Bizim burda sıkıntımız başkanın eleştirilmesi değil hakaret edilmesi sen denk gelmemişsin Yıldırım Demirörene edilse onu geçtim Aziz Yıldırıma edilse aynı tepkiyi koyarız koyuyoruzda biz burda eleştiriye değil küfür hakaret ve küçük düşürmeye karşıyız özellikle Başkanlık makamını burda olay Fikret Orman değil bugün yerine başka Başkan gelse onun içinde aynı savunmayı yaparız Beşiktaş makamında oturan birini küçültmeye çalışmak Beşiktaşı küçültmeye çalışmaktır. Bu forumun kuralı nettir. Beşiktaşla ilgili hiç bir şeye küfür hakaret ve onur kırıcı şekilde davranamazsın karşılığı direk üyeliğin silinmesidir. Yani standartımız belli küfür hakaret ve aşağılayıcı kelime yok eleştirini yaparsın küfür edersen direk uzaklaştırılırsın hakaret ve aşağılayıcı kelime kullandığında uyarılırsın tekrarında uzaklaştırılırsın eleştiri yapıcı olduğu sürece kabul görür Başkan gitsin tamam gitsinde gitsin demek eleştiri değilki sen ne diyorsun sportif başarıda sıfır tamam bu bir eleştiri biride çıkar sana neden sıfır olduğunu anlatır senin söyleme hakkın varsa karşındakininde karşı görüşünü belirtme hakkı var eleştiriye itiraz edildiğinde neden rahatsız oluyorsunuz
Biliçle ilgili mesajını ben sildim Beşiktaşın Başkanı heleki şu andaki güncel durumda konu dışı olamaz Gönderilmiş bir hoca konu dışıdır.Beşiktaş başkanını Beşiktaş hocasıyla aynı teraziye koyup tartma. Burda bilic istenmiyor.Ama silme nedenim bu değildi Bu başlıkta konu dışı oluyor ama hiç bir şekilde Futbolla ilgili konuya izin vermiyoruz yazıldığı anda siliyoruz. Silmeseydim bundan önce futbolla ilgili mesajlarını aynı hızla sildiğimiz arkadaşlara haksızlık etmiş olurduk. @ErmanS
@Necmi abi az önce
@Yunus abiye de mesajda söylediğim gibi standart konusunda sayfalarca başkan atışması okuyunca belki biraz duşunmeden yazmış olabilirim kusura bakmayın. Bilic konusunda verdigim tepkiyi neden verdiğimi ben söylemeden cevabını vermişsin mesela. Gerçekten de burda bilic istenmiyor silelim, başkan isteniyor onu koruyalım şeklinde göründüğü için yazdım yazının o kısmını. Belki öyle değildir yoğunsunuzdur çünkü tek işiniz burda yapılan konu dışılarını silmek değil sonuçta. Ve tabi ki çok haklısınız bu konuda.
Ayrıca onceki yorumumda da soyledigim gibi ben kesinlikle tartışma yanlısıyım. Yani ben eleştiriye itiraz edildiginde rahatsız olmuyorum. Nasıl ki Beşiktaş başkanına hakaret edildiğinde rahatsız oluyorsam, herhangi bir dayanak sunmadan yapılan Beşiktaş başkanını korumak için atılan mesajlardan da rahatsız oluyorum(Ki mesela farazi bir Beşiktaş başkanına hakaret ediliyor). Çünkü bu söylenenlerden, amacın Beşiktaşın menfaatini korumak degil birey olarak Fikret Ormanın menfaatini korumak olduğunu çıkarıyorum (en azından yazılan çoğu koruma mesajının bana hissettirdiği bu) ve bundan gerçekten rahatsız oluyorum. Yıldırım demiroreni kollayan mantaliteden, X partisinin başkanının yoluna ölürüm mantalitesinden farkı kalmıyor bunun. Biz birbirimize bu kadar anlayışsız olmamalıyız. Bölünmemeliyiz. Tek amacımız Beşiktaş olmalı. Benim derdim bu.
Bu arada kesinlikle sana soylemiyorum bunları
@Necmi abi. Ki yönetimi genel olarak başarılı bulduğunu duşunuyorum. Benim lafım ortak paydayı unutanlara.