Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6026562 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı erzurum1903

@bjk_mabet bi ulaşan olsa da haberin gerçekliği nedir öğrensek o bilir ya.

Çevrimdışı ahmetx

Çamur at izi kalsın ve ya karalama haberlerle bu ülkeyi kaosa koalisyonlara sürüklemek isteyenlere ( Hürriyet- Cumhuriyet - Sözcü - Zaman ) taviz vermeyelim arkadaşlar. Bunların bütün haberlerinin bu yapı da olduğu sebeple çatı haberi de koskoca bir yalan. Seçim öncesi kimi kandırabilirsek işte. Düşünce bu. Uyanık olmak gerek... :alala: :claps:
ah keşke çamur at izi kalsın olsaydı da eski açıkda kolonları görebilseydik .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

gerilemez üstü açık dahi olsa o kolonların dikilmesi lazım.

Berlin gibi yapsınlar ozaman abi , bu şerefi az olan insanlar bize orayı kapattırmayacaklar

Çevrimdışı Kemal

@bjk_mabet in telefonu olan yok mu @Necmi abi fln da online değil , tel edilip öğrenilebiliNir.

Çevrimdışı ahmetx

STAD'A MÜHÜR VURACAK BABA YİĞİT DAHA ANASINDAN DOĞMADI
seni duymasın bizim ki
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Çamur at izi kalsın ve ya karalama haberlerle bu ülkeyi kaosa koalisyonlara sürüklemek isteyenlere ( Hürriyet- Cumhuriyet - Sözcü - Zaman ) taviz vermeyelim arkadaşlar. Bunların bütün haberlerinin bu yapı da olduğu sebeple çatı haberi de koskoca bir yalan. Seçim öncesi kimi kandırabilirsek işte. Düşünce bu. Uyanık olmak gerek... :alala: :claps:
cati olayi yalan veya degil ama sıkıntı oldugu ortada ates olmayan yerden duman cikmaz maalesef
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Berlin gibi yapsınlar ozaman abi , bu şerefi az olan insanlar bize orayı kapattırmayacaklar
kolonlara izin verseler berlin gibi açarız ,kolonlarda bile sıkıntı var anlaşılan.

Çevrimdışı mrred

Bir sakin olun ne kadar paniksiniz hemen gaza galyana geliyorsunuz bir durun arkadaşlar.
Çatının kapanıp kapanmadığını 1 ay içinde anlayacağız sakin ve sabırlı olun boşuna kendinizi germeyin
The great gig in the sky

çok söz geliyor aklıma yönetim ile ilgili. hep yutacağım. stadı bile doğru dürüst yapamadılar ne denir ki?

Çevrimdışı ahmetx

Dün eski açığa güvenlik aparatlarını yerleştirmiştik ya hemen harekete geçmişler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Silah şeklindeki yeni üretilmiş İlaç şekilleri ile bizleri kandırdığı için Cumhuriyete laf atmış arkadaş sanırım  :D
Fitil olanlar biraz büyükçene ama fitil lütfen milleti kandırmayalım  :money:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı muhalefet

Geç kalınmaya mazeret çıkarmak amaçlı olduğunu düşünüyorum. Bu projeler daha temel atılmadan veriliyor belediyeye ki belediye onaylasın diye. Gidip de bu onaylanan projenin üstüne çıkacaklarını sanmıyorum. Ki çıktılarsa Fikret Orman beyefendinin başkanlık makamını geçtim inşaat mühendisliği görevini de bırakması icap eder.

Çevrimdışı mrred

çok söz geliyor aklıma yönetim ile ilgili. hep yutacağım. stadı bile doğru dürüst yapamadılar ne denir ki?
yok artık daha neler! kumdan kale yapılmıyor stad yapılıyor ve kendi kaynakları ile birileri gibi saraylara çıkıp el etek öpmeden hem de ! 2 senede stad ne hale geldi biraz insaflı olalım .
The great gig in the sky

Çevrimdışı erzurum1903

daha önce sorun  yok dendi şimdi yine ne oldu arkadaş ya, gidip o çatı kolonlarını burgu haline getirip bu işi kurcalayanlara monte etmek istiyorum, tabi yönetiminde suçu var arkadaş bu işe başlarken neden bana sormadılar her türlü yardımcı olurdum ( şaka değil gerçek )

Çevrimdışı TØLGA

Dün eski açığa güvenlik aparatlarını yerleştirmiştik ya hemen harekete geçmişler.
güvenlik aparatlarından sonra gelmişler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmett.67

ESKİ AÇIK!     ESKİ AÇIK!     ESKİ AÇIK!
Ne çektik be senden eski açık! Anlaşılan stat inşaatına eski açık sorununu tam çözmeden başlamışlar. İnşaat süreci içinde hallolur diye düşünmüşler. Geldiğimiz nokta malum. Kapalı kapılar arkasında konuşulanları biz bilemiyoruz şu anda. Hayırlısı diyelim.

Çevrimdışı zatoichi1903

eger gercekte boyle bir problem varsa ki var gorunuyor bu tarz haberlerin cıkması kamuoyu oluşturma acısından cok onemli ve işe yarar, bu tarz haberler ister istemez bu stada engel koymaya calısanlar ustunde baskı olusturacaktır.
bence taraftarar olarak su an bizim yapmamız gereken ozellikle twitterde bunu gundemden dusurmeyip @ibbbeyazmasa ya da benzeri kurumlara baskı kurmaktır.

alehimize olan durumu ancak bu şekilde lehimize cevirebiliriz, bunu yaparken olayı siyasete dokmenin filan da anlamı yok.
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Fatih

Silah şeklindeki yeni üretilmiş İlaç şekilleri ile bizleri kandırdığı için Cumhuriyete laf atmış arkadaş sanırım  :D
iyidi  :lol: :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ESKİ AÇIK!     ESKİ AÇIK!     ESKİ AÇIK!
Ne çektik be senden eski açık! Anlaşılan stat inşaatına eski açık sorununu tam çözmeden başlamışlar. İnşaat süreci içinde hallolur diye düşünmüşler. Geldiğimiz nokta malum. Kapalı kapılar arkasında konuşulanları biz bilemiyoruz şu anda. Hayırlısı diyelim.
Evet abi genelde hep muallakta kalan bölüm hep eski açık oldu. tarihi kulelelere ve duvarlara belli bir metre yaklaşamama yasağından dolayı 1 ay filan bir şey yapılamamıştı diye hatırlıyorum zamanında. Kervan yolda düzülür mantığı olmuş biraz sanırım ama işin doğası gereği bu şekilde olmuş diğer türlü belki daha fazla vakit kaybedecektik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Normalde seçime kadar eski açıktaki kolonlar takılacakmış ancak dün belediyeden gelip işi durdurmuşlar.

maalesef haber gerçek  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

eger gercekte boyle bir problem varsa ki var gorunuyor bu tarz haberlerin cıkması kamuoyu oluşturma acısından cok onemli ve işe yarar, bu tarz haberler ister istemez bu stada engel koymaya calısanlar ustunde baskı olusturacaktır.
bence taraftarar olarak su an bizim yapmamız gereken ozellikle twitterde bunu gundemden dusurmeyip @ibbbeyazmasa ya da benzeri kurumlara baskı kurmaktır.

alehimize olan durumu ancak bu şekilde lehimize cevirebiliriz, bunu yaparken olayı siyasete dokmenin filan da anlamı yok.
Ne güzel filmdi @zatoichi1903 . Nickini görünce tekrar izleyesim geldi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İbrahim

Yönetim o kolonları öyle yada böyle taktıracak, gerekirse biz gidip önünde eylem yapacağız elletmeyeceğiz başka yolu yok.

Çevrimdışı smtcglr

ulan bi bitmedi derdiniz şurası şöyle burası böyle salın da yapalım şu stadı  :akuma:

Çevrimdışı zatoichi1903

Ne güzel filmdi @zatoichi1903 . Nickini görünce tekrar izleyesim geldi :)
bizim camiaya da bir zatoichi lazım, içerdeki ve dısardaki  pislikleri temizlemek icin
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı tayfunyasar

Herkese günaydın. Stadın yıkımına hemen başlayarak ne kadar doğru bir hamle yaptığımızın göstergesi bir haber. Başkanı kutlamak lazım. Serdal Adalı gibi bekleme stratejisi gütseydi belkiKkazlıçeşmede 3'lü çekiyorduk şampiyonluk içinde. Bu kadar insanız stad bu hale gelmiş burada geri dönüşü yok. Gerekirse sel olur akarız Dolmabahçeden. Bu sezondan sonra taraftarda bir yana çatacak yaz rahatlığı var zaten.
Seni düşündüm dün akşam yine!