Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6038405 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
bu 40 cm olayına takılan arkadaşlar, Taksim Gümüşsuyunda CVK otel vardır bilenler bilir hemen Alman Konsolosluğunun yanında, adamlar oteli dikerken 20 cm fazla çıktılar diye 16 Milyon $ ekstradan para ödediler, yani burada yanlış bizden kaynaklanıyor yani İBB herkese bu konuda sıkıntı çıkartıyor. siyasi bir olay olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
AKP li kesinlikle değilim hatta nefret ederim savunuyor gibi gözükmeyeyim diye belirteyim.

Çevrimdışı idil

benim anlamadığım şu an çatıcılar çalışıyorsa saha içinde...%100 bitti mi bu iş? bitmiş olamaz çünkü başkan Topbaş la konuşmamamız gerekiyor bu meseleyi dedi.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

benim anlamadığım şu an çatıcılar çalışıyorsa saha içinde...%100 bitti mi bu iş? bitmiş olamaz çünkü başkan Topbaş la konuşmamamız gerekiyor bu meseleyi dedi.
bitti bitti merak etme 20 eylulde acacak o yuzden bitti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı warofpoet

Okumak ve icerigini algilamak cok farkli kavramlar. Ayrica keske beni alintilamadan bagimsiz bir sekilde yorumunuzu yazmis olsaydiniz ben de tartisiyoruz diye algilamazdim. Iyi gunler dilerim..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

önce okumuyorsunuz fikri dikta ediyorsunuz gibi demişsiniz benim için  sizinle tartışmak anlamsız şimdi de okuduğunuzun içeriği algılamamışsınız demişsiniz.. biraz alttan vuruyorsunuz nedense.. sizin yazdığınız şeyden anladığım başkana yalaka denmesinden rahatsız olduğunuz, ve stadın yükseklik sorununun gerçekten olup bunun da siyasilerce çözümünün yadırganmaması gerektiği.. hatta renklilere yardım edilince de efendim onlara yardım ediliyor diyecekmişiz vs.. ben de kendi görüşümü yazdım siyasilerin bu sorunları bilerek çıkardığını yazdım. stadın isterse 5m sorunu olsun seçim öncesinde bu sorunların bu denli gündeme gelmesinin siyasi çıkarlar amacıyla yapıldığını hatta başkanın da her konuşmasında siyasilerden yardım aldık vs demesinin bundan ileri geldiğini ve bunu yaparken de buna mecbur olduğunu yazdım içinde bulunduğumuz konum itibarı ile. Benim söylediğimde yanlış bişey olduğunu da düşünmüyorum sizi de gayet iyi anladım. Başkana yalaka vs denmesini ben de tasvip etmiyorum zaten. Şu bir gerçektir ki mevcut hükümet en düşük oyu Beşiktaş semtinden aldı. Stadı biz kendimiz yapıyoruz kendi emeklerimizle yapıyoruz kimseye de onlar olmasaydı asla yapamazdık dememeliyiz normalde. Ama bunu demek zorunda bırakılıyoruz. Stat bitene kadar da bu böyle olacak sanırım. Büyükşehir bozsun hükümet düzeltsin.. ikisi de aynı yerden emir alıyor sonuçta.. anlatmaya çalıştığım buydu.  Mevcut sorunları hükümet olmasa çözemezdik diye bişey yok buna kesinlikle inanmıyorum. işine gelene hiç bir şekilde sorun çıkartılmıyor çünkü bu ülkede.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı idil

bitti bitti merak etme 20 eylulde acacak o yuzden bitti

iyi de şu an ikna edilmesi gereken kişiler var. ve eski açık kısmı resmi olarak durdurulmuş vaziyette. Topbaş la ikna edilmeden nasıl çalışabiliyorlar onu anlamadım

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı Muratt

Seçim öncesi stadla ilgili mühür hikayesi, aslında devam eden inşaat akabinde ne tesadüftür 1 gün sonra Lig TV canlı yayını tüm hükümet temsilcilerine teşekkür sıvama vs yedik mi yemedik :) ama %80'imiz yedi ne yazikki, başkana da suç bulamıyoruz burda ona biçilen rol yardımcı erkek oyuncu bu durumda aksi bir şey söyleyemez söylese stadda tesisde elinden gider üzülerek söylüyorum düzen bu acı gerçek.

Çevrimdışı TØLGA

sahadaki duvar gibi şey nedir?
çatıcılar için yapıldığını tahmin ediyorum
ekipmanlarını flen koyacaklardır heralde  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 17:25:11 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersan

denetçi arkadaşlardan ricamdır siyasi parti ismi ve siyasi isimleri içeren iletiler silinsin lütfen. ve ileti giren arkadaşlat lütfen siyasi parti ve siyasi isim kullanmayınız. böyle yaparak Beşiktaş'a zarar verdiğinizin farkına varınız.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

sahadaki duvar gibi şey nedir?
@idil gece karanlık yolda giderken birden bire led kokoreççi tabelası gibi çıkan imzan  :steamed: :D

Çevrimiçi Necmi

Bir şey yazmayacağım.Yaşça büyüğümsün ama umarım eylülün 20'sinde ben dediğin gibi insanları yalancıkla suçlayan terbiyesiz biri olurum.
yaz biz burda yaşa göre değerlendirme yapmıyoruz
Ben eleştirine bir şey demiyorum ama burda Beşiktaş değerlerine hakaret kabul görmez
ben seni uyardım ama bu uyarısız forumdan uzaklaştırılma nedeni burası desteksiz atma yeri değil
Beşiktaş Başkanına hakaret etme yeri hiç değil herkes Beşiktaşlıya yakışır şekilde yazacak
eleştirdiğindede bunu yakışır şekilde yapacak hakaret etmeden eleştiri yapamayacak kadar acizmisin
insanların her istediğini söyleme özgürlüğü yoktur öyle bir dünya yok bak kendin diyorsun Eylülde görüşürüz diye
demekki yalanmı söylüyor yoksa doğrumu söylüyor şimdiden bilinmesi imkansız sırf kendi kişisel görüşün nedeniyle birini yalancılıkla
suçlamak hem iftiradır hemde terbiyesizliktir. Eylülde biter bitmez ama bitmesi bir öngörüdür bitmesini istiyoruz demek
nasıl yalan olur bir öngörüde bulunuyor. Bunuda kendisine verilen raporlardan yapıyor sen nerden biliyorsun yalan olduğunu çalışan firmalar sana
aksi bir rapormu verdi.
firmalar kasımda aralıkta bitecek der Başkan çıkar eylül der sende dersinki yalan söylüyor ama burda bir öngörüde bulunuyor
iyi niyet konuşması yapıyor canımız yanıyor eylülde bitirmeye çalışıyoruz bir kaç maçı deplasmanda oynamak için baş vuracağız diyor
bu bir öngörü ve buna karşılık yapılmış bir plandır. tutar tutmaz ama asla yalan denecek bir durum yoktur.
@Celestine Babayaro
bu arada Başkanda senin büyüğün büyüklere saygı gösterilmesini düşünüyorsan onada göster kaldıki saygıyı göstermen gereken yer
Beşiktaş başkanlık makamı

Çevrimdışı sozkul

Hayatında bi bakkal dükkanı bile işletmemiş bazı arkadaşlar için burdan yazmak ne kadar kolaymış :D

Bu cümle bana bir yerden tanıdık geliyor, çıkartamıyorum  :)

Çevrimdışı Efe

iyi de şu an ikna edilmesi gereken kişiler var. ve eski açık kısmı resmi olarak durdurulmuş vaziyette. Topbaş la ikna edilmeden nasıl çalışabiliyorlar onu anlamadım
ikna edilmezse komple cati bitmez ve acilis olmaz 20 eylulu soyluyorsa iknada etmis demektir yayinda soylememis olabilir yoksa bu sekilde konusmazdi baskan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı muhalefet

Benim forum ismim Hakan Gülcan da tapatalki ilk defa kullaniyorum yeni bi isim mi vermisler bana anlamadim ki

Gecen gun bana da oldu tapatalk kullandigin maille yeni hesap acmis yonetime soylerseniz silebilirler bu fazladan hesabinizi

Çevrimdışı idil

ikna edilmezse komple cati bitmez ve acilis olmaz 20 eylulu soyluyorsa iknada etmis demektir yayinda soylememis olabilir yoksa bu sekilde konusmazdi baskan

evet işte ondan diyorum. ben o kadar rahat değilim, gerçekçi ve ileriye bakan biriyim :/  bian önce ikna edilmeli yoksa hemen yeni çatı imalatına girişilmeli. gerçekler ve mantıklı olan budur

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

yaz biz burda yaşa göre değerlendirme yapmıyoruz
Ben eleştirine bir şey demiyorum ama burda Beşiktaş değerlerine hakaret kabul görmez
ben seni uyardım ama bu uyarısız forumdan uzaklaştırılma nedeni burası desteksiz atma yeri değil
Beşiktaş Başkanına hakaret etme yeri hiç değil herkes Beşiktaşlıya yakışır şekilde yazacak
eleştirdiğindede bunu yakışır şekilde yapacak hakaret etmeden eleştiri yapamayacak kadar acizmisin
insanların her istediğini söyleme özgürlüğü yoktur öyle bir dünya yok bak kendin diyorsun Eylülde görüşürüz diye
demekki yalanmı söylüyor yoksa doğrumu söylüyor şimdiden bilinmesi imkansız sırf kendi kişisel görüşün nedeniyle birini yalancılıkla
suçlamak hem iftiradır hemde terbiyesizliktir. Eylülde biter bitmez ama bitmesi bir öngörüdür bitmesini istiyoruz demek
nasıl yalan olur bir öngörüde bulunuyor. Bunuda kendisine verilen raporlardan yapıyor sen nerden biliyorsun yalan olduğunu çalışan firmalar sana
aksi bir rapormu verdi.
firmalar kasımda aralıkta bitecek der Başkan çıkar eylül der sende dersinki yalan söylüyor ama burda bir öngörüde bulunuyor
iyi niyet konuşması yapıyor canımız yanıyor eylülde bitirmeye çalışıyoruz bir kaç maçı deplasmanda oynamak için baş vuracağız diyor
bu bir öngörü ve buna karşılık yapılmış bir plandır. tutar tutmaz ama asla yalan denecek bir durum yoktur.
@Celestine Babayaro
bu arada Başkanda senin büyüğün büyüklere saygı gösterilmesini düşünüyorsan onada göster kaldıki saygıyı göstermen gereken yer

ortalama bir @Necmi abi günde yaklaşık 2 ne dediğini bilmeyen genci lafla pataklar  :vur
 :evillol:

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı yldrmaydn

bugün kamera bi ara tribünlerdekilere zoom yapınca kırmızılı beyaz baretli bir arkadaşa zoomladı. o @bjk_mabet miydi acaba?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Sezer

ortalama bir @Necmi abi günde yaklaşık 2 ne dediğini bilmeyen genci lafla pataklar  :vur
 :evillol:

Bazen böyle ters düşen biri çıkmadığında, ilk göz ağrısı Yunus Emre Dökmeci'nin iletilerini forumdan cımbızla seçip ona yardırıyor :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı empisayn

2-3 ay önce gs saraya çıktığında o kadar laf ederken şimdi aynısını biz yapıyoruz .

Burası Türkiye burada işler böyle yürür farkındayım ama kanıma dokunuyor çok fena
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Oktay

denetçi arkadaşlardan ricamdır siyasi parti ismi ve siyasi isimleri içeren iletiler silinsin lütfen. ve ileti giren arkadaşlat lütfen siyasi parti ve siyasi isim kullanmayınız. böyle yaparak Beşiktaş'a zarar verdiğinizin farkına varınız.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
dün bu forumda  yöneticilik Yaptım yapalı en çok iletiyi sildim 45 tane bugün hiç silmedim ve okuduklarımdan Anladığım kadarıyla bizim derdimiz kesinlikle stat değil Fikret orman o giderse dertler biter

Çevrimdışı Kadir G.

2-3 ay önce gs saraya çıktığında o kadar laf ederken şimdi aynısını biz yapıyoruz .

Burası Türkiye burada işler böyle yürür farkındayım ama kanıma dokunuyor çok fena

Stad bir bitsinde açılışa geldiğine pişman olacak.

Çevrimdışı leylileyli

:|  :claps:

Çevrimiçi Necmi

Bazen böyle ters düşen biri çıkmadığında, ilk göz ağrısı Yunus Emre Dökmeci'nin iletilerini forumdan cımbızla seçip ona yardırıyor :lol: :lol: :lol:
bana ters düşene yardırmaya çalışsam bundan forumun yarısı nasibini alır.
ama küfür hakaret aşağılayıcı kelime burda herkesi rahatsız eder izinmi verelim forumun seviyesini düşürmeye
sonra ne olur bende dahil hiç kimse burda yazmak istemez.
Burda Beşiktaş kimliği var herkesin ona yakışacak şekilde davranması gerekir. Millet küfür hakaret edecek izin vermediğimiz
zamanda birinin adamı olacağız. Kimse farkında değil bu yasal olarakta suç yani buraya ismini yazmadığında saklandığınımı sanıyor insanlar.
hem kendilerini hem bizleri hemde forumu riske atıyorlar. aklı başında biri yapmazki bunu isim yazmayarak saklandıklarını sanıyorlar
deve kuşu gibi sadece kafalarını toprağa gömdüklerinin farkında değiller.