abi iyide Adam ne Beşiktaşlılıgımı bıraktı , Ne Trolllugumu nede Yalancılıgımı
yakışıksızca konuşma
bende tepki gösterdim sana ne olacak şimdi
erken öten horozu keserler her zaman her şey konuşulmaz bunu sana bir türlü anlatamadım
sanamı kaldı burda mabetin konuşmadığı bir şeyi sana anlattıysa bile gelip burda söylemek
bizde her gün bin tane şey öğreniyoruz neden burda konuşmuyoruz. Hiç düşünüyormusun konuştuğun Beşiktaşa zarar
verirmi vermezmi diye
ne istiyorsun seni alkışlayalımmı bak doğru söyledi diye.
Burda kimse kendini kanıtlama peşinde değil hit peşindede değil
tek derdimiz insanları bilgilendirmek ama bunuda Beşiktaşa zarar vermeden yapmak
Beşiktaş taraftarı aptal değildir merak etme bilirler bir aydır oraya kolon dikilmiyorsa bunun sebepleri olduğunu
burda birşeyleri kaşımanın işleri düzeltmeye çalışanların yoluna taş koymanın gereği yok
Yönetim isterse zaten sızdırır demekki istemiyor sessizce halletmeyi seçmiş eee birileride sızdırdığına göre
buda yönetim olmadığına göre sızdıranın ekmeğine yağ sürmeyin amaç burda taraftar arasında olay çıkması
meydan okumalar küfürleşmeler sonrada gelsinler stadı tamamen durdursunlar alet olmayın böyle şeylere
bunun gündem yapılması bize yaramaz taraftarın ateşlenmesi sadece stadın yapılmasını istemeyenlerin ekmeğine yağ sürer
kimlerin istemediğinide biliyoruz işlerini kolaylaştırmayalım ne tesadüfkü haber Beşiktaş düşmanlığıyla bilinen bir gazeteden servis ediliyor.
@Yunus Emre Dökmeci