Bir şey yazmayacağım.Yaşça büyüğümsün ama umarım eylülün 20'sinde ben dediğin gibi insanları yalancıkla suçlayan terbiyesiz biri olurum.
yaz biz burda yaşa göre değerlendirme yapmıyoruz
Ben eleştirine bir şey demiyorum ama burda Beşiktaş değerlerine hakaret kabul görmez
ben seni uyardım ama bu uyarısız forumdan uzaklaştırılma nedeni burası desteksiz atma yeri değil
Beşiktaş Başkanına hakaret etme yeri hiç değil herkes Beşiktaşlıya yakışır şekilde yazacak
eleştirdiğindede bunu yakışır şekilde yapacak hakaret etmeden eleştiri yapamayacak kadar acizmisin
insanların her istediğini söyleme özgürlüğü yoktur öyle bir dünya yok bak kendin diyorsun Eylülde görüşürüz diye
demekki yalanmı söylüyor yoksa doğrumu söylüyor şimdiden bilinmesi imkansız sırf kendi kişisel görüşün nedeniyle birini yalancılıkla
suçlamak hem iftiradır hemde terbiyesizliktir. Eylülde biter bitmez ama bitmesi bir öngörüdür bitmesini istiyoruz demek
nasıl yalan olur bir öngörüde bulunuyor. Bunuda kendisine verilen raporlardan yapıyor sen nerden biliyorsun yalan olduğunu çalışan firmalar sana
aksi bir rapormu verdi.
firmalar kasımda aralıkta bitecek der Başkan çıkar eylül der sende dersinki yalan söylüyor ama burda bir öngörüde bulunuyor
iyi niyet konuşması yapıyor canımız yanıyor eylülde bitirmeye çalışıyoruz bir kaç maçı deplasmanda oynamak için baş vuracağız diyor
bu bir öngörü ve buna karşılık yapılmış bir plandır. tutar tutmaz ama asla yalan denecek bir durum yoktur.
@Celestine Babayarobu arada Başkanda senin büyüğün büyüklere saygı gösterilmesini düşünüyorsan onada göster kaldıki saygıyı göstermen gereken yer
Beşiktaş başkanlık makamı