Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023963 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yalnız, mühürlenme olmasa da, zabıtaların ve belediye ekiplerinin bir şekilde stada doğru bir ilgisi var. Sebebini bilmiyorum. rutinmidir, değil midir? Hiç bir belediyeye, hiç bir zabıtaya güvenmiyorum ben. Beşiktaş belediyesi de olsa, İBB de olsa.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Yalnız, mühürlenme olmasa da, zabıtaların ve belediye ekiplerinin bir şekilde stada doğru bir ilgisi var. Sebebini bilmiyorum. rutinmidir, değil midir? Hiç bir belediyeye, hiç bir zabıtaya güvenmiyorum ben. Beşiktaş belediyesi de olsa, İBB de olsa.
120 milyon € luk bir projeden hepsi nemalanmak isteyebilir. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Kolonları takmak için 3 ay beklersen böyle olur 5 tane kolon takamadılar sonra bu haberler çıkart tabi

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

arkadaşlar az önce eski açıkta çatı kirişi takıldı dimi?
BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı Efe

Paletli eski acikta biseyler tasiyor kolonlarıda takarlar belki kiris takiyorlarsa kolonda takarlar inat degilmi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

Kolonları takmak için 3 ay beklersen böyle olur 5 tane kolon takamadılar sonra bu haberler çıkart tabi

:claps: :claps:

Çevrimdışı ahmetx

biraz canlı yayın izleyeyim bugüne hızlı girdik.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı fore_kazık

biraz canlı yayın izleyeyim bugüne hızlı girdik.

screenshot da atabilirmisiniz?

biz izleyemeyenler için ;)

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı ahmetemre

[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 10:01:24 adebe ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

arkadaşlar az önce eski açıkta çatı kirişi takıldı dimi?
yeni açıkta takıldı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hemen Hemen Hergun stadı denetlemeye geliyorlarmış zaten zabıta ve İBB yetkilikleri!! Bunlar işleri yavaşlatmak için yapılan bilinçli hareketler :akuma:
Öyle yada böyle bitecek bu Stad başka yolu yok...
Bu Bırokratik engellemeler olmasaydı Çatı Şuan havadaydı ve kaplaması yapılıyordu :bandit:
Geçelim bu plan program muhabbetlerini :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

kime pardon nereye :evillol:
kolonlarida yerlestirseler iyi olacak yerlestirme isinde vinclerimiz cok tecrubeli :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal1903

bu arada girişlerin hepsinde tahta paletler gelmiş yanlış görmediysem,tahta serme işi başlicak sanırım  :ok:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Ve sonunda yeni acik numarali ve kapali kirsleri tamamen bitmis oldu tek eski acik kaldi cengaver eski acik tarafina gecip yerlestirmye devam edecektir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

Hemen Hemen Hergun stadı denetlemeye geliyorlarmış zaten zabıta ve İBB yetkilikleri!! Bunlar işleri yavaşlatmak için yapılan bilinçli hareketler :akuma:
Öyle yada böyle bitecek bu Stad başka yolu yok...
Bu Bırokratik engellemeler olmasaydı Çatı Şuan havadaydı ve kaplaması yapılıyordu :bandit:
bizim başkan çok akıllı çok zamanında hamleler yaptı.
bu statta binlerce kişi tepinsin diye izin vermem diyen kültür bakanının olduğu zamanda,arapların gözünü dikip milyarları gözden çıkardığı araziye stadımızı yapmak için başbakanı ikna etmiştir.başbakanda bütün bürokratik engeller kaldırılsın diye talimat vermiştir ve başkanımızda bütün izinleri almıştır.bu seviyeye gelmiş stadı engellemek isteseler baştaki bürokratik engellerden sadece bir tanesine izin verilmez biz başka yere stat yapıyor olurduk.
o yüzden sakin olup başkana az sahip çıkalım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

kolonlarida yerlestirseler iyi olacak yerlestirme isinde vinclerimiz cok tecrubeli :evillol:
:evillol: :evillol: :evillol:
İtina ile Kiriş yerleştirilir :icool:

Çevrimdışı Efe

Paletli eski aciktan yine biseyler aliyor iceri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Şeytan diyor kolonunu,kirişini,vincini komple al geçir kafalarına

bizim başkan çok akıllı çok zamanında hamleler yaptı.
bu statta binlerce kişi tepinsin diye izin vermem diyen kültür bakanının olduğu zamanda,arapların gözünü dikip milyarları gözden çıkardığı araziye stadımızı yapmak için başbakanı ikna etmiştir.başbakanda bütün bürokratik engeller kaldırılsın diye talimat vermiştir ve başkanımızda bütün izinleri almıştır.bu seviyeye gelmiş stadı engellemek isteseler baştaki bürokratik engellerden sadece bir tanesine izin verilmez biz başka yere stat yapıyor olurduk.
o yüzden sakin olup başkana az sahip çıkalım...
Peki ozaman Bana şunları cevaplayabilirmisin Madem Bırokratik engeller kaldırıldı!!! Bunlara verilecek cevabın vardır !! @adebe
1) Stad inşaatına giren çıkan kamyonlar yolda çamur izi bıraktı diye Kulübe neden Ceza makbuzları gönderildi???
2) İnşaat için izin alınmasından sonra İnşaata dahil edilen yani bize hibe edilen stadın arkasındaki İett arazisi Neden seçimden sonra geri alındı ???
3) Stada malzeme getiren ve çalışmak için gelen Vinçlerin neden Gece saat 2 Den önce inşaat alanına girmesi yasaklandı????
Neden hergun Stada Zabıta ve İBB ekipleri geliyor ?? Çay kahve içmeye gelmiyorlardır heralde :bandit:
Bunlar brokratik engel değil de nedir ??? @adebe
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 10:18:09 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Efe

Demir biseyler aliyor eski aciktan paletli ne acaba onlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta son kiriste tam olarak yerine kondu artik gozlerimizi eski acik tarafina cevirecegiz cengaveri orda gordukmu sevinebiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK