Ya siyasi gorusu ne olursa olsun yalakalik bizim klubumuzun genlerinde yok. Su durumda bile yalamalik yapsin izni kapsin diyen var, baskana laf edenin Allah belasini versin yazan var. Bana bela okuyan adamin mesaji niye burada. Madem lobin yoktu , madem projeyi devam ettirecek kudretin ,curmun yoktu verilen izin dahilinde hareket ettirseydin. Basiretsiz , gucsuz yonetim oldugu surece biz daha cok aglariz. Insaattan anliyormus ta, para yokmus ta...
Olma kardesim baskan o zaman. Macan yemiyorsa , kuvvetli baglantin yoksa olma baskan. Klup binasina haciz geldi, eski acigin izni alinamadi, tribun muhurlendi... Daha ne rezillik gorucez biz. Hala burda polyannacilik oynayip destek verin. 3 Temmuz davasina bakin taraftarina sahip cikan camia ve camiasina sahip cikan taraftar. Simdi gezi olayindan sonra darbe ile suclanan taraftarina sahip cikmayan yonetime kim sahip cikacak ? kim dokulecek sokaklara. Haksizliklara karsi cikmazsan eger illaki bir gun doner seni bulur . Bu gun oldugu gibi. Haberi bir Sozcu den okuyun birde Fotomac'tan ne demek istedigim daha net cikar ortaya. Adalet bir gun degil her gun herkese lazim. Haksiz bir durum var ise ses cikarmak gerekir. Baskan Besiktasima yakisir bir baskan olacaksa eger yarin ciksin basina ve gercekleri patir patir soylesin. Kime ne rusvet verdiyse , kime ne vaadlerde bulunduysa ciksin ipliklerini pazara cikarsin ki camia olarak kenetlenelim.
Bu arada burda hic bir sekilde siyasi parti ismi ve gorus yazmadim bahsettigim sey haksizliklardir.