Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6038452 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Beşiktaşlılık efendi olmaktır galatalı ve fbli gibi burnu kalkık zibidi başkanlar bize gelmez yakışmaz.Efendi bi başkan bulmuşsunuz oturun oturduğunuz yere

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaşlılık efendi olmaktır galatalı ve fbli gibi burnu kalkık zibidi başkanlar bize gelmez yakışmaz.Efendi bi başkan bulmuşsunuz oturun oturduğunuz yere
oldu peki teşekkürler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

@TimeLapse teşekkür ederim. Geriye dönüp okumak istemiyorum. Dönüp dönüp aynı şeyler yazılmış çoğu yerde. Arada @Efe her şeye rağmen stattan bahsetmiştir eminim. Bir şey dikkatimi çekti o kameraman bizim elimizde ve o izin bizde olsa Başkan'ı konuşturacak süre bırakmazdık programda. Ne kadar kısır bilgiler verdi. Misal prekast 8 ton denmemiş hiç.
Dünün ve bugünün özeti bence şudur. Her işin görünmeyen yönleri olabilir. Bazı şeyleri de söylemeye gerek yoktur. Onları herkes bilir de bilmezden gelebilir. Ancak iş yapmak için sakin ve akılcı politikalar gerekiyor. Bravo Başkan'a. Çok iyi götürüyor. Sorunlara rağmen işler bir şekilde yapılıyor. Bu kez tarihi doğru bilmiştir umarım.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İki Direk Arası

Ne yaparsa yapsın en küçük eleştiriye bile tahammül edemeyen bir başkan ve onun eleştirilmesine dahi tahammül edemeyen Beşiktaş taraftarları.Çok tanıdık geliyor.
Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimdışı Gokhan_1903

video silinmiş galiba geç kaldım  :bawling:
pardon youtubeden izlenebiliyor teşekkürler  :D :D

Çevrimdışı ekesicil

Özet gecebilcek olan varmi yada gecildiyse sayfayi söylermi? Bi bakim bugün neler oldu

Çevrimdışı ilhan

ortalama bir @Necmi abi günde yaklaşık 2 ne dediğini bilmeyen genci lafla pataklar  :vur
 :evillol:
İlber ORTAYLI misali  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı emre1

düşünüyorumda fikret ormana çok kızmıştım bi ara hele en son konyaya yenilip şampıyonluk şanşını kaybedince.. zaten statta bitmedi kaç tarih verildi hiç biri tutmadı, güya geçen sene açılıyodu bu sene 2. yarı yok ligin son maçları falan hep hikaye demiştim sonra eylül dendi ekime kayıldı siz burada ocak en iyi tercih diyodunuz. bi işin altından kalkamadı falan filan derken adam ne işlerle ugraşıyomuş.. kimbilir bizim bilmediğimiz kapalı kapılar ardında kaç tane buna benzer olay yaşandı da adam hep zor duruma düştü mahçup oldu böyle.. belkide hakkaten stad erken açılcaktı ne sular aktı kimbilir nese artık eskisi kadar kızmıyorum tarihler konusunda başkana hayırlısıyla açılsın şu stad kimseyle kırılıp dökülmeden

Çevrimdışı Efe

herangibi değişiklik yok şuan için kiriş yada kolon konmadı ama halatların makarası bitmek üzere onu yaptılar bütün gün yine onun yanına hangar yapıyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Ne yaparsa yapsın en küçük eleştiriye bile tahammül edemeyen bir başkan ve onun eleştirilmesine dahi tahammül edemeyen Beşiktaş taraftarları.Çok tanıdık geliyor.
Mali Kongrede o kadar elestiri yapildi, Baskan mi elestiriye tahammul edemiyor. Baskan tabiki elestirilecek yeterki dayanaklar dogru olsun.

Çevrimdışı Oktay

kongrede 35-36 kişi yaklaşık 6 saat boyunca başkanı 3 metre mesefade ki kürsüden dibine kadar eleştiriyosa ve başkanda hz eyüp sabrıyla dinliyosa sonrada çıkıp buyrun madem seçim istiyosunuz hodri meydan diyosa neyse gerisini yazmıyım......
sen  önce profilne yaşını düzgün yaz bu yazının kaç yaşındaki beyinden çıktığını görelim
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 22:53:25 Oktay ]

Çevrimdışı Efe

kongrede 35-36 kişi yaklaşık 6 saat boyunca başkanı 3 metre mesefade ki kürsüden dibine kadar eleştiriyosa ve başkanda hz eyüp sabrıyla dinliyosa sonrada çıkıp buyrun madem seçim istiyosunuz hodri meydan diyosa neyse gerisini yazmıyım......
sen  önce profilne yaşını düzgün yaz bu yazının kaç yaşındaki beyinden çıktığını görelim
çok sert :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

çok sert :D
bence sert değil gayet kibar ve eğitici bi yazı ..yaşını 91 yazmış bu yaşta genelde insanlarda biraz hafıza melekesinde sıkıntılar olabiliyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

bence sert değil gayet kibar ve eğitici bi yazı ..yaşını 91 yazmış bu yaşta genelde insanlarda biraz hafıza melekesinde sıkıntılar olabiliyor  :evillol: :evillol:

o zaman çok kibarsınız  :evillol: şu kolonlar yarın takılsa ne olur yani :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Abi bizlere büyüklerine saygıyı öğretmeyi çalışan birisin. Daha önceki iletilerinde görmüştüm bu öğretini. Yanlış anlama beni büyüğümsün ama karşındaki insan da senden küçük, sen saygıyı hak ediyorsan o da ediyordur diye düşünüyorum. O saygı göstermiyorsa sen de aynısını yapmak zorunda değilsin diye düşünüyorum. Cevabını çok ağır buldum. Saygılar.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı İki Direk Arası

29.10.1923
Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimdışı Oktay

Abi bizlere büyüklerine saygıyı öğretmeyi çalışan birisin. Daha önceki iletilerinde görmüştüm bu öğretini. Yanlış anlama beni büyüğümsün ama karşındaki insan da senden küçük, sen saygıyı hak ediyorsan o da ediyordur diye düşünüyorum. O saygı göstermiyorsa sen de aynısını yapmak zorunda değilsin diye düşünüyorum. Cevabını çok ağır buldum. Saygılar.
kardeşim ben kongrede olmasam bu arkadaşa inanacam ...şimdi 7 saaten fazla koltukta kongreyi takip ettim bu arkadaşın yanliş tespitine ,dogrumu diyosun diyim..
diğer bi konu yaşını hangi espiri anlayışıyla 91 yazmiş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok yakın arkadaşlarımdan biri aynen şunu yazmış;

"Açın vodafone arenayı da ordada kupa kaldıralım"

:)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hakan Gülcan

kardeşim ben kongrede olmasam bu arkadaşa inanacam ...şimdi 7 saaten fazla koltukta kongreyi takip ettim bu arkadaşın yanliş tespitine ,dogrumu diyosun diyim..
diğer bi konu yaşını hangi espiri anlayışıyla 91 yazmiş

Abi ben senin haklılığını tartışmıyorum zaten, yazdıklarına ben de tvden şahit oldum. Sadece cevabının son kısmındaki ifadeni ağır buldum. Saygılar.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Oktay

Abi ben senin haklılığını tartışmıyorum zaten, yazdıklarına ben de tvden şahit oldum. Sadece cevabının son kısmındaki ifadeni ağır buldum. Saygılar.
o senin bakış açın..ben öle düşünmüyorum ,profile yaş kısmı üyeler dalğa geçer gibi abuk sabuk yaşlar yazsın diye değil gerçek yaşını yazsın diye kondu..

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar lutfen gercek yazinizi yaziniz ve lutfen gercek isimlerinizi yazarsaniz size daha rahat hitap edebiliriz.

Unutmayin yasinizin degil yazdiklarinizin onemi var. Forumlarda fikirler surekli olarak tartisir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çok merak ettim nereden tanıdın?

Çevrimdışı mert_

evet lütfen herkes gerçek isimlerini yazsın :icool:

Çevrimdışı Anıl

Çok yakın arkadaşlarımdan biri aynen şunu yazmış;

"Açın vodafone arenayı da ordada kupa kaldıralım"

:)
Kaldırır da kupayı değil :)