Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031861 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Biraz önce cenabet arıyordunuz. Fazla uzağa bakmayın derim ben. 2 milyonluk bi loca kadar uzakta kendileri. Muta yapa yapa abdest almaya vakit bulamamıştır  :evillol:
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı bjkem

fıkret ormanı seven yada sevmeyen artık kenetlenme zamanı
Fikret orman bjk si

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

o senin büyüğün saygılı ol biraz :ok: :ok:
Evet Yaşca büyüğüm olması : Şahsıma hakaret etmesi , Trolluk ve yalancılıkla suçlaması ve provokatör demesi , Beşiktaşlılıgımı sorgulaması hakkını vermez Ona @Oktay abi
Sen benim Bu forumda daha önce hiçbir büyügume ve küçüğüme Saygısızlık yaptıgımı Gördün mü ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ucanlaz

yakışıksızca konuşma
bende tepki gösterdim sana ne olacak şimdi
erken öten horozu keserler her zaman her şey konuşulmaz bunu sana bir türlü anlatamadım
sanamı kaldı burda mabetin konuşmadığı bir şeyi sana anlattıysa bile gelip burda söylemek
bizde her gün bin tane şey öğreniyoruz neden burda konuşmuyoruz. Hiç düşünüyormusun konuştuğun Beşiktaşa zarar
verirmi vermezmi diye
ne istiyorsun seni alkışlayalımmı bak doğru söyledi diye.
Burda kimse kendini kanıtlama peşinde değil hit peşindede değil
tek derdimiz insanları bilgilendirmek ama bunuda Beşiktaşa zarar vermeden yapmak
Beşiktaş taraftarı aptal değildir merak etme bilirler bir aydır oraya kolon dikilmiyorsa bunun sebepleri olduğunu
burda birşeyleri kaşımanın işleri düzeltmeye çalışanların yoluna taş koymanın gereği yok
Yönetim isterse zaten sızdırır demekki istemiyor sessizce halletmeyi seçmiş eee birileride sızdırdığına göre
buda yönetim olmadığına göre sızdıranın ekmeğine yağ sürmeyin amaç burda taraftar arasında olay çıkması
meydan okumalar küfürleşmeler sonrada gelsinler stadı tamamen durdursunlar alet olmayın böyle şeylere
bunun gündem yapılması bize yaramaz taraftarın ateşlenmesi sadece stadın yapılmasını istemeyenlerin ekmeğine yağ sürer
kimlerin istemediğinide biliyoruz işlerini kolaylaştırmayalım ne tesadüfkü haber Beşiktaş düşmanlığıyla bilinen bir gazeteden servis ediliyor.
@Yunus Emre Dökmeci

sessizce dinliyor ve  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Ersan

İnsallah.ama bu sikinti yeni degil 1 aydir var dun de eski aciga guvenlik aglarini koyar koymaz gelip mührü vurdular yani bu ani bekliyorlardi.yani durum dusundugumuzden daha ciddi.bilincli olarak bizle ugrasiliyor
@Necmi abi sürekli saldırı olduğunu, devamlı engellemeye çalışanların olduğunu söylüyordu fakat ben de bu kadar organize ve ciddi şekilde yapıldığını düşünmüyordum. @Deniz Allah başkana sabır versin bu kadar saldırıya insan taş olsa çatlardı. büyük bir sabır ve dirayetle tek başına göğüs geriyor.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Anil

Benim gibi bilmeyenler için soruyorum.Arkadaşlar son durum nedir ve ne oldu ? Eski açıkta çalışma olmayacak mı ?

Çevrimdışı Ersan

Benim gibi bilmeyenler için soruyorum.Arkadaşlar son durum nedir ve ne oldu ? Eski açıkta çalışma olmayacak mı ?

@Anıl gelen bilgiler doğrultusunda bugün olmayacak diyelim. sanırım başkan yarın öğlen 2 de açıklama yapacakmış en doğru ve en net bilgileri o yarın verir. ona göre çalışma yapılacak mı yapılmayacak mı görmüş oluruz. ama bugün itibariyle eski açıkta çatı ile ilgili bir çalışma yapılmayacak. içeride ince işler devam ediyor.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Olay tamamen bizim kurukahveci mehmet efendiye olan sempatimiz ve kurabiye sevgimiz.

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi sürekli saldırı olduğunu, devamlı engellemeye çalışanların olduğunu söylüyordu fakat ben de bu kadar organize ve ciddi şekilde yapıldığını düşünmüyordum. @Deniz Allah başkana sabır versin bu kadar saldırıya insan taş olsa çatlardı. büyük bir sabır ve dirayetle tek başına göğüs geriyor.
Sabir da bir yere kadar.baskanin artik sabretmesine gerek yok stadi mevcut projeden 1 metre 20 santim alcak yapmışiz, ibb geliyor 40 santim icin mühür vuruyor.bu sabrin da otesinde birseydir.hemen arkamizda staddan 45 kat uzun olan suzere sesini cikartamayanlar bize 40 santimin hesabini yapiyorsa burda sabredilecek bisey yoktur.

Başkan çıksın konussun kimin ne oldugunu 70 milyonun onune sersin.bu kadar da olmaz.yeter Beşiktaş a cektirdikleri !
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ers1903

Saat 20:00 de trtsporda spor bakani cikacak ,turkiyede yapilan yeni stadlarla ilgilide konusma olacakmis ,bakalim bizim stad ile ilgili birsey diyecekmi.

Hepimizin Aklındaki soru bu zaten , Sabahtan beri bunu tartışıyoruz , Bakalım ne olacak :bandit:
Ama Şu artık Gerçek Ortada bi sıkıntı var...

Çevrimdışı Oktay

Evet Yaşca büyüğüm olması : Şahsıma hakaret etmesi , Trolluk ve yalancılıkla suçlaması ve provokatör demesi , Beşiktaşlılıgımı sorgulaması hakkını vermez Ona @Oktay abi
Sen benim Bu forumda daha önce hiçbir büyügume ve küçüğüme Saygısızlık yaptıgımı Gördün mü ?
görmedim  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anil

@Anıl gelen bilgiler doğrultusunda bugün olmayacak diyelim. sanırım başkan yarın öğlen 2 de açıklama yapacakmış en doğru ve en net bilgileri o yarın verir. ona göre çalışma yapılacak mı yapılmayacak mı görmüş oluruz. ama bugün itibariyle eski açıkta çatı ile ilgili bir çalışma yapılmayacak. içeride ince işler devam ediyor.
Eyvallah.Siyaset yapmak istemiyorum ama hükümetten memnun olmayan biri olarak söylemeliyim ki şu stad bitene kadar kimseyle arayı bozmamak lazım.Neden yapıldı bilmiyorum ama Çarşı felan siyasetini yapacaksa kendi çaplarında yapsınlar.Beşiktaşı karıştırmasınlar.

Sabir da bir yere kadar.baskanin artik sabretmesine gerek yok stadi mevcut projeden 1 metre 20 santim alcak yapmışiz, ibb geliyor 40 santim icin mühür vuruyor.bu sabrin da otesinde birseydir.hemen arkamizda staddan 45 kat uzun olan suzere sesini cikartamayanlar bize 40 santimin hesabini yapiyorsa burda sabredilecek bisey yoktur.

Başkan çıksın konussun kimin ne oldugunu 70 milyonun onune sersin.bu kadar da olmaz.yeter Beşiktaş a cektirdikleri !

atibanın derbi öncesi kırmızı gördüğü ve ertesi hafta 40 kişinin o hareketin beterini yapıp aynı hakem tarafından devam kararı verilmesine benzettim.
futbolcumuzdan yönetime çiminden çatısına kadar yapılan ayrımın haddi hesabı yok.

Çevrimdışı Deniz

Saat 20:00 de trtsporda spor bakani cikacak ,turkiyede yapilan yeni stadlarla ilgilide konusma olacakmis ,bakalim bizim stad ile ilgili birsey diyecekmi.
Nasil muhur vuedugunu mu anlatacak :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersan

@Deniz içerisinde siyasilerin, siyasetin ve devletin olduğu konularda daha sabırlı davranmak gerekiyor. eğer başkan hedef göstererek stat engellenmeye çalışılıyor diye açıklama yapsa ciddi anlamda ikinci gezi vakası vuku bulur. vardır her şeyin bir usulü ilk önce usulüne göre çözülmeye çalışsın senin dediğin en son sabır taşı çatladıktan sonra olacak olan şey zaten.

Çevrimdışı ers1903

Nasil muhur vuedugunu mu anlatacak :)

Ersin duzen kesin sorar ne cvp verecegini merak ediyorum..

Çatı şirketinin sahibi Ankaradaymış , Başkan ve şirketler Ankara'yla Görüşsün Olursa olur !! Olmazsa Yarın çıksın Canlı yayında Hodri meydan Desin ve İşaret versin gerisini Biz Hallederiz @Deniz
Dedigim gibi daha önce hiçbir eyleme katılmadım Çok şükür Karakolun kapısından içeri bile girmedim ama Beşiktaşın geleceği söz konusu , Böyle bir eylemde ve ayaklanmada en önde Olacagım :ok:

Eyvallah.Siyaset yapmak istemiyorum ama hükümetten memnun olmayan biri olarak söylemeliyim ki şu stad bitene kadar kimseyle arayı bozmamak lazım.Neden yapıldı bilmiyorum ama Çarşı felan siyasetini yapacaksa kendi çaplarında yapsınlar.Beşiktaşı karıştırmasınlar.

Hocam bütün takım taraftarları denk oranda siyasete bulaştı cımbızla çekip kendinize düşman yaratmayın. çarşının tek suçu o kadar takım taraftarı arasında en güzel üçlüyü çektirmesiydi...  :icool:

Çevrimdışı Ersan

@Anıl şimdi ben kim, neden yapıyor bilmiyorum. Beşiktaş düşmanı o kadar fazla ki bu seferki kimin başının altından çıktı acaba. Necmi abinin söylediğine göre en çok engel olmaya çalışanlar kendi içimizdenmiş. kendi içimizden olanlar böyle yapıyorsa el olan neler yapmaz.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz içerisinde siyasilerin, siyasetin ve devletin olduğu konularda daha sabırlı davranmak gerekiyor. eğer başkan hedef göstererek stat engellenmeye çalışılıyor diye açıklama yapsa ciddi anlamda ikinci gezi vakası vuku bulur. vardır her şeyin bir usulü ilk önce usulüne göre çözülmeye çalışsın senin dediğin en son sabır taşı çatladıktan sonra olacak olan şey zaten.
Muhuru kaldirirlarsa 1-2 gun icinde kaldirmalari lazim yoksa aylarca keyiflerini bekleyemeyiz o kolonlarin takilmadigi her gun direk stadin bitis tarihine etki edecek...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Stadı takip ederken forumla tanıştım. Kesişme, niyetlenme derken sonunda üye oldum. Foruma katılmak, gönüldaşlarımla sohbet etmek çok güzel geldi. Ama şimdi diyorum ki foruma girmeden önce ( Stadı - Beşiktaş'ı yakından takip etmez iken )  kafam ne rahatmış ya  :kop: Şaka yahu Beşiktaş bizi kanser etmiş edeceği kadar, hiç olmazsa abuk sabuk fikirlerimi paylaşıyorum affınıza sığınarak  :)
Tek Büyük Beşiktaş