Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6024389 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar biz yine iyi niyetli olalım kanun nizam neyse uymalı. Elbetteki başka hesapları olanlar vardır. Biz işimizi yapalım. Begenmediginiz Başkan çözer bununda

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Yeni açıktaki son kiriş takılıyor galiba, vinç gözüktü.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ebabil

Arkadaşlar biz yine iyi niyetli olalım kanun nizam neyse uymalı. Elbetteki başka hesapları olanlar vardır. Biz işimizi yapalım. Begenmediginiz Başkan çözer bununda

ülkede kanun nizam adalet olsa tabi ki uyalım. gerekirse yıksınlar stadı. ama öyle değil. bir gün orman olan yer ertesi gün rant uğruna avm ruhsatı rezidans ruhsatı alıyor. tüm ülke potansiyel kupon arazi. herşey kitabına uyduruluyor. ankara hükümetin gözü önünde kendi deyimleriyle "parsel parsel satılıyor" bizim çatının 1 metresi kanuna takılıyor..

Çevrimdışı yavvuzz

ysariusta

• Ziyaretçi

ülkede kanun nizam adalet olsa tabi ki uyalım. gerekirse yıksınlar stadı. ama öyle değil. bir gün orman olan yer ertesi gün rant uğruna avm ruhsatı rezidans ruhsatı alıyor. tüm ülke potansiyel kupon arazi. herşey kitabına uyduruluyor. ankara hükümetin gözü önünde kendi deyimleriyle "parsel parsel satılıyor" bizim çatının 1 metresi kanuna takılıyor..
Başkası burada bizi bağlamıyor. Bağladığı zaman gelir.  Daha önce geldi yine gelir. Ama şimdi değil. Herkes görüyor. Biraz köprüyü geçme mevzusu

Çevrimdışı faith

Beşiktaş ile isim sahibi olup kendini "celebrity" zannedenler başkalarının adamı olmuş, şimdi de inşaata mühür vuruyor ya, helal olsun. Neyse...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaş, fenerbahçe, Galatasaray gibi STK iktidarların vs boyunduruğu altına girmez, aksine bu STK lar iktidarları boyunduruğa alır.

Bizde herşey ters anasını satayım ya

Çevrimdışı ZEKI

Beşiktaş, fenerbahçe, Galatasaray gibi STK iktidarların vs boyunduruğu altına girmez, aksine bu STK lar iktidarları boyunduruğa alır.

Bizde herşey ters anasını satayım ya
İlk defa sennle ayni fikirdeyim arkadaslar sakin olalim. Biz ayakta oldugumuz birbirimize kenetlendigiiz muddetce alayi gelse yikamaz besiktasi

Çevrimdışı Emre.Guler

Yeni açıktaki son kiriş takılıyor galiba, vinç gözüktü.

a aa olurmu canım stad mühürlü! nasıl takaralar ayıp ya

Ya arkadaşlar siz bu haberleri yemeyin bari kolaymı bu aşamaya geldikten sonra bu stadın inşaatını durdurmak bahsedilen GEZİ den daha büyük bela alırlar başlarına. İçerde çalışma var canlı yayından izliyorsunuz mühürlü olsa bir çivi bile çakamazsın yapmayın allah aşkına

Çevrimdışı erzurum1903

yalan haber mühürlendi de madem içeride ki çalışma neyin nesi diye sorasım var Hürriyetinden yoksun bırakmak istediğim cibiliyetsizlere.

Çevrimiçi murat

Bildiğimiz şeyleri konuşamamak ne acı.maalesef öc alma kültürü en hunharca şekilde üstümüzde test ediliyor.aramızdaki ortak birliktelik Beşiktaş bunun bozulmaması için konuşmuyoruz ama doğrumu yapıyoruz bilmiyorum.seçim öncesi yapılanları gördükçe seçim sonrası için kaygılanıyorum.umarım haber doğru değildir ama dün stadın önündeki zabıta aracı ve dün eski açığa koyulan güvenlik ağları beni kuşkulandırıyor.

Çevrimdışı ahmetemre

hükümet karşıtı haber yapan gazetelerin asparagas haberleriyle burayı karıştırmayın siyaseti bırakın.
neyi mühürlüyorlar seçime 5 gün kala hiç mi düşünmüyorsunuz.
seçim öncesi bir kitleyi kim karşısına alır.
beni bile gerdiniz ya...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çok dillendirilmeye başlandı.

Kadir topbaş 40 cm ihlal için durdurun demiş inşaatı vs vs.

İzaha muhtaç bir konu.

Türkiye Burası herşey beklenir.

Çevrimdışı kaanzor

Yanlız durum ciddi gibi mühür işi sadece çatı içinmiş belirtilen yüksekliği geçtiği için diğer alanlarda çalışma yapılmasına izin verilmiş fakat çatıda çalışma olmayacakmış. İnşallah dediğiniz gibi yalandır yoksa bu stad bitmez hele şimdi böyleyse seçimden sonra hiç bitmez  :by2: :bawling:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı erzurum1903

ulan bu Beşiktaş düşmanlarının alayına isyan edesim varda elimden birşey gelmiyor.

Çevrimdışı Emre.Guler

Yanlız durum ciddi gibi mühür işi sadece çatı içinmiş belirtilen yüksekliği geçtiği için diğer alanlarda çalışma yapılmasına izin verilmiş fakat çatıda çalışma olmayacakmış. İnşallah dediğiniz gibi yalandır yoksa bu stad bitmez hele şimdi böyleyse seçimden sonra hiç bitmez  :by2: :bawling:

Ya arkadaş kaç tane çatı kolon ve kirişi takıldı şimdimi gidip ölçmüşler :) Yalan haber geçiniz

Çevrimdışı Erdemm

Manipule edilmek provoke edilmek bu kadar kolay mı Allah aşkına?!
Yazık...

Çevrimdışı kaanzor

hükümet karşıtı haber yapan gazetelerin asparagas haberleriyle burayı karıştırmayın siyaseti bırakın.
neyi mühürlüyorlar seçime 5 gün kala hiç mi düşünmüyorsunuz.
seçim öncesi bir kitleyi kim karşısına alır.
beni bile gerdiniz ya...

NTV de geçti haberi penguencilerdede var yani haber
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Mehmet Ali

Seçimlere bu kadar az kalmışken böyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Gerçi malum şahsın kibrini göz önünde bulundurursak seçim meçim pek umrunda olmaz. Neyse bakalım, çatıyla ilgili ilk "durduruldu" haberi çıktığından beri hiçbir şey doğru gitmiyor statta. Umarım atlatırız şu dönemi.

Çevrimdışı kaanzor

Ya arkadaş kaç tane çatı kolon ve kirişi takıldı şimdimi gidip ölçmüşler :) Yalan haber geçiniz

Normal koşullarda haklısın derdim de burası Türkiye. Ankarada bir yapı bitmesine neredeyse 1 ay kala (bilen bilir armada karşısındaki çelik ucube) durduruldu 1 sene sonrada komple sökülüp kaldırıldı yani acımazlar gözünün yaşına bakmazlar.

Çevrimdışı fore_kazık

günaydın,

o kolonlar ya takılacak ya takılacak !!!

Çevrimdışı Eyüp Emir

Türkiye'nin göbeğine Dünyanın sayılı şehirlerinin birinin göbeğine yıllarac atalarımızın almaya fetih etmeye çalışdığı bu mübarek şehre stad yapıyoruz ve bunu da devlet görevlilierinin izniyle yapıyoruz bu günkü cumhurbaşkanın buna izin vermiştir. Ve olay bitmiştir. Mutlaka önümüze büroksasi engellleri çıkacak ama şunu bilin bu stad çok yakında açılacak şütfen ututsuzlukları bırakın hele hele siyasete hiç dalmayın çok az kaldı sabredelim lütfen bu iş bitti bitecek

seçime kalmış 5 gün, ibb böyle bir risk almaz. alamaz. bu seçimde hükümet ile aydın doğan'ın nasıl kapıştığını biliyoruz, resmen ikisinin seçimi. o yüzden hürriyet bu haberi maksatlı çıkarmıştır.

twitterdan gördüğüm bi twetlede bu sabahda zaten çatı kirişi takılmış, benim düşüncem en fazla 1 saat içinde kulüpten yalanlama gelir.
BEŞİKTAŞ.