Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023776 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Gelecek sene uefa finali bu stadda oynanır mi ne dersiniz?
Final Basel'in stadında oynanacakmış gelecek sezon :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı birkanmaraz

Ben biraz daha gelir biseler diye dusunmustum :)
Maber abi demisti butun sahaya serilecek yakinda devamida gelir

Çevrimdışı Deniz

Final Basel'in stadında oynanacakmış gelecek sezon :icool:
Tamam ondan sonraki sene bizde o zaman
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Tamam ondan sonraki sene bizde o zaman

Ondan sonraki sene finalde biz oynayalim ama cl den uefaya geçen takımlardan olarak finale gidelim :)

Çevrimiçi Necmi

Zaten onu hesaba kattım @Efe abi. Temmuz sonu havaya kalkacak. Ağustos sonuna kadar atkı, kedi yolları ve iç halka. Eylül başından itibaren kaplama ve çim.
hepsi zaten toplam iki ay sürüyor @anilt  haziran başında başlarsa temmuz sonunda halatlar ve semerler biter
halatların gerilmesi 40 gün semerlerin takılması 20 gün membran kaplaması 50 gün sürüyor yani işlerde 25 gün gecikme var şimdilik
bundan sonrası için peşin konuşmak olmaz şimdiki duruma göre eylül sonu çimde dahil bitiyor sadece benim merak ettiğim çime verilen süre iki ay bu iki ay oynanabilir duruma gelmesimi yoksa ekim yapılan süremi benim bildiğim çim 20 günde büyüyor. eğer oynanabilir süreyse eylül sonu maç oynanır duruma gelir değilse ekim sonu yani gecikme yaşanmazsa senin söylediğin tarihler çok uç nokta

Çevrimdışı Kadir G.

Avrupada Süleyman SEBA ismini kullanacak mıyız acaba?

Çevrimiçi Necmi

Avrupada Süleyman SEBA ismini kullanacak mıyız acaba?
sanmıyorum beşiktaş stadyumu olarak geçer

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın Beşiktaş Arena
günaydın necmi abi izmirde ufak çaplı bi sel var istannulda yoktur umarım bir şey

Çevrimiçi Necmi

günaydın necmi abi izmirde ufak çaplı bi sel var istannulda yoktur umarım bir şey
yok bir şey gibi görünüyor daha dışarı çıkmadım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 07:22:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Everton Taraftarından bir yorum :)

This stadium is going to be an absolute classic. The Besiktas fans are very lucky in my opinion.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ErmanS

Yagacak gibi gorunuyor. Umarim gecer gider. Bu arada hic uzerine konusulmadi ama sanki @bjk_mabet abi daha once cati bitene kadar cim ve koltuga dokunulmayacak demisti. Ben onu mambrani da bitirene kadar olarak anlamistim ama yanlis mi anladim acaba ?

ysariusta

• Ziyaretçi

Yagacak gibi gorunuyor. Umarim gecer gider. Bu arada hic uzerine konusulmadi ama sanki @bjk_mabet abi daha once cati bitene kadar cim ve koltuga dokunulmayacak demisti. Ben onu mambrani da bitirene kadar olarak anlamistim ama yanlis mi anladim acaba ?
Günaydın @ErmanS sanırım o klavye sürçmesi. İş planında birlikte gidiyor. Ayrı ayrı değil. Doğru da olabilir. Herşey olabilir. Bekleyecez görecez. Hentbola verelim kendimizi bence. hatta bırakalım gerçekten stadı direkt salona verelim tüm enerjimizi. Hem bir şey kazanamıyoruz hem dünya para gömüyoruz.

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı ErmanS

Günaydın @ErmanS sanırım o klavye sürçmesi. İş planında birlikte gidiyor. Ayrı ayrı değil. Doğru da olabilir. Herşey olabilir. Bekleyecez görecez. Hentbola verelim kendimizi bence. hatta bırakalım gerçekten stadı direkt salona verelim tüm enerjimizi. Hem bir şey kazanamıyoruz hem dünya para gömüyoruz.

Bu kadar kotumser olmamak lazim bence @Yunus abi.  Bir sekilde ayaga kalkacak bu camia. Sadece Besiktasi yonetenlerin durust ve herkese karsi cesur olmasi gerekiyor. Simdilik 2 sarisin hilebaz velet egleniyo yakinda masaya yumrugumuzu vurup donen saklabanliklari durduracak guce tekrar gelecegimizi umuyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı mert_

Bu kadar kotumser olmamak lazim bence @Yunus abi.  Bir sekilde ayaga kalkacak bu camia. Sadece Besiktasi yonetenlerin durust ve herkese karsi cesur olmasi gerekiyor. Simdilik 2 sarisin hilebaz velet egleniyo yakinda masaya yumrugumuzu vurup donen saklabanliklari durduracak guce tekrar gelecegimizi umuyorum.
:claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bazen gereğinden fazla önemsiyoruz gibi geliyor baba. Kötümser değilim belki hentbola dikkat çekmek lazım ordan. Şampiyonluk maçı haftaiçi yediye konulmuş sekiz yap gidelim. Tribünler boş kaldı

Çevrimdışı ErmanS

Bazen gereğinden fazla önemsiyoruz gibi geliyor baba. Kötümser değilim belki hentbola dikkat çekmek lazım ordan. Şampiyonluk maçı haftaiçi yediye konulmuş sekiz yap gidelim. Tribünler boş kaldı

O konuda cok haklisin abi de ben alistim artik. Bu bi anda degisebilecek birsey degil cunku her is boyle bu ulkede. Kimse isini severek yapmiyo herkes para icin yapiyo. Yaptigin isi sevmeyince uzerine dusunmuyosun yapmak icin yapiyosun. Sonuc da malesef tatmin etmiyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 09:04:09
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
günaydın hayırlı cumalar
sahanın ortasına çizdikleri karelerin içine küpler koyuyorlar ne ola ki :alala:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 20:44:29 kcptl ]

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim