Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6025191 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

Demir biseyler aliyor eski aciktan paletli ne acaba onlar

Saha ortasında demirden nah yapar inşallah

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Peki ozaman Bana şunları cevaplayabilirmisin Madem Bırokratik engeller kaldırıldı!!! Bunlara verilecek cevabın vardır !! @adebe
1) Stad inşaatına giren çıkan kamyonlar yolda çamur izi bıraktı diye Kulübe neden Ceza makbuzları gönderildi???
2) İnşaat için izin alınmasından sonra İnşaata dahil edilen yani bize hibe edilen stadın arkasındaki İett arazisi Neden seçimden sonra geri alındı ???
3) Stada malzeme getiren ve çalışmak için gelen Vinçlerin neden Gece saat 2 Den önce inşaat alanına girmesi yasaklandı????
Neden hergun stada Zabıta ve İBB Ekipleri geliyor ??? Çay kahve içmeye gelmiyorlardır heralde :bandit:
Bunlar brokratik engel değil de nedir ??? @adebe
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi ergin

Herkese merhaba

uzun süredir forumu takip ediyorum biraz önce NTV SPORda çatı inşaatı durduruldu haberini duyunca foruma girip bir kaç sayfa geride yalan haber olduğunu öğrendim
iyi ki varsın BeşiktaşArena

Herkese merhaba

uzun süredir forumu takip ediyorum biraz önce NTV SPORda çatı inşaatı durduruldu haberini duyunca foruma girip bir kaç sayfa geride yalan haber olduğunu öğrendim
iyi ki varsın BeşiktaşArena
:hoşgeldin
En doğru haberleri bilgileri alacağınız yer burasıdır :ok:
Benimde sabah uyanır uyanmaz ilk işim burayı açmak , Çatısı muhurlenen bir stada Bu sabah Çatı kirişi takıldı Ne kadar ilginç dimi :icool:

haber asparagas ise kulüpten yalanlama gelmesi lazım bu şeklide çamur at izi kalsın olmaz. herkes şimdi stadda inşaatın durduğunu sanıyor. işyerindeki herkes bana nolmuş sizin stad durmuş diye sormaya başladı.

haber asparagas ise kulüpten yalanlama gelmesi lazım bu şeklide çamur at izi kalsın olmaz. herkes şimdi stadda inşaatın durduğunu sanıyor. işyerindeki herkes bana nolmuş sizin stad durmuş diye sormaya başladı.
Gelir birazdan , Bekleeyelim hele
Çatısı mühürlenen inşaata Çivi bile çakamazsın , Daha 20 dakika önce Çatı kirişi takıldı yeni açıga :ok:

Çevrimdışı kaanzor

8:30 Stad inşaatinde problem..

9:30 Stad inşaatının çatı bölümü durduruldu

10:30 Şok Stadta inşaat durdu
.
.
.
Böyle giderse akşamüstü stad yıkımına başlandı diye haber çıkarsa şaşırmayın...
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı TØLGA

@erginaslan
1- Mühür/Çatı olayında işin aslı; dun büyükşehir imar ve zabitadan stadı mühürlemek için geldiler +
2- Fakat yapılan görüşmeler sonucunda problemli yer olan eski AÇIK çatısı haricindeki yerlerde çalışma izni alındı
3- Eski Acık Çatı Bölümünde çalışma yapılmaması bildirildi. Onunla ilgili de görüşmeler (Ankara dahil) sürüyor. Hallolur. Aykırı bir şey yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı İbrahim

Ergin Aslan ‏@erginaslan  51 sn.51 saniye önce
3- Eski Acık Çatı Bölümünde çalışma yapılmaması bildirildi. Onunla ilgili de görüşmeler (Ankara dahil) sürüyor. Hallolur. Aykırı bir şey yok

Ergin Aslan ‏@erginaslan  2 dk.2 dakika önce
2- Fakat yapılan görüşmeler sonucunda problemli yer olan eski AÇIK çatısı haricindeki yerlerde çalışma izni alındı

Ergin Aslan ‏@erginaslan  3 dk.3 dakika önce
1- Mühür/Çatı olayında işin aslı; dun büyükşehir imar ve zabitadan stadı mühürlemek için geldiler +

Çevrimdışı AsYeHvAdNa

Merak eden arkadaşlar için gelsin Yeni Açık son bağlantı kirişi...

Çevrimdışı ff19

Hocam o arazi geri mi alındı bir kaynak var mı?

Çevrimdışı kaanzor

Ergin Aslan ‏@erginaslan  2 dk.2 dakika önce

Ergin Aslan ‏@erginaslan  4 dk.4 dakika önce

Ergin Aslan ‏@erginaslan  4 dk.4 dakika önce

Buda böyle diyor
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

eski açığa kolonlar dikilmediği ve yönetimden bir açıklama gelmediği sürece bu tartışma devam eder.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Haber Kartalı ‏@HaberKartali  49 dk.49 dakika önce
HABER KARTALI ÖZEL: Vodafone Arena'ya mühür vurma söz konusu değil. Çatı ile ilgili -çözülebilecek- ufak bir sorun var.
BEŞİKTAŞ.

eski açık, eski açık, eski açık

orasının çatısını kapatırmayacaklar belli oldu. ne diyeyim ben....

Çevrimdışı Efe

eski açığa kolonlar dikilmediği ve yönetimden bir açıklama gelmediği sürece bu tartışma devam eder.
katiliyorum yanliz o kolonlar dikilmezse stadta acilmaz aylarca bekleriz o yuzden ya o kolonlar dikilecek yada stadi unutun gitsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İbrahim

Mühendisliğinden anlamam ama germe çatıda bi kısım boş kalırsa o halatlar gerilemez gibi geliyor bana, yani çatı komple çöp.

Çevrimdışı ahmetx

@erginaslan

öyle doluyum ki ,öyle şeyler söylüyorum ki ama onları burada yazmayacağım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

Haber Kartalı ‏@HaberKartali  49 dk.49 dakika önce
HABER KARTALI ÖZEL: Vodafone Arena'ya mühür vurma söz konusu değil. Çatı ile ilgili -çözülebilecek- ufak bir sorun var.

hocam konu dışı ama sen haberkartalı'nın admini snyormami misin,yoksa isim tesadüf mü aynı?

Çevrimdışı ahmetx

Mühendisliğinden anlamam ama germe çatıda bi kısım boş kalırsa o halatlar gerilemez gibi geliyor bana, yani çatı komple çöp.
gerilemez üstü açık dahi olsa o kolonların dikilmesi lazım.

Çevrimdışı pascal_21

Eski açık bildiğin ızdırap oldu. 1 ay önce de üstü kapanacak mı kapanmayacak mı onu tartışıyorduk. Şimdi de kuleyi geçti mi geçmedi mi muhabbeti ve çalışmaların durması.. Zamanında çok salladık eski açığa yok çok alçak, asimetrik, güzel görünmüyor falan. Galiba şimdi bizden intikamını alıyor eski açık :)

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Efe

tabi muhendis olmaya gerek yok halka cekerek nasil olusuyor belirli araliklarla yuvarlaga bagladigin halatlari veya ipi diyelim cekerek bir tane eksik olsun bozuluyor o yuzden catiyi ya komple cope atacagiz sacma sapan bi cati yapilacak ileriki senelerde yada o kolonlar dikilip cati aynen yapilacak stadin acilisida aylarca gecikecek :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı capo di capi

STAD'A MÜHÜR VURACAK BABA YİĞİT DAHA ANASINDAN DOĞMADI
Süleyman Seba Ölümsüzdür