Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ersan

bırakalım arkadaşlar başkana sallamayı. cidden şu stad konusunda başkanın uğraştığı şeylerin 3 te birinle herhangi birimiz uğraşsaydık kafayı yerdik. adam yapılamaz denen stadı bir dünya engellemelere rağmen bu noktaya getirdi. destek olandan çok köstek olan olmasına rağmen. bizzat içimizden ihanetler olmasına rağmen. gelinen şu noktada en son kızılması gerekilen kişi başkandır bide biz vurmaylım şu stad konusunda adama. biz bari arkasında duralım, destek olalım. bu adam bu stadı kendisi için yapmıyor, başka birisi içinde yapmıyor bizim için, bizim çocuklarımız, torunlarımız için yapıyor. Beşiktaş'ın geleceği için yapıyor. lütfen destek olalım başkanı indirip statdan rant elde etme çabası yönetime geçip stat gelirlerini cebe indirme derdinde olanlara fırsat vermeyelim. Başkan bilmiyor mu kendi taraftarını hedef göstererek şunlar şunlar şunlar stat inşaatına köstek oluyor demesini. sonra cereyan edecek olayların Beşiktaş'a ne gibi bir faydası olacak. herşey daha kötüye gidecek. şuan kenetlenme başkanın arkasında olma vaktidir. savaştıklarına karşı arkasında olma vaktidir.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı idil

salak yemin ediyorum geri zekalı bu herifler. ulan eski açık tribünle tarihi kule duvar kısmının ne alakası var? kapatılan kısım arkada kalıyo bikere ne alaka ya?????akıl alır hiçbir tarafı yok!  allah bildiği gibi yapsın bunları işsizlik zor zanaat
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ucanlaz

bırakalım arkadaşlar başkana sallamayı. cidden şu stad konusunda başkanın uğraştığı şeylerin 3 te birinle herhangi birimiz uğraşsaydık kafayı yerdik. adam yapılamaz denen stadı bir dünya engellemelere rağmen bu noktaya getirdi. destek olandan çok köstek olan olmasına rağmen. bizzat içimizden ihanetler olmasına rağmen. gelinen şu noktada en son kızılması gerekilen kişi başkandır bide biz vurmaylım şu stad konusunda adama. biz bari arkasında duralım, destek olalım. bu adam bu stadı kendisi için yapmıyor, başka birisi içinde yapmıyor bizim için, bizim çocuklarımız, torunlarımız için yapıyor. Beşiktaş'ın geleceği için yapıyor. lütfen destek olalım başkanı indirip statdan rant elde etme çabası yönetime geçip stat gelirlerini cebe indirme derdinde olanlara fırsat vermeyelim. Başkan bilmiyor mu kendi taraftarını hedef göstererek şunlar şunlar şunlar stat inşaatına köstek oluyor demesini. sonra cereyan edecek olayların Beşiktaş'a ne gibi bir faydası olacak. herşey daha kötüye gidecek. şuan kenetlenme başkanın arkasında olma vaktidir. savaştıklarına karşı arkasında olma vaktidir.

Eline saglik  :claps:  :claps:  :claps:

Çevrimdışı Oktay

bir kaç gün başbakan istanbulda miting yapacağından kadir topbaş zor ulaşırız bu iş 3-4 güne biraz zor çözülür gibi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Twitter da cb erdoğan a iki satır yazdım . Bizim stadla uğraşan senmisin dedim. Bak beyiiiiiiim dedim ... Bizzz karıncayı bile incitmeyen bizzzz Beşiktaş taraftarı dedim. Gerisini biliyorsunuz  :lol: Cevap gelirse yazarım  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada eksik olan tek kiriş yeni açık numaralı dönüşündeki takılmış
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

Dün geceki Beyaz futbolda sinan engin kadir topbaşla konustuk dedı 5 dakika sonra rasim ozan Beşiktaş karışık stad 2017 den önce bitmez dedi ve sinan engin ağzını açıp itiraz etmedi.daha öncede aynı muhabbet geçmiş sinan engin parlamıştı ama dün öyle olmadı
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dün geceki Beyaz futbolda sinan engin kadir topbaşla konustuk dedı 5 dakika sonra rasim ozan Beşiktaş karışık stad 2017 den önce bitmez dedi ve sinan engin ağzını açıp itiraz etmedi.daha öncede aynı muhabbet geçmiş sinan engin parlamıştı ama dün öyle olmadı
İnsan sinirleniyor ama susuyor fakat bu iki soytarı kim ki afra tafra yapıyorlar. Yazdım yineliyorum Bence çatı olmasın, direk çime girişelim. Sonuçlarını biliyoruz ama utanan biz değil köstek olanlar olsun. Seneye yaparız çatıyı. Çim zarar görür elbette ama bedeli Vodafone arenada yapılacak bir maçın hasılatı kadar olur. Kopuklara iyice dert olur böylece
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı idil

köpekleri kaale almamayı öğrenmiş demekki ama kendi de öyle artık

Çevrimdışı Burak Akay

köpekleri kaale almamayı öğrenmiş demekki ama kendi de öyle artık
Zaten bence sinan engin son tavırlarıyla yönetime ışık yakıyor demedi demeyin ilk seçimde yönetime giricek
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı bjkem

fikret ormanı sevin yada sevmeyin zaman birlik olma günüdür arkadaslar suraya en az 60bin kişilik yapmak gerekirken kısıtlanarak 41 bine indi halada savasıyolar engellemek için bir arkadasımızın dediği gibi fikret orman olmasa şimdi inönüdeydik 1 sene sonrada olsa bu stadla daha guclu bjk baslicak zaman birlik zamanı
Fikret orman bjk si

Çevrimdışı idil

trabzon formundan bir kısım

Alıntı:
katre-i.matem tarafından yazılan  Mesajı Görüntüle
vodafone arena mühürlenmiş. Çatı yüksekliğinin anıtlar kurulunun onayından daha fazla olmasından dolayı. Bu anıtlar kurulu tam bir baş belası sağlam birileri el atmazsa aylarca mühürlü bile kalabilir
ben sana diyim
bunlari hep kizkardesleri yapiyor
burdan sonra o stad öle yada böyle bitecek
daha kim durdurbilirki
ama gelen sezonun sonuna kadar uzatabilirler

Çevrimdışı Burak Akay

trabzon formundan bir kısım

Alıntı:
katre-i.matem tarafından yazılan  Mesajı Görüntüle
vodafone arena mühürlenmiş. Çatı yüksekliğinin anıtlar kurulunun onayından daha fazla olmasından dolayı. Bu anıtlar kurulu tam bir baş belası sağlam birileri el atmazsa aylarca mühürlü bile kalabilir
ben sana diyim
bunlari hep kizkardesleri yapiyor
burdan sonra o stad öle yada böyle bitecek
daha kim durdurbilirki
ama gelen sezonun sonuna kadar uzatabilirler
bazı insanların ağzından çıkanlara bakınca hakikatten stad işini gerçekten takmışlar bakalım Fikret Başkan yarın ne diyecek merakla bekliyorum
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı kasimpasali

Butun besiktaslilara selam olsun
oncelikle ortami karistirmak degil kafadan atma filan hic degil ozellikle secim yaklasiyor diye karalama filanda degil
birinci kaynaktan soyluyorum stadamizin yapilmamasi icin ozellikle belediye elinden geleni yapiyor
sirf bunu yazmak icin uye oldum, o yuzden sakin baskana yada yonetime laf atmayin
o insanlar bu hukumete ragmen stadi buralara kdar getirdi, biz saraya el opmeye gitmedigimiz icin oldu bunlar
cati yuksekligimiz aldigimiz izinin altinda olacak olmasina ragmen belediye sag olsun insaati elinden geldigince durdurmaya calisiyor
isimler vererek konusmak istedim fakat babam isinden olsun istemem, sirf bu mesaji yazmak icin bile gecenin bir yarisi baska semtte internet cafe ye gittim 24 saat acik olan cafeler varmis bunuda ogrenmis oldum
evden yazmayayim basimiza bir is gelmesin diye

tekrar soyluyorum devletin ust kademesinden stadi durdurabildiginiz kadar durdurun seklinde talimat var, o yuzden yonetime sallarken lutfen biraz insafli olun. Geziden sonra bu takima neler yapildigini herkes gordu. direkt bastaki bunlari bitirin diye talimati var daha fazla konusmayayim,, herkesin gorusune saygiliyim soylediklerimin yalan oldugunu dusunen insanlarda saygim sonsuz.. bu berat gecesinde kimsenin gunahini almam ama soylediklerim harfi harfine dogru her ne kadar acik konusamasanda

kisaca soylemek istedigim stadin bitis tarihinin surekli ileriye atilmasi ustekilerin engelemelerinden kaynaklaniyor yoksa para yok falan filan degil

sadece klubunuze destek olun !

ben size direkt birinci kaynaktan soyleyeyim stadin  o kisima izin verilmeyecek (eski acik), en bastaki izin vermiyor, kadir abi izin verdi
ama o istemiyor, ona ragmen yaptirilmasi cok zor bu saaten sonra

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bazı insanların ağzından çıkanlara bakınca hakikatten stad işini gerçekten takmışlar bakalım Fikret Başkan yarın ne diyecek merakla bekliyorum
Bende merakla bekliyorum !!
Bence Ankarayla Görüşme halindedir Şuan Uğraşlar veriyordur , Olursa olur , Olmazsa Yarın Canlı yayında Herşeyi Açık açık Söyler Yapılanları, Engellemeleri Bizde Gerekeni yaparız !! Ama Ben Başkanın böyle bişey yapacağını sanmıyorum , İçine atar herzamanki gibi ve Yine tarihler verir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ben size direkt birinci kaynaktan soyleyeyim stadin  o kisima izin verilmeyecek (eski acik), en bastaki izin vermiyor, kadir abi izin verdi
Al işte buyur buradan Yak :akuma: O en Baştakinin var ya O baştakinin Ağzım dilim kitleniyor Saydırıyorum ama buraya yazamıyorum :akuma: :akuma:

Çevrimdışı bjkem

çatısız acılsın bizlik sıkıntı yok vodafone sıkıntı yaparmiki
Fikret orman bjk si

Geçmiş olsun Bütün proje baştan sona İptal , En az 1 Yıl daha çöpe gitti :s20: :s20: :s20: :s20: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Emre.Guler

Hani aklıma gelmiyor değil kongrede cevahir ve zarrab yuhalandıd o yüzdenmi bu kıllıklar?

Çevrimdışı Necmi

Ya siyasi gorusu ne olursa olsun yalakalik bizim klubumuzun genlerinde yok. Su  durumda bile yalamalik yapsin izni kapsin diyen var, baskana laf edenin Allah belasini versin yazan var. Bana bela okuyan adamin mesaji niye burada. Madem lobin yoktu , madem projeyi devam ettirecek kudretin ,curmun yoktu verilen izin dahilinde hareket ettirseydin. Basiretsiz , gucsuz yonetim oldugu surece biz daha cok aglariz. Insaattan anliyormus ta, para yokmus ta...
Olma kardesim baskan o zaman. Macan yemiyorsa , kuvvetli baglantin yoksa olma baskan. Klup binasina haciz geldi, eski acigin izni alinamadi, tribun muhurlendi... Daha ne rezillik gorucez biz. Hala burda polyannacilik oynayip destek verin. 3 Temmuz davasina bakin taraftarina sahip cikan camia ve camiasina sahip cikan taraftar. Simdi gezi olayindan sonra darbe ile suclanan taraftarina sahip cikmayan yonetime kim sahip cikacak ? kim dokulecek sokaklara. Haksizliklara karsi cikmazsan eger illaki bir gun doner seni bulur . Bu gun oldugu gibi. Haberi bir Sozcu den okuyun birde Fotomac'tan ne demek istedigim daha net cikar ortaya. Adalet bir gun degil her gun herkese lazim. Haksiz bir durum var ise ses cikarmak gerekir. Baskan Besiktasima yakisir bir baskan olacaksa eger yarin ciksin basina ve gercekleri patir patir soylesin. Kime ne rusvet verdiyse , kime ne vaadlerde bulunduysa ciksin ipliklerini pazara cikarsin ki camia olarak kenetlenelim.
Bu arada burda hic bir sekilde siyasi parti ismi ve gorus yazmadim bahsettigim sey haksizliklardir.
ilginç tabi gezi olayları yüzünden bunlar başımıza gelmiyor geziye katılımın hiç bir sorumluluğu yok bunlarda
bak bu ülkede onlarca yıldır emek mücadelesi veriliyor insanlar işkencede öldü idam edildi
ama hiç kimsede biz yapalım birileri gelsin sonra bizi kurtarsın demedi camiayı kenara koy bütün Türkiye arkalarında destek verdi zaten
Ama kulüp böyle bir destek veremez bizim Dernek statümüz var Dernekler yasasından ellerine koz veremeyiz
Ben gezi olaylarını destekleyen biriyim bunu hiç bir zaman inkar etmedim ama gezide bizim başımız belaya girdi kulüp bizi kurtarsın demek komedidir.
o zaman derimki kendine güvenmiyorsan bulaşmayacaktın. Beşiktaş iktidara karşı savaş açma yeri değildir.
İktidarın kontrolündeki kurumlar tarafından kontrol altında tutulan bir dernektir kendini ateşe atabilirsin ama Beşiktaşı ateşe atamazsın.
Beşiktaşı yönetenler senin kadar sorumsuz düşünemez Burası bir camia ve bu camianın içinde bir tek sen yoksun. Yönetim sana değil bütün camiaya karşı sorumlu.
Bu gün lobin yok diyorsun kimin iktidardan daha güçlü lobisi olabilir evet yaşanan bir sürü olaya bu stadı durdurun komutlarına ramen hala yapılabiliyorsa
bence bayağıda güçlü lobileri var. Bakın herkes çıksın mücadelesini versin tepkilerini protestolarını yapsın Gene söylüyorum haklılar ama kimsenin
Beşiktaşı bu kaosun içine çekmeye hakkı yok herkes haddini bilecek kimse Beşiktaşı kalkan olarak önüne koyamaz.
birde bu lobi işini yanlış biliyorsunuz Lobi dediğin yöneten erklere karşı işlerini yürütmek için planlanan bir yapıdır.
sen direk yönetene saldırırsan lobimi kalır. :D  ne kadar saçma sapan konuştuğunuzun farkında bile değilsiniz. Bir düşünceye yapılan en büyük kötülük
onu cahilce savunmaktır. bunu sakın unutmayın bilgisizce yapılan her savunma savunma zincirinde açık vermek karşındakine sürekli koz vermektir.
çarşı destek görmedi diyorsun ya çok yanılıyorsun onu şu anda ayakta tutan gördüğü destek zaten yoksa bu süreci götürecek sınıfsal bilinçte kimseyi göremiyorum ben
yoksa iş onlara kalsa argo konuşmadan 3 kelimeyi yanyana getiremiyorlar. O yüzden camiayada haksızlık etmeyin biz burda ısrarla çarşı tartışması
açtırmıyoruz  bu bile onlara destektir. Beşiktaş taraftar gruplarını tartışmaya açmıyoruz açmayada çalışmayın bu fayda sağlamaz burası forza değil
hem kendilerini savunamazlar hemde burda Beşiktaş taraftarı var her düşünceden ve her şey söylenir o zaman sana yol verirsem karşı düşünceyede veririm
Burda yüklendiğimiz misyon Sadece Beşiktaş menfaatleridir. Stadımız engellenirse benim iktidardakinin siyası duruşu bağlamaz kim olursa olsun en ağır tepkimi
koyarım bunu Beşiktaşlılık kimliğimle yaparım kendimi savunma hakkımı kullanırım. Bu arada Çarşı gezi olaylarında Beşiktaşı siyasetin içine çekmedi.
ne yaptıysa çarşı ismi altında yaptı. Ben çarşının beşiktaşa zarar verecek bir iş içinde olacağını düşünmem o gün bende ordaydım orda  çarşı liderlerinin
üzerinde Beşiktaş forması yoktu ama orda yüzbinlerce Beşiktaşlı vardı ben kulübümün formasını giyer işede giderim düğünede giderim eylemede giderim
bu Beşiktaşı siyasetin içine sokmak değildir ama yönetim kalkıp senin dediğin gibi bu eylemlerden sonra taraftarı savunursa işte o zaman Beşiktaş siyasetin içine
sokulmuş olur. Üzümü sapını birbirinden ayıralım kulübün ve yönetimin böyle bir misyonu yok Taraftar istediğini yapar kimseyi ilgilendirmez bu
Yönetim istediğini yapamaz öyle bir dünya yok kafalarına göre takıldıklarında Beşiktaşa nasıl zarar verdiklerini görüyoruz. @okilic

Çevrimdışı ers1903

Komple açik kalsin ,lanet olsun boyle duzene ..

Çevrimdışı Mehmet Ali

Kafayı yiyeceğim ya, bir takımın hatta bütün ülkenin kaderine bir adamın keyfine bakıyor. Allah kahretsin böyle düzeni.

Çevrimdışı ebabil

1 numaranın gazabından eski açık çatısıyla kurtulursak ne ala. adam taktı tam takıyor. ayağa kalkmadı diye generali içeri attırmış birinden bahsediyoruz burada

Çevrimdışı Anıl

Geçmiş olsun Bütün proje baştan sona İptal , En az 1 Yıl daha çöpe gitti :s20: :s20: :s20: :s20: :bawling: :bawling: :bawling:
Bir sakin ya..

Çevrimdışı frkndgnr

birşeyler yapalım, yapmamız lazım, yeter ulan