Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6030246 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın arena kartalları.HAreketlilik var inşaatta malzeme gelmiş küçük sarı vinç malzeme indiriyor ama nedir anlamadım. 2 kamyon daha var sanki sarı brandayla kasası kapalı olan sırada.

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Eyüp Emir

günaydın takılmayan kolonların oarada hareketlilik var takılacak mı acaba

Çevrimdışı Deniz

Paletli reiz kolonları bir dürttü yicek mi bakalım  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ahmet türken

günaydın arkadaşlar. dün çatı kolonları ve yeni açık kirişlerinin bitmesini istemiştim olmadı. Yılmıyoruz bugün yine istiyoruz

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın   @Necmi abinin lambasında yeşil yanıyor bu saatte ilginç :D

Çevrimdışı ahmet türken

günaydın   @Necmi abinin lambasında yeşil yanıyor bu saatte ilginç :D
açık unutmuştur  :D  bu arada eski açığa güvenlik ağı takılıyor

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

güzel diyosun da haftalardır manzara hep aynı. bir ay önce de saydığın şeyler kalmıştı yine öyle. çatıda ciddi bir yavaşlık var

1-2 de olsa çatı kirişi takılıyor saha temizliği yapıldı iç halka için kurulacak iskele çalışmaları var halatlar serilirken gereken makara sistemi hazırlığı yapılıyor. bunlarında hepsi neticesinde iştir. Ben durma yok dedim yavaşlamayı herkes kabul ediyor. Ama tempoya girilmeye başlandı bir yandan halat hazırlığı yapılırken diğer taraftan kiriş takarlar eksiği kapatırız diye düşünüyorum. Bu arada herkese günaydın bol kirişli çatı kolonlu hayırlı bir gün olsun .
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Saha içinin boşaltılması hiç iyi olmadı. Sahada çalışan 3-4 kişiyi görünce moralim bozuluyor.  :lol: :lol:

Çevrimdışı carsikartali

Eyvallahta o bol yıldızlar bol para demek. Kendini avutmaktan öteye giden bir şey değil bu.

Diğerleri armalarını galaksi ile donatabilir, ve ya bizde bir gün 4. yıldızı takabiliriz ancak onlar bu ay yıldız şerefine asla nail olamayacaklar.Birde bu yönden düşün.Her şeyde para olmadığına göre bu avunmak değildir benim göğsümde olan ve diğerleri için ulaşılamayacak bir şereftir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşinci günün şafağında beş kolonu takın

Çevrimdışı ErsinA.

Çatı kolonu seçime kadar takılır:)
Koltuk dizaynı hala yapılıyor.
Alüminyum profiller localarda kullanilan

Gecekondu diker gibi kolon dikecez   :D     seçimden sonra tapuları da verecekmiymiş belediye reisi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmett.67

Halen takılmayan son 5 kolon ben dahil çoğu insana kafayı yedirtti. Daha ne bekliyorlar... Şu belirsizliğe artık bir son verilsin ya da bir açıklama yapılsın.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ErsinA.

eski açıkta son 5 kolon, 20 destek kirişi ve 6 güvenlik ağı kaldı.  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Halen takılmayan son 5 kolon ben dahil çoğu insana kafayı yedirtti. Daha ne bekliyorlar... Şu belirsizliğe artık bir son verilsin ya da bir açıklama yapılsın.
Seçime kadar takılacak dedi mabet
Bakalım

Çevrimdışı mert_

ortadaki halat makarası şeysinin montajına devam ediliyor.

Çevrimdışı sametbagan

Arkadaşlar herkese günaydın bence bu kolonlara fazla kafayı takıyorsunuz takılır takılır canınızı sıkmayın her gün stadı canlı izliyorsunuz ama bir şeyi kaçırıyorsunuz o kolonların takılmama gibi bi durumu söz konusu bile olamaz.
     Birincisi herkesin de bildiği gibi yapılacak çatı o şekilde açık bırakılarak asla takılamaz
     İkincisi bunun ispatının sahanın içerisinde olması.Halatların serileceği iskelelerden de anlaşılabilir.Bakınız eski açık bölümü
     Bence bu kolon meselesini daha fazla kafaya takıp komplo teorileri kurmayın :D     

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın BeşiktaşArena :)
Çatıyı koyalım Çatıyı :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Zoro

Eski açıktaki kolonların orada iki kişi bir şeyler yapıyor. Takacaklar mı acaba

Çevrimdışı Deniz

Paletli yine kolonlari takmadan donerse keserim paletlerini
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfunyasar

stad bir bitseydi iyidi ya. herkese tünaydın. şöyle bir bitseydi bir bitseydi yani.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Paletli yine kolonlari takmadan donerse keserim paletlerini
:kop: :kop:
Staddaki Hayat damarımızı mı keseceksin @Deniz
Sonra ne yapacagız :steamed: :steamed:
Kolon takılcak Koş Paletli , Saha temizlenecek koş Paletli , Güvenlik Agı yerleştirilcek koş paletli, İskele koyulacak koş Paletli , Prekast takılacak koş paletli :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık