fenerbahce secimleri var biliyorsunuz, ikinci aday dediki 75 bine yeni bir stad ve baska bir arazide bunu yenileyelim diye projesi var
ardından azize ordan atlıyor diyorki sadece gs maclarında stad 46bine cıkıyor onun haricindeki maclarda ortalama cok daha dusuyor diyerek gereksiz oldugunu savunuyor
buradan yola cıkarak anlasılıyorki bizim kapasitemiz orta vadede gayet yeterli olacak fakat 10 yıl ve sonrası için işte orası mechul cnk 60 yıl yenilemeyecez:D:D
biraz değil baya ileriyi dusundum ama aklıma geldikce sinirleniyorum bu kapasite olayına
50 yil sonra sporun daha fazla seyirci cekecegini kim soyledi?
Benim babam anlatir bundan 25 sene evvel adana demirspor maclarini 25000 kisiye oynarmis.maclarda bildigin izdiham olurmus tabi o dönem koltuk falan yok ,sokaktaki simitci de maca geliyor zengini de.1981 senesinde 80.000 karsiyaka vs goztepe derbisini izleyen oldu bugun yap 20.000 kisi zor geliyor
Ya 20 sene once İnönü stadinda direklere tırmanan taraftarlar?millet tribunlere sigmiyordu koltuksuz olmasina ragmen igne atsan dusmezdi.
Simdi endustriyel futbol =parasi olan gelsin diyor.her sene bilet fiyatlari artiyor stadyumlarin doluluk orani azaliyor.sadece para da degil eskiden futbolum hitap ettigi kesimle simdiki cok farkli.
Sonuc olarak kapasite günümüz futboluna gore ve görünüşe göre geleceğe göre de ideal.