Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023885 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

çatı haziran ayı içinde gerilmeye başlanacak dedi  :ok: :ok:
İmkansız değil mi @Efe abi :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimiçi murat

neden imkansız olsun 30 haziranda gerilmeye başlanır :D

Çevrimdışı Anıl

neden imkansız olsun 30 haziranda gerilmeye başlanır :D
1 ayda o seviyeye gelmesi mümkün mü @MURAT abi :D

Çevrimiçi murat

1 ayda o seviyeye gelmesi mümkün mü @MURAT abi :D
bekleyip göreceğiz.imkansız diye birşey yoktur.önümüzdeki bir  ayın çok verimli geçeceğine dair bir umut var içimde.beklenim 15-20 temmuz gibi çatıyı havada görmek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bekleyip göreceğiz.imkansız diye birşey yoktur.önümüzdeki bir  ayın çok verimli geçeceğine dair bir umut var içimde.beklenim 15-20 temmuz gibi çatıyı havada görmek.
1 ağustos olsa bile ben sevinirim :D

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Melekcik

basket takımına mı ?
Evet birde benim tahminim o sponsor yeni salon ile ilgili birşeyler ola bilir isim gibi
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

Evet birde benim tahminim o sponsor yeni salon ile ilgili birşeyler ola bilir isim gibi
güzel bir bütçe dedin tahmini ne kadar mesela?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o zaman çok iyide olur çok da güzel iyi olur.

Çevrimdışı Efe

imkansız diye bişey yoktur anıl biliyosun halat sayısı yarıya indirildi belki süreside yarıya inmiştir bilemeyiz yapacaklara bağlı herşey
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

imkansız diye bişey yoktur anıl biliyosun halat sayısı yarıya indirildi belki süreside yarıya inmiştir bilemeyiz yapacaklara bağlı herşey
Şuan da açılış Kasım sonu gibi gözüküyor. Tabi bunda çatı kaplaması ve çime aynı anda Eylül başında başlanması esas. Çatının Temmuz sonunda havada olması yani. Ne kadar erken veya geç olursa o kadar değişir açılış tarihi

Çevrimdışı Tarık

Yeni bir stadimiz olsunda kasim mis aralik mis dert etmeye gerk yok bence.

Çevrimdışı Efe

Şuan da açılış Kasım sonu gibi gözüküyor. Tabi bunda çatı kaplaması ve çime aynı anda Eylül başında başlanması esas. Çatının Temmuz sonunda havada olması yani. Ne kadar erken veya geç olursa o kadar değişir açılış tarihi

bide havaya kalktıktan sonra takılacakları unutmayalım 1 ayda onlar sürecek vinçler onlar bitmeden sahadan çıkamaz arklar kedi yolları ve iç şeffaf halka
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

bide havaya kalktıktan sonra takılacakları unutmayalım 1 ayda onlar sürecek vinçler onlar bitmeden sahadan çıkamaz arklar kedi yolları ve iç şeffaf halka
Zaten onu hesaba kattım @Efe abi. Temmuz sonu havaya kalkacak. Ağustos sonuna kadar atkı, kedi yolları ve iç halka. Eylül başından itibaren kaplama ve çim.

Çevrimdışı Efe

Zaten onu hesaba kattım @Efe abi. Temmuz sonu havaya kalkacak. Ağustos sonuna kadar atkı, kedi yolları ve iç halka. Eylül başından itibaren kaplama ve çim.

makulu bu bakalım nasıl yapacaklar çok merak ediyorum şu halatlarla orta yuvarlağı  :icool: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

güzel bir bütçe dedin tahmini ne kadar mesela?
Bu zor birşey daha firmanın ismini bilmiyorum ama başarıya göre bütçe artırılı burada kilit yönetim basketbolu ne kadar önemser
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

çakıllar serildi daha gelmez  :)
Ben biraz daha gelir biseler diye dusunmustum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Ben biraz daha gelir biseler diye dusunmustum :)

gfelseydi serilmeeden gelirdi bellide olmaz belki yetmemişse getirirler görünen getirmeyecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Gelecek sene uefa finali bu stadda oynanır mi ne dersiniz?

Çevrimdışı Kadir G.

Gelecek sene uefa finali bu stadda oynanır mi ne dersiniz?

Şampiyonlar ligi alamıyor muyuz? :D

Gelecek sene olur mu bilmemde 3 sene içinde alırız. Umarım seneye olmaz kadromuz oturmaz bir senede :D

Çevrimdışı Deniz

Şampiyonlar ligi alamıyor muyuz? :D

Gelecek sene olur mu bilmemde 3 sene içinde alırız. Umarım seneye olmaz kadromuz oturmaz bir senede :D
Gelecek sene bence de zor olabilir ama ondan sonraki seneye garanti gözüyle bakiyorum :)