Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033161 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ers1903

Kafama hep takiliyordu ,stadin oradaki proje fotosu eski acigin uzeri acikti muhtemelen izinler oyle alindi zmn icerisinde proje degisti uzeri kapandi ,sonrasinda ne oldu neden stadin oradaki eski projenin fotosu  degismedide oyle kaldi .

Çevrimdışı Deniz

Badem stadda checkin yapmış 00.17 de yazar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

çatısız acılsın bizlik sıkıntı yok vodafone sıkıntı yaparmiki

yahu catisiz nasil aciliyor? vip koltuklari satmissin, her biri kac yuz dolarlik deri koltuklari, elektronik aksamiyla acikta mi birakacaksin? herseyi gectim, isiklandirmayi nasil yapacaksin, taraftarlarin ellerine spot verip sahaya tutun mu diyeceksin... catisiz acilmasi gibi bir durum yok unutun bunu.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bide böyle bişey var , Bunun oluru varmı Acaba :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kralkartal

Besiktasla ugrasanin cocugu olmaz.. Yazik bu stada engel olmaya calisan kansiz yussuz haysiyetsiz insaniyetsiz yaratiklara..

Çevrimdışı idil

Bide böyle bişey var , Bunun oluru varmı Acaba :alala:

2-3 hafta önceden belliydi bu çatı işinde bir sorun çıkacağı. hallolor hallolmaz bilemicem ama şu an ne kadar konuşsak bir şeyi değiştiremeyiz, ki hiçbir şey kesin de değil sakin olalım. başkanın konuşmasını dinlicez yarın.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı rawen54

2-3 hafta önceden belliydi bu çatı işinde bir sorun çıkacağı. hallolor hallolmaz bilemicem ama şu an ne kadar konuşsak bir şeyi değiştiremeyiz, ki hiçbir şey kesin de değil sakin olalım. başkanın konuşmasını dinlicez yarın.

Bu zamana kadar hikaye dinledik... Yarın da cıkar masal okur...

Çevrimdışı Kemal

Son durum eski açık çatı kısmı mühürlü değil mi şimdi?

Çevrimdışı cisse557

Ne çabuk kabullendiniz çatısız açalım diyorsunuz hemen gerekirse stadın önünde yatar yine diktiririz. Slaven Bilic ne demişti: Bizi öldüremezler.

Çevrimdışı idil

Ne çabuk kabullendiniz çatısız açalım diyorsunuz hemen gerekirse stadın önünde yatar yine diktiririz. Slaven Bilic ne demişti: Bizi öldüremezler.

kabullenmedim hele açıklama gelsin elimizden geleni ardımıza koymicaz ama önce açıklama gelsin..

Çevrimdışı Cengo

Bu konuyu "Stat tarihi eser çivi bile çakamazsınız" kandırmacaları Beşiktaş forumlarında tartışılırken yazmıştım. Bugün stat inşaatının "mühürlenmesi" "terbiyesizliği ile hatırladım, paylaşmak isterim.

Çok uzunca bi zamandır Beşiktaş taraftarı sonraları YD döneminde "mayıs ayı geleneksel kazma vurma şenlikleri ile kandırıldı". Bunun Öncesinde SB sdöneminde de "Stat tarihi eser çivi bile çakamazsınız" kandırmacası, yönetimler tarafından "maaşlı" gazetecilere yazdırılırdı. Taraftarlarımızın hiç de azımsanmayacak bir bölümü ama bilmeden, daha da kötüsü bazıları "bilerek", bu tartışmanın "tarihi eser" tarafında pozisyon aldılar, Forumlarda insanlara söylenmedik laflar bırakmadılar.

Sokaktan geçen 100 kişiye şu soruyu sorsak; Türkiye mi yoksa İngiltere mi Kültürel mirasına evrensel akıl bilincinde daha fazla sahip çıkar?

Sanırım insanların ezici bir çoğunluğunun cevabı İngiltere'den yana olurdu... Ya da soruyu, muhafazakar forumdaşların olası yanlış anlamalarına engel olmak için daha spesifik hale getirmek gerekirse, şu şekilde değiştirelim; 1923 yılında inşa edilen Wembley Stadı'mı http://tr.wikipedia.org/wiki/Wembley_Stadyumu_(1923) yoksa 1950 yılında yapılan(!)  Dolmabahçe Stadı'mı http://en.wikipedia.org/wiki/BJK_%C4%B0n%C3%B6n%C3%BC_Stadium(ingilizce versiyonunda fotoğraflarla tarihçesi olduğu için onu veriyorum) daha çok tarihi eserdir???

Bu sorunun cevabının Dolmabahçe'den yana olması, bence, akıl dışıdır. Boğazdaki diğer Kültürel Miraslarımıza bakıldığında Dolmabahçe stadı hiç bir mimari estetik değeri olmayan bir beton yığınıydı.. Bunun bu şekilde olmasının tarihsel gerçekleri vardır elbet ve bu gerçekler bu tartışmanın bilinçli bir şekilde dışında tutulmalıdır ve konu ile hiç bir ilgisi de yoktur zaten.

2003 yılında Wembley yenilenirken İngiltere'de bir çok platformda yeni stada şu kulelerin entegre edilmesi gerekliliği Kültürel Miras perspektifinden toplumun her katmanı tarafından tartışıldı. Sonuçta bu kulelerden bile vaz geçildi ve 2007 yılında açılan Modern Wembley Stadyumu inşa edildi. http://tr.wikipedia.org/wiki/Wembley_Stadyumu

Demek ki İngiliz "Anıtlar kurulu" sırf tarih bilmezlerden oluşan bi Kurul(!) Biz de "Anıtlar Kurulu", en azından bendeki algısıyla iktidarda kimin olduğuna bakılmaksızın Hükümetlerin göstermek istediklerine gösterdiği bir "sopa" sadece...  Anıtlar kurulunun gerçekten kültürel mirasımız olan yapılara, "biri"lerine ters düşmemek için ne izinler verdiği, bugünkü tartışma sonrasında sosyal medyada çokça yer bulan, Boğaz'daki tarihi bir Yalı'ya kaçak kat çıkılmasını görmezden gelmesi, görevini ne derece doğru yaptığının da bir kanıtı(!)

Dolmabahçe stadı eğer sadece 65 yıllık geçmişi nedeni ile bir tarihi eserse İstanbuldaki eski Binaların inanılmaz bir kısmı tarihi eserdir. Hele yerle bir edilen Tarlabaşı düşünülünce... Mesele tarihi eser meselesi falan değildir. Yeni stadın kentsel dokuyu (!) bozmamak için "çukura" inşa ettirilerek, muhtemelen %20-%30 daha maliyetli hale gelmesi, artı, hiç bir tarihi değeri olmayan eski kapının korunması (!) nedeniyle de stadın 20-50m arasında Kuzeye çekilmesi de stat'ın inşa maliyetlerini arttırmıştır. Bunların tümü "Anıtlar kurulu"nun Beşiktaş Kulübü üzerinde Demokles kılıcı gibi sallandırılmasıyla çıkartılan suni zorluklardır. Çünkü Stat'ın olduğu alan muhtemelen İstanbulun en değerli arazilerinden biridir!!!

Fikret Orman Yönetiminin herşeyini eleştirebiliriz, ama tüm bu zorluklara, "Çivi bile çakamazsınız"dan, geleneksel "Mayıs ayı kazma vurma şenlikleri"nden bugün gelinen nokta, bana göre, tüm saygıyı hakediyor.

Çevrimdışı cisse557

kabullenmedim hele açıklama gelsin elimizden geleni ardımıza koymicaz ama önce açıklama gelsin..
Bugüne kadar hiçbir zaman polisle, devletle karşı karşıya gelmedim lakin mevzu Beşiktaş olursa mezuniyetti, sinavlardi hikaye. Okul uzar ama Beşiktaş için ne gerekiyorsa yaparız.

Çevrimdışı Mehmet92

Ulan araziyi vermiş olsak orayı peşkeş çekeceğiniz yandaş firmaya da aynı yükseklik sınırını koyacak mıydınız.Hayatım boyunca kimseden nefret etmediğim kadar çok nefret ediyorum sizden,illa Beşiktaş taraftarını sokağa dökeceksiniz onu istiyosunuz.

Çevrimdışı idil

resmen bilerek yapıyolar şaka gibi. bu şeytanlar gece yattıklarında nasıl rahat uyku çekiyorlar? hak adalet duygusundan yoksun, (Hakaret Yasak)₅ herfiler. yemiyolar içmiyolar stat inşaatını nasıl yavaşlatırız, durdururuz diye düşünüyolar inanılmaz. allah tez zamanda bildigi gibi yapsın evlerine gidemesinler

Çevrimdışı kasimpasali

yonetime sallayan arkadaslar
kac defa soyledim yine soyluyorum bu olayin yonetimle alakasi yok, baskatki cok kinci biri kafaya taktimi takiyor
mesele 40 cm meselesi filan da degil, benim arkadaslarimin babasi dev gibi gokdelen diktiler istanbulun butun siluetini bozdu hatta bastaki onlara kirginim demekle yetindi
bastaki elinizden geldigince engelleyin dedi, kraldan cok kralci olan bir ulkede oldugumuz icin bunu abartan bir kac yoneticide var
hatta onlarin isimini direkt vereyim Ahmed Hamdi Camli baskada birsey demiyorum
bu mesajda son mesajim olsun yoksa basim hakkaten belaya girecek

Çevrimdışı ömer

NTV spor,aspor, TRT spor hepsi ayni şeyi söylüyor yok 40 cm traşlama yok kolonların boyu kisalacak yok eski acik kısaltılması gerekiyor koskoca TV kanalisiniz 10 dakika araştırma yapın bu saatten sonra bu çatinin değişmesine imkan yok o betonun traşlanmasina imkan yok

Çevrimdışı ff19

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Benim takıldığım tek konu stadımız kendi başımıza EMEĞİMİZLE değilde devlet yardımıyla yapsaydık (diğer stadlar gibi) eminim stad kapasitesi fazla olurdu
hiçbir engelde olmazdı şuana kadarda bitmişti açılışada başbaşban gelirdi tt arenada olduğu gibi överlerdi kendini
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

Heryerde çıkıp " Ama stadimizi biz kendimiz yapıyoruz , Toki değil alın teri " dersen verirler eline stadın anahtarını . Bizimkiler de hala Reza yuhalasin ,

Bi tarafına guvenmiyorsan mantar toplamaya cikmayacaksin demişler , şimdi ne olacak ?

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

İyi akşamlar ahali...

Şimdi bizim stad inşaatımızı ''BEYEFENDİ'' mi durdurdu?...

Çevrimdışı ff19

arkadaşlar şöyle şeyler buldum. bizim ilk tanıtımlarımızda eski açık kapalı değil http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/besiktas_147.jpg

sonradan proje değişti mi ?
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 22:47:46 kcptl ]

Çevrimiçi mayguntr

spor bakanı trt spor da şu an
şereflikoçhisarlı adam miting yapmaya gelmiş  :akuma: bi ara stad sorusu dedi muhabir konu bi daha oraya dönmedi  :bandit:

Çevrimdışı f_madida

Heryerde çıkıp " Ama stadimizi biz kendimiz yapıyoruz , Toki değil alın teri " dersen verirler eline stadın anahtarını . Bizimkiler de hala Reza yuhalasin ,

Bi tarafına guvenmiyorsan mantar toplamaya cikmayacaksin demişler , şimdi ne olacak ?

Yalan mi yani, toki mi yapiyor? Besiktas kendi yapiyor stadini. Ne yani simdi yuhalandi diye kacakcisi Besiktas'i kendine dusman mi belledi bunlar? Belalarini ariyorlar belalarini.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ff19

şereflikoçhisarlı adam miting yapmaya gelmiş  :akuma: bi ara stad sorusu dedi muhabir konu bi daha oraya dönmedi  :bandit:
statlara geldiler  :D

Çevrimdışı Deniz

spor bakanı trt spor da şu an
Bizle ilgili birsey soramazlar,sorsalar da konuyu degistirir bosa bekliyorsunuz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba