Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029961 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

anca viyanada kendine gelir şimdi şoka girmiştir :D
soktan ziyade nefesleniyordur gazilerde, viyanaya donerken ordan alirlar  :)
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 18:23:20 ZEKI ]

Çevrimdışı Deniz

Çatı kolonu seçime kadar takılır:)
Koltuk dizaynı hala yapılıyor.
Alüminyum profiller localarda kullanilan
:upto: :upto:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı serti67

atılan resımler zıyaret eden arkadasınmı yoksa mabetın resımlerımı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Necmi

Loca için profil dedi Mabet  :)
keklemiş seni :D yuvarlak profilmi olur basbayağı boru işte  @Deniz

Çevrimdışı Necmi

atılan resımler zıyaret eden arkadasınmı yoksa mabetın resımlerımı
yok ziyaret eden arkadaşlar daha kayıp kendilerine gelememişler  :D

acemiler tabiki burda insanların sabahtan beri ağızlarını açmış analarını bekleyen yavru kartal gibi resim beklediğini bilmiyorlar :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Seçim ne zaman peki :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Tolga

genel seçimlerden bahsediyor :bandit:
Bizim seçimler geldi direk aklıma tamamdır o zaman sıkıntı yok :evillol:

Çevrimdışı Aram

seçimin sonucu belli be abi takın işte.  :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Mehmet92

Forzadaki stad başlığında unisex wc olucak mı sorusu sorulmuş bugün.Bence bu soruyla birlikte stad başlıkları misyonunu tamamladı,artık bişeyi tartışmaya gerek yok hepimiz canlı yayın izleyip bitmesini bekleyelim :D : D

Çevrimdışı Tolga

bencede ne zaman o daha onemli bence :)
Tek ben öyle anladım sanıyordum neyse ki bu konuda yalnız değilmişim :kop:

Çevrimdışı ahmetx

şöyle bir dizayn yapıyorlarmış kartallı  :lol:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Aram

@ahmetx  abim sen fifa stadyum genel müdürlüğünde mi çalışıyorsun  :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Necmi

Forzadaki stad başlığında unisex wc olucak mı sorusu sorulmuş bugün.Bence bu soruyla birlikte stad başlıkları misyonunu tamamladı,artık bişeyi tartışmaya gerek yok hepimiz canlı yayın izleyip bitmesini bekleyelim :D : D
:nerd:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı birkanmaraz

Öncelikle bize bu güzel günü yaşattığı için @bjk_mabet  abiye çok teşekkür ederim. bugün güzel bir şekilde gördüm.rica ediyorum resimleri görüp aldanmayın .  VE STAD DURDU DEMEYİN İÇERİNE 300-400 KİŞİ ÇALIŞIYOR DERSENİZ BOZUŞURUZ.  stad ocak ayında açılır başka birşey olmaz resimleri atıcam.   bugün @bjk_mabet  abi sayesinde iyi spor yaptık :D
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 18:53:45 birkanmaraz ]

Çevrimdışı ahmetx

stad durmadı ama 300-400 kişi de çalışmıyor , en erken 25-26 ocakda 2. yarı açılır diyorsun yani

Çevrimdışı Alparslan

Kolonlar neden seçime kadar takılıyor:)) Seçim sonuçlanmadan bir  takalım da ne olur ne olmaz gibilerinden gibi sanki:)

Çevrimdışı birkanmaraz

stad durmadı ama 300-400 kişi de çalışmıyor , en erken 25-26 ocakda 2. yarı açılır diyorsun yani
abi ben 250 kişi görmüşümdür en az ve baakmadığımız yerlerdede vardı ve sahanın içinde çalışanlar hariç artık siz karar verin .   

Aynen stad ocakta tam olarak biter açılır bu net .

Çevrimdışı idil

nasıl olması öngörülüyor mabet azıcık bir şeyler çıtlat  :evillol:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Alparslan

nasıl olması öngörülüyor mabet azıcık bir şeyler çıtlat  :evillol:
Koltuk dizaynı çizildiğine göre tek renk siyah ve beyaz olmayacak demekki. Farklı bir tasarım göreceğiz. Güzel olur umarım.

Çevrimdışı ahmetx

Kolonlar neden seçime kadar takılıyor:)) Seçim sonuçlanmadan bir  takalım da ne olur ne olmaz gibilerinden gibi sanki:)
inşaat işleri seçimde hızlanır ya  :naughty: