Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031641 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Koltuk dizaynı çizildiğine göre tek renk siyah ve beyaz olmayacak demekki. Farklı bir tasarım göreceğiz. Güzel olur umarım.
umutla bekliyoruz :elvis:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı megiddo

@bjk_mabet prekast altları çıplak mı kalacak yoksa epoksi boya gibi bişeyler uygulanacakmı?

Çevrimdışı birkanmaraz

bu arada stadın yankı yapması mükemmel  tek bir kişi bağırdığında bütün stad inledi birde 40000 kişinin bağırdığını düşünün mükemmel birşey...

ben eski açığı görünce çok şaşırdım hep kafamda eski ,eski açık aklıma geliyordu fakat mükemmel olmuş.   tribünler sahaya çok yakın.Direk etki yapabilecek bir yer yapılmış  . tam bi kapalı kutu.   burdan kimse sağ çıkamaz bence .

soyuma odaları  numaralı nın altında   oyuncular sahaya çıkış yeri  kapalıyı yani çarşıyı tam karşıda görücek    düşünün sahaya çıkmadan ilk gördüğünüz şey kapalı .

soyunma odaları tribüne çıkışına yakın yani rakip futbolcular sahaya çıkmadan etkileniceler konsantre olamazlar buna çok eminim .. 

tribünler üzerine üzerine geliyor  mükemmel bir şey..

stadda en az 300 kişi çalışıyor bunu net söyleye bilirim.

biz burda her şeyi başarırız.   @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

bu arada stadın yankı yapması mükemmel  tek bir kişi bağırdığında bütün stad inledi birde 40000 kişinin bağırdığını düşünün mükemmel birşey...

ben eski açığı görünce çok şaşırdım hep kafamda eski ,eski açık aklıma geliyordu fakat mükemmel olmuş.   tribünler sahaya çok yakın.Direk etki yapabilecek bir yer yapılmış  . tam bi kapalı kutu.   burdan kimse sağ çıkamaz bence .

soyuma odaları  numaralı nın altında   oyuncular sahaya çıkış yeri  kapalıyı yani çarşıyı tam karşıda görücek    düşünün sahaya çıkmadan ilk gördüğünüz şey kapalı .

soyunma odaları tribüne çıkışına yakın yani rakip futbolcular sahaya çıkmadan etkileniceler konsantre olamazlar buna çok eminim .. 

tribünler üzerine üzerine geliyor  mükemmel bir şey..

stadda en az 300 kişi çalışıyor bunu net söyleye bilirim.

biz burda her şeyi başarırız.   @ahmetx
inşallah ,ama takımın çok eksiği var
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Alparslan

umutla bekliyoruz :elvis:
İşin içine tasarım girdiği andan itibaren sonunda eleştiri olması da kaçınılmaz olacak. Tasarım göreceli bir kavramdır. Herkesin tamam diyeceği bir tasarım pek mümkün olmuyor. Burdaki tartışmaları şimdiden görür gibiyim :evillol:

Çevrimdışı birkanmaraz

eski açıktaki kolonların takılmama nedeni  güvenlik ağının çekilmemesi ve onu çeken vincin şuan başka bir işle meşgul olması.

yoksa hemen takılacak.

Çevrimdışı Necmi

eski açıktaki kolonların takılmama nedeni  güvenlik ağının çekilmemesi ve onu çeken vincin şuan başka bir işle meşgul olması.

yoksa hemen takılacak.
bu arada sende çaktırmadan sızmışsın muradına erdin hacı oldun sonunda :D

Çevrimdışı ZEKI

yoksa hemen takılacak.
:claps: :claps:
fotograflari bekliyoruz o zaman
simdiden tesekkurler

Çevrimdışı Alparslan

Ah birde biz sızabilsek:)) Borulardan geçip sızma şansı var mıdır acaba? :icool:

Çevrimdışı birkanmaraz

eyvallah abi inşallah bunu herkes yaşar :D   ilk maçta ve devamında ben orada olucam bunu göremeyenlere valla acımaya başladım :D

Çevrimdışı src35

sahada tertemiz olmuş, çatıcıların maharetlerini görelim artık..

Çevrimdışı birkanmaraz

:claps: :claps:
fotograflari bekliyoruz o zaman
simdiden tesekkurler

atıcam abi bugün merak etmeyin  . ama biraz kötü çektim @bjk_mabet  abi sağolsun  birazcık hızlı yürüyor.(KOŞTU) :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Koltuk planları hala çiziliyor mu? 2 senedir ne yapıyor bu koltukçu arkadaşlar? Proje belli, ölçü belli, giriş çıkış belli, en belli yükseklik belli, sıra sayısı belli? :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Masörümüz Cemil Karataş abimizin instagram hesabından..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

genel seçimlerden bahsediyor :bandit:
:biggrinking: zateen diğer seçim ekimde olacakmış sıkıntı yok yani yeni sezon için :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuana kadar hiçbir fotoğraf beni şunun ki kadar heyecanlandırmadı :)

[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 02:44:15 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Masörümüz Cemil Karataş abimizin instagram hesabından..

Eyvallahta o bol yıldızlar bol para demek. Kendini avutmaktan öteye giden bir şey değil bu.

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

ysariusta

• Ziyaretçi

atıcam abi bugün merak etmeyin  . ama biraz kötü çektim @bjk_mabet  abi sağolsun  birazcık hızlı yürüyor.(KOŞTU) :D
o koşmuyor, sen koşuyorsun. Bi dön geriye bak bakalım. Hatırlayabilecek misin?  :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

O yukarıda bulunan koltuk dizaynının ne anlamı olacak? Çatısız stad olsa bir nebze de. Bana anlamsız bir uğraş gibi geliyor.

Çevrimdışı Necmi

Ah birde biz sızabilsek:)) Borulardan geçip sızma şansı var mıdır acaba? :icool:
her şey mümkün

Çevrimdışı birkanmaraz

o koşmuyor, sen koşuyorsun. Bi dön geriye bak bakalım. Hatırlayabilecek misin?  :kop:

aynen @Yunus  abi .  mabet abi 9 kilo vermiş stad başladığından beri düşün :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İşte bunlar hep tecrübesizliğinden :D
Ben Kasım ayında Girdim stadın içine ozaman daha Kaba inşaat tam anlamıyla bitmemişti , Yani numaralının 2.ci katı daha yarımdı , 15-20 dakikada koca stadın A dan Z ye her yerini gezdirdi bana Nefes nefese kaldım tabi :D Giderken @bjk_mabet abime sorulmak üzere 10-12 Soru hazırladım kafamda ama O Baş dondurucu hızdaki Stad gezisinden sonra Soracağım bütün soruları unuttum :bandit: Hatta @bjk_mabet abime adını sormayı bile unuttum :D daha sonra öğrendim adını , Bu arada sen birde Onu maç izlerken gör ! Hemen önünde veya yanında izlemeni hiç tavsiye etmem , Yoksa Kısa Yoldan UÇMAYI ogrenirsin :biggrinking: @birkanmaraz
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 20:29:42 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık