Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6038958 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ersan

dün bu forumda  yöneticilik Yaptım yapalı en çok iletiyi sildim 45 tane bugün hiç silmedim ve okuduklarımdan Anladığım kadarıyla bizim derdimiz kesinlikle stat değil Fikret orman o giderse dertler biter

Fikret Orman'ı en çok eleştiren kişilerden birisi olarak bir dönem daha kalması taraftarıyım. Aday olabilecek daha iyi birini göremiyorum. Şuan içinde bulunduğu durum itibariylede sonuna kadar arkasındayım. Herşeye ve herkese rağmen o stadı oraya dikti ya helal olsun.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Sedat.Y

Fikret Orman'ı en çok eleştiren kişilerden birisi olarak bir dönem daha kalması taraftarıyım. Aday olabilecek daha iyi birini göremiyorum. Şuan içinde bulunduğu durum itibariylede sonuna kadar arkasındayım. Herşeye ve herkese rağmen o stadı oraya dikti ya helal olsun.

Katılıyorum...

Çevrimdışı Ersan

arkadaşlar siyasilerle ilgili rahatsız olduklarınızı iletme yeri burası değildir lütfen bunu başka mecralarda dile getiriniz. burası stat başlığıdır ve stat ile konular konuşulmaktadır. inşaat devam etmektedir, edecektir bu stat bitecektir. ama bu şekilde bu konuları burda dile getirmek köstek olmaktan başka bir işe yaramaz bunun farkında olalım.

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Oktay

Fikret ormanın gitmesini çok istiyorum hatta yarın istifa etse yüreğim buz gibi olur ...

Çevrimdışı Taner

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5
( Şeref Bey Stadyum Projesi) ni açarken 1000.sayfada çatı havaya kalkmış olur çimler serilir bizde onların büyümesini izleriz diyenler olmuştu.Nedense ben Başkandan çok siz bilgi paylaşanlara inandım her geçen sayfa beni dahada heyecanlandırdı.Fakat bikaç gündür o kadar stad dışı mesaj okudumki.Artık  6.sayfa basligi ve 500. iletide stad biter diyom olaya baska bi boyuttan bakcam artik :) Bu stad elbet bitecek bitmesinede bu ortam bitmez umarim..
Sadece Beşiktaş!

Çevrimdışı Ersan

Fikret ormanın gitmesini çok istiyorum hatta yarın istifa etse yüreğim buz gibi olur ...

düşüncelerine ve isteklerine saygı duyarım

Çevrimdışı Gökhan Almar

Ligtvnin sitesinde ful video yok sanirim. Var mi tamaminin tekrarini izleyebilecegimiz bir yer?

Çevrimdışı Oktay

düşüncelerine ve isteklerine saygı duyarım

saol tşk ederim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yerine kim gelsin peki
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Oktay

Fikret orman deşarj ve küfür etme özgürlüğümü elimden Aldı yeni bir başkan secilsinde bende deşarj olayım ... Savunmadan çıkıp saldırıya geceyim

Çevrimdışı Kadir G.

Cefasını çektiler sefasını sürsünler mantığında değilim ben. Aldığı seçim kararını iptal edip olağan seçime kadar devam etmeli. Sonra bir 3 yıl daha seçilirse hem kendi adıma hem takımım adına çok üzülürüm. Bu yönetim inşaat yönetimi gözümde. Futboldan anlayan bir kişi bile olduğunu düşünmüyorum böylece futbolu bilen kişileri de takımın başına getirmiyorlar.

O zamanlar nerde yazdıysam bunu çok eleştirildim ama tekrar yazacağım. Fikret Orman yönetimi en başta Beşiktaş kulübünün gelmiş geçmiş tüm branşlarda en başarılı takımını dağıtmıştır, direkt ayaklarına sıkmak değil miydi bu? Keza harcanan para kazanılan başarı diye bir şey dahi söz konusu değil başarı yok. Bir hentbol var onda da rekabet fazla değil olağan bir şey.(başarılı kabul etmek için cl de ilerlemeleri lazım.)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fikret orman deşarj ve küfür etme özgürlüğümü elimden Aldı yeni bir başkan secilsinde bende deşarj olayım ... Savunmadan çıkıp saldırıya geceyim

:icool: :icool:

Çevrimdışı Oktay

Cefasını çektiler sefasını sürsünler mantığında değilim ben. Aldığı seçim kararını iptal edip olağan seçime kadar devam etmeli. Sonra bir 3 yıl daha seçilirse hem kendi adıma hem takımım adına çok üzülürüm. Bu yönetim inşaat yönetimi gözümde. Futboldan anlayan bir kişi bile olduğunu düşünmüyorum böylece futbolu bilen kişileri de takımın başına getirmiyorlar.

O zamanlar nerde yazdıysam bunu çok eleştirildim ama tekrar yazacağım. Fikret Orman yönetimi en başta Beşiktaş kulübünün gelmiş geçmiş tüm branşlarda en başarılı takımını dağıtmıştır, direkt ayaklarına sıkmak değil miydi bu? Keza harcanan para kazanılan başarı diye bir şey dahi söz konusu değil başarı yok. Bir hentbol var onda da rekabet fazla değil olağan bir şey.(başarılı kabul etmek için cl de ilerlemeleri lazım.)
tamam işte seçin yeni bi başkan bizde Görelim bakalım kulüp nasıl yönetiliyor .. Ama önce elini taşın altına sokacak bi başkan bulun

Çevrimiçi Necmi

Zaten ben bunu anlamıyorum
Fikret Orman gökten zembille inmedi kongre tarafından seçildi buda çoğunluk tarafından tercih edilmiş demektir.
şimdi gitsin kalsın demenin ne anlamı var burdan küfür edersen gidecekmi. Sadece yıprattığın toplum önünde Beşiktaş başkanlık makamı.
Kongre gelir adaylar açıklanır bakarsın rakiplere dersin bu bu aday daha iyi götürür gider oyunu ona verirsin. Ama topluma açık
platformda küçültmeye çalıştığın Beşiktaştır. orda kimse Fikret orman görmüyor orda Beşiktaş Başkanını görüyor.
şimdi büyük çoğunlukla ibra edildi bir gurup çıktı ibra edenlere hakaret etti birinin adamı olmakla suçladı.
orda beşiktaş kongresi var ve çoğunluk oyu satılmış olmakla suçlanıyor yani birileri çıkıyor Beşiktaş kongresine satılmış diyor.
madem satılık bunlar o zaman sen satın alsaydın. alamadığına göre demekki oyları satılık değil.

Çevrimdışı Kadir G.

tamam işte seçin yeni bi başkan bizde Görelim bakalım kulüp nasıl yönetiliyor .. Ama önce elini taşın altına sokacak bi başkan bulun

Benim birkaç bin oyum yok başkanı zamanı gelince kongre seçer, demokrasi işler.

Çevrimdışı Ersan

Zaten ben bunu anlamıyorum
Fikret Orman gökten zembille inmedi kongre tarafından seçildi buda çoğunluk tarafından tercih edilmiş demektir.
şimdi gitsin kalsın demenin ne anlamı var burdan küfür edersen gidecekmi. Sadece yıprattığın toplum önünde Beşiktaş başkanlık makamı.
Kongre gelir adaylar açıklanır bakarsın rakiplere dersin bu bu aday daha iyi götürür gider oyunu ona verirsin. Ama topluma açık
platformda küçültmeye çalıştığın Beşiktaştır. orda kimse Fikret orman görmüyor orda Beşiktaş Başkanını görüyor.
şimdi büyük çoğunlukla ibra edildi bir gurup çıktı ibra edenlere hakaret etti birinin adamı olmakla suçladı.
orda beşiktaş kongresi var ve çoğunluk oyu satılmış olmakla suçlanıyor yani birileri çıkıyor Beşiktaş kongresine satılmış diyor.
madem satılık bunlar o zaman sen satın alsaydın. alamadığına göre demekki oyları satılık değil.

Şuan ortada başka başkan var mı ?
-yok. varsa da ben göremiyorum herhalde.
Şuan meydanda daha iyi bir aday var mı ?
-yok. eğer yine varsa yine ben göremiyorum.

Fikret Orman'ın icraatlarını eleştirebiliriz bu bir demokratik haktır. fakat bu eleştiri sadece icraatlerle sınırlı kalmalıdır. Beşiktaş başkanlık makamına ve başkanın şahsına varan eleştiriler ve hakaretler kabul görülmez. şuan başka Beşiktaş ve başka Başkan olmadığına göre Beşiktaş'ımızın ve Başkan'ımızın arkasında duralım ona sahip çıkalım destek verelim. vermiyorsak köstek olmayalım, engel olmayalım. demokratik eleştiri hakkımızı bize yanlış gelen noktalarda yapalım. ileride bizim isteklerimizin daha fazlasını karşılayacak bir kişi aday olur kongre üyesi olursun oyunu verirsin. kongre üyesi olmasan bile desteğini gösterirsin. ama öyle bir başkan adayı şuan piyasada olmadığına göre mevcut başkana destek olalım lütfen. ortada ikinci bir seçenek yokken ayrışmanın, kutuplaşmanın anlamı ve mantığı yok.

Çevrimdışı Efe

Su kolonlar kirisler takilsada rahatlasak herkesin bi siniri gecse :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

kolon ve kirişlerin takılmaması bizi ciddi oranda yavaşlatıyor ama yine de iskele hazırlanması falan yapılabilir bu sürede.Kaybolan zamanı telefi etmek için çok çalışmak lazım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALDENYX

sizinkadar sdat işinden anlamıyorum , bence sdat bitti ..sadece makyaj yapıp güzelleştiriyorlar.öğle bakıyorum duruma. çati yükselince ve koltuklar yerleştirileceği zaman canlı yayın izleme olanaği ile çekirdek çitletcem.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Efe

kolon ve kirişlerin takılmaması bizi ciddi oranda yavaşlatıyor ama yine de iskele hazırlanması falan yapılabilir bu sürede.Kaybolan zamanı telefi etmek için çok çalışmak lazım
halatlar gelmeli ve serilmeye baslanamli ancak onlar hizli olursa zamandan kısılır yoksa eylul ekim olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

halatlar gelmeli ve serilmeye baslanamli ancak onlar hizli olursa zamandan kısılır yoksa eylul ekim olmaz
biz ufaktan seneye hangi stadyumda oynuyacağımıza bakalım artık  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Gene başlamışsınız..Fikret Başkan'a hakaret etmeye helal olsun size..
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı TØLGA

Gene başlamışsınız..Fikret Başkan'a hakaret etmeye helal olsun size..
hakaret??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

biz ufaktan seneye hangi stadyumda oynuyacağımıza bakalım artık  :bandit:
balıkesirde oynayalım  :icool:

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Biz başarısızlıklarımıza kulp bulmaya çalışmayalım

en büyük köstek bizzat biziz.

Neyse yazmayayım bişey.

Su stad bitse de hepimiz rahatlasak.

Negatiflikten birbirimize sarmaya başlıyoruz.