Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6025180 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yine niye stad yetismeyecek deniyor? Ben anlamiyorum artik bu isi. Surekli mazeretler uretiliyor. Havalar guzel, calismayi engelleyecek ne var su anda? Kredi anlasmasi da yapildi. Farkindaysaniz bir sezon daha kaybedecek zamanimiz yok, bu nasil bir rahatliktir ben hem taraftara hem yonetime sasiriyorum artik. Herkes genis genis yok Ocak'ta yok Aralik'ta acilir yazmis..Boyle gidecekse stad isi bosuna teknik direktor de aramasinlar, Ankara deplasmaninda gocebe gocebe mac yaptirip bir de adami suclayacaklar sonra..

çatı olayı bi kaç kere  değişti o yüzden  1 ay kadar kaybedildi diye düşünüyorum 10 mayısta halatların serilimine başlamaları gerekiyordu haziran başı başlanacak normalde çatı eylül sonu bitecekti bu gelişmeden sonra ancak ekim sonu tamamlanır tam olarak çim işleri ve koltuk işleride çatı havaya kalktıktan sonra çatıyla parelel devam edecek çim eğer ekim sonu maç oynacak duruma gelirse 29 ekimde açarlar ama zannetmiyorum en az 1 ay daha maç oynanmayabilir çimler oturana kadar ocak başında  hazırlık döneminde de açılış yapılır gibi görünüyor durum bu şuan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Stat gerçekten efsane duruyor kaçırmayın bu görüntüyü   :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Yeni açık çıkış kapılarından birinde SlenderMan'e benzeyen bişey var :alala:  :kop:

İyice beyaz futbola bağladık :kop:

SlenderMan'i çoğı kişi bilmez ama bak  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı serti67

LAN bız okadar harfıyat attık zemınden sımdı kamyon kamyon kum gelıyor mehter Takım'ı gıbı ıkı ılerı bı gerıye bağladık 😀😀😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

LAN bız okadar harfıyat attık zemınden sımdı kamyon kamyon kum gelıyor mehter Takım'ı gıbı ıkı ılerı bı gerıye bağladık 😀😀😀😀
onlar çatı için geliyordur muhtemelen cakıl
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı serti67

onlar çatı için geliyordur muhtemelen cakıl
ısın sakası Yaa stat ıcıne gıren her malzeme Sefa gelır hos gelır marematık malzeme gelmeden stat bıtmezzz 2+2 =4 yanı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

SlenderMan'i çoğı kişi bilmez ama bak  :biggrinking:
Ver müzüğü, ışıkları söndür :bandit:
 :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı f_madida

çatı olayı bi kaç kere  değişti o yüzden  1 ay kadar kaybedildi diye düşünüyorum 10 mayısta halatların serilimine başlamaları gerekiyordu haziran başı başlanacak normalde çatı eylül sonu bitecekti bu gelişmeden sonra ancak ekim sonu tamamlanır tam olarak çim işleri ve koltuk işleride çatı havaya kalktıktan sonra çatıyla parelel devam edecek çim eğer ekim sonu maç oynacak duruma gelirse 29 ekimde açarlar ama zannetmiyorum en az 1 ay daha maç oynanmayabilir çimler oturana kadar ocak başında  hazırlık döneminde de açılış yapılır gibi görünüyor durum bu şuan :)

Sagol...Eylul-Ekim cok buyuk sikinti degil aslinda, havalar daha tam olarak donmuyor ama bir kis daha stadsiz oynayabilecek durumumuz yok, boyle bir noktaya geleceksek gercekten bosuna transfer yatirimi yapmayalim, gelen oyuncuya da yazik, teknik direktore de, verdigimiz paralara da..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Efe

stad hafriyat günlerine döndü 5 kamyon var içeride ne günlerdi be şimdi bile hatırlatıyorlar ama tersten bu sefer kum giriyor içeri :bandit: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sagol...Eylul-Ekim cok buyuk sikinti degil aslinda, havalar daha tam olarak donmuyor ama bir kis daha stadsiz oynayabilecek durumumuz yok, boyle bir noktaya geleceksek gercekten bosuna transfer yatirimi yapmayalim, gelen oyuncuya da yazik, teknik direktore de, verdigimiz paralara da..

hayırlısı diyelim 25 eylül-29 ekim arası açılışı bekliyoruz zayıf ihtimalde olsa belki gerçek olur :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı f_madida

kredi anlaşması ?
Dilimizi ısırıyoruz diyelim. Ekim iyidir. Ocak falan olmasın ya... Mazeret üretilmiyor. Fakat yapılan şey inşaat. Onu unuttuk biz. (ben kendi adıma diyim) heyecanlandık işte. Ama kazın ayağı öyle değil. İnsanlara haksızlık etmeyelim. Emek veriyorlar oraya.

Bence de Ekim iyidir ama Ocak-Subat denmeye baslanmis yine oralara gideceksek durumuz kotu...Kimseye haksizlik etmiyorum, emek buyuk ama bir de isin zamanlama tarafi var, bir kez daha kacirdik mi isin ucunu, Kis donemine sarkarsa sayet, bir sezonu daha kaybettik demektir. Hem sportif anlamda hem stad gelirleri anlaminda cok buyuk kayip bunlar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet Büyük BEŞİKTAŞ Taraftarı olarak ŞAMPİYONu tebrik ediyoruz , Gerçekten 10 Numara Kokoreç Yapıyorlar :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı kyiv

29 Ekime 157 gün var. 29 Ekime kadar bitmese bile çatısı koltuklar falan stad halini almış olur.

İnşallah Ramazanda falan yavaşlama olmaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çim yapıyoruz desenize...!  :ishock: :ishock:
Çim çatıdan önce yapılıyomuş bide.. Oooofffff :sevinc :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper Bay

Pazartesi günü gecenin bu saati stat inşaatı izleyip stat tartışan bu taraftarı üzenler utansın be  :by2:

Bizim stad eğim ve basamaklar olarak en çok hangi stada benzeyecek

Çevrimdışı idil

statta neler oluyoooooor çok ilginç bir ışıklandırma  :ssss: :ssss:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

statta neler oluyoooooor çok ilginç bir ışıklandırma  :ssss: :ssss:
Pırınoğmıl Ektıvidi :evillol:

Çevrimdışı Efe

Pazartesi günü gecenin bu saati stat inşaatı izleyip stat tartışan bu taraftarı üzenler utansın be  :by2:
bencede utansinlar seneye o stada cikacaklar biraz kendilerine gelip yeni sezona hazirlansinlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Skywalker

Gece yapılan ''standart'' çalışmalar hakkında bilgi verebilecek olan varsa çok memnun olurum..  :)
Gerçeğin mayası gözle görülmez...