Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023635 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Çalışmalar baslamis yeni acikta kiris gelecek az sonra goruntuye gore paletli ve diger vinclerde calisiyor bu stad bitecek o kadar :)
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 09:30:58 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu siyasete dalmayın diyorsunuz, Türkiye de ucu siyasete dokunmayan birşey kaldı mı ?

ucu sevdiklerinize dokununca aman siyasete dokunmayız, siyaset bulaştırmayın. Yeter ya.

Çevrimdışı Kartal1903

Günaydın,Şerefli(!) hürriyetin haberine göre stad mühürlenmiş  :D çatı planlanandan yüksekmiş güya, sizn yatıgıınız habercilige ........, daha dün kiriş takıldı  :s20:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı VOLKİ3358

arkadaşlar madem çatı ile ilgili durdurma kararı var neden dün emniyet telleri takıldı eski açığa
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mühürlenme olayı filan yok. Bir kaç duyum alan haber yazar olmuş. Ufak bir sıkıntı olduğunu biliyoruz ama aşılamayacak bir şey değildir. Ben yine Gezi döneminde olduğu gibi oldu bittiye getirilip takılması taraftarıyım kimse bu camiayı karşısına almak istemez. Bu ülkede işler böyle yürüyorsa biz de kuralına göre oynayalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı fore_kazık

Çevrimdışı Efe

Sakin olun arkadaslar duran bisey yok suan calismalar suruyor oyle kolay degil baskan basimizdayken kimse bisey yapamaz cozulur bi sekilde bu zamana kadar bir cok sıkıntı oldu hepsi cozuldu suan hersey yolunda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Bu stadın bugün gecikmesinde maddi sıkıntılar oldu ancak bu bürokrasi dediğimiz olgu stadın en kritik tarihlerinin aksamasına sebep oldu ve olmaya da devam ediyor.. sırf bu yüzden bile binlerce kez nefret ettim hepsinden...

Çevrimdışı pascal26

Ne yalanı kardeşim. Gayet net. takımı toplayıp ziyaret yapmadığımız için oluyor bunlar. Öderiz sorun değil. Benim üzüldüğüm Başkan'ın ne isa'ya ne musa'ya yaranabilmesi.

Koskoca kulübün başkanı öksüz gibi ortada kaldı. Gelen giden iftira, küfür. Destek veren kimse yok.

fb nin stadının mühürleyebildirler mi? ya da mühürleyebilirler mi acaba? Biz kendi içimizde bu kadar bölünürsek, kulübün menfaatini birinci önceliğimiz yapmazsak, ali veli kim olduğu önemli değil, kulüp için bişey yapılırken kulübün başkanının arkasında durmazsak başarılı olamayız, mümkün değil.

Ben artık bu yönetimin başarılı olabileceğine inanmıyoum. Sportif açıdan zaten döküldüler 3 senedir.  Walla bıraksınlar en iyisi. Belki gelen başka birinin arkasında dururlar. 

Kulübümüzün yakın tarihinde, kulübü belli bi noktaya getiren hiç bir başkan güzel uğurlanarak gitmedi. İç ve dış ortaklıklarla tribünler üzerinden itibarsızlaştırılarak gönderildi. Malesef yine aynı döngüye girmiş görünüyoruz. 

Çevrimdışı fore_kazık

Günaydın,Şerefli(!) hürriyetin haberine göre stad mühürlenmiş  :D çatı planlanandan yüksekmiş güya, sizn yatıgıınız habercilige ........, daha dün kiriş takıldı  :s20:

haber kaynağı Hürriyetmi gerçekten?

hürriyet ise tamamen siyasidir... geçiniz... başka konular konuşalım.

paletli eski açık tarafındabugün kolon takılırmı???

ysariusta

• Ziyaretçi

Normal koşullarda haklısın derdim de burası Türkiye. Ankarada bir yapı bitmesine neredeyse 1 ay kala (bilen bilir armada karşısındaki çelik ucube) durduruldu 1 sene sonrada komple sökülüp kaldırıldı yani acımazlar gözünün yaşına bakmazlar.
Bir sene mi ben en az beş sene gördüm o mavi çelik yığınını. Aşılır beyler denizi geçip derede boğulmayız. 40 cm nedir ki. Arkada süzer var. Şimdi bi şey yazacaktım

haber doğru mu yalan mı önce bunun teyidi gerek. içeriden haber alabilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Çevrimdışı Eyüp Emir

yukarıdaki iletimi haberi okumadan yazdım haberi yeni gördüm mühürleene stada kuşu bile sokmazlar ama arı gibi çalışma var.  Birde biliyorusunuz ki önümüzde seçim var bu seçimdede şu anki iktidar ile bu haberi yapan basın çarpışıyor böyle haberler oy kapma hevesleri şütfen işimize bakalım biz BEŞİKTAL lıyız ve bu stad bitecekkkkkkkkkkkkkkkkkk

Çevrimdışı Mehmet92

Yeni açık-Numaralı birleşimine takılan son kiriş de sevgilerle medyanın bi tarafına giriyor.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Kiriş takılıyor.

Bence bu haberler her gün sık sık tekrarlanmalı. Biteceği yok yoksa.

Haberin ismail Air e ait olduğunu bilseydim, bu kadar takmazdım ya.

Çevrimdışı Eyüp Emir

İsmail er yapmış haberi.

Sabah sabah 50 tane komplo teorisi ürettim, beynim fazladan çalıştı, yoruldum şuan. Yoruldum evet. lanet olasıca ismail air

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kiriş takılıyor.

Bence bu haberler her gün sık sık tekrarlanmalı. Biteceği yok yoksa.

Haberin ismail Air e ait olduğunu bilseydim, bu kadar takmazdım ya.

Hocam İsmail Er de, ntv felanda girdi haberi. Kaynaksız hemde. Yani kendi kaynakları ile..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Hocam İsmail Er de, ntv felanda girdi haberi. Kaynaksız hemde. Yani kendi kaynakları ile..

Şuan günlerdir takılamayan yeni açıktaki son kiriş takılıyor.

Bilmiyorum artık nedir ne değildir.  :tabe:

Çevrimdışı fore_kazık

İstanbuldan ismini vermek isteyen dinleyicimiz, sıradaki kirişi bu tür maksatlı haber çıkartan medya gruplarına armağan ediyor... :evillol:

Çevrimdışı mrred

Ben hürriyet gazetesine kızmıyorum zaten çok güvenilir olmaktan çıkalı yıllar oldu, kimin ne olduğunu biliyoruz bilmeyen gençler var böylece öğreniyorlar.Haber 1903 e kızıyorum çünkü böyle yalan haberleri sitelerine taşıyıp insanları gaza getirmeye çalışıyorlar çok yazık ama haber1903 ü kimlerin yönettiğini ne amaçlarla kurulduğuna yönelik demek ki başkanın açıklamaları doğruymuş!
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kartal1903

zor oldu,gec oldu ama şükür sonunda numaralıyla yeni acıkta birleşti :ok:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ahmetemre

Yeni açık-Numaralı birleşimine takılan son kiriş de sevgilerle medyanın bi tarafına giriyor.
mühürlü değil miydi o kiriş nasıl takılır ya :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana