Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031554 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı sosyalkartal

Bugün özellikle bazı facebook stad sayfalarında mali krizden dolayı inşaatın durduğu söyleniyor doğruluk payı var mı  :alala:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Gec yazdigim icin Kusura bakmayin..buranin hati olmadigi icin bende teyzemin telefonuyla stata gitim.. :) bugūnū hayatim boyunca unutmayacagim..basda necmi abi ve ismini biliyom artik gercide :) mabet abi diyim sayesinde dūnyanin en güzel en baskili en kutu en anlatilmaz statini gordum..nerden baslicamida bilmiyorum...üstlere cikdigimda asaga bakip korktugumu mu anlatim...sahaya giris tūnelinde yukariya bakarken ki o muhtesem dik tribūnlerimi anlatayim...yeni acik üste keni kendime gaza gelip bagirdimi hatirliyorum bir an o taraftarin sesini duydum hissetim resmen icimde..gūr bir sesle..besiktasimmm benimmm...yeni acik altin en ūstūnden bir ses kontrol yapdi mabet abi bildigin inledi heryer :) suan yazarken bile heyecanla yaziyorum..silip silip daha ne kadar gūzel anlatabilirim diyorum...sunuda sõylemeden gecemicem..tabiki bazilari surasi niye boyle eski acik niye õyle dicek ama canli gordugunuzde herkezin fikri degisecek buna adim gibi eminim... Iceride muhtesem bir calisma var..kameradan gõzūkmemesi normal..sunuda sôylim ekim ocak benim icin bu saaten sonra hic fark etmez..mabet abi sagolsun arkasindan iyi kosturdu beni..kendimi zor atim besiktasa..ama yinede merak etigim tūm sorulara sordum ve icdenlikle cevap verdi..adamin dibi dibi :) bir kac resim var video da nasil yūklicem bilmiyorum..sunuda sōylim...burda rakiplere simdiden aciyorum ama bizim oyuncularda kaliteli olmali eleri ayagi titreyebilir :)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bugün özellikle bazı facebook stad sayfalarında mali krizden dolayı inşaatın durduğu söyleniyor doğruluk payı var mı  :alala:

Halatlar yolda 5 kolon 12-13 kiriş kaldı çatı için artık gün sayıyoruz tamamen art niyetli haberler bugüne kadar durmadı bundan sonrada bir şekilde gerisi gelir kulak asma derim abi.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Necmi

Gec yazdigim icin Kusura bakmayin..buranin hati olmadigi icin bende teyzemin telefonuyla stata gitim.. :) bugūnū hayatim boyunca unutmayacagim..basda necmi abi ve ismini biliyom artik gercide :) mabet abi diyim sayesinde dūnyanin en güzel en baskili en kutu en anlatilmaz statini gordum..nerden baslicamida bilmiyorum...üstlere cikdigimda asaga bakip korktugumu mu anlatim...sahaya giris tūnelinde yukariya bakarken ki o muhtesem dik tribūnlerimi anlatayim...yeni acik üste keni kendime gaza gelip bagirdimi hatirliyorum bir an o taraftarin sesini duydum hissetim resmen icimde..gūr bir sesle..besiktasimmm benimmm...yeni acik altin en ūstūnden bir ses kontrol yapdi mabet abi bildigin inledi heryer :) suan yazarken bile heyecanla yaziyorum..silip silip daha ne kadar gūzel anlatabilirim diyorum...sunuda sõylemeden gecemicem..tabiki bazilari surasi niye boyle eski acik niye õyle dicek ama canli gordugunuzde herkezin fikri degisecek buna adim gibi eminim... Iceride muhtesem bir calisma var..kameradan gõzūkmemesi normal..sunuda sôylim ekim ocak benim icin bu saaten sonra hic fark etmez..mabet abi sagolsun arkasindan iyi kosturdu beni..kendimi zor atim besiktasa..ama yinede merak etigim tūm sorulara sordum ve icdenlikle cevap verdi..adamin dibi dibi :) bir kac resim var video da nasil yūklicem bilmiyorum..sunuda sōylim...burda rakiplere simdiden aciyorum ama bizim oyuncularda kaliteli olmali eleri ayagi titreyebilir :)
:) evet hacı olmak güzel stadın etrafında tur atmaya benzemiyor  değilmi  @eren_viyanaBJK

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Çevrimdışı Volkan Başaran

Eski Açık konusunda bende sen gibi düşünüyorum. Dışardan bakarken bile öyle aman aman bir kötü durmuyor. Eski İnönü'de o bölgeyi kafamda yok sayardım.

Ayrıca sırf bugün gideceğini yazdığın için meraktan kontrol edeyim gittimi diye, yazını çok samimi ve güzel buldum. Duyduğun heyecanı ekran başında hissettim.  Umarım beklediğimize değecek bir atmosferi 40 bin kişiyle doyasıya yaşarız.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALI RIZA

Sende Kutsandın o zaman...!
Diklik üst katlarda uçurum  :bandit: :bandit:
Kapalı üst ortadan ve Yeni açık kale direkleri hizasından en üstte maç izleyeceksin...!  :super: :super: :super:

Çevrimdışı Taner

İki hafta önce stada gitmiştim güvenlik içeri almamıştı içimde ukte kaldı.Yemek dağıtan bi araçtaki abi 10 dakka önce gelsen içeri sokardım dedi  haftaya okullar tatil olur bu sefer forumdan destek alcam hatta mabet abiyle koşuşturmak isterim yanımada 1 kilo bizum oranın çayını alsam kandırabilirmiyim bilmiyom :) bu arada stada şehvetli diyen ilk benmişim :D ama tabir edilemiyoki kelime yok bu güzelliğe.Neyse şehvetli hala gözümde napalım... :)
Sadece Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

Sende Kutsandın o zaman...!
Diklik üst katlarda uçurum  :bandit: :bandit:
Kapalı üst ortadan ve Yeni açık kale direkleri hizasından en üstte maç izleyeceksin...!  :super: :super: :super:
almayayım ben ondan :bandit:
Beşiktaş taraftarının yarısında tepeden saçına bakarak futbolcu tanıma yeteneği gelişecek :D
keyifli maç izlemek istiyorsan alt kat üst sıralardan alacaksın koltuğunu

Çevrimdışı izorlu85

Aynen abi yaa.. Inanilmaz anlar yasadim :)

Aramıza  hoşgeldin Beşiktaşın kutsal çocuğu :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Bekrakn

kolonlar bitmiş hayırlı olsun  :bandit: :bandit:

@Deniz hocam sen neden böyle yaptın ya. iki gündür internetim yok. benim taka telefonu bağlayıp geceden geceye girip sayfaları tarıyorum. sayfayı okuması, sayfanın yüklenmesinden kısa sürüyor bildiğin. resmin önce sadece kolonlara kadar olan kısmı gözüktü o an birkaç kere zıpladım yerimde sonradan duvarı da görünce resmen çöktüm kaldım :bawling: koltuğa neden öyle yaptın ya efkar bastı gece gece :bandit: :bandit: :bandit:

bu arada screenshot atabilen biri olursa çok makbule geçer abiler canlı yayın da açılmıyor yapın bir güzellik de rahat bi uyku çekelim :D

Çevrimdışı FARUK

@Deniz hocam sen neden böyle yaptın ya. iki gündür internetim yok. benim taka telefonu bağlayıp geceden geceye girip sayfaları tarıyorum. sayfayı okuması, sayfanın yüklenmesinden kısa sürüyor bildiğin. resmin önce sadece kolonlara kadar olan kısmı gözüktü o an birkaç kere zıpladım yerimde sonradan duvarı da görünce resmen çöktüm kaldım :bawling: koltuğa neden öyle yaptın ya efkar bastı gece gece :bandit: :bandit: :bandit:

bu arada screenshot atabilen biri olursa çok makbule geçer abiler canlı yayın da açılmıyor yapın bir güzellik de rahat bi uyku çekelim :D
Telefondan giriyorum boyut küçük rahat uyursun umarım :)

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

gecenin bu saatinde uyku tutmayınca stad inşaatı izleyen ruh hastaları

herkese iyi geceler

allah akıl fikir versin

Çevrimdışı Bekrakn

Telefondan giriyorum boyut küçük rahat uyursun umarım :)

@FARUK hocam gece gece çok mutlu ettin eyvallah çok sağol :claps: ne özlemişim ya iki günde allah eksikliğini göstermesin  :sevinc :sevinc

not: boyut konusunda mesele yok hatta küçük olunca daha çabuk yüklendi, kaymaklı ekmek kadayıfı bildiğin :D

ysariusta

• Ziyaretçi

dün tur atıp hacı olan arkadaşların heyecanını tekrar okuyup sabah enerjinizi kazanabilirsiniz. Günaydın. (Çok samimi yazılar.  :super:)

Çevrimdışı KLEBERR

bu arada sende çaktırmadan sızmışsın muradına erdin hacı oldun sonunda :D

umre şansımız var mı... :steamed:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı yigitcan1903

Çatı kolonu seçime kadar takılır:)
Koltuk dizaynı hala yapılıyor.
Alüminyum profiller localarda kullanilan
Günaydın
Hala sıkıntı mı çıkarıyor
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 10:20:12 ZEKI ]

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ebabil

Halatlar yolda 5 kolon 12-13 kiriş kaldı çatı için artık gün sayıyoruz tamamen art niyetli haberler bugüne kadar durmadı bundan sonrada bir şekilde gerisi gelir kulak asma derim abi.

güzel diyosun da haftalardır manzara hep aynı. bir ay önce de saydığın şeyler kalmıştı yine öyle. çatıda ciddi bir yavaşlık var

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."