Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031906 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serjo

çalışmalar devam ediyor

IĞDIR BEŞİKTAŞ
‏@bjkigdir
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Deniz

Kirislerde calisma sürüyor. Kolonlarda hareketlilik yok hala durum ayni.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Yanin vardi bizim forumun da ismini yazdilar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hadi Vodafone Arena'yı engellerken Beşiktaş taraftarını düşünmedin. Peki ya hayırsever, gözlerinde Beşiktaş arması olup bu sebeple Has Beşiktaş'lı olduğu anlaşılan Reza'nın ne kabahati var. Onada mı acımadın devlet cücüğü ( Bu mesaj doğa dostu olup denetçilerce silinip tarihe karışacaktır )  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Oktay

abi iyide Adam ne Beşiktaşlılıgımı bıraktı , Ne Trolllugumu nede Yalancılıgımı
o senin büyüğün saygılı ol biraz :ok: :ok:

Çevrimdışı Efe

Arkadas su birbirinizle didismeyi kesin herkes bir olacagi yerde birbirine sallayip duruyor biraz sakin olun  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Hadi Vodafone Arena'yı engellerken Beşiktaş taraftarını düşünmedin. Peki ya hayırsever, gözlerinde Beşiktaş arması olup bu sebeple Has Beşiktaş'lı olduğu anlaşılan Reza'nın ne kabahati var. Onada mı acımadın devlet cücüğü ( Bu mesaj doğa dostu olup denetçilerce silinip tarihe karışacaktır )  :lol:
bu mesajı koruma altına aldım hatta 6 nolu anıtlar kurumuna tescilletmeyi düşünüyorum :D :D :D

Çevrimdışı Ersan

abi anlatamıyorum mühür vurulmadı ki stada. mühür vurulmaya gidilmiş vurulmadan dönülmüş eğer bana söylenen yalan değilse eski açık dışındaki yerlerde çalışılmasına izin verilmiş.(nokta)
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus Emre sen provokatörden başka bi şey değilsin hangi forumda ne yazdığını burda bi çoğu biliyo sen istediğini yaz çiz Beşiktaş'ın beşiktaşlıların muhattabı sen değilsin sana rağmen o çatı kolonu dikilecek kır dizini otur bundan kendine paye çıkarma forumu karıştırma sabote etme başlığı seninle ergen muhabbeti yapmıcam yazılarında benim adımı geçirme anlaşılmıştır umarım

Sen Cidden LAF tan anlamıyorsun ! Ben O kolonlar dikilmeyecek demiyorum Aksine dikilecek !! Ama Bilinçli olarak Geciktiriyorlar , Engelliyorlar bunu anlatmaya çalışıyorum 10 Gündür!!
Bugün Çıkan Haberle birlikte Ne kadar Gerçekçi ve doğru konuştugumda ortaya çıktı zaten :bandit:
Neyse daha da yazmam sana...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

zaten başımıza ne geldiyze rezza yüzünden geldi ..şapmiyonlukta onun yüzünden kaçtı gırtlağa kadar borçta hatta veleybolda kümede onun yüzünden düştük... :D :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadas su birbirinizle didismeyi kesin herkes bir olacagi yerde birbirine sallayip duruyor biraz sakin olun  :icool:
Sakin mi olalım Nasıl olacak O :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

Vodafone ile anlaşmamız nasıldı? Stat açıldıktan sonra mı isim hakkı ödemelerini yapmaya başlayacaklardı.

Şunu merak ediyorum. Stadın gecikmesi vodafone un işine mi gelir yoksa problem mi yaratır onlar için??

Çevrimdışı Hasan Tahsin

zaten başımıza ne geldiyze rezza yüzünden geldi ..şapmiyonlukta onun yüzünden kaçtı gırtlağa kadar borçta hatta veleybolda kümede onun yüzünden düştük... :D :D

Biraz önce cenabet arıyordunuz. Fazla uzağa bakmayın derim ben. 2 milyonluk bi loca kadar uzakta kendileri. Muta yapa yapa abdest almaya vakit bulamamıştır  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ersan

vodafone diyordur nerden bulaştım bu işe. gerçi 140 milyon dolar verip yapamayacakları reklamı yaptılar bizim sayemizde daha 2 senede.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı ErsinA.

abi anlatamıyorum mühür vurulmadı ki stada. mühür vurulmaya gidilmiş vurulmadan dönülmüş eğer bana söylenen yalan değilse eski açık dışındaki yerlerde çalışılmasına izin verilmiş.(nokta)

bizde eski açığa birnevi mühür vuruldu diyoruz zaten.  Stada mühür vurulmadığı konusunda herkes hem fikir.

Çevrimdışı Burak Akay

Yönetime çoğumuz kızıyoruz yeri geldiğinde ama çıkan tapeleride biliyorsunuzdur nelerle uğraşıyor başkan bu stad içinde yemediği laf kalmadı şuanda susuyorsa yine o stad için bizler için susup milletin huyuna gitmeye çalışıyor.mecbur malesef ülke olarak bu hale getirildik Fikret ormanı çok beğenen bir Beşiktaş'lı değilim ama şundan eminim o gelmeseydi ya hala İnönü Stadındaydık yada gs gibi stadımızı çoktan kaybedip şehrin atıl bir bölgesinde maçlara gidiyorduk o yüzden şuan kesinlikle agresfilik göstermememiz gerekiyor yaraya daha çok tuz basmayalım ayaklanmak şuan bize hiçbirşey kazandırmaz daha çok kaybettirir hee işler kesinleşir yapılmayacak,yapamazsınız derler o zaman taraftar devreye girsin ama şuan herşeyi Başkana bırakmalıyız yapılması gerekeni o hepimizden iyi biliyordur.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Vodafone'un sponsorluk sözleşmesinde fesih hakkı falan var mı acaba? Şartlardan haberi olan var mı?
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 16:32:22 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı faith

siz nedersiniz bilmem ama biz fışlı diyoruz :icool: :icool:

Biz Pazar'da (Rize) fuşki diyoruz, fakat fışkı diyen de vardır :halay:

Çevrimdışı Deniz

Sen tek kanatla ucan ucak gördün mu?
Eski aciga kolon takilmadan o catiyi nasil kaldiracaksin?

Çevrimdışı Necmi

abi iyide Adam ne Beşiktaşlılıgımı bıraktı , Ne Trolllugumu nede Yalancılıgımı
yakışıksızca konuşma
bende tepki gösterdim sana ne olacak şimdi
erken öten horozu keserler her zaman her şey konuşulmaz bunu sana bir türlü anlatamadım
sanamı kaldı burda mabetin konuşmadığı bir şeyi sana anlattıysa bile gelip burda söylemek
bizde her gün bin tane şey öğreniyoruz neden burda konuşmuyoruz. Hiç düşünüyormusun konuştuğun Beşiktaşa zarar
verirmi vermezmi diye
ne istiyorsun seni alkışlayalımmı bak doğru söyledi diye.
Burda kimse kendini kanıtlama peşinde değil hit peşindede değil
tek derdimiz insanları bilgilendirmek ama bunuda Beşiktaşa zarar vermeden yapmak
Beşiktaş taraftarı aptal değildir merak etme bilirler bir aydır oraya kolon dikilmiyorsa bunun sebepleri olduğunu
burda birşeyleri kaşımanın işleri düzeltmeye çalışanların yoluna taş koymanın gereği yok
Yönetim isterse zaten sızdırır demekki istemiyor sessizce halletmeyi seçmiş eee birileride sızdırdığına göre
buda yönetim olmadığına göre sızdıranın ekmeğine yağ sürmeyin amaç burda taraftar arasında olay çıkması
meydan okumalar küfürleşmeler sonrada gelsinler stadı tamamen durdursunlar alet olmayın böyle şeylere
bunun gündem yapılması bize yaramaz taraftarın ateşlenmesi sadece stadın yapılmasını istemeyenlerin ekmeğine yağ sürer
kimlerin istemediğinide biliyoruz işlerini kolaylaştırmayalım ne tesadüfkü haber Beşiktaş düşmanlığıyla bilinen bir gazeteden servis ediliyor.
@Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Ersan

devlet 20 küsür stad yapıyor. sabah akşam bizim stada saldırılıyor. başkana yazık yemin ediyorum bu kadar saldırıya tek başına göğüs geriyor. taraftara yansıtmıyor. çok sabırlı adammış. taş olsa çatlardı

Çevrimdışı Ersan

Sen tek kanatla ucan ucak gördün mu?
Eski aciga kolon takilmadan o catiyi nasil kaldiracaksin?

ben ne zaman kolon takılmayacak dedi. stad mühürlendi işler durduruldu diyenlere yönelik sadece eski açıkta çalışma yapılmayacakmış onu belirttim diğer bölümlerde işin devam ettiğini. gerekli görüşmeler yapıldıktan sonra eski açığa da takılacaktır ve kapatılacaktır.

Çevrimdışı ErsinA.

Vodafone'un sponsorluk sözleşmesinde fesih hakkı falan var mı acaba? Şartlardan haberi olan var mı?

bunu bende merak ediyorum. integral forex benzeri bir sözleşme yoktur umarım.

Çevrimdışı Deniz

ben ne zaman kolon takılmayacak dedi. stad mühürlendi işler durduruldu diyenlere yönelik sadece eski açıkta çalışma yapılmayacakmış onu belirttim diğer bölümlerde işin devam ettiğini. gerekli görüşmeler yapıldıktan sonra eski açığa da takılacaktır ve kapatılacaktır.
İnsallah.ama bu sikinti yeni degil 1 aydir var dun de eski aciga guvenlik aglarini koyar koymaz gelip mührü vurdular yani bu ani bekliyorlardi.yani durum dusundugumuzden daha ciddi.bilincli olarak bizle ugrasiliyor

Çevrimdışı JoseDemba

Beşiktaşla Uğraşan Herkesin Allah Belasını Versin Çok Sinirliyim ÇOK
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!