Fikret Orman'ı en çok eleştiren kişilerden birisi olarak bir dönem daha kalması taraftarıyım. Aday olabilecek daha iyi birini göremiyorum. Şuan içinde bulunduğu durum itibariylede sonuna kadar arkasındayım. Herşeye ve herkese rağmen o stadı oraya dikti ya helal olsun.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Zaten ben bunu anlamıyorum
Fikret Orman gökten zembille inmedi kongre tarafından seçildi buda çoğunluk tarafından tercih edilmiş demektir.
şimdi gitsin kalsın demenin ne anlamı var burdan küfür edersen gidecekmi. Sadece yıprattığın toplum önünde Beşiktaş başkanlık makamı.
Kongre gelir adaylar açıklanır bakarsın rakiplere dersin bu bu aday daha iyi götürür gider oyunu ona verirsin. Ama topluma açık
platformda küçültmeye çalıştığın Beşiktaştır. orda kimse Fikret orman görmüyor orda Beşiktaş Başkanını görüyor.
şimdi büyük çoğunlukla ibra edildi bir gurup çıktı ibra edenlere hakaret etti birinin adamı olmakla suçladı.
orda beşiktaş kongresi var ve çoğunluk oyu satılmış olmakla suçlanıyor yani birileri çıkıyor Beşiktaş kongresine satılmış diyor.
madem satılık bunlar o zaman sen satın alsaydın. alamadığına göre demekki oyları satılık değil.