Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023984 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

AYDINLATMA olayı iyi oldu gece gündüz gibi seyrederiz artık :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

Sadece imza yetmedi. yeni totem resmimle karşınızdayım  :icool: :icool:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Melekcik

İyi akşamlar arkadaşlar bayadır uzak kaldım statdan ne var ne yok kısaca özetleyecek var ise sevinirim basketbol ile ilgili de güzel günler bizi bekliyor iki sponsor var bakalım ikisinde bütçesi tatmin edecek
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

İyi akşamlar arkadaşlar bayadır uzak kaldım statdan ne var ne yok kısaca özetleyecek var ise sevinirim basketbol ile ilgili de güzel günler bizi bekliyor iki sponsor var bakalım ikisinde bütçesi tatmin edecek
çatı işleriyle uğraşıyoruz bide takılmayan 5 kolonla heralde yarın takılacaklar herkese dert oldu o 5 kolon halatlar gelmiş gemilerle haziran ayında halat işleri başlayacak ve bitiş sürecinde son düzlüğe gireceğiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin @Melekcik özlettin kendini :icool: bu iki sponsorda neyin nesi :money: :ishock:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

AYDINLATMA olayı iyi oldu gece gündüz gibi seyrederiz artık :D
o kadar iyi oldu mu kötü olmuş bize gene bi şey yapılmıyomuş gibi gelir sıkıntıya gireriz  :kop:

Çevrimdışı Melekcik

çatı işleriyle uğraşıyoruz bide takılmayan 5 kolonla heralde yarın takılacaklar herkese dert oldu o 5 kolon halatlar gelmiş gemilerle haziran ayında halat işleri başlayacak ve bitiş sürecinde son düzlüğe gireceğiz :)
Teşekkürler @Efe
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

:hosgeldin @Melekcik özlettin kendini :icool: bu iki sponsorda neyin nesi :money: :ishock:
İşler bu aralar baya  yoğun malum inşaat sezonu yazları coşuyor
Rakip olsa da ülkerin yaptıkları bazı şirketleri 3 büyüklere yönlendirdi bakalım
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 22:30:27 Melekcik ]

Çevrimdışı Tolga

Rakip olsa da ülkerin yaptıkları bazı şirketleri 3 büyüklere yönlendirdi bakalım
Hadi bakalım :)

Çevrimdışı Neco

Merhaba arkadaşlar, bugün stadimizi görmek için gittim. Dışarıdan bile heybeti anlasilabiliyor. Iceriden düşünemiyorum bile. Resim de çektim ama gorduklerimizden çok farklı olmadığı için göndermiyorum. Muhteşem olacak. Bu arada; ya abi bu nasıl mükemmel bir lokasyondur. Özlemişim  :bandit:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu arada  mabet  twittırda soru  cevapa  geçmiş durumda  yardırıyor.  :D Merak edenler  sürekli  F5 yapın.İlgi çok.

Çevrimdışı Efe

o kadar iyi oldu mu kötü olmuş bize gene bi şey yapılmıyomuş gibi gelir sıkıntıya gireriz  :kop:

artık öyle herkes hiç bişey yapılmıyormuş gibi görüyor ama bir çok iş yapılıyor zaten halatlar serilmeye başladımı bu iş bitti demektir çatının kalkması beklenecek başka bi iş olmayacak zaten kamerada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Armağan Bozkurt  fırsat bu fırsat  twittırda da sıkıştırıyor  mabeti.  :D

Çevrimdışı Efe

çim drenaj 3 ay çatı beyaz renk uç kısım şeffaf siyah beyaz koltuklar ve çatal merdiven bjk mabetin söyledikleri net :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çatıyı kaldırmak için 4 adet vinç gelecekmiş.

Çevrimdışı Efe

çatı haziran ayı içinde gerilmeye başlanacak dedi  :ok: :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

güneş enerjisi ile elektirik üretilecekmiş  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

digital reklam panoları loca aralarına konacakmış mabet ne içti acaba :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Kullanıcı Eylemleri   
 Takip et

Armağan Bozkurt
‏@ArmaganBozkurt1
@bjk_mabet O zaman 4.5-5 ay diyelim.
Bahsi geçen 29 ekim tarihi makul o halde.
Armagan bile 29 ekimi kabul etti  :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Kullanıcı Eylemleri   
 Takip et

Armağan Bozkurt
‏@ArmaganBozkurt1
Bilmiyorum da bana da ocağa sarkacak gibi bir his geliyor hep
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 22:55:16 Melekcik ]

Çevrimdışı Tolga

bjk_mabet @bjk_mabet  ·  şimdi 6 saniye önce

Evet

@bjk_mabet abi 2 loca katının arasındaki dijital reklam panoları tanıtımda vardı projede var mı yapılacak mı ?

İşte bu habere çok sevindim :sevinc

Çevrimdışı ers1903

Cati kolonlari kaplanacakmi yazmis ben mi yanlis gordum acaba :)

Çevrimiçi Necmi

digital reklam panoları loca aralarına konacakmış mabet ne içti acaba :biggrinking:
sen ne içtin :alala:

Çevrimdışı Efe

Kullanıcı Eylemleri   
 Takip et

Armağan Bozkurt
‏@ArmaganBozkurt1
ilginç nasıl olurda kabul eder  :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK