Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023788 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Sütunların arasında siyah kötü gorunur bence kufekiye benzer krem bir renk olabilir

bence küfeki görünümlü duvar kağıdı kaplansın çözüm basit :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:biggrinking: :biggrinking:
Hem maliyetide düşük olur dimi @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Tekrar dusundumde Warofpoet in dedigi gibi krem yada benzeri olursa sütunları kaybedebilir
Bu şekilde kabartma yapabilsek cok güzel olur siyah değilde gri tonlarında mesela

Ben bunları illa birsey yapılacaksa diye söylüyorum bence o görüntü kotu değil orada stat var ve tribünlern alttan görünmesi bence doğallık katıyor

Çevrimdışı warofpoet

Tekrar dusundumde Warofpoet in dedigi gibi krem yada benzeri olursa sütunları kaybedebilir
Bu şekilde kabartma yapabilsek cok güzel olur siyah değilde gri tonlarında mesela

Ben bunları illa birsey yapılacaksa diye söylüyorum bence o görüntü kotu değil orada stat var ve tribünlern alttan görünmesi bence doğallık katıyor

ben de tekrar düşündüm de resimlerin montajı konusunda prekastın üstünde insanlar zıpladıkça ne monte olursa yavaş yavaş dökülür gibime geldi :))  Kabartma şeklinde duvar kağıdı nasıl  :lol: :lol:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Efe

:biggrinking: :biggrinking:
Hem maliyetide düşük olur dimi @Efe abi
evt bence düşübülmeli olabilitesi varsa göze hoş gelecek şekilde yapılabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bence kesin bişeyler yapacaklar ama boya olacak gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

boya olması estetik açısından iyi ama bence reklam panosu konulabilir ya da beşiktaş resimleri konulabilir tribün boyunca prekastların altına. Reklam panosu olursa tabi para da kazanılır daha karlı olur. testere kirişlerine monte edilir poster gibi. resimde dik gibi olmuş ama testere kirişlerine monte edilip eğik açıyla düşünün.. Beşiktaş efsanelerinin resimleri olabilir pekiala.

bir kere izin yok ikincisi dış kullanım reklam hakkını sponsorluk anlaşmasında vodafone a bıraktık dışardan tek kuruş reklam geliri elde edemeyiz.

Çevrimiçi Necmi

bence kesin bişeyler yapacaklar ama boya olacak gibi
en makulü boya veya slikonlu sıva onun  dışında uzun süreli bir şey olma ihtimali zayıf oralar çalışan yerler

Çevrimiçi Necmi

Sütunların arasında siyah kötü gorunur bence kufekiye benzer krem bir renk olabilir
yok mat siyah iyi görünür sütunlarıda direk ortaya çıkartır öbür türlü aynı renk sütunları boğar

Çevrimdışı murat_

Hacilar gencler cok heyecan yapmadan soracam o yeni aciktaki son kiris takilmismi banami ole geliyor acep efe sendeki gozlerin masallahi var sen anlarsin ne diyosun  :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Hacilar gencler cok heyecan yapmadan soracam o yeni aciktaki son kiris takilmismi banami ole geliyor acep efe sendeki gozlerin masallahi var sen anlarsin ne diyosun  :bandit:
Takılmamış gibi görünüyor :)

Çevrimdışı GD8

Çevrimdışı kartalizm

"Çelik konstrüksiyon imalatı; EN 1090-2 standardı EXC3 sınıfına göre 2 farklı imalathanede, halat sistemleri imalatları ise ayrı bir lokasyonda yapılmakta olup, 24.11.2014 tarihinde yüklenici İZ İNŞAAT MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile imzalanan sözleşme gereği 8 ay sürecek olan projenin ön imalat, imalat ve montaj kontrolünü konusunda uzman Türk Loydu mühendisleri tarafından gerçekleştirecek, proje sonunda çelik konstrüksiyon yapıya imalat kontrol sertifikası düzenlenecektir. " türk loydunun internet sitesinde yer alan bilgiye göre çatı temmuz sonunda havada olacakmış
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı beşiktaşk

"Başka sitelere link vermemenizi rica ediyoruz" hele ki bu adamların linkini :busted_cop:

bıktım bu yalan haberlerden
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 07:36:01 Yunus ]

Çevrimdışı GD8

Eee içerden statla ilgili bilgi alamayınca sallamasyon yapıyorlar işte takmamak lazım

Çevrimdışı kasimpasali

Butun besiktaslilara selam olsun
oncelikle ortami karistirmak degil kafadan atma filan hic degil ozellikle secim yaklasiyor diye karalama filanda degil
birinci kaynaktan soyluyorum stadamizin yapilmamasi icin ozellikle belediye elinden geleni yapiyor
sirf bunu yazmak icin uye oldum, o yuzden sakin baskana yada yonetime laf atmayin
o insanlar bu hukumete ragmen stadi buralara kdar getirdi, biz saraya el opmeye gitmedigimiz icin oldu bunlar
cati yuksekligimiz aldigimiz izinin altinda olacak olmasina ragmen belediye sag olsun insaati elinden geldigince durdurmaya calisiyor
isimler vererek konusmak istedim fakat babam isinden olsun istemem, sirf bu mesaji yazmak icin bile gecenin bir yarisi baska semtte internet cafe ye gittim 24 saat acik olan cafeler varmis bunuda ogrenmis oldum
evden yazmayayim basimiza bir is gelmesin diye

tekrar soyluyorum devletin ust kademesinden stadi durdurabildiginiz kadar durdurun seklinde talimat var, o yuzden yonetime sallarken lutfen biraz insafli olun. Geziden sonra bu takima neler yapildigini herkes gordu. direkt bastaki bunlari bitirin diye talimati var daha fazla konusmayayim,, herkesin gorusune saygiliyim soylediklerimin yalan oldugunu dusunen insanlarda saygim sonsuz.. bu berat gecesinde kimsenin gunahini almam ama soylediklerim harfi harfine dogru her ne kadar acik konusamasanda

kisaca soylemek istedigim stadin bitis tarihinin surekli ileriye atilmasi ustekilerin engelemelerinden kaynaklaniyor yoksa para yok falan filan degil

sadece klubunuze destek olun !
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 04:20:31 kasimpasali ]

Çevrimdışı kartalizm

oncelikle ortami karistirmak degil kafadan atma filan hic degil ozellikle secim yaklasiyor diye karalama filanda degil
birinci kaynaktan soyluyorum stadamizin yapilmamasi icin ozellikle belediye elinden geleni yapiyor
sirf bunu yazmak icin uye oldum, o yuzden sakin baskana yada yonetime laf atmayin
o insanlar bu hukumete ragmen stadi buralara kdar getirdi, biz saraya el opmeye gitmedigimiz icin oldu bunlar
cati yuksekligimiz aldigimiz izinin altinda olacak olmasina ragmen belediye sag olsun insaati elinden geldigince durdurmaya calisiyor
isimler vererek konusmak istedim fakat babam isinden olsun istemem, sirf bu mesaji yazmak icin bile gecenin bir yarisi baska semtte internet cafe ye gittim 24 saat acik olan cafeler varmis bunuda ogrenmis oldum

tekrar soyluyorum devletin ust kademesinden stadi durdurabildiginiz kadar durdurun seklinde talimat var, o yuzden yonetime sallarken lutfen biraz insafli olun. Geziden sonra bu takima neler yapildigini herkes gordu. direkt bastaki bunlari bitirin diye talimati var daha fazla konusmayayim,, herkesin gorusune saygiliyim soylediklerimin yalan oldugunu dusunen insanlarda saygim sonsuz.. bu berat gecesinde kimsenin gunahini almam ama soylediklerim harfi harfine dogru her ne kadar acik konusamasanda

kisaca soylemek istedigim stadin bitis tarihinin surekli ileriye atilmasi ustekilerin engelemelerinden kaynaklaniyor yoksa para yok falan filan degil

allah affeder ÇARŞI affetmez .
Gün gelir güneş doğar bunlarında hesabını sorarız
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı ZEKI

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın, hoşgeldin. o kadar çekinmeye gerek yok. burada bağzı devlet yetkilileri hakkında bağzı şeyler hep söylendi. aslında herkesin tahmin edebileceği durumlar bunlar. Sıkıntı yapmayın güneş balçıkla sıvanmaz arkadaşlar. Bitecek, sonuna geldik. Belediye dediğin tek dişi kalmış canavar. Bizler tahminleri bırakalım, devlet yetkililerinin görevlerini kamu yararına yaptıklarını unutmayalım. Varsa eksik görülen şeyler onları da düzeltir yönetim açar stadı. Enseyi karartmayın.

Çevrimdışı Bekrakn

günaydın arena. yine numaralı üstte bir hareket var, bir grup işçi toplanmış. buradaki sıkıntı nedir kolonlarla alakalı falan mı? konuşulduysa kusura bakmayın kaçırmış olabilirim.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 07:50:02 Bekrakn ]

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı pascal26

Evet sonunda stadın mühürlendiği haberleri çıktı.  :s20:   
Kaç gündür içeriye elektrik bile verilmiyomuş.

Kulübün başkanına heryerden atıp tutacağımıza, iftiralar atacağımıza  biraz destek çıksaydık keşke.  Neyse yazacaklarım çok da sinirim bi geçsin.

Çevrimdışı ebabil

sıkıntı yapmayın. iktidarların maşası köpeği olacağımıza koltuksuz çatısız oynarız daha iyi. bunu abartı olarak söylemiyorum. stad bu haldeyken bile rakipleri boğarız. o zamana kadar kendi pisliklerinde boğulmazlarsa.