Butun besiktaslilara selam olsun
oncelikle ortami karistirmak degil kafadan atma filan hic degil ozellikle secim yaklasiyor diye karalama filanda degil
birinci kaynaktan soyluyorum stadamizin yapilmamasi icin ozellikle belediye elinden geleni yapiyor
sirf bunu yazmak icin uye oldum, o yuzden sakin baskana yada yonetime laf atmayin
o insanlar bu hukumete ragmen stadi buralara kdar getirdi, biz saraya el opmeye gitmedigimiz icin oldu bunlar
cati yuksekligimiz aldigimiz izinin altinda olacak olmasina ragmen belediye sag olsun insaati elinden geldigince durdurmaya calisiyor
isimler vererek konusmak istedim fakat babam isinden olsun istemem, sirf bu mesaji yazmak icin bile gecenin bir yarisi baska semtte internet cafe ye gittim 24 saat acik olan cafeler varmis bunuda ogrenmis oldum
evden yazmayayim basimiza bir is gelmesin diye
tekrar soyluyorum devletin ust kademesinden stadi durdurabildiginiz kadar durdurun seklinde talimat var, o yuzden yonetime sallarken lutfen biraz insafli olun. Geziden sonra bu takima neler yapildigini herkes gordu. direkt bastaki bunlari bitirin diye talimati var daha fazla konusmayayim,, herkesin gorusune saygiliyim soylediklerimin yalan oldugunu dusunen insanlarda saygim sonsuz.. bu berat gecesinde kimsenin gunahini almam ama soylediklerim harfi harfine dogru her ne kadar acik konusamasanda
kisaca soylemek istedigim stadin bitis tarihinin surekli ileriye atilmasi ustekilerin engelemelerinden kaynaklaniyor yoksa para yok falan filan degil
sadece klubunuze destek olun !