Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022466 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

calisiyorum is cok o yuzden bakamadim hic
dedımm kımse yok bılıcle beraber herkes forumdandamı gıttı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı altan0348

çatı kolonu, kiriş, iskele, kalas... hiçbirşey takmıyorlar. yazık valla yazık. çatı şirketi tamamen fiyasko. bu stad böyle giderse 2017 yi görür..

Çevrimdışı ozan062

fenerbahce secimleri var biliyorsunuz, ikinci aday dediki 75 bine yeni bir stad ve baska bir arazide bunu yenileyelim diye projesi var
ardından azize ordan atlıyor diyorki sadece gs maclarında stad 46bine cıkıyor onun haricindeki maclarda ortalama cok daha dusuyor diyerek gereksiz oldugunu savunuyor
buradan yola cıkarak anlasılıyorki bizim kapasitemiz orta vadede gayet yeterli olacak fakat 10 yıl ve sonrası için işte orası mechul cnk 60 yıl yenilemeyecez:D:D
biraz değil baya ileriyi dusundum ama aklıma geldikce sinirleniyorum bu kapasite olayına
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

:bandit:

burada neden kolonlar arası orantısız? görüntü olarak pek güzel durmamış çünkü
BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı Deniz

fenerbahce secimleri var biliyorsunuz, ikinci aday dediki 75 bine yeni bir stad ve baska bir arazide bunu yenileyelim diye projesi var
ardından azize ordan atlıyor diyorki sadece gs maclarında stad 46bine cıkıyor onun haricindeki maclarda ortalama cok daha dusuyor diyerek gereksiz oldugunu savunuyor
buradan yola cıkarak anlasılıyorki bizim kapasitemiz orta vadede gayet yeterli olacak fakat 10 yıl ve sonrası için işte orası mechul cnk 60 yıl yenilemeyecez:D:D
biraz değil baya ileriyi dusundum ama aklıma geldikce sinirleniyorum bu kapasite olayına
50 yil sonra sporun daha fazla seyirci cekecegini kim soyledi?

Benim babam anlatir bundan 25 sene evvel adana demirspor maclarini 25000 kisiye oynarmis.maclarda bildigin izdiham olurmus tabi o dönem koltuk falan yok ,sokaktaki simitci de maca geliyor zengini de.1981 senesinde 80.000 karsiyaka vs goztepe derbisini izleyen oldu bugun yap 20.000 kisi zor geliyor
Ya 20 sene once İnönü stadinda direklere tırmanan taraftarlar?millet tribunlere sigmiyordu koltuksuz olmasina ragmen igne atsan dusmezdi.

Simdi endustriyel futbol =parasi olan gelsin diyor.her sene bilet fiyatlari artiyor stadyumlarin doluluk orani azaliyor.sadece para da degil eskiden futbolum hitap ettigi kesimle simdiki cok farkli.

Sonuc olarak kapasite günümüz futboluna gore ve görünüşe göre geleceğe göre de ideal.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mert_

Cati kolonlariyla kufekiler renk olarak kotu gozukuyor.kolonlar beyaz olsa daha şık dururdu kanimca
tamamen bitince bundan daha güzel duracak şimdi öyle görünmesi normal ama bu hali bile çok güzel görünüyor elbette kişiden kişiye değişir.

Çevrimdışı megiddo

burada neden kolonlar arası orantısız? görüntü olarak pek güzel durmamış çünkü
çoğu kişi için böyle daha güzel benim için de, zevk meselesi kimisi simetriği kimisi asimetriği göze hoş bulur, simetrikte bir monotonluk var bir süre sonra sıkar bu şekilde daha hareketli daha iyi bir görüntü var bana göre.

Çevrimdışı Efe

Bugun calisma azmis pazarda pek olmaz gibi gorunuyor pazartesi artik eski aciga bakar dururuz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

paylaşılmışmıydı hatırlamıyorum skyscrapercityde gördüm

Çevrimdışı Deniz

paylaşılmışmıydı hatırlamıyorum skyscrapercityde gördüm

Ben de ilk kez gördüm paylasilmamisti sanirim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

çoğu kişi için böyle daha güzel benim için de, zevk meselesi kimisi simetriği kimisi asimetriği göze hoş bulur, simetrikte bir monotonluk var bir süre sonra sıkar bu şekilde daha hareketli daha iyi bir görüntü var bana göre.

anladım yani bilerek böyle yaptılar, çok absürd durmuyor belki güzel de duruyordur da merak ettim ondan sordum.
BEŞİKTAŞ.

Çevrimiçi Kartal Ç

ardından aziz ordan atlıyor diyorki sadece gs maclarında stad 46bine cıkıyor onun haricindeki maclarda ortalama cok daha dusuyor diyerek gereksiz oldugunu savunuyor

Bir de saraçoğlu bazı standartları karşılayamadığı için avrupa maçlarında maksimum 45 bin bilet satılmasına izin veriliyor. misafir seyircisiydi güvenlik boşluğuydu derken avrupa maçlarında kendi seyircisine 42 bin bilet falan satabiliyordur.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 22:19:35 Kartal Ç ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Unutmuştum aklıma geldi baktım
33.153
Hata yapmadıysam satışa çıkan kombine sayısı

Çevrimdışı emre

2015-2016 UEFA Finalı Basel in stadı St. Jakob-Park a verilmiş stad kapasitesi 39.000 :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/2015-16_UEFA_Avrupa_Ligi

Düzeltiyorum euro 2008 için 42,500 e çıkartılmış
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 23:27:23 emre ]

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bir şey olsada bir mucize belirse de yeni sezonu bu statta açsak.Olacağı yok da insan ümitlenmek istiyor :(

Çevrimdışı ALBATROS

yatay küfeki ve kat arası ledleri merakla bekliyorum çatı biteydi bi  :busted_cop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2015-2016 UEFA Finalı Basel in stadı St. Jakob-Park a verilmiş stad kapasitesi 39.000 :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/2015-16_UEFA_Avrupa_Ligi

Düzeltiyorum euro 2008 için 42,500 e çıkartılmış
Şu stada Uefa Finali veriliyorsa , Vodafone Arenaya Uefa Finali vermeyeni Islak odunla döverler :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı idil

Şu stada Uefa Finali veriliyorsa , Vodafone Arenaya Uefa Finali vermeyeni Islak odunla döverler :bandit: :bandit:

böyle işler için diplomasi, lobi, kurum ve kişilerle iyi iletişim de gerekiyor. Yönetim çaba göstermeli
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

verseler ne olacak vermeseler ne olacak işiniz gücünüz çocuk gibi sidik yarıştırmak birilerine hava atmak gerçi neyin havasını atacağız oda başka bir konu fenerin stadı bile final almış ne oldu başları göğemi erdi stadda final oynanacağına bizim takım final oynasın hangi stadda oynarsa oynasın umrumda olmaz tripolis stadında bile oynayabilir :D

böyle işler için diplomasi, lobi, kurum ve kişilerle iyi iletişim de gerekiyor. Yönetim çaba göstermeli
Vodafone nin Lobisi Fazlasıyla yeter :bandit:
UluslarArası bir Telekominikasyon Devi , Lobiyse Lobi ! Guçse - Guç Herşey Mevcut Adamlarda!!
Ben Vodafone nin Bize sponsor olmasındaki en büyük etkenlerden birisininse Uluslararası arenada Bu stadda Maçlar ve Finaller oynatıp gücünü dünyaya bir kez daha kanıtlamak olduğunu düşünüyorum :busted_cop:

verseler ne olacak vermeseler ne olacak işiniz gücünüz çocuk gibi sidik yarıştırmak birilerine hava atmak gerçi neyin havasını atacağız oda başka bir konu fenerin stadı bile final almış ne oldu başları göğemi erdi stadda final oynanacağına bizim takım final oynasın hangi stadda oynarsa oynasın umrumda olmaz tripolis stadında bile oynayabilir :D
Öyle deme @Necmi Abi Tanıtım ve Reklam çok onemli :busted_cop:
Yarın Bir gün Final için Buraya gelecek olan Farklı ülke taraftarları , Hakemler , Gazeteciler , Medya mensupları ve Uefa Yetkileri, Ülkelerinde bu stadı anlatacaklar Atmosferi anlatacaklar , Bundan daha iyi Reklam mı olur :bandit:
Sırf Manzarayı anlatsalar yeter zaten , Yarın birgun İnsanlar Hem stadı hemde Dolmabahçe'yi ziyarete gelir , Al sana Ekstra gelir kapısı :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Öyle deme @Necmi Abi Tanıtım ve Reklam çok onemli :busted_cop:
Yarın Bir gün Final için Buraya gelecek olan Farklı ülke taraftarları , Hakemler , Gazeteciler , Medya mensupları ve Uefa Yetkileri, Ülkelerinde bu stadı anlatacaklar Atmosferi anlatacaklar , Bundan daha iyi Reklam mı olur :bandit:
Sırf Manzarayı anlatsalar yeter zaten , Yarın birgun İnsanlar Hem stadı hemde Dolmabahçe'yi ziyarete gelir , Al sana Ekstra gelir kapısı :bandit:
reklam bir şey kazanmak için yapılır şimdi 40000 kişinin ülkelerine gidip arkadaşlarına stadı övmeleri sana ne kazandıracak kaldıki söyleyecekleri  en fazla iyi stadmış olur yani diğer iyi stadlar gibi komik olmayın ya çok çok anlamsız şeylerin peşinde koşmanın ne önemi var şimdi burda final oynansa o finalin bir ayağı biz olsak hiç fene olmaz ama onun ötesi hikaye

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

reklam bir şey kazanmak için yapılır şimdi 40000 kişinin ülkelerine gidip arkadaşlarına stadı övmeleri sana ne kazandıracak kaldıki söyleyecekleri  en fazla iyi stadmış olur yani diğer iyi stadlar gibi komik olmayın ya çok çok anlamsız şeylerin peşinde koşmanın ne önemi var şimdi burda final oynansa o finalin bir ayağı biz olsak hiç fene olmaz ama onun ötesi hikaye
Abi ama düşünsene havadan stadın görüntüleri çekilecek, bi yanda boğaz manzarası, bi yanda Beşiktaş'ımın adı..

Güzel olmazmı ya :upto: Bi cuğara yaktırır bana o manzara :bandit: :evillol:

Ama dediğin gibi o finalde biz olursak tadından yenmez :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı baro19

Günaydın, Muhakkak daha önce sorulmuştur ama şimdi gördüm merak ettim. Sahanın ortasında duran mavi şey ne işe yarayacak?