Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6026600 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı ahmet türken

@ahmet türken abi tam olarak şöyle

ooo uçmuş. Askerlikte olur ya teskere tepti . Bizimki de o misal  . 1,500-727 = 773  ileti daha lazım.  Hergün aksatmadan günaydın desem 2 yıl 1,5 ay yapar. Hadi arada iyi akşamlarda deriz. 2 yıla düşürürüz. Biz bu gidişle  basketbol arena sonunda karakartal oluruz :D  yada en iyisi fazla iletisi olanlardan borç isteyeyim. Kombine devri gibi ileti oluyomu? Bak olmaz deme milletin beğenmediği passo bile devir hakkı veriyo. O yüzden ileti devride olsun. Bende yunus emreden isteyim bari

Çevrimdışı UU1903

stad içerde beğenmediği taraftar olunca dövüyormuş @martin40
stadvision teknolojisi
stada adım attığın andan itibaren stadla iletişim halinde olacaksın
koltuğuna sipariş verebileceksin
yazdığın yazıyı skorboartta gösterebileceksin (bu nasıl olur bilemedim)
bir pozisyon oldu telefonundan geri alıp izleyebileceksin
4G internet yüksek hızlı veri ağı
yer altında bile iletişim garantisi
stadın her yerine konuşlanmış 700 TV ile anında röportajları ve maç görüntülerini görebilme
staddan ligdeki diğer maçları ve sonuçlarını anında takip edebilme vs vs
bunlar söylenenler birde söylenmeyenler var
stada adım attığın andan ayrılana kadar adım adım izleneceksin :D
passoya benzeyen ama çok daha hassas olan giriş sistemi olacakmış sanırım bu avrupada ilk uygulanacak
yangın güvenlik elektrik vs bütün sistemlerin tek bir merkezden yönetildiği ve tamamen elektronik olduğu
bir sistem cisco veya huawei tarafından yapılacak maliyeti 5 M$ olarak vodafonla olan sponsorluk sözleşmesine dahil edilmişti ama vodafoneun söylediğine göre şu ana kadar 10 M$ harcanmış 4G internet ağıda tabiki maliyetin içindedir vodafone burda şov yapmak istiyor

Abi bu skorboard'da yazi gosterme isinden kesin emin misin? Bu projeyi ben sundum Vodafone'a, bize hic geri donus falan yapmadilar. Dogruysa ustune yattilar bizim uygulamanin  :s20: :s20:
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı ALI RIZA

ooo uçmuş. Askerlikte olur ya teskere tepti . Bizimki de o misal  . 1,500-727 = 773  ileti daha lazım.  Hergün aksatmadan günaydın desem 2 yıl 1,5 ay yapar. Hadi arada iyi akşamlarda deriz. 2 yıla düşürürüz. Biz bu gidişle  basketbol arena sonunda karakartal oluruz :D  yada en iyisi fazla iletisi olanlardan borç isteyeyim. Kombine devri gibi ileti oluyomu? Bak olmaz deme milletin beğenmediği passo bile devir hakkı veriyo. O yüzden ileti devride olsun. Bende yunus emreden isteyim bari
Ben daha da arttırmıştım da @Altuğ gene insaflı davranmış  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türken

Ben daha da arttırmıştım da @Altuğ gene insaflı davranmış  :kop: :kop:
yapma @ALI RIZA . Gerçi ben tam 1300 lere falan gelirim belki birkaç sene içinde  ozamanda  bu gidişle 2000 e falan çıkarırsınız. Anlaşılan biz hep yavru kartal kalacaz desene

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı KAP

hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı ALI RIZA

yapma @ALI RIZA . Gerçi ben tam 1300 lere falan gelirim belki birkaç sene içinde  ozamanda  bu gidişle 2000 e falan çıkarırsınız. Anlaşılan biz hep yavru kartal kalacaz desene
:ishock: :ishock: :ishock:
1. yılın hatırına geleneksel gaziler buluşması olabilir  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Kolonla Kirişler ne bekliyorlar takmıyorlar acaba  :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmetx

bitti sayılır son bi iki dokunuş kaldı
transfer sezonu geldi KAP ortaya çıkdı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Aram

Kolonla Kirişler ne bekliyorlar takmıyorlar acaba  :alala: :alala:
davetiye bekliyorlarmış  :D
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Yeminle yatamadim gece heyecandan :) 4 bucuk gibi stat da olacam Insallah..icerden górdûgûmde bayilmasam iyi vallah :)

Çevrimdışı Eyüp Emir

pazar günü kongredeydim hiç stada bakamadım dünde beyannamelerle uğraştım 2 gün bakamayınca ne kadar özlemişim ALLAH ım bizi stdaımızdan ayırmasın

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Aramızda avukat varsa bana PM atarsa çok sevinirim bir şey danışmam gerekiyor. Konu dışı için çok özür dilerim  :iblush:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı sedat2323

Herkese merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum yazmak bugüne kısmetmiş

Çevrimdışı Kemal

Herkese merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum yazmak bugüne kısmetmiş
:hosgeldin

Çevrimdışı hakank

:hosgeldin
neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Yeminle yatamadim gece heyecandan :) 4 bucuk gibi stat da olacam Insallah..icerden górdûgûmde bayilmasam iyi vallah :)

4 bucuk gibi bizde kameradan sana bakacaz el sallamayi unutma  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı hakank

neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı iyimserure

tünaydın saygıdeğer, cefakar, çilekeş ve sabırlı beşiktaş arena ailesi  :)

Çevrimdışı ebabil

pazar günü kongredeydim hiç stada bakamadım dünde beyannamelerle uğraştım 2 gün bakamayınca ne kadar özlemişim ALLAH ım bizi stdaımızdan ayırmasın

abi sen de muhasebecisin galiba. hem beşiktaşlı olup hem muhasebeci olunca hayat çok acımasız geçiyor kendi adıma  :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Stad açıldığında çimlere ve yapıya zarar gelmeyecek şekilde büyük konserler verilmesi lazım. Ne kadar gelir getirir bilen vardır tabi ben baya karlı iş olacağını düşünüyorum.