ihmal ettim yakın zamanda son güncel süzer fotoları gelicek hocam @ZEKI

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Kusura bakmazsaniz birkac rahatsizligimi dile getirecegim.
Kimse besiktas baskanina hakaret edemez dogrudur. Fakat en bilgisiz besiktasli bile baskani elestirebilir. Yanlissa yanlistir dogrusunu soylersin ikna olur ya da olmaz. Cocuk gibi kendinize bi baskan secin de biz de ona kufredelim demek mi besiktasin yararina. Birini seviyo olmaniz takdir ediyo olmaniz onu elestiremeyeceginiz anlamina gelmez. Tam tersine her yaptgini alkislarsaniz yine elinizde bir yildirim demiroreniniz olur. Ben bu forumda insanlarin besiktasin menfaatini dusunduklerine inaniyordum fakat baskan konusu her acildiginda ozellikle bir kac kisinin fanatikce baskanin savunucusu bir kac kisinin de fanatikce karsisinda oldgnu goruyorum (ki cokca insan fanatikce savundugu icin normal elestirisini bile yapamayan insanlar var)
Ben fikret ormanin stad konusunda yaptigi her seyde arkasindayim (yalan tarih vermisse de besiktas icin yapmistir mesela). Ya da bu zor zamanda cesaret edip baskanliga soyunmustur takdir ederim. Ama sportif olarak 0 basarisi vardir ve yonetim gucu olarak yetersizdir. Besiktasi dusunuyorsak hepimiz bunun cevabi siz bi baskan secin degildir. Ya da yine fikret baskana sallamalar baslamis degildir. Oturup uzerine tartismak gerekir.
Bir diger rahatsizligim ben burda 2 hafta once acik acik buranin en yogun bolum olmasindan dolayi ama tum besiktaslilari ilgilendirdigi icin konu disi yaptgmi sonraki gun silecegimi soyleyip bilic icin yapilan imza kampanyasini haber verdgmde 5dk gecmeden silinmisti. Konu baskani savunmak olunca sayfalarca konu disina izin veriliyor. Lutfen bir standart saglayin.
Bizim burda sıkıntımız başkanın eleştirilmesi değil hakaret edilmesi sen denk gelmemişsin Yıldırım Demirörene edilse onu geçtim Aziz Yıldırıma edilse aynı tepkiyi koyarız koyuyoruzda biz burda eleştiriye değil küfür hakaret ve küçük düşürmeye karşıyız özellikle Başkanlık makamını burda olay Fikret Orman değil bugün yerine başka Başkan gelse onun içinde aynı savunmayı yaparız Beşiktaş makamında oturan birini küçültmeye çalışmak Beşiktaşı küçültmeye çalışmaktır. Bu forumun kuralı nettir. Beşiktaşla ilgili hiç bir şeye küfür hakaret ve onur kırıcı şekilde davranamazsın karşılığı direk üyeliğin silinmesidir. Yani standartımız belli küfür hakaret ve aşağılayıcı kelime yok eleştirini yaparsın küfür edersen direk uzaklaştırılırsın hakaret ve aşağılayıcı kelime kullandığında uyarılırsın tekrarında uzaklaştırılırsın eleştiri yapıcı olduğu sürece kabul görür Başkan gitsin tamam gitsinde gitsin demek eleştiri değilki sen ne diyorsun sportif başarıda sıfır tamam bu bir eleştiri biride çıkar sana neden sıfır olduğunu anlatır senin söyleme hakkın varsa karşındakininde karşı görüşünü belirtme hakkı var eleştiriye itiraz edildiğinde neden rahatsız oluyorsunuz
Biliçle ilgili mesajını ben sildim Beşiktaşın Başkanı heleki şu andaki güncel durumda konu dışı olamaz Gönderilmiş bir hoca konu dışıdır.Beşiktaş başkanını Beşiktaş hocasıyla aynı teraziye koyup tartma. Burda bilic istenmiyor.Ama silme nedenim bu değildi Bu başlıkta konu dışı oluyor ama hiç bir şekilde Futbolla ilgili konuya izin vermiyoruz yazıldığı anda siliyoruz. Silmeseydim bundan önce futbolla ilgili mesajlarını aynı hızla sildiğimiz arkadaşlara haksızlık etmiş olurduk. @ErmanS

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stat şuan evliya mezarı gibi ışık saçıyo maşallah :biggrinking: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serdar

Bizim burda sıkıntımız başkanın eleştirilmesi değil hakaret edilmesi sen denk gelmemişsin Yıldırım Demirörene edilse onu geçtim Aziz Yıldırıma edilse aynı tepkiyi koyarız koyuyoruzda biz burda eleştiriye değil küfür hakaret ve küçük düşürmeye karşıyız özellikle Başkanlık makamını burda olay Fikret Orman değil bugün yerine başka Başkan gelse onun içinde aynı savunmayı yaparız Beşiktaş makamında oturan birini küçültmeye çalışmak Beşiktaşı küçültmeye çalışmaktır. Bu forumun kuralı nettir. Beşiktaşla ilgili hiç bir şeye küfür hakaret ve onur kırıcı şekilde davranamazsın karşılığı direk üyeliğin silinmesidir. Yani standartımız belli küfür hakaret ve aşağılayıcı kelime yok eleştirini yaparsın küfür edersen direk uzaklaştırılırsın hakaret ve aşağılayıcı kelime kullandığında uyarılırsın tekrarında uzaklaştırılırsın eleştiri yapıcı olduğu sürece kabul görür Başkan gitsin tamam gitsinde gitsin demek eleştiri değilki sen ne diyorsun sportif başarıda sıfır tamam bu bir eleştiri biride çıkar sana neden sıfır olduğunu anlatır senin söyleme hakkın varsa karşındakininde karşı görüşünü belirtme hakkı var eleştiriye itiraz edildiğinde neden rahatsız oluyorsunuz
Biliçle ilgili mesajını ben sildim Beşiktaşın Başkanı heleki şu andaki güncel durumda konu dışı olamaz Gönderilmiş bir hoca konu dışıdır.Beşiktaş başkanını Beşiktaş hocasıyla aynı teraziye koyup tartma. Burda bilic istenmiyor.Ama silme nedenim bu değildi Bu başlıkta konu dışı oluyor ama hiç bir şekilde Futbolla ilgili konuya izin vermiyoruz yazıldığı anda siliyoruz. Silmeseydim bundan önce futbolla ilgili mesajlarını aynı hızla sildiğimiz arkadaşlara haksızlık etmiş olurduk. @ErmanS

:claps: :claps: :claps:  Abi kusura bakma alkışladım ama şimdi bana da sen kimsin leynnn beni alkışlıyon falan demezsin dimi  :D

Çevrimiçi Necmi

Stat şuan evliya mezarı gibi ışık saçıyo maşallah :biggrinking: :biggrinking:
:nerd:
 :alala:  hangi evliyanın mezarı ışık saçıyor.
şimdi çok merak ettim görmem lazım :D

Çevrimdışı Serdar

:nerd:
 :alala:  hangi evliyanın mezarı ışık saçıyor.
şimdi çok merak ettim görmem lazım :D

Abi benim bildiğim iki tane var birisi Tesla - Belgrad a gidersen görürsün ama kül halinde Diğeri Edison - oda ABD de bir yerlerdedir sanırım.

Çevrimdışı ErmanS

@Necmi abi az önce @Yunus abiye de mesajda söylediğim gibi standart konusunda sayfalarca başkan atışması okuyunca belki biraz duşunmeden yazmış olabilirim kusura bakmayın. Bilic konusunda verdigim tepkiyi neden verdiğimi ben söylemeden cevabını vermişsin mesela. Gerçekten de burda bilic istenmiyor silelim, başkan isteniyor onu koruyalım şeklinde göründüğü için yazdım yazının o kısmını. Belki öyle değildir yoğunsunuzdur çünkü tek işiniz burda yapılan konu dışılarını silmek değil sonuçta. Ve tabi ki çok haklısınız bu konuda.
Ayrıca onceki yorumumda da soyledigim gibi ben kesinlikle tartışma yanlısıyım. Yani ben eleştiriye itiraz edildiginde rahatsız olmuyorum. Nasıl ki Beşiktaş başkanına hakaret edildiğinde rahatsız oluyorsam, herhangi bir dayanak sunmadan yapılan Beşiktaş başkanını korumak için atılan mesajlardan da rahatsız oluyorum(Ki mesela farazi bir Beşiktaş başkanına hakaret ediliyor). Çünkü bu söylenenlerden, amacın Beşiktaşın menfaatini korumak degil birey olarak Fikret Ormanın menfaatini korumak olduğunu çıkarıyorum (en azından yazılan çoğu koruma mesajının bana hissettirdiği bu) ve bundan gerçekten rahatsız oluyorum. Yıldırım demiroreni kollayan mantaliteden, X partisinin başkanının yoluna ölürüm mantalitesinden farkı kalmıyor bunun. Biz birbirimize bu kadar anlayışsız olmamalıyız. Bölünmemeliyiz. Tek amacımız Beşiktaş olmalı. Benim derdim bu.
Bu arada kesinlikle sana soylemiyorum bunları @Necmi abi. Ki yönetimi genel olarak başarılı bulduğunu duşunuyorum. Benim lafım ortak paydayı unutanlara.

Çevrimdışı KLEBERR

sizinkadar sdat işinden anlamıyorum , bence sdat bitti ..sadece makyaj yapıp güzelleştiriyorlar.öğle bakıyorum duruma. çati yükselince ve koltuklar yerleştirileceği zaman canlı yayın izleme olanaği ile çekirdek çitletcem.
Haklısın kardeşim ama şu çatıda örtülsün istiyoruz artık kan davası gibi bi şey olucak yoksa bu iş...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı sallapati

Fikret Orman ve Beşiktaş Üzerine Oynanan kirli oyun

Malumunuz bu hafta stat mühürlendi diye haberler çıktı. Bu haberin evveliyatında Beşiktaşta yaşanan gelişmelere bir göz atalım..

Beşiktaş taraftarının 2013 Gezi olaylarındaki muhalif tavrı nedeniyle son 2 senede başına gelmeyen kalmadı..
1. GS maçında sahaya adamlar sokularak 4 maç saha kapatma ve Bilic e 3 maç ceza verilmesi sağlandı. 1453 Kartalları kurdurularak taraftar bölmeye çalışıldı
2. Başbakan stat temel atma törenine katılmadı.
3. Kasımpaşa stadından keyfi olarak kovulduk.
4. Olimpiyat Stadında en az 10 maç 2 tribün güvenlik nedeniyle kapatıldı
5. Sahaya adam sokularak fernandes e dayak attırıldı. ve Suçlu o gece canlı yayına çıkartılarak itibar kazandırıldı.
6. Bu sene İstanbulda maç yapma imkanı takıma verilmedi. Kasımpaşa ve Başakşehir statlarında oynanmamız istenmedi.
7. Bilic her hafta yapılan kara propagada neticesinde gönderilmek zorunda kaldı..

şimdi yapılmak istenen ne peki....

Fikret Ormanı göndermek ve yandaş bir başkan veya yönetim getirtmek..
Beşiktaş hakem hatalarının da etkisiyle Şampiyonluğu kaçırdı..
Beşiktaşın önündeki en büyük engel stadının olmaması...
Birileri bu işi yavaşlatarak Fikret Orman ın üzerindeki baskıyı arttırmak istiyor..

İstedikleri ne peki.. aslında Beyaz Futbol izleyicileri farketmiştir.. aylardır Bilic i göndermeye and içmiş olan bu program sonunda muradına erdi.. Bilic Gitti... şimdiki hedef ise Fikret Orman...

Sinan Engin.. 2 hafta önce bayram değil seyran değil Fikret Orman "a "olağanüstü seçim yapması konusunda akıl verdi"..

Başkan da gaza gelip kongreyi toplayacağını beyan etti... ama neyse ki kumpasın farkına vardı ve bu kararından vazgeçmiş gibi görünüyor...

Yapılmak istenen Beşiktaş " a yandaş bir başkan getirmek... BU isim de Ethem Sancak..

Bayram değil seyran değil " hafta önce ROK ; stad konusu açılınca "o stat bitmeyecek , 2017 " gibi laflar etti.. Fikret Orman " a aba altından sopa göstermeye başladılar..

ve en sonunda da mühür olayı....

Yani anlayacağınız Bilic den sonra Fikret Orman ı da yemeye çalışıyorlar... Stat konusunda önümüzdeki günlerde çok daha büyük krizler çıkartabilirler....

İzmir in köklü klubu ve muhalif yapısı ile Bilinen KSK de de aynısı yapıldı Erdal Acar vasıtasıyla...

aman Fikret Orman ı yedirmeyelim beyler....

Çevrimdışı KLEBERR

Fikret Orman ve Beşiktaş Üzerine Oynanan kirli oyun

Malumunuz bu hafta stat mühürlendi diye haberler çıktı. Bu haberin evveliyatında Beşiktaşta yaşanan gelişmelere bir göz atalım..

Beşiktaş taraftarının 2013 Gezi olaylarındaki muhalif tavrı nedeniyle son 2 senede başına gelmeyen kalmadı..
1. GS maçında sahaya adamlar sokularak 4 maç saha kapatma ve Bilic e 3 maç ceza verilmesi sağlandı. 1453 Kartalları kurdurularak taraftar bölmeye çalışıldı
2. Başbakan stat temel atma törenine katılmadı.
3. Kasımpaşa stadından keyfi olarak kovulduk.
4. Olimpiyat Stadında en az 10 maç 2 tribün güvenlik nedeniyle kapatıldı
5. Sahaya adam sokularak fernandes e dayak attırıldı. ve Suçlu o gece canlı yayına çıkartılarak itibar kazandırıldı.
6. Bu sene İstanbulda maç yapma imkanı takıma verilmedi. Kasımpaşa ve Başakşehir statlarında oynanmamız istenmedi.
7. Bilic her hafta yapılan kara propagada neticesinde gönderilmek zorunda kaldı..

şimdi yapılmak istenen ne peki....

Fikret Ormanı göndermek ve yandaş bir başkan veya yönetim getirtmek..
Beşiktaş hakem hatalarının da etkisiyle Şampiyonluğu kaçırdı..
Beşiktaşın önündeki en büyük engel stadının olmaması...
Birileri bu işi yavaşlatarak Fikret Orman ın üzerindeki baskıyı arttırmak istiyor..

İstedikleri ne peki.. aslında Beyaz Futbol izleyicileri farketmiştir.. aylardır Bilic i göndermeye and içmiş olan bu program sonunda muradına erdi.. Bilic Gitti... şimdiki hedef ise Fikret Orman...

Sinan Engin.. 2 hafta önce bayram değil seyran değil Fikret Orman "a "olağanüstü seçim yapması konusunda akıl verdi"..

Başkan da gaza gelip kongreyi toplayacağını beyan etti... ama neyse ki kumpasın farkına vardı ve bu kararından vazgeçmiş gibi görünüyor...

Yapılmak istenen Beşiktaş " a yandaş bir başkan getirmek... BU isim de Ethem Sancak..

Bayram değil seyran değil " hafta önce ROK ; stad konusu açılınca "o stat bitmeyecek , 2017 " gibi laflar etti.. Fikret Orman " a aba altından sopa göstermeye başladılar..

ve en sonunda da mühür olayı....

Yani anlayacağınız Bilic den sonra Fikret Orman ı da yemeye çalışıyorlar... Stat konusunda önümüzdeki günlerde çok daha büyük krizler çıkartabilirler....

İzmir in köklü klubu ve muhalif yapısı ile Bilinen KSK de de aynısı yapıldı Erdal Acar vasıtasıyla...

aman Fikret Orman ı yedirmeyelim beyler....
Bravooo :claps: :s20:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...