Ya siyasi gorusu ne olursa olsun yalakalik bizim klubumuzun genlerinde yok. Su durumda bile yalamalik yapsin izni kapsin diyen var, baskana laf edenin Allah belasini versin yazan var. Bana bela okuyan adamin mesaji niye burada. Madem lobin yoktu , madem projeyi devam ettirecek kudretin ,curmun yoktu verilen izin dahilinde hareket ettirseydin. Basiretsiz , gucsuz yonetim oldugu surece biz daha cok aglariz. Insaattan anliyormus ta, para yokmus ta...
Olma kardesim baskan o zaman. Macan yemiyorsa , kuvvetli baglantin yoksa olma baskan. Klup binasina haciz geldi, eski acigin izni alinamadi, tribun muhurlendi... Daha ne rezillik gorucez biz. Hala burda polyannacilik oynayip destek verin. 3 Temmuz davasina bakin taraftarina sahip cikan camia ve camiasina sahip cikan taraftar. Simdi gezi olayindan sonra darbe ile suclanan taraftarina sahip cikmayan yonetime kim sahip cikacak ? kim dokulecek sokaklara. Haksizliklara karsi cikmazsan eger illaki bir gun doner seni bulur . Bu gun oldugu gibi. Haberi bir Sozcu den okuyun birde Fotomac'tan ne demek istedigim daha net cikar ortaya. Adalet bir gun degil her gun herkese lazim. Haksiz bir durum var ise ses cikarmak gerekir. Baskan Besiktasima yakisir bir baskan olacaksa eger yarin ciksin basina ve gercekleri patir patir soylesin. Kime ne rusvet verdiyse , kime ne vaadlerde bulunduysa ciksin ipliklerini pazara cikarsin ki camia olarak kenetlenelim.
Bu arada burda hic bir sekilde siyasi parti ismi ve gorus yazmadim bahsettigim sey haksizliklardir.
ilginç tabi gezi olayları yüzünden bunlar başımıza gelmiyor geziye katılımın hiç bir sorumluluğu yok bunlarda
bak bu ülkede onlarca yıldır emek mücadelesi veriliyor insanlar işkencede öldü idam edildi
ama hiç kimsede biz yapalım birileri gelsin sonra bizi kurtarsın demedi camiayı kenara koy bütün Türkiye arkalarında destek verdi zaten
Ama kulüp böyle bir destek veremez bizim Dernek statümüz var Dernekler yasasından ellerine koz veremeyiz
Ben gezi olaylarını destekleyen biriyim bunu hiç bir zaman inkar etmedim ama gezide bizim başımız belaya girdi kulüp bizi kurtarsın demek komedidir.
o zaman derimki kendine güvenmiyorsan bulaşmayacaktın. Beşiktaş iktidara karşı savaş açma yeri değildir.
İktidarın kontrolündeki kurumlar tarafından kontrol altında tutulan bir dernektir kendini ateşe atabilirsin ama Beşiktaşı ateşe atamazsın.
Beşiktaşı yönetenler senin kadar sorumsuz düşünemez Burası bir camia ve bu camianın içinde bir tek sen yoksun. Yönetim sana değil bütün camiaya karşı sorumlu.
Bu gün lobin yok diyorsun kimin iktidardan daha güçlü lobisi olabilir evet yaşanan bir sürü olaya bu stadı durdurun komutlarına ramen hala yapılabiliyorsa
bence bayağıda güçlü lobileri var. Bakın herkes çıksın mücadelesini versin tepkilerini protestolarını yapsın Gene söylüyorum haklılar ama kimsenin
Beşiktaşı bu kaosun içine çekmeye hakkı yok herkes haddini bilecek kimse Beşiktaşı kalkan olarak önüne koyamaz.
birde bu lobi işini yanlış biliyorsunuz Lobi dediğin yöneten erklere karşı işlerini yürütmek için planlanan bir yapıdır.
sen direk yönetene saldırırsan lobimi kalır.

ne kadar saçma sapan konuştuğunuzun farkında bile değilsiniz. Bir düşünceye yapılan en büyük kötülük
onu cahilce savunmaktır. bunu sakın unutmayın bilgisizce yapılan her savunma savunma zincirinde açık vermek karşındakine sürekli koz vermektir.
çarşı destek görmedi diyorsun ya çok yanılıyorsun onu şu anda ayakta tutan gördüğü destek zaten yoksa bu süreci götürecek sınıfsal bilinçte kimseyi göremiyorum ben
yoksa iş onlara kalsa argo konuşmadan 3 kelimeyi yanyana getiremiyorlar. O yüzden camiayada haksızlık etmeyin biz burda ısrarla çarşı tartışması
açtırmıyoruz bu bile onlara destektir. Beşiktaş taraftar gruplarını tartışmaya açmıyoruz açmayada çalışmayın bu fayda sağlamaz burası forza değil
hem kendilerini savunamazlar hemde burda Beşiktaş taraftarı var her düşünceden ve her şey söylenir o zaman sana yol verirsem karşı düşünceyede veririm
Burda yüklendiğimiz misyon Sadece Beşiktaş menfaatleridir. Stadımız engellenirse benim iktidardakinin siyası duruşu bağlamaz kim olursa olsun en ağır tepkimi
koyarım bunu Beşiktaşlılık kimliğimle yaparım kendimi savunma hakkımı kullanırım. Bu arada Çarşı gezi olaylarında Beşiktaşı siyasetin içine çekmedi.
ne yaptıysa çarşı ismi altında yaptı. Ben çarşının beşiktaşa zarar verecek bir iş içinde olacağını düşünmem o gün bende ordaydım orda çarşı liderlerinin
üzerinde Beşiktaş forması yoktu ama orda yüzbinlerce Beşiktaşlı vardı ben kulübümün formasını giyer işede giderim düğünede giderim eylemede giderim
bu Beşiktaşı siyasetin içine sokmak değildir ama yönetim kalkıp senin dediğin gibi bu eylemlerden sonra taraftarı savunursa işte o zaman Beşiktaş siyasetin içine
sokulmuş olur. Üzümü sapını birbirinden ayıralım kulübün ve yönetimin böyle bir misyonu yok Taraftar istediğini yapar kimseyi ilgilendirmez bu
Yönetim istediğini yapamaz öyle bir dünya yok kafalarına göre takıldıklarında Beşiktaşa nasıl zarar verdiklerini görüyoruz.
@okilic