Gec yazdigim icin Kusura bakmayin..buranin hati olmadigi icin bende teyzemin telefonuyla stata gitim..

bugūnū hayatim boyunca unutmayacagim..basda necmi abi ve ismini biliyom artik gercide

mabet abi diyim sayesinde dūnyanin en güzel en baskili en kutu en anlatilmaz statini gordum..nerden baslicamida bilmiyorum...üstlere cikdigimda asaga bakip korktugumu mu anlatim...sahaya giris tūnelinde yukariya bakarken ki o muhtesem dik tribūnlerimi anlatayim...yeni acik üste keni kendime gaza gelip bagirdimi hatirliyorum bir an o taraftarin sesini duydum hissetim resmen icimde..gūr bir sesle..besiktasimmm benimmm...yeni acik altin en ūstūnden bir ses kontrol yapdi mabet abi bildigin inledi heryer

suan yazarken bile heyecanla yaziyorum..silip silip daha ne kadar gūzel anlatabilirim diyorum...sunuda sõylemeden gecemicem..tabiki bazilari surasi niye boyle eski acik niye õyle dicek ama canli gordugunuzde herkezin fikri degisecek buna adim gibi eminim... Iceride muhtesem bir calisma var..kameradan gõzūkmemesi normal..sunuda sôylim ekim ocak benim icin bu saaten sonra hic fark etmez..mabet abi sagolsun arkasindan iyi kosturdu beni..kendimi zor atim besiktasa..ama yinede merak etigim tūm sorulara sordum ve icdenlikle cevap verdi..adamin dibi dibi

bir kac resim var video da nasil yūklicem bilmiyorum..sunuda sōylim...burda rakiplere simdiden aciyorum ama bizim oyuncularda kaliteli olmali eleri ayagi titreyebilir