Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027845 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

Cümleten Tünaydın bugün geç gelebildim sıkıntılar var Check-up yaptırdım geldim :(
Bence kolonların beklemesinin sebebi numaralıya takılırken bir kolonda sorun oldu onu takmadılar ayırdılar bence hala o kolonun yenisi gelmedi sayıda 5'e ulaşmadığı için bekletiyor olabilirler hepsini birgünde takıp geçerler tahminim
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı iyimserure

Stad açıldığında çimlere ve yapıya zarar gelmeyecek şekilde büyük konserler verilmesi lazım. Ne kadar gelir getirir bilen vardır tabi ben baya karlı iş olacağını düşünüyorum.
hibrit çimin özelliği zaten zarar görmeden her türlü aktivitenin düzenlenebilmesi

Çevrimdışı serti67

Yeminle yatamadim gece heyecandan :) 4 bucuk gibi stat da olacam Insallah..icerden górdûgûmde bayilmasam iyi vallah :)
guzl resımer beklıyoruz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Stat aynı zamanda konser alanı akustik olarak buna dikkat ediliyor. Çatı bile ona göre. O işten çok kazanacağız

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kombine satışları ne durumda iyi satılıyor mu ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kombine satışları ne durumda iyi satılıyor mu ?
Stadın açılışının uzayacağının anlaşılmasıyla birlikte bu sene çok fazla talep olacağını düşünmüyorum. Bu sene sonundaki mevcut durumlar, antrenör belirsizliği, uefa kısıtlamaları, stat belirsizliği gibi konular yüzünden kombine satışları pek iyi gitmeyecektir. Ama yeni bir kaç lansman ve Vodafone'un bir kaç reklam filmiyle tekrar ayağa kalkabiliriz. Yönetim dahil tüm camianın üstünde bir ölü toprağı var. Bunu ortadan kaldırmak için adım atmak yine yönetimin elinde ama ben şu an kendilerinde o enerjiyi göremiyorum. Umarım yanılırım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Eyüp Emir

abi sen de muhasebecisin galiba. hem beşiktaşlı olup hem muhasebeci olunca hayat çok acımasız geçiyor kendi adıma  :evillol:
evet meslekte 28 yılı devirdim mali müşavirim meslekler arasında en sıkıntılı olanı, BEŞİKTAŞ a gelince ben onunla yaşıyorum bazen BEŞİKTAŞ olmasa hayatın tadı olmaz diyorum tabiki şampiyonluk istiyorum ama kardeşim ben bu armaya bu renklere aşığım inşallah stadla birlikte güneşli günler göreceğiz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Stadın açılışının uzayacağının anlaşılmasıyla birlikte bu sene çok fazla talep olacağını düşünmüyorum. Bu sene sonundaki mevcut durumlar, antrenör belirsizliği, uefa kısıtlamaları, stat belirsizliği gibi konular yüzünden kombine satışları pek iyi gitmeyecektir. Ama yeni bir kaç lansman ve Vodafone'un bir kaç reklam filmiyle tekrar ayağa kalkabiliriz. Yönetim dahil tüm camianın üstünde bir ölü toprağı var. Bunu ortadan kaldırmak için adım atmak yine yönetimin elinde ama ben şu an kendilerinde o enerjiyi göremiyorum. Umarım yanılırım.
katılıyorum olması gereken o tüm olumsuzluklar üst üste geldi toparlanmaya başlıyoduk tam gene geriye düştük

Çevrimiçi Necmi

Abi bu skorboard'da yazi gosterme isinden kesin emin misin? Bu projeyi ben sundum Vodafone'a, bize hic geri donus falan yapmadilar. Dogruysa ustune yattilar bizim uygulamanin  :s20: :s20:
:dontknow: öyle söylendi ama bunu nasıl kontrol edecekler bilemedim

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bakın herkes forumlara girip, stadı takip etmiyor. Öyle imkanı olan da etmiyor, olmayan zaten hiç etmiyor.

Stadın büyük kısmı bitti, kombineler yeniden satışa çıkarıldı.

Daha önce önerdiğim şeyi yeniden önereceğim. Kulup bu kombine satışı yapılan sayfalardan, mecralardan, talep toplasın.

50 şer li gruplar halinde stad turu yaptırılsın. En uygun gün pazar, çalışma az, insanlar tatil. İnsanlar nereden kombine alacağına baksın, görsün hissetsin. Eski açıkdan alacağı varsa, belki kapalıdan etkilenecek oradan alacak, belki bir arkadaşını ikna edecek derecede etkilenecek. Burada her gün aynı kişilerin fotoğraflarına bakıyıruz, o şekilde yüzlerce arkadaşın gözünden, yüzbinlerce kişiye ulaşacak o izlenimler.

Ben inanıyorum ki her pazar en az 200 250 kişi sadece stadı gezerek kombine alma fikrine kapılacak. O stada bir şekilde girenin etkilenmemesi imkansız. Ama şimdi ne tarih belli, ne stad bitmiş, PR çalışmasıda bana kalırsa yetersiz, zor satılır böyle kombine.

Çevrimiçi Necmi

Cümleten Tünaydın bugün geç gelebildim sıkıntılar var Check-up yaptırdım geldim :(
Bence kolonların beklemesinin sebebi numaralıya takılırken bir kolonda sorun oldu onu takmadılar ayırdılar bence hala o kolonun yenisi gelmedi sayıda 5'e ulaşmadığı için bekletiyor olabilirler hepsini birgünde takıp geçerler tahminim
@Burak Akay  geçmiş olsun kardeşim inşallah ciddi bir durum yoktur

Çevrimdışı Kadir G.

Stadla birlikte 2007 deki liverpool maçı atmosferinin benzerlerini görebilirşz umarım herkese iyi günler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

katılıyorum olması gereken o tüm olumsuzluklar üst üste geldi toparlanmaya başlıyoduk tam gene geriye düştük
Son ana kadar kovalayıp kaybetsek yine bu kadar yıpranmazdık ama bu şekilde bir anda tepetaklak aşağıya gitmek herşeyi dahada kötü yaptı. Öbür taraftan stad için ANÇ tarafından dile getirilen Ekim ayıda yavaş yavaş zora girince tek dayanağımızda elimizden alındı. Ben yönetim olarak ne yapar ne eder bu stadı ekim ayı başında açmak için elimden geleni yaparım özellikle son kongredeki gelen eleştirilerden sonra. Taraftarın şu an tek isteği kendi stadında rahatça oturup maç izlemek bu süre uzadıkça insanların sabrıda azalıyor sinir katsayısı da yükleniyor. Biz bu sene şampiyonluğu aynı şekilde kaçırıp stadı temmuz ayında açabileceğimizin sinyallerini verseydik yine bu kadar büyük bir çöküş yaşanmazdı kanaatimce.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

evet meslekte 28 yılı devirdim mali müşavirim meslekler arasında en sıkıntılı olanı, BEŞİKTAŞ a gelince ben onunla yaşıyorum bazen BEŞİKTAŞ olmasa hayatın tadı olmaz diyorum tabiki şampiyonluk istiyorum ama kardeşim ben bu armaya bu renklere aşığım inşallah stadla birlikte güneşli günler göreceğiz

Birde 1 personelle koca ilçede bağlı vergi dairesine 1500 aktif mükellefli , 45 harcama birimli , 1000 memurlu...Devletin muhasebesini tutanlar var abi :)

Çevrimiçi Necmi

Bakın herkes forumlara girip, stadı takip etmiyor. Öyle imkanı olan da etmiyor, olmayan zaten hiç etmiyor.

Stadın büyük kısmı bitti, kombineler yeniden satışa çıkarıldı.

Daha önce önerdiğim şeyi yeniden önereceğim. Kulup bu kombine satışı yapılan sayfalardan, mecralardan, talep toplasın.

50 şer li gruplar halinde stad turu yaptırılsın. En uygun gün pazar, çalışma az, insanlar tatil. İnsanlar nereden kombine alacağına baksın, görsün hissetsin. Eski açıkdan alacağı varsa, belki kapalıdan etkilenecek oradan alacak, belki bir arkadaşını ikna edecek derecede etkilenecek. Burada her gün aynı kişilerin fotoğraflarına bakıyıruz, o şekilde yüzlerce arkadaşın gözünden, yüzbinlerce kişiye ulaşacak o izlenimler.

Ben inanıyorum ki her pazar en az 200 250 kişi sadece stadı gezerek kombine alma fikrine kapılacak. O stada bir şekilde girenin etkilenmemesi imkansız. Ama şimdi ne tarih belli, ne stad bitmiş, PR çalışmasıda bana kalırsa yetersiz, zor satılır böyle kombine.

yok ya ön saflara hep bizim forumdaki kombine sahipleri girer :D
mesela @SDemirsoy  her elli kişilik kafilenin içine bir şekilde sızar

Çevrimdışı Kadir G.

Son ana kadar kovalayıp kaybetsek yine bu kadar yıpranmazdık ama bu şekilde bir anda tepetaklak aşağıya gitmek herşeyi dahada kötü yaptı. Öbür taraftan stad için ANÇ tarafından dile getirilen Ekim ayıda yavaş yavaş zora girince tek dayanağımızda elimizden alındı. Ben yönetim olarak ne yapar ne eder bu stadı ekim ayı başında açmak için elimden geleni yaparım özellikle son kongredeki gelen eleştirilerden sonra. Taraftarın şu an tek isteği kendi stadında rahatça oturup maç izlemek bu süre uzadıkça insanların sabrıda azalıyor sinir katsayısı da yükleniyor. Biz bu sene şampiyonluğu aynı şekilde kaçırıp stadı temmuz ayında açabileceğimizin sinyallerini verseydik yine bu kadar büyük bir çöküş yaşanmazdı kanaatimce.

Bu seneki bütçeyi öncelikli olarak stada harcamalı. Para varsa erken biter her şey ocağı beklemeyiz diye düşünüyorum. İstenilen transferlerin olacağını sanmıyorum. En azından yönetim övündüğü stadı, sözünde durarak zamanında bitirsin. 3. sezonda stadsız oynarsak vay halimize.

Çevrimdışı Deniz

süzere 2 senede zor sızdı  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

bu Martin40 ultraslan bizİmle dalga mı geçiyor Necmi abi sende cevap vermişsin... :bawling:
@KLEBERR yok kardeşim öyle bir arkadaş değil burda stadı merak eden herkes takip edebilir
yeterki buraya girerken sırtlarındaki formayı çıkartsınlar :D

Çevrimdışı Burak Akay

@Burak Akay  geçmiş olsun kardeşim inşallah ciddi bir durum yoktur
Çok Teşekkür ederim @Necmi abi valla kalp atışım çok hızlıymış kapaçıklarda sorun olabileceğini söylediler birde dalak ve karaciğerde büyüme varmış fonksiyonları normalmiş ama üstüne düşmem gerekiyormuş sigara alkol yasağı koydu doktor kardiyolojiye ve gastroya gitmem gerekiyor abicim ne yapacağımıda bilemedim nereye gideceğimide bilmiyorum kafa biraz allak bullak abi  :bawling:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

Abi kendin kaşınıyorsun bazen. Armağan'a resmen gollük pas vermişsin  :D
adam iyi golcü kaçırmıyor :o_o:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Birde 1 personelle koca ilçede bağlı vergi dairesine 1500 aktif mükellefli , 45 harcama birimli , 1000 memurlu...Devletin muhasebesini tutanlar var abi :)
ALLAH yardımcın olsun ben 30 mükellefe yetişemiyorum

Çevrimdışı ahmetx

:kop: gülmekten karnım ağrıdı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Bugun kiris takarlar umarim kiris gelmisti dun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çok Teşekkür ederim @Necmi abi valla kalp atışım çok hızlıymış kapaçıklarda sorun olabileceğini söylediler birde dalak ve karaciğerde büyüme varmış fonksiyonları normalmiş ama üstüne düşmem gerekiyormuş sigara alkol yasağı koydu doktor kardiyolojiye ve gastroya gitmem gerekiyor abicim ne yapacağımıda bilemedim nereye gideceğimide bilmiyorum kafa biraz allak bullak abi  :bawling:
Bunlar ihmal edilmeyecek ciddi şeyler kardeşim. @Burak Akay