Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023977 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni açık son kiriş takılıyor.
Evet Buradan ihbarda bulunalım , Çatısı muhurlenen inşaata Çatı kirişi takıyorlar :busted_cop: :busted_cop:
Bu Çatı kirişi varya Bu Çatı kirişi !!! Neyse soylemeyecegim :akuma:
2.ci konu burokratik engellerle stadın bilinçli olarak geciktirildigi açıkça ortada zaten !! bunu Aylardır konuşuyoruz burada !!! Bu Stad öyle yada böyle bitecek ama Ne kadar engellersek geciktirirsek okadar kârdır Gozuyle bakıyor bazı Kurumlar :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Kiriş takılıyor.

Bence bu haberler her gün sık sık tekrarlanmalı. Biteceği yok yoksa.

Haberin ismail Air e ait olduğunu bilseydim, bu kadar takmazdım ya.

İsmail er kim adına yapıyo biliyosun değil mi haberi

Çevrimdışı mrred

Doğan medya ile cb kavgasına meze olmayız . Kirişi taktılar  :halay: şimdi sıra eski açıkta
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu çatı kirişi ve bugün takılacak kolonlar İsmail Er (Hakaret Yasak)₅ gelsin!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı fore_kazık

İsmail er yapmış haberi.

Sabah sabah 50 tane komplo teorisi ürettim, beynim fazladan çalıştı, yoruldum şuan. Yoruldum evet. lanet olasıca ismail air

hahahah

stad bitiş tarihi ile ilgilide bir yorum alalım da bugünlük olumsuz yorum kotanı doldur  :kop:

Çevrimdışı Eyüp Emir

ve sonunda aşıklar buluştu   bu son kiriş medya ya gelsin başta BJK li geçinen medyaya gelsin hayde :ishock:

Çevrimdışı YunusEmre

mühürlü değil miydi o kiriş nasıl takılır ya :evillol:

böylelikle o son kiriş sürekli yalan yanlış haber yapıp bizleri geren ve stadın yavaşlamasına durmasına sebep olan şahıslara mühürlenmiş oluyor böylelikle stadın yaptığı en güzel mühür olacaktır tabi eski açıktaki 5 kıymetli mührü de daha çakmadık...

Çevrimdışı Emre.Guler

Başkan pompaliyodur haberleri bişey olmaz birazdan yalanlama gelir sonra başkan biz herşeye rağmen neler çekerek stat yapıyoruz siz aslını astarini bilmiyorsunuz der, 2 günede Şansal in kankası Mustafa Denizli yi bize kakalar.. Bizde olecegimize koturum kalalim daha iyi deyip kabulleniriz olay budur.

Zaten şu stadı 40 cm fln hata yapıp gerçekten bu hale getirmişlerse doğruluk payı varsa , yaptıkları daha önceki inşaat maketlerini b oyunlarına asip köprüden el ele tutusup aşağı AtlasınLar.

Benim tahminim ilk paragraf.

Aynen katılıyorum bana ısmarlama haber gibi geldi. Neyse sabah sabah iyi atraksiyon oldu taraftara

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

1- Seçim öncesi, cumhurbaşkanından son dakika kıyağı, bjk stadına izin çıktı.

2- Kadir topbaş, beşiktaşlıları üzmemek için planda revizyona izin verdi, stat inşaatı devam edecek.

3-Basın, Statla ilgili olumsuz şeyler yazsın, Fikret orman halletti haberleri çıksın sonra, fikret orman biraz rahat nefes alsın.

Kafamda oluşan 50 komplo teorisinden 3 ü bu. 47 tanesini yazarak, gözünüzü korkutmak istemem.  :lol:

Çevrimdışı YunusEmre

havuz yazsaydı yetkililer bu yalan haberi emir olarak algılayıp gereğini yaparlardı...

Çevrimdışı Kartal1903

çatının planlanan yüksekligi aştıgı söyleniyor,arkasındaki süzerin planlann yüksekligi ne kadar acaba  :alala:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Yakup

2- Kadir topbaş, beşiktaşlıları üzmemek için planda revizyona izin verdi, stat inşaatı devam edecek.

3-Basın, Statla ilgili olumsuz şeyler yazsın, Fikret orman halletti haberleri çıksın sonra, fikret orman biraz rahat nefes alsın.

Kafamda oluşan 50 komplo teorisinden 3 ü bu. 47 tanesini yazarak, gözünüzü korkutmak istemem.  :lol:

4- stadyumda çalışan taşeron işçilere son dakika kadrosu verildi.  :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Eyüp Emir

eğer o stad mühürlenirse benmle AÇLIK GREVİNE gelirmisiniz hadi bakalım el mi yaman beymi görelim

Çevrimdışı Oktay

havuz yazsaydı yetkililer bu yalan haberi emir olarak algılayıp gereğini yaparlardı...
hürriyet yazınca beynin sulandı ama insanin kimden kazık yiyeceği belli olmuyo demi

Çevrimdışı Erdem Çözer

veya sadece forumlarda eski açıkla ilgili muhabbetleri okuyan geri zekalı bir gazetecinin masa başında kafasından uydurduğu bir haber
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kaanzor

Ne yalanı kardeşim. Gayet net. takımı toplayıp ziyaret yapmadığımız için oluyor bunlar. Öderiz sorun değil. Benim üzüldüğüm Başkan'ın ne isa'ya ne musa'ya yaranabilmesi.

Koskoca kulübün başkanı öksüz gibi ortada kaldı. Gelen giden iftira, küfür. Destek veren kimse yok.

fb nin stadının mühürleyebildirler mi? ya da mühürleyebilirler mi acaba? Biz kendi içimizde bu kadar bölünürsek, kulübün menfaatini birinci önceliğimiz yapmazsak, ali veli kim olduğu önemli değil, kulüp için bişey yapılırken kulübün başkanının arkasında durmazsak başarılı olamayız, mümkün değil.

Ben artık bu yönetimin başarılı olabileceğine inanmıyoum. Sportif açıdan zaten döküldüler 3 senedir.  Walla bıraksınlar en iyisi. Belki gelen başka birinin arkasında dururlar. 

Kulübümüzün yakın tarihinde, kulübü belli bi noktaya getiren hiç bir başkan güzel uğurlanarak gitmedi. İç ve dış ortaklıklarla tribünler üzerinden itibarsızlaştırılarak gönderildi. Malesef yine aynı döngüye girmiş görünüyoruz. 

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

planlanandan uzun oldu nasıl haber ya, lego yaparken yapmazsın o hatayı. Bu mühendislik işinde mi yapacaksın o hatayı.

Zaten hiç inanmamıştım ben habere  :lol: :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Dünyada Türkiye,Kkore,Rusya,Venezuella,Arap krallıkları dışında reisi cumhurun izniyle stad yapılan başka ülke yok yahu  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Ben hürriyet gazetesine kızmıyorum zaten çok güvenilir olmaktan çıkalı yıllar oldu, kimin ne olduğunu biliyoruz bilmeyen gençler var böylece öğreniyorlar.Haber 1903 e kızıyorum çünkü böyle yalan haberleri sitelerine taşıyıp insanları gaza getirmeye çalışıyorlar çok yazık ama haber1903 ü kimlerin yönettiğini ne amaçlarla kurulduğuna yönelik demek ki başkanın açıklamaları doğruymuş!

haber1903 Beşiktaş'a bişe olsa kaos olsada yönetime sallacak diye bekleyen oluşum. Serdal Adalı gittiğinden beri kulüpten haber alamıyorlar, senelerdir Ormanı yollayıp Adalıyı getirmek için çabalıyolar. Beşiktaş tarihinin en büyük kara lekelerinden biridir haber1903. Gün gelir bütün taraftarımız anlar inşallah
BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Başkan pompaliyodur haberleri bişey olmaz birazdan yalanlama gelir sonra başkan biz herşeye rağmen neler çekerek stat yapıyoruz siz aslını astarini bilmiyorsunuz der, 2 günede Şansal in kankası Mustafa Denizli yi bize kakalar.. Bizde olecegimize koturum kalalim daha iyi deyip kabulleniriz olay budur.

Zaten şu stadı 40 cm fln hata yapıp gerçekten bu hale getirmişlerse doğruluk payı varsa , yaptıkları daha önceki inşaat maketlerini b oyunlarına asip köprüden el ele tutusup aşağı AtlasınLar.

Benim tahminim ilk paragraf.

yok artık bu nasıl bir komplo teorisidir.

Çevrimdışı mrred

hürriyet yazınca beynin sulandı ama insanin kimden kazık yiyeceği belli olmuyo demi
:lol: :lol:
The great gig in the sky

Çevrimdışı kaanzor

Valla içimi rahatlattınız izleyemiyorum çatıda kirişmi takılıyor.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

Hürriyetin bizimle derdi ne gitsin sarayın muhafızı Gs ile uğraşsın.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mrred

Dünyada Türkiye,Kkore,Rusya,Venezuella,Arap krallıkları dışında reisi cumhurun izniyle stad yapılan başka ülke yok yahu  :D
:lol: :lol: :lol:
kaç çocuk yapacağımızı karışan birinden ne bekliyordun  :lol: :lol:
The great gig in the sky

Çevrimdışı YunusEmre

burda bu bilgiyi edinince resmen tepem attı valla kazığın büyüğünü genelde kendi içimizdekilerden yiyoruz da elbet bizim de atacağımız kazığımız da var...